‘Çocuklarımız yarınlarımız’
‘Çocuklarımız yarınlarımız’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel mesajlar yayımlayan İzmir iş dünyası “Güçlü gelecek için hep birlikte çalışmalıyız” vurgusu yaptı.
22.04.2024 Ege
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
'Senin işin o değil' dediler, kimseyi dinlemedi! 25 yıllık muhtarı devirdi
'Senin işin o değil' dediler, kimseyi dinlemedi! 25 yıllık muhtarı devirdi Ankara'da inşaat mühendisliğini bitirip, şu an yerel yönetimler bölümü okuyan Aylin Hasret Otlu (27), 5 bin 200 nüfuslu Metin Oktay Mahallesi'nde 25 yıllık eski muhtarın da aralarında bulunduğu 3 erkek adaya karşı seçimi kazandı.
9.04.2024 Gündem
Dursun Özbek: Keşke Fenerbahçe de burada olsa!
Dursun Özbek: Keşke Fenerbahçe de burada olsa! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yerel seçim mesajı
Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yerel seçim mesajı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara’da TBMM personeli ile bir araya geldiği iftar programında yerel seçime ilişkin konuştu.
1.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet mi, Kartel mi belli değil!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet mi, Kartel mi belli değil! CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da yeni bir açıklama yaptı. Erdoğan, 'Bunların yaptığı en iyi iş, kara paradan kule inşa etmek. Ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayrimeşru kartel mi oldukları belli değil.' dedi.
25.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet mi, Kartel mi belli değil!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet mi, Kartel mi belli değil! CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da yeni bir açıklama yaptı. Erdoğan, 'Bunların yaptığı en iyi iş, kara paradan kule inşa etmek. Ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayrimeşru kartel mi oldukları belli değil.' dedi.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir Tokat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Akıl ve vicdan sahibi herkes biliyor ki, mesele Tayyip Erdoğan değildir, mesele AK Parti değildir, mesele Cumhur İttifakı değildir, mesele doğrudan Türkiye'dir, Türk milletidir. Milletimizin dünyanın bu müstesna coğrafyasındaki varlığından öylesine rahatsızlar ki, aradan bin yıl geçmiş olmasına rağmen kinleri halen dipdiri.' dedi.
25.03.2024 Gündem
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Ortak Basın toplantısında açıklamada "Radikal İsrailli siyasetçilerin Müslümanların Harem-i Şerif'e girişinin kısıtlanması yönündeki talepleri tam anlamıyla bir hezeyandır. Böyle bir adım atılmasının sonuçları şüphesiz çok ağır olacaktır." dedi.
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
Dini Sözler 2024: En Güzel Resimli, Anlamlı, Etkili, İslami, Kısa ve Uzun Dini Sözler
Dini Sözler 2024: En Güzel Resimli, Anlamlı, Etkili, İslami, Kısa ve Uzun Dini Sözler İslam aleminin mübarek günlerinden olan Cuma günler, kandil ve bayram gibi dini günler için anlamlı sözler uzaktaki sevdikleriniz için mesaj yoluyla iletmek için en güzel yöntemlerden bir tanesidir. Sosyal medya platformları veya anlık mesajlaşma uygulamaları üzerinden resimli diniz sözler iletilebilir. Dini sözler sadece özel günlerde değil kişinin kendi maneviyatını da zenginleştirir. Dini sözleri okuyarak aradığınız huzuru bulabilir ve bunu yakınlarınızla paylaşarak onların da huzur dolmasını sağlayabilirsiniz. En güzel resimli, anlamlı, etkili, İslami, kısa ve uzun dini sözler için “Dini Sözler 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Güzel Sözler
Faiz kararı vatandaşın cebine nasıl yansıyacak? Ekonomistler merak edilen soruyu cevapladı
Faiz kararı vatandaşın cebine nasıl yansıyacak? Ekonomistler merak edilen soruyu cevapladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı. Peki bu karar vatandaşa nasıl yansıyacak? İşte detaylar...
23.11.2023 Ekonomi
BAYRAM MESAJLARI 2023: En Güzel, Dualı, Ayetli, Resimli, Kısa ve Uzun Ramazan Bayramı Sözleri ile Mesajları
BAYRAM MESAJLARI 2023: En Güzel, Dualı, Ayetli, Resimli, Kısa ve Uzun Ramazan Bayramı Sözleri ile Mesajları Ramazan Bayramı heyecanı yaşanırken sevdiklerine en güzel ‘hayırlı bayramlar’ ve ‘iyi bayramlar’ mesajlarını iletmek isteyen kişiler için birbirinden güzel bayram mesajları bulunuyor. Ramazan Bayramını sevdiklerinden ayrı geçirecek olanlar hüzün yaşarken yakınlarının bayramını en içtenlikle kutlamak istiyor. Ramazan Bayramı için resimli mesajlar ve bayram sözleri paylaşılacak. Ramazan Bayramı için resimli, farklı, en güzel etkileyici +100 adet bayram mesajı için “Bayram Mesajları 2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.11.2023 Güzel Sözler
Malazgirt'te 2 gün sürecek zaferin 952'nci yılı kutlamaları başladı
Malazgirt'te 2 gün sürecek zaferin 952'nci yılı kutlamaları başladı Muş'un Malazgirt ilçesinde 24- 26 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Malazgirt Zaferi’nin 952'nci yılı etkinlikleri başladı.
24.08.2023 Gündem
2023 KURBAN BAYRAMI MESAJLARI VE KUTLAMA SÖZLERİ! Anlamlı, en güzel, yeni bayram mesajları! İşte bayram mesajı seçenekleri...
2023 KURBAN BAYRAMI MESAJLARI VE KUTLAMA SÖZLERİ! Anlamlı, en güzel, yeni bayram mesajları! İşte bayram mesajı seçenekleri... Kurban Bayramı mesajları için araştırmalar devam ediyor. Kurban Bayramı bugün idrak edilmeye başlandı ve 1 Temmuz tarihine kadar bayram devam edecek. En güzel, anlamlı, yeni, dualı ve resimli bayram mesajları ile kutlama sözlerini sizler için derledik. İşte 2023 resimli bayram mesajları...
28.06.2023 Bilgi Rehberi
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun son açıklamalarına tepki: Beklentilerimi karşılamadı
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun son açıklamalarına tepki: Beklentilerimi karşılamadı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'de seçim sonrası başlayan 'değişim' tartışmalarıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.
22.06.2023 Gündem
Bahçeli, 'tarihi önemde' diyerek açıkladı! Yerel seçimde 2 stratejik hedef
Bahçeli, 'tarihi önemde' diyerek açıkladı! Yerel seçimde 2 stratejik hedef Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere dikkat çekerek, 2 hedefi açıkladı.
20.06.2023 Haberler
Bahçeli, 'tarihi önemde' diyerek açıkladı! Yerel seçimde 2 stratejik hedef
Bahçeli, 'tarihi önemde' diyerek açıkladı! Yerel seçimde 2 stratejik hedef Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Bakanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere dikkat çekerek, 2 hedefi açıkladı. Bahçeli'nin gündeminde Anayasa Mahkemesi'nin HDP kararı da vardı.
20.06.2023 Gündem
Son dakika... Erdoğan Kurban bayramı tatili kararını açıkladı
Son dakika... Erdoğan Kurban bayramı tatili kararını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyle yaptığı ilk toplantının ardından, açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerimizin maaşlarını ve bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz. Kurban Bayramı'nda 26-27 Haziran tarihlerini idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Hafta sonlarıyla birlikte vatandaşlarımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır" dedi.
6.06.2023 Gündem
Ümit Özdağ ikinci tur kararını açıkladı
Ümit Özdağ ikinci tur kararını açıkladı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ikinci tur kararını açıkladı.
24.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP trolleri ne derse desin biz buradayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP trolleri ne derse desin biz buradayız Hatay'da afetzedelere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin ardından depremzedelere yönelik kullanılan ifadelere çok sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Defne Devlet Hastanesi'nin açılışını da gerçekleştirdi.
21.05.2023 Gündem
Son dakika! Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Erdoğan: Haysiyet cellatları ortaya çıkacak
Son dakika! Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Erdoğan: Haysiyet cellatları ortaya çıkacak İstanbul Sancaktepe'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesine ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
13.05.2023 Gündem
RESİMLİ YENİ CUMA MESAJLARI dualı, ayetli, hadisli 5 Mayıs 2023 📜 En güzel Cuma Akşamı Mesajları, Sözleri...
RESİMLİ YENİ CUMA MESAJLARI dualı, ayetli, hadisli 5 Mayıs 2023 📜 En güzel Cuma Akşamı Mesajları, Sözleri... Hayırlı Cumalar mesajları ve sözleri, mübarek cuma günü öncesinde İslam dünyasının ilgisine neden oluyor. Ellerin semaya yükseldiği, Müslüman aleminde haftalık bayram olarak görülen cuma günü, birbirinden anlamlı, en güzel ve farklı cuma mesajları ile kutlanıyor. İşte, sevdiklerinize, akraba, eş-dost ve arkadaşa yeni, uzun ve kısa cuma mesajı...
5.05.2023 Bilgi Rehberi