Türkiye ile KKTC arasında kritik anlaşma
Türkiye ile KKTC arasında kritik anlaşma Türkiye ile KKTC arasında ticari ve ekonomik iş birliğinin geliştirilmesine ilişkin protokol imzalandı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "KKTC'li kardeşlerimizin refahının artırılması için, ticaret ve yatırım ortaklıklarımızın ifade ettiği önemin bilincindeyiz." dedi.
3.06.2021 Haberler
Türkiye ile KKTC arasında kritik işbirliği anlaşması
Türkiye ile KKTC arasında kritik işbirliği anlaşması Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ekonomi ve Enerji Bakanlığı arasında petrol ürünleri ticareti ve iki adet mobil treyler elektrik santralinin tesis edilmesine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.
29.04.2021 Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, KKTC Başbakan Yardımcısı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, KKTC Başbakan Yardımcısı'nı kabul etti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı'yı kabul etti.
28.04.2021 Haberler
'Türkiye'yi sömürmeye dayalı bir düzen var'
'Türkiye'yi sömürmeye dayalı bir düzen var' YDP Lideri Arıklı, YDP'nin adil temsiliyet için kurulduğunu belirterek, "KKTC’deki düzen vurguncu bir düzendir. Üretmeyen ve tüketime dayanan bir düzendir. Bu düzen Türkiye’yi sömürmeye dayalı bir düzendir" dedi
21.03.2017 The Others
'Hükümet protokol sözünü tutmuyor'
'Hükümet protokol sözünü tutmuyor' Yeni Doğuş Partisi (YDP) İskele, Pamuklu, Bafra, Yeşilköy ve Sipahi köylerini ziyaret etti.
6.02.2017 The Others
‘KKTC’nin makus talihi değişecek'
‘KKTC’nin makus talihi değişecek' Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Başkanı Erhan Arıklı, "partinin KKTC’nin makus talihini yenmek için KKTC vatandaşları tarafından kurulduğunu" belirtti.
8.10.2016 The Others
YDP Lideri Arıklı: Herkese kapımız açık olacak
YDP Lideri Arıklı: Herkese kapımız açık olacak Erhan Arıklı toplantıda yaptığı konuşmada, partilerinin iki ana prensibi olduğunu belirterek; “Türkiye'ye Anavatanım diyen ve KKTC’ye inanan herkese kapılarımız açık” dedi.
4.10.2016 The Others