Ertelenecek Mi?

Ertelenecek Mi?

Son dakika ertelenecek mi? haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ertelenecek mi? gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ertelenecek mi? haber sayfamızda...

Ertelenecek Mi?

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 181 ertelenecek mi? haberi bulunmuştur.
SÜPER KUPA FİNALİ ertelenecek mi, ne zaman? Ali Koç'tan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı önerisi
SÜPER KUPA FİNALİ ertelenecek mi, ne zaman? Ali Koç'tan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı önerisi Galatasaray - Fenerbahçe arasında gerçekleşecek Süper Kupa final maçı için yeni tarih TFF tarafından duyurulmuştu. Taraftarın heyecanla beklediği GS - FB Turkcell Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da gerçekleşmesi planlandı. Ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'ten Süper Kupa finali önerisi geldi. Açıklama ardından ''Süper Kupa ertelendi mi, ne zaman yapılacak?'' soruları öne çıktı.
14.03.2024 Bilgi Rehberi
Maç iptal mi? Galatasaray - Manchester United maçı ertelendi mi, oynanacak mı? Galatasaray Şampiyonlar Ligi maç saati hava durumu nasıl?
Maç iptal mi? Galatasaray - Manchester United maçı ertelendi mi, oynanacak mı? Galatasaray Şampiyonlar Ligi maç saati hava durumu nasıl? İstanbul'da sağanak yağış etkisini sürdürürken Rams Park'ta gerçekleşecek Galatasaray - Manchester United maçı akıbeti de taraftarlar tarafından merak konusu oldu. UEFA yetkilileri saha zeminini inceledi. Peki, Galatasaray - Manchester United maçı iptal mi, ertelenecek mi?
29.11.2023 Bilgi Rehberi
GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI ertelendi mi? ⚽ GS BJK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Milli yasta Galatasaray Beşiktaş derbisi ertelenecek mi?
GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI ertelendi mi? ⚽ GS BJK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Milli yasta Galatasaray Beşiktaş derbisi ertelenecek mi? Galatasaray Beşiktaş maçı taraftalar tarafından merak ediliyor. Gazze'de hastaneye yapılan saldırıda 500 kişi yaşamını yitirdi. Türkiye'de 3 gün milli yas ilan edildi. Milli yas sonrasında ise Galatasaray Beşiktaş derbisinin ertelenip ertelenmeyeceği ise merak konusu. Taraftalar GS BJK maçının gününü, saatini ve yayınlanacağı kanalı merak ediyorlar. Peki milli yasta Galatasaray Beşiktaş maçı ertelendi mi? Galatasaray Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?
19.10.2023 Bilgi Rehberi
Vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı yasası çıkacak mı, vergi borcu yapılandırma düzenlemesi son durum ne?
Vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı yasası çıkacak mı, vergi borcu yapılandırma düzenlemesi son durum ne? Vergi borcu yapılandırma düzenlemesi Komisyon'da kabul edilmişti. Şimdi ise gözler vergi affının Meclis'e gelmesinde! Gümrük vergileri, idari para cezaları, gecikme faizi ve zammı gibi gibi başlıklar yapılandırma kapsamında yer alıyor. TBMM çalışmalarına 28 Şubat'ta başladı. Peki, vergi affı ne zaman çıkacak, ertelenecek mi?
2.03.2023 Bilgi Rehberi
2023 LGS sınavı ne zaman, ertelenecek mi? LGS'ye kaç gün kaldı, hangi tarihte yapılacak? MEB sınav takvimi
2023 LGS sınavı ne zaman, ertelenecek mi? LGS'ye kaç gün kaldı, hangi tarihte yapılacak? MEB sınav takvimi Liselere Geçiş Sınavı (LGS) 2023 tarihi araştırılıyor. Kahramanmaraş depremleri nedeniyle 10 ilde üç grupta okulların açılışı ertelenmişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, LGS ve YKS sınavı için detayları paylaşarak 2. dönem konularından öğrencilerin muaf olmadığını belirtti. Peki, 2023 LGS ne zaman, hangi tarihte yapılacak?
2.03.2023 Bilgi Rehberi
YKS 2023 OTURUMLARI || TYT - AYT - YDT Üniversite sınavı başvuruları ne zaman yapılacak? 2023 YKS sınav tarihleri hangi ayda ve hangi günler?
YKS 2023 OTURUMLARI || TYT - AYT - YDT Üniversite sınavı başvuruları ne zaman yapılacak? 2023 YKS sınav tarihleri hangi ayda ve hangi günler? Kahramanmaraş merkezli depremin ardından 2023 YKS sınav ve başvuru tarihlerinde değişiklik yapılıp yapılmayacağı adaylar tarafından merak ediliyor. Üniversite adayları başvuru, sınav tarihi ve ücreti konusunda araştırmalara hız kazandırdı. Peki, 2023 TYT-AYT-YDT başvuruları ne zaman, başvuru tarihi belli oldu mu? Üniversite sınavı ne zaman yapılacak, başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
26.02.2023 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunum yapıldı! 'Seçimlerin 14 Mayıs'ta olma olasılığı yüksek'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunum yapıldı! 'Seçimlerin 14 Mayıs'ta olma olasılığı yüksek' Gazeteci Hande Fırat 'seçim tarihi ertelenecek mi?' sorusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Fırat, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim hakkında sunum yapıldı. 14 Mayıs'ta seçim olma olasılığı yüksek.' ifadelerini kullandı.
22.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunum yapıldı! 'Seçimlerin 14 Mayıs'ta olma olasılığı yüksek'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunum yapıldı! 'Seçimlerin 14 Mayıs'ta olma olasılığı yüksek' Gazeteci Hande Fırat 'seçim tarihi ertelenecek mi?' sorusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Fırat, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim hakkında sunum yapıldı. 14 Mayıs'ta seçim olma olasılığı yüksek.' ifadelerini kullandı.
22.02.2023 Haberler
TOKİ ÖDEMELERİ ertelendi mi? Deprem bölgesinde TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? Son açıklama
TOKİ ÖDEMELERİ ertelendi mi? Deprem bölgesinde TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? Son açıklama TOKİ ödemeleri hakkında son dakika gelişmeleri ve açıklamaları yakından takip ediliyor. Kahramanmaraş depremlerinden 11 il etkilendi. Afetzedelere 1 yıl içinde konutlarının yapılacağı bildirildi. Mart içinde 11 şehre konutlar yapılıyor olacak. Peki, TOKİ taksitleri nasıl olacak, ödemeler ertelenecek mi?
21.02.2023 Bilgi Rehberi
ERKEN TERHİS AÇIKLAMASI! 2023 MSB erken terhis olacak mı, terhisler ertelendi mi?
ERKEN TERHİS AÇIKLAMASI! 2023 MSB erken terhis olacak mı, terhisler ertelendi mi? Terhis işlemleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Terhis için gün sayan gençler, ''terhisler ertelenecek mi, erken terhis var mı?'' sorularını yöneltmeye başladı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremler sonrasında açıklama Bakan Hulusi Akar'dan geldi. Peki, terhisler erkene alınacak mı?
15.02.2023 Bilgi Rehberi
YKS ERTELENECEK Mİ? 2023 YKS ne zaman, başvuruları başladı mı? İşte, Üniversite sınavı konu dağılımı...
YKS ERTELENECEK Mİ? 2023 YKS ne zaman, başvuruları başladı mı? İşte, Üniversite sınavı konu dağılımı... 2023 YKS sınavı için nefesler tutuldu! Ancak Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen iki şiddetli deprem sonrasında kritik kararlar alınıyor. 10 ili etkileyen deprem nedeniyle okulların açılış tarihinde değişiklik yapılmıştı ve YKS (Üniversite sınavı) konu dağılımı hakkında da düzenleme gerçekleştirildi. Peki, YKS konuları neler olacak, ne zaman?
13.02.2023 Bilgi Rehberi
YKS KONULARI 2023 nedir? YKS Sözel, sayısal, EA, Yabancı Dil konuları hangileri, başvuru ve sınav tarihleri ne zaman?
YKS KONULARI 2023 nedir? YKS Sözel, sayısal, EA, Yabancı Dil konuları hangileri, başvuru ve sınav tarihleri ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, YKS hakkında açıklama yaptı. YKS’ye girecek öğrencilerin hangi konulardan sorumlu olduğunu belirtti. YKS adaylar ise YKS ertelenecek mi, başvuru tarihi ne zaman? 2023 YKS konuları sayısal - sözel neler? araştırmasına başladı. İşte YKS 2023 son dakika açıklaması...
12.02.2023 Bilgi Rehberi
2023 LGS sınavı ertelenir mi, 2023 LGS ne zaman yapılacak?
2023 LGS sınavı ertelenir mi, 2023 LGS ne zaman yapılacak? Kahramanmaraş depremi sonrası okullar tatil edildi. Deprem bölgesinde ise okulların 20 Şubat'ta açılacağı belirtildi. Tatilin uzatılıp uzatılmayacağı merak edilirken LGS sınavının durumu da merak edilmeye başlandı. Zaman zaman "LGS sınavı ertelenir mi, 2023 LGS ne zaman yapılacak?" sorusuna cevap aranıyor.
9.02.2023 Bilgi Rehberi
ALES ne zaman? 2022 ALES ertelendi mi, sınav giriş yerleri belgesi yayımlandı mı?
ALES ne zaman? 2022 ALES ertelendi mi, sınav giriş yerleri belgesi yayımlandı mı? ALES ertelenir mi? 2022 yılının ikinci ALES başvuru işlemleri alındı. Ardından ALES ne zaman sorusu gündeme gelmeye başladı. Fakat KPSS'de yaşanan soru skandalı sonrasında ALES iptal mi, ertelendi mi soruları da gündeme geldi. Peki ALES sınav giriş yerleri belgesi açıklandı mı? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı 2022-ALES/2 oturumu ÖSYM'nin belirlediği tarihte uygulanacak mı?
5.08.2022 Bilgi Rehberi
KREDİ KARTI BORÇLARI düzenlemesi! Kredi Kartı borçları ertelenecek mi hangi formüller masada, yeniden mi yapılandırılacak?
KREDİ KARTI BORÇLARI düzenlemesi! Kredi Kartı borçları ertelenecek mi hangi formüller masada, yeniden mi yapılandırılacak? Takibe düşen kredi kartı borçları konusunda yeni düzenleme merakla bekleniyor. Dar gelirli birçok vatandaşın sorunu haline gelen kredi kartı borçları konusunda yeni düzenleme olup olmayacağı araştırılıyor. Peki Kredi Kartı borçları yapılandırılacak mı?
1.08.2022 Bilgi Rehberi
Kılıçdaroğlu: Sokağa çıkmayacağız
Kılıçdaroğlu: Sokağa çıkmayacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'sokak' yanıtı geldi. Kılıçdaroğlu, "Beyefendi bizim sokağa çıkmamızı istiyor, çıkmayacağız, zorlayacak, çıkmayacağız, baskı kuracak, çıkmayacağız." dedi.
5.01.2022 Siyaset
Sınavlar iptal mi, olacak mı? MEB sınavlar nasıl olacak?
Sınavlar iptal mi, olacak mı? MEB sınavlar nasıl olacak? Sınavlarla ilgili son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Normalleşme adımları ile okullarda yüz yüze eğitim de başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ilkokul, ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitime ilişkin detayları paylaştı. Peki, sınavlar olacak mı?
31.05.2021 Gündem
YKS sınav giriş (yerleri) belgesi açıklandı mı? TYT-AYT-YDT sınavı ne zaman, ertelenecek mi?
YKS sınav giriş (yerleri) belgesi açıklandı mı? TYT-AYT-YDT sınavı ne zaman, ertelenecek mi? Haziran ayı yaklaşıyor. YKS sınavının heyecanı da adayları sarıyor. Pandemi döneminde sınavların yapılıp yapılamayacağı merak konusu olurken bir yandan da sınav giriş belgeleri sorgulanıyor. Peki, TYT-AYT-YDT sınavı ne zaman?
25.05.2021 Gündem
YKS ertelenir mi? 2021 YKS ne zaman yapılacak? ÖSYM'den TYT, AYT, YDT tarihi...
YKS ertelenir mi? 2021 YKS ne zaman yapılacak? ÖSYM'den TYT, AYT, YDT tarihi... YKS ne zaman yapılacak? ÖSYM tarafından uygulanan ve üniversite hayali ile sınava girecek olan adaylar YKS tarihlerini bekliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle Mayıs ayındaki bazı sınavların ertelenmesi ile birlikte YKS ertelenecek mi, sorusu akıllara geldi. Henüz bir erteleme kararı gelmedi. Peki, YKS sınav giriş yerleri açıklandı mı? Gözler ÖSYM'de...
24.05.2021 Gündem
Çiftçi kredileri erteleniyor mu 2021? Çiftçi borç erteleme ne zaman yapılacak?
Çiftçi kredileri erteleniyor mu 2021? Çiftçi borç erteleme ne zaman yapılacak? Esnafa yönelik alınan yeni kararlar ardından çiftçiye müjde ile ilgili de aramalar başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, pandemi nedeniyle esnaf ve çiftçiye çeşitli destekleri duyurdu. Çiftçilerin borçları hakkında da detay paylaşıldı. Peki, 2021 çiftçi borçları ertelenecek mi?
17.05.2021 Ekonomi
Lise sınavları iptal mi? Ortaokul ve lise sınavları ne zaman, yüz yüze sınavlar olacak mı? MEB açıkladı
Lise sınavları iptal mi? Ortaokul ve lise sınavları ne zaman, yüz yüze sınavlar olacak mı? MEB açıkladı Sınavlar olacak mı sorusunun yanı sıra ortaokul ve lise sınavları ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde. Yüz yüze eğitim ve sınavlara tam kapanma sürecinde ara verilmişti. Son Kabine toplantısından çıkan karar doğrultusunda ortaokul ve lise de yapılması planlanan sınavların da tarihlerinde değişiklik yapılmıştı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sınavlara ilişkin son dakika açıklama yaptı. Peki, 2. dönem sınavları olacak mı, ne zaman yapılacak, ertelenecek mi, iptal mi?
13.05.2021 Gündem
Faturalar ertelendi mi, tam kapanmada elektrik, doğal gaz, su faturaları ertelenecek mi? Ödeme yapılmadığında kesilir mi? (2021)
Faturalar ertelendi mi, tam kapanmada elektrik, doğal gaz, su faturaları ertelenecek mi? Ödeme yapılmadığında kesilir mi? (2021) Bugün 19:00 itibariyle tam kapanma süreci başlıyor. Toplam 17 gün sürecek olan tam kapanma günleri hakkında peş peşe sorular geliyor. Milyonlarca vatandaş tam kapanmada faturalar ertelendi mi öğrenmek istiyor. Elektrik ve doğal gaz faturaları hakkında arayışa geçen vatandaşlara müjde geldi. Konuyla ilgili olarak enerji yönetimi dağıtım ve tedarikçilere gerekli bilgileri iletti. Vatandaşlar ise tam kapanmada elektrik, doğal gaz faturaları ertelendi mi? sorusunu araştırmaya başladı.
29.04.2021 Ekonomi
ALES yapılacak mı? 2021 ALES/1 ertelendi mi, ne zaman? İşte son dakika gelişmeler...
ALES yapılacak mı? 2021 ALES/1 ertelendi mi, ne zaman? İşte son dakika gelişmeler... ALES sınavı hakkında son dakika haberleri geliyor. Sınava kısa süre kala aramalar da yoğunlaştı. ÖSYM tarafından uygulanacak olan ALES/1 sınav giriş yerleri geçtiğimiz günlerde erişime açıldı. ALES ertelendi mi? ALES ne zaman uygulanacak? İşte ÖSYM'den yapılan son açıklama...
29.04.2021 Gündem
Son dakika | Aşılar ertelendi mi? Biontech ikinci doz ne zaman, aşı arası kaç gün? Açıklama geldi
Son dakika | Aşılar ertelendi mi? Biontech ikinci doz ne zaman, aşı arası kaç gün? Açıklama geldi Biontech ikinci doz ne zaman? Koronavirüs aşısı hakkında son dakika haberleri sorgulanıyor. Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından Sinovac, Biontech ve Sputnik V aşısı ile ilgili detayları paylaştı. Vatandaşlar da açıklama sonrası aşılar ertelendi mi, ikinci doz ne zaman yapılacak sorularına yanıt arıyor.
28.04.2021 Gündem
Adliyeler kapandı mı? Tam kapanmada duruşmalar ertelenecek mi? HSK açıkladı...
Adliyeler kapandı mı? Tam kapanmada duruşmalar ertelenecek mi? HSK açıkladı... Adliyeler kapanacak mı, duruşmalar erteleniyor mu? Tam kapanma kararının açıklanmasının ardından duruşmaların son durumu merak ediliyor. 29 Nisan'dan 17 Mayıs tarihine kadar uygulanacak olan tam kapanma dönemindeki duruşma ve davalar için HSK'dan son dakika duyurusu geldi. İşte son detaylar...
28.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ertelenecek Mi? ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.