Selahattin Demirtaş Milletvekili yemini etti
Selahattin Demirtaş Milletvekili yemini etti HDP Eş Genel Başkanı Selehattin Demirtaş, TBMM Genel Kurulunda milletvekili yemini etti. 1 Kasım seçimleri sonrasında açılan Meclisteki yemin töreninde sağlık sorunları nedeniyle milletvekili yemini etmeyen Selehattin Demirtaş, bugün TBMM Genel Kurulunda milletvekili yemini etti.
11.09.2019 Televizyon
DBP'li Eşbaşkanlar tutuklandı
DBP'li Eşbaşkanlar tutuklandı Kars'ın Digor ilçesinde dün polis tarafından gözaltına alınan DBP'li Belediye Eşbaşkanları Ekrem Bingül ve Şengül Erkmen ile iki belediye görevlisi, 'zimmet ve sahtecilik' suçlarından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
19.11.2015 Gündem
Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş'tan ilk açıklama
Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş'tan ilk açıklama HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, 1 Kasım seçim sonuçlarının ardından açıklama yaptı. Demitaş seçim sonuçları için "1 milyon oy kaybettik ama ortada HDP'nin büyük bir zaferi vardır" dedi.
11.09.2019 Haberler
Milletvekili listeleri YSK’ya sunuldu
Milletvekili listeleri YSK’ya sunuldu Siyasi partiler milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na sunarken, ortaya sürprizler de çıktı.
11.09.2019 Haberler
Demirtaş'tan Bahçeli'ye "şerefsiz" cevabı
Demirtaş'tan Bahçeli'ye "şerefsiz" cevabı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan Bahçeli'ye 'şerefsiz' cevabı: "Hırsızdan hesap soracağız" deyip sarayda sefa sürenler mi şerefli
11.09.2019 Haberler
Erdoğan'dan Demirtaş'a sert sözler
Erdoğan'dan Demirtaş'a sert sözler Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın, "Saray" konusundaki sözlerini kastederek, "Kendi üzerindeki karanlık bulutları dağıtmaya çılışıyor" dedi. Pekin'de Türk gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, bir gazetecinin, Demirtaş'ın, "Suruç katliamını Saray'a bağlı özel gladyo örgütü yaptı" sözlerini anımsatması üzerine, "Terbiyesizce ifadedir" dedi ve Cumhurbaşkanlığı makamının bu seviyeye düşürülmemesi gereken bir makam olduğunu vurguladı. Erdoğan, "Bu şahıs, 6-7-8 Ekim katliamının baş sorumlusudur; bugüne kadar dokunulmazlık zırhı altındadır. Zaten abisi malum dağda yetişmiş ve halen de dağda olan birisidir. Kendisi de fırsatı bulunca herhalde oraya gider. Ağzından çıkanı kendisinin duyması gerekir. Kendi üzerindeki karanlık bulutları dağıtmaya çalışıyor. Haddini bilsin" dedi.
11.09.2019 Televizyon
Demirtaş'ın karşısına çıkıp bunları dedi
Demirtaş'ın karşısına çıkıp bunları dedi HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş gazetecilerin sorularını cevaplarken yanına yaklaşan bir kadının "Size güvendik. Gençlerin Kandil'e çıkmasını istemiyoruz." uyarısı ile karşılaştı...
11.09.2019 Haberler
HDPli milletvekilleri İstiklal Marşı'nı okumadı
HDPli milletvekilleri İstiklal Marşı'nı okumadı HDPli milletvekilleri İstiklal Marşı'nı okumadı
11.09.2019 Televizyon
Demirtaş'tan 'İstiklal Marşı' yorumu
Demirtaş'tan 'İstiklal Marşı' yorumu HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Meclis'te HDP'lilerin İstiklal Marşı okumamasına ilişkin bir soruyu yanıtladı. Demirtaş, "İstiklal Marşı'nın maneviyatını bilmiyor değiliz, kaynağını bilmiyor değiliz. Herkes öyle düşünmüyor olabilir ama bir ırkçı dayatma olarak da yapılmamalı. "Kahraman ırkıma bir gül, ne bu şiddet bu celal" diyen bir marştır. Hangi ırktan söz ediyor o?" dedi.
11.09.2019 Televizyon
Deniz Baykal'ın TBMM açılış konuşması
Deniz Baykal'ın TBMM açılış konuşması Meclis'te 25. Dönem başladı. En yaşlı üye sıfatıyla geçici TBMM Başkanı olarak Meclis'i açan Deniz Baykal açılış konuşması yaptı.
11.09.2019 Haberler
Liderlerin kamera arkası görüntüleri
Liderlerin kamera arkası görüntüleri 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi parti liderleri, TRT ekranlarında belirlenen gün ve saatlerde partilerinin propagandalarını yapmıştı. TRT'de yayınlanan kayıtların kamera arkası görüntüleri de yayınlandı. Yayınlanan görüntülerde liderler, yayın öncesi son hazırlıklarını yaparken görülüyor. Seçim meydanlarında ve ekranlarda sert açıklamalarla izlediğimiz liderin kamera arkası görüntüleri ise oldukca sempatik.
11.09.2019 Televizyon
Baykal, Erdoğan ile görüştükten sonra açıklama yaptı
Baykal, Erdoğan ile görüştükten sonra açıklama yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı kabul etti. Baykal, çıkışta yaptığı açıklamada bunun bir koalisyon görüşmesi olmadığını aktardı. Baykal kimsenin erken seçim istemediğini söyleyerek, "Sayın Cumhurbaşkanı'nın biran önce hükümetin oluşmasıni istediğini ve olası bütün modelleri olumlu değerlendirmeye hazır olduğunu gördüm. Koalisyonun oluşturulması için Sayın Cumhurbaşkanı'nın özel bir çabası olduğunu görmedim." dedi
11.09.2019 Televizyon
Şafak Pavey ile Demirtaş arasında ilginç diyaloglar
Şafak Pavey ile Demirtaş arasında ilginç diyaloglar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, Atatürk Havalimanı’nda karşılaştığı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile sohbet etti. İkili arasında ilginç diyaloglar yaşandı.
11.09.2019 Haberler
HDP'li Altan Tan'dan tepki çeken sözler
HDP'li Altan Tan'dan tepki çeken sözler HDP milletvekili Altan Tan'ın CHP için 'yerli inek' benzetmesi ve CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri tepki çekti.
11.09.2019 Televizyon
Yiğit Bulut'tan ilginç açıklama: Net bir başkanlık işareti çıkıyor
Yiğit Bulut'tan ilginç açıklama: Net bir başkanlık işareti çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ekonomi Baş Danışmanı Yiğit Bulut seçim sonuçlarına ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.   Yiğit Bulut  “Buradan bir hükümet çıkıyor, tek parti hükümeti… Meclis'teki oylama sırasında diğer partilerden de oy alabilir hükümet. CHP, MHP ve HDP’yi tek blok olarak düşünüp AK Parti’ye karşı hükümet kurmaları söz konusu değil. Başkanlık sistemini konuşacağız. Henüz yorum yapmak için erken. Net bir başkanlık işareti çıkıyor. Parlamenter sistem üzerindeki tartışmayı daha belirgin bir hale getirmiştir. Sadece görünene aldanmamak gerekiyor. Manipülasyonlara asla aldanmayın. Bu bir istikrarsızlık tablosu değildir. Tam tersi vatandaşın bir uyarısıdır. Sistemi bir yukarı taşı mesajı veriyor vatandaş… Herkesin sakin bir şekilde durması gerekiyor.” dedi.
11.09.2019 Televizyon
HDP mitinginde art arda iki patlama
HDP mitinginde art arda iki patlama DİYARBAKIR'da HDP'nin İstasyon Meydanı'nda düzenlediği miting sırasında trafoda patlama meydana geldi. Olayda yaralananlar hastanelere sevk edildi. Patlamadan sonra küçük çaplı bir  yangın çıktı ancak onbinlerce kişinin bulunduğu İstasyon Meydanı'nda büyük bir panik yaşandı. Ambulanslar miting alanına gönderildi. Kürsüden 'sakin olun' çağrısı yapıldı. Patlama olduğu sırada HDP Eş Başkanı Demirtaş henüz kürsüye çıkmamıştı.. Son gelen bilgiye göre mitingi iptal edildi.
11.09.2019 Haberler
HDP mitinginde arda arda iki patlama
HDP mitinginde arda arda iki patlama HDP'nin Diyarbakır mitingi sırasında ard arda iki patlama oldu. Patlamanın trafodan kaynaklandığı açıklandı. Patlamadan sonra küçük çaplı bir  yangın çıktı ancak onbinlerce kişinin bulunduğu İstasyon Meydanı'nda büyük bir panik yaşandı. Ambulanslar miting alanına gönderildi. Kürsüden 'sakin olun' çağrısı yapılıyor. Yaralıları hastaneye kaldırmakta güçlük çekiliyor...
11.09.2019 Televizyon
Demirtaş: HDP şu anda bıçak sırtında
Demirtaş: HDP şu anda bıçak sırtında HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Demirtaş canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.09.2019 Haberler
HDP'nin Kazlıçeşme mitingine damga vuran görüntü
HDP'nin Kazlıçeşme mitingine damga vuran görüntü HDP'nin Kazlıçeşme mitinginde PKK bayrağı, Öcalan posteri ve Türk bayrağının bir arada olduğu kare dikkat çekti.
11.09.2019 Haberler
Abdullah Gül'den açıklama
Abdullah Gül'den açıklama 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Abdullah Gül, şöyle konuştu: Hayret ettim, Twitter açık. İki hesap takip ediyordum, aynı şekilde devam ediyorum. Neden yazıldıysa anlayamadım. Ben cumhurbaşkanlığından ayrıldıktan sonra söyledim, nasıl bir hayat tarzım olacağımı. Bilgilerimi, tecrübelerimi bir vakıf çalışması çerçevesi içerisinde paylaşmak için uğraşıyorum. Aktif bir siyasi gündemin içinde olmadığım için mitinge katılamayacağım. Bunu başka bir yere çekmenin anlamı yok. Kimsenin spekülasyon yapması yanlış olur. Parti kurucusuyum, yerim belli. Nerede durduğum belli. Bilgi ve tercihlerimi arkadaşlarımla paylaşmaya hazırım. Siyasi parti başkanlarının benim hakkımda söylediği güzel sözler için teşekkür ederim. Parti kurucuyum, yerim de belli.
11.09.2019 Haberler
Selahattin Demirtaş stüdyoya girdi
Selahattin Demirtaş stüdyoya girdi HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin seçim çalışmalarında kullanılmak üzere hazırlanan şarkıyı söylemek için stüdyoya girdi.
11.09.2019 Haberler
Erzincan'da gerginlik
Erzincan'da gerginlik Erzincan’da karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan gerginliğe polis müdahale etti. Erzincan’da HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın mitinginin ardından dağılan HDP'liler, miting çıkışında karşıt görüşlü gruplarla birbirine girdi. Yaşanan arbedede grupları ayırmak isteyen polislerde yumrukların arasında kaldı, bazı şüpheliler ise polise saldırıda bulundu. Polis ekiplerinin müdahalesi sonrası gruplar dağıldı.
11.09.2019 Haberler
Erzincan'da gerginlik
Erzincan'da gerginlik Erzincan’da karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan gerginliğe polis müdahale etti. Erzincan’da HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın mitinginin ardından dağılan HDP'liler, miting çıkışında karşıt görüşlü gruplarla birbirine girdi. Yaşanan arbedede grupları ayırmak isteyen polislerde yumrukların arasında kaldı, bazı şüpheliler ise polise saldırıda bulundu. Polis ekiplerinin müdahalesi sonrası gruplar dağıldı.
11.09.2019 Haberler
Demirtaş'a Balıkesir'de protesto
Demirtaş'a Balıkesir'de protesto HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş Balıkesir mitinginde konuştu. Protesto eden bir kadın için Demirtaş, "Sakin arkadaşlar sakin. Protesto onun da hakkıdır. Düşüncelerini ifade etmek hanımefendinin  de hakkıdır. Provokasyona gerek yok. Lütfen sakin olun. Hanımefendiye nazik davranılsın arkadaşlar. Onun da hakkı. Güvenlikçi, arkadaşlar lütfen hanımefendiye nazik davranılsın. Onun da hakkıdır saygı duyalım lütfen. Provokasyona gerek yok sakin. Mitingimize kaldığımız yerden devam ediyoruz" dedi.
11.09.2019 Haberler
Yüksekdağ: Bunlar yapılmazsa çatışmalar başlar
Yüksekdağ: Bunlar yapılmazsa çatışmalar başlar HDP'nin yeni Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ, Abdullah Öcalan'la yürütülen müzakerelerinin yasal statüye kavuşturulmaması, karakol inşaatlarının devamı ve hasta mahkûmların bırakılmamasının çatışmaları yeniden başlatacağını söyledi...
23.06.2014 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri