BioNTech aşısı kimin, hangi ülkenin? BioNTech aşısı yan etkileri nedir, kaç doz vuruluyor?
BioNTech aşısı kimin, hangi ülkenin? BioNTech aşısı yan etkileri nedir, kaç doz vuruluyor? Biontech aşılarının yeni dozları Türkiye'de uygulanmaya devam ediyor. Bu haber üzerine BioNTech aşısı hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar arayışa geçti. BioNTech aşısı kimin, hangi ülkenin? sorularını araştırırken, BioNTech aşısı yan etkileri neler, kaç doz vuruluyor? sorularına da cevap almak istiyor. İşte BioNTech aşısı vurulmayı isteyenlere ayrıntılı bilgiler...
14.06.2021 Gündem
BioNTech aşısı hangi ülkenin, kimin? BioNTech - Pfizer aşısı kaç doz yapılıyor, özellikleri nelerdir?
BioNTech aşısı hangi ülkenin, kimin? BioNTech - Pfizer aşısı kaç doz yapılıyor, özellikleri nelerdir? Koronavirüs aşıları arasında yer alan Biontech Pfizer aşısı ile ilgili meraklı arayış devam ediyor. BioNTech Pfizer aşısı kimin, hangi ülkenin? soruları peş peşe araştırılıyor. BioNTech Pfizer aşısı aynı mı, güvenilir mi, kaç doz yapılıyor? İşte Türkiye'de de vurulmaya başlanılan BioNTech Pfizer aşısı hakkında merak edilenler...
24.05.2021 Gündem
Karabiberin Faydaları Nelerdir? Karabiber Çayı Ve Yağı Neye İyi Gelir?
Karabiberin Faydaları Nelerdir? Karabiber Çayı Ve Yağı Neye İyi Gelir? Belki de en çok tüketilen baharatların arasında karabiberi söylemek gerekir. Akla gelebilecek pek çok farklı yemek üzerinde kullanılması ile beraber, ayrıca sunduğu faydaları üzerinden de ön plana çıkıyor. Peki, karabiberin faydaları nelerdir? Karabiber çayı ve yağı neye iyi gelir? İşte bu özel bitki için merak ettikleriniz.
13.11.2020 Sağlık
Tunceli Pülümür'de 10 terörist etkisiz hale getirildi
Tunceli Pülümür'de 10 terörist etkisiz hale getirildi Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında eylem hazırlığındaki 10 terörist, hava destekli operasyonda etkisiz hale getirildi.Tunceli Valiliği, Tunceli' nin Pülümür ilçesi kırsalında hava destekli düzenlenen operasyonda 10 teröristin etskisiz hale getirildiği açıkladı. Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: Pülümür kırsalında duyarlı vatandaşlarımızın ihbarı ile eylem yapma hazırlığı içinde olan teröristlere yönelik İl Jandarma Komutanlığımızca başlatılan operasyon kapsamında tespit edilen 10 BTÖ mensubu terörist, hava kuvvetleri desteğiyle etkisiz hale getirilmişlerdir. Bölgede İl Jandarma Komutanlığımızca operasyon devam etmekte olup, gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir. İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir.
11.09.2019 Yaşam
Bonzai etkisindeki servis şoförü direksiyon başında sızdı
Bonzai etkisindeki servis şoförü direksiyon başında sızdı Zincirlikuyu’da yolcuları şirkete bıraktıktan sonra dönüşe geçen servis şoförü, kullandığı “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçerek direksiyon başında sızdı. Olay yerine gelen trafik polisleri, araçta uyuşturucu madde ele geçirdiği şoförü gözaltına aldı. Olay, saat 09.00 sıralarında Şişli Esentepe Mahallesi Barbaros Bulvarı’nda üzerindeki Zincirlikuyu Köprüsü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinden evinden çıkan Mehmet Yıldırım (44), 34 KL 4880 plakalı minibüs ile taşımacılığını yaptığı şirketin çalışanlarını aldı. Çalışanları bıraktıktan sonra Yıldırım, “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu madde kullandı. Kullandığı maddenin etkisiyle kendinden geçen sürücü, bir süre seyrettikten sonra Zincirlikuyu Köprüsü üzerine geldiğinde direksiyon başında sızdı. Yolun ortasında kalan servisin içerisindeki şoförü gören diğer sürücüler, fenalık geçirdiği düşünerek polis ekiplerine ihbarda bulundu. Sürücüyü ayıltan polis, araçta “bonzai” ele geçirdi İhbar üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekip olay yerine geldi. Sürücünün yanına giden polis, direksiyonda sızdığını ve araç içerisinde yanar halde sigara izmariti gördü. Dakikalarca sürücüyü ayıltmaya çalışan ekipler, bir süre sonra kendi getirdi. Ancak uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçen sürücü şoför mahallinden ayrılamadı. Bunun üzerine araçta arama yapan polis, kağıda sarılmış naylon poşetin içerisinde bir miktar bonzai maddesi ele geçirdi. “Uyuşturucu kullandım, ilk defa oldu çok pişmanım” Uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçen Mehmet Yıldırım, “Uyuşturucu kullandım. Kullandığım için pişmanım, ilk defa oluyor. Servis sürücüsüyüm” dedi. Polis memurunun telsizle haber merkezine bilgi vermesinin ardından sürücü araçtan indirildi. Polis aracına bindirilen sürücü, ifadesi alınmak üzere Kuştepe Polis Merkezine götürüldü. Servis aracı ise yine polis ekipleri tarafından emniyet otoparkına götürül
11.09.2019 Yaşam
"Zeytin Dalı harekatının ekonomiye etkisi sınırlı"
"Zeytin Dalı harekatının ekonomiye etkisi sınırlı" Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Zeytin Dalı Harekatının ekonomiye, bütçeye etkisinin sınırlı olduğunu söyledi. Başbakan Yardımcısı Şimşek, Hazine destekli kredi garanti uygulaması kapsamında yeni kefalet limiti tahsisine ilişkin Hazine Müsteşarlığı ile Kredi Garanti Fonu AŞ arasında Müsteşarlıkta gerçekleştirilen protokol imza törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada Şimşek, Zeytin Dalı Harekatına ilişkin, Türkiye'nin Suriye’de oluşan devlet boşluğu bedeniyle 2015 ortasından itibaren büyük terör tehdidi ile karşı karşıya kaldığını belirterek, "Haklı olarak kendi ulusal güvenliğine yönelen bu tehdidi minimize etmek için adım attı. Bu daha kapsamlı etkili ve kısa sürecek, Türkiye’nin terörle mücadelede elini güçlendirecek. Suriye’deki Kürt ve Arap kardeşlerimizi de terör örgütlerinin zulmünden kurtaracak bir operasyon. Operasyon bizim daha önce El Bab’da yaptığımızdan ölçek olarak çok farklı değil. Piyasalara mesajım ekonomiye, bütçeye etkisi bunun son derece sınırlı. Ulusal güvenlik konu olunca kaynak anlamında ne gerekiyorsa yapıyoruz ama bütçemiz güçlü" ifadelerini kullandı.
11.09.2019 Haberler
400 bin kişiyi kaçırdı!
400 bin kişiyi kaçırdı! Çin'in güneydoğusu Fitov tayfununun etkisi altına girdi. Tayfundan önce dev dalgalar kıyıları vurdu. 400 bin kişi bölgeden tahliye edildi.
11.09.2019 Haberler
"Karbondioksit oranı insan öncesi dönem seviyesinde"
"Karbondioksit oranı insan öncesi dönem seviyesinde" Bilim insanları, karbondioksit oranının Dünya’da henüz insanların var olmadığı dönemlerdeki seviyeye geri döndüğünü belirtti.
11.09.2019 Haberler
Domino etkisi!
Domino etkisi! Radio City Rockettes grubu, 2008 Noel gösterisini New York’ta sundu.
13.11.2008 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri