Etohum

Etohum

Son dakika etohum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan etohum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan etohum haber sayfamızda...

Etohum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 55 etohum haberi bulunmuştur.
Girişim sermayesi şirketleri yeni unıcorn ve decacorn’lar bekliyor: Startup’lar 2023’ün yıldız adayı
Girişim sermayesi şirketleri yeni unıcorn ve decacorn’lar bekliyor: Startup’lar 2023’ün yıldız adayı Startup’lar artık tüm dünyada ekonominin parlayan yıldızları. Türkiye’de de startup’lar son iki yılda rekor büyüme gösterdiler. Türkiye’den tam 6 unicorn ve 2 decacorn çıktı. Bu ekosistemin önemli paydaşları ise venture capital (VC) yani girişim sermayesi şirketleri. Onlara 2023’ü sorduk...
10.01.2023 Milliyet Executive
Başarı hikâyeleri çıksın, sistem büyüsün
Başarı hikâyeleri çıksın, sistem büyüsün Dünyada olduğu gibi ülkemizde de başarı hikayeleri yatırımcı ekosistemini büyütüyor. Ülkemizde bilinçli ve doğru yatırımcı profili yeni yeni gelişiyor. Girişimcilerin önümüzdeki dönemde elde edeceği başarılar da merakla bekleniyor.
6.03.2018 Ekonomi
Yeni ekonomiye 'melek' dopingi
Yeni ekonomiye 'melek' dopingi Startup’lar yeni ekonominin lokomotifleri. Pek çok alanda filizlenen startup girişimleri herkesin ilgisini çekiyor. Ama ülkemizde en önemli sorun finansman... Bu alandaki melek yatırımcılara mercek tuttuk
4.03.2018 Ekonomi
Allianz Türkiye'den 3 özel sürdürülebilir çözüm ve 3 girişime destek
Allianz Türkiye'den 3 özel sürdürülebilir çözüm ve 3 girişime destek Allianz Türkiye, meme kanseriyle mücadelede kadınlarda farkındalık yaratan uygulama ve elektrikli otomobiller için kasko indiriminin yanı sıra güneş santrallerine özel performans sigortası çözümlerini geliştirdi.
13.02.2018 Ekonomi
‘Hızlandırıcı’ devler ligine Etohum girdi
‘Hızlandırıcı’ devler ligine Etohum girdi İnternet ve teknoloji alanında katma değer yaratan başarılı girişimcilerle şirketleri, melek yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getirmeyi amaçlayan erken aşama yatırım şirketi ve hızlandırıcı Etohum, dünyanın en ünlü hızlandırıcılarının da  arasında bulunduğu Global Accelerator Report listesinde 6. sıraya yerleşti. Etohum 500’ü aşkın hızlandırıcı program arasından sıyrıldı.
27.08.2017 Ekonomi
Girişimciliğin merkezi İstanbul olsun
Girişimciliğin merkezi İstanbul olsun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı  Rifat Hisarcıklıoğlu, “İstanbul sadece büyük şirketlerin değil, Asya, Avrupa ve  Afrika’dan startupların da merkezi olarak konumlanabilir. Startup Istanbul, İstanbul’u küresel bir girişimcilik merkezi yapmanın ilk adımıdır” dedi.
10.10.2016 Ekonomi
Lider girişimciler  VIP yemekte buluştu
Lider girişimciler VIP yemekte buluştu Endeavor Derneği ve Zorlu Holding, TOBB Startup Istanbul VIP Dinner’da dünyanın önde gelen girişimci ve yatırımcılarını konuk etti.
10.10.2016 Ekonomi
İnterneti kiralıyor!
İnterneti kiralıyor! Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Etohum tarafından, Milliyet Gazetesi sponsorluğunda 6-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Startup Istanbul Konferansı’na katılan ve projesini sunan girişimcilerden biri de Özgür Gen...
7.10.2016 Ekonomi
Ne çıkarsa bahtınıza!
Ne çıkarsa bahtınıza! Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Etohum tarafından 6-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Startup Istanbul Konferansı, Türkiye yanında dünyadan pek çok girişimciyi bir araya getiriyor.
6.10.2016 Ekonomi
İSTANBUL’DA İKİ DEV ZİRVE VAR
İSTANBUL’DA İKİ DEV ZİRVE VAR İstanbul, iki dev zirveye ev sahipliği yapıyor. Enerji sektörünün önde gelen isimleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde 9-13 Ekim’de gerçekleştirilecek 23. Dünya Enerji Kongresi’nde bir araya gelecek. Zirve, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.
5.10.2016 Ekonomi
Ülkeden büyük sosyal ağlar
Ülkeden büyük sosyal ağlar Artık sosyal ağlarla örülü bir dünyada yaşıyoruz... Facebook, Whatsapp gibi 1 milyar kullanıcı sınırını geçen ağlar ülke nüfuslarını da geride bırakıyor. Bunlara Türk kullanıcıların da ciddi oranda katkısı bulunuyor
7.02.2016 Ekonomi
2016’da yatırım yapılacak girişimler açıklandı!
2016’da yatırım yapılacak girişimler açıklandı! Etohum tarafından düzenlenen Girişimcilik Zirvesi’nde 2016’da yatırım yapılacak en başarılı 22 girişim belirlendi.
Devasa tablet kime çare olacak?
Devasa tablet kime çare olacak? Cep ekranlarındaki büyüme trendi tabletlere de taşındı. 7, 8, 9 inç yanında artık bilgisayar boyutu olan 13 inç’e geçtiler. iPad Pro öncülük yaparken diğerleri de hamleye hazırlanıyor
22.11.2015 Ekonomi
Startup İstanbul’un en başarılı ilk üç girişimcisi Kenya, Endonezya ve İran’dan çıktı!
Startup İstanbul’un en başarılı ilk üç girişimcisi Kenya, Endonezya ve İran’dan çıktı! Türkiye’nin önde gelen hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Etohum tarafından TEB Özel Melek Yatırım Platformu ana sponsorluğuyla düzenlenen Startup İstanbul konferansı, Startup Challenge yarışmasıyla son gününde etkinliğin en başarılı 15 girişimini seçti. Bu yıl 78 ülkeden başvuru alan yarışmada Kenya çıkışlı kurumsal ödeme girişimi “Nims” birinciliği elde etti.
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk
Startup İstanbul için geri sayım başladı!
Startup İstanbul için geri sayım başladı! ABD, Avrupa ve Asya’dan gelen girişimci ve yatırımcılarla 3-5 Ekim tarihleri arasında Startup İstanbul çatısı altında buluşmak için geri sayım başladı. Avrasya bölgesinin en önemli yeni dijital ekonomi etkinliğinde yer alıp, dünyanın dört bir yanından gelen yenilikçi girişimleri ve yeni ekonominin vizyoner isimlerini yakından tanıma fırsatını yakalayabileceksiniz.
14.09.2015 Teknoloji
Dijital müziğin sesini açtık
Dijital müziğin sesini açtık Online ve mobil cihazlardan müzik dinleme oranları artıyor. Müzik platformlarında en çok pop müzik dinlenirken, tercih yerliden yana kullanılıyor
17.05.2015 Ekonomi
Türk Eğitim Vakfı’ndan Bursiyerleri için Uzaktan Eğitim Projesi
Türk Eğitim Vakfı’ndan Bursiyerleri için Uzaktan Eğitim Projesi Türk Eğitim Vakfı bursiyerlerine iş imkanı kazandırmak için gelişimlerine katkıda bulunacak bir eğitim projesi oluşturdu. E-eğitim alanında öncü olan Uzaktan Eğitim Projesi Enocta işbirliği ile tanıtıldı.
24.03.2015 Eğitim
Vergi cenneti değiliz  para Asya’ya kaçmak üzere
Vergi cenneti değiliz para Asya’ya kaçmak üzere Lüksemburg Ekonomi Bakanı Etienne Schneider, uzay, otomotiv, bilgi ve iletişim teknolojisi sektörlerinden bir heyet ile birlikte ticari ilişkileri geliştirmek adına Türkiye’ye geldi.
12.02.2015 Ekonomi
Etohum, Microsoft Ventures ile ortaklığa imza attı
Etohum, Microsoft Ventures ile ortaklığa imza attı Etohum Türkiye'den çıkan girişimleri dünyaya taşımak için Microsoft Ventures ile ortaklığa imza attı
1.10.2014 Kariyer
IBM Türk, girişimcileri dünya yatırımcılarıyla buluşturuyor
IBM Türk, girişimcileri dünya yatırımcılarıyla buluşturuyor IBM Türk, girişimcileri dünya yatırımcılarıyla Startup İstanbul’da buluşturacak!
16.09.2014 Kariyer
Startup İstanbul'a Growth Hacking damgasını vuracak
Startup İstanbul'a Growth Hacking damgasını vuracak İnternet ekosisteminin Türkiye ve dünyadaki etkili aktörlerinin katıldığı, bölgenin en önemli girişimcilik etkinliği Startup İstanbul, Türkiye'yi sektörün dünya çapında yükselen kavramlarından biri olan Growth Hacking ile tanıştıracak.
27.08.2014 Ekonomi
Türk girişimciler ve yatırımcılar Etohum ile San Francisco’da!
Türk girişimciler ve yatırımcılar Etohum ile San Francisco’da! Türkiye’nin önde gelen hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Etohum, Türkiye’nin önde gelen girişimcileri ve başarılı yatırımcıları ile beraber 18 Haziran’da Etohum San Francisco Toplantısı’nın ikincisini gerçekleştiriyor.
8.05.2014 Kariyer
Startup Turkey'ye damga vuran isimler
Startup Turkey'ye damga vuran isimler Faruk Eczacıbaşı ve Serdar Kuzuloğlu Startup Turkey gündemine damga vuran isimler oldu
25.02.2014 Kariyer
Melek Yatırımcılık Yasası bir yılda neler getirdi?
Melek Yatırımcılık Yasası bir yılda neler getirdi? Etohum'un Antalya'da bu yıl altıncısını düzenlediği Startup Turkey'de birinci yılını dolduran Bireysel Katılım Sermayesi Sistemi, Hazine Müsteşarlığı temsilcisinin katılımıyla artıları ve eksileriyle masaya yatırıldı.
25.02.2014 Kariyer
Araç kiralamayı ‘dakikalık’ yaptılar
Araç kiralamayı ‘dakikalık’ yaptılar Erben Öztürk ve Emir Günel, araç kiralamaya yeni bir boyut getiren iki girişimci. Yurtdışında okurken gördükleri sistemi Türkiye’ye getirdiler
21.02.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Etohum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.