Euro Ncap

Euro Ncap

Son dakika Euro NCAP haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Euro NCAP gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Euro NCAP haber sayfamızda...

Euro Ncap

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 189 euro ncap haberi bulunmuştur.
İşte Togg'un merakla beklenen yeni modeli! Dünya sahnesine çıktı
İşte Togg'un merakla beklenen yeni modeli! Dünya sahnesine çıktı Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, 2019 yılında ön gösterimini yaptığı doğuştan elektrikli ikinci akıllı cihazının güncel halini T10F ismiyle dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2024’te dünya kamuoyuyla paylaştı. T10F'nin özellikleri de belli oldu.
10.01.2024 Ekonomi
Tesla Model Y'yi Türkiye'de ön satışa sundu! Oto galerilerin fiyat oyunu gün yüzüne çıktı
Tesla Model Y'yi Türkiye'de ön satışa sundu! Oto galerilerin fiyat oyunu gün yüzüne çıktı ABD'li elektrikli araç devi Tesla, dün akşam Kanyon AVM'de Model Y'nin lansmanını düzenledi. Türkiye'ye ilk olarak Model Y aracıyla giriş yapan Tesla, bugün itibarıyla ön sipariş almaya başladı. Hal böyle olunca Tesla Türkiye direkt satışı ile fırsatçıların oyununu bitirdi.
4.04.2023 Ekonomi
İlk Togg'un teslimatı bugün yapılacak
İlk Togg'un teslimatı bugün yapılacak Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazının satış fiyatını, model ismini ve teknik özelliklerini açıkladıktan sonra bugün ilk teslimatı gerçekleştirecek.
3.04.2023 Haberler
İlk Togg'un teslimatı bugün yapılacak
İlk Togg'un teslimatı bugün yapılacak Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazının satış fiyatını, model ismini ve teknik özelliklerini açıkladıktan sonra bugün ilk teslimatı gerçekleştirecek.
3.04.2023 Haberler
İlk Togg'un teslimatı bugün yapılacak! 1500 km'lik şarj maliyeti belli oldu
İlk Togg'un teslimatı bugün yapılacak! 1500 km'lik şarj maliyeti belli oldu Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazının satış fiyatını, model ismini ve teknik özelliklerini açıkladıktan sonra bugün ilk teslimatı gerçekleştirecek. Öte yandan Togg'un 1500 km'lik şarj maliyeti belli oldu.
3.04.2023 Ekonomi
İlk Togg'ların teslim tarihi belli oldu!
İlk Togg'ların teslim tarihi belli oldu! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ilk Togg'un ne zaman teslim edileceğini açıkladı.
31.03.2023 Ekonomi
Togg'da yeni gelişme! Teslim edilecek araç sayısı değişti
Togg'da yeni gelişme! Teslim edilecek araç sayısı değişti Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini 12 binden 20 bine çıkardığını duyurdu. Çekiliş tarihi de bir gün ileri alınarak 29 Mart oldu.
25.03.2023 Haberler
Togg'da yeni gelişme! Teslim edilecek araç sayısı değişti
Togg'da yeni gelişme! Teslim edilecek araç sayısı değişti Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini 12 binden 20 bine çıkardığını duyurdu. Çekiliş tarihi de bir gün ileri alınarak 29 Mart oldu.
25.03.2023 Ekonomi
Son Dakika: TOGG satış fiyatı açıklandı! TOGG fiyatı ve ön sipariş tarihi
Son Dakika: TOGG satış fiyatı açıklandı! TOGG fiyatı ve ön sipariş tarihi TOGG fiyatı belli oldu. Türkiye'nin otomobili TOGG'un heyecanla beklenen satış süreci bu hafta başlıyor. İşte yerli ve milli aracın fiyatı...
14.03.2023 Ekonomi
Son dakika: TOGG'un fiyatı belli oldu
Son dakika: TOGG'un fiyatı belli oldu Türkiye'nin otomobili Togg'un heyecanla beklenen satış süreci bu hafta başlıyor. Yerli ve milli aracın fiyatı belli oldu.
14.03.2023 Haberler
TOGG'un başlangıç fiyatı belli oldu! İşte ön sipariş tarihi
TOGG'un başlangıç fiyatı belli oldu! İşte ön sipariş tarihi Türkiye'nin otomobili Togg'un heyecanla beklenen satış süreci bu hafta başlıyor. Yerli ve milli aracın fiyatı belli oldu. Aracın ön sipariş tarihi ise 16-27 Mart olarak belirlendi.
14.03.2023 Ekonomi
Türkiye için tarihi gün! Yerli otomobilde seri üretim için geri sayım başladı
Türkiye için tarihi gün! Yerli otomobilde seri üretim için geri sayım başladı Togg'un seri üretiminin yapılacağı Bursa'nın Gemlik ilçesinde açılış heyecanı yaşanıyor. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle ilk araç banttan indirilecek.
29.10.2022 Ekonomi
CUPRA Leon, Euro NCAP’den 5 yıldız aldı
CUPRA Leon, Euro NCAP’den 5 yıldız aldı CUPRA Leon, güvenlik testlerinde markanın beş yıldızla derecelendirilen ikinci modeli oldu. Yılın başlarında markanın ilk modeli olan CUPRA Formentor’a beş yıldız veren Euro NCAP, hem içten yanmalı, hem de hibrit versiyonları için CUPRA Leon'u da aynı dereceyle değerlendirdi.
14.07.2021 Otomobil
TOGG, kuruluşunun 3. yılında üretim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
TOGG, kuruluşunun 3. yılında üretim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 25 Haziran 2018'de kurulan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), kuruluşunun üzerinden geçen 3 yılın ardından otomobil üretim sürecinde önemli aşamalar katetti.
24.06.2021 Ekonomi
MG Türkiye ilk modelini tanıttı
MG Türkiye ilk modelini tanıttı İngiliz kökenli efsanevi otomobil markası MG, Türkiye’deki ilk modelini tanıttı: %100 elektrikli ZS EV. Türkiye’nin en ulaşılabilir %100 elektrikli SUV modeli olma hedefiyle yola çıkan ZS EV, 7 yıl-150 bin km’lik bataryayı da kapsayan üretici garantisi, NCAP 5 yıldızlı güvenliği, L2 otonom sürüş seviyesindeki MG Pilot teknolojisi ve ülkemizde ilk kez devreye alınacak MG Değer Koruma Programıyla öne çıkmayı hedefliyor.
14.04.2021 Otomobil
SEAT Tarraco Türkiye’de
SEAT Tarraco Türkiye’de SEAT SUV ailesinin en büyük üyesi Tarraco Türkiye’de satışa sunuldu. Türkiye’de Xcellence ve FR donanım seviyeleri ve 1.5 TSI 150 HP DSG motor seçeneği ile satın alınabiliyor.
10.04.2021 Otomobil
CUPRA markası Türkiye’de
CUPRA markası Türkiye’de SEAT’ın kendi bünyesinde bağımsız bir marka olarak yarattığı CUPRA, sportif sürüşü teknoloji ile birleştirerek hayranlarına benzersiz bir deneyimi vadediyor. Otomobil tutkunlarının merakla takip ettiği CUPRA, yüksek performanslı formülü ile tutku ve cesaretin otomobil dünyasındaki yeni ifadesi.
3.04.2021 Otomobil
Yeni Leon diğerlerinden çok farklı
Yeni Leon diğerlerinden çok farklı SEAT’ın amiral gemisi Leon, tamamen yenilendi. Şu ana kadar üretilmiş en güvenli SEAT olan yeni Leon, adaptif hız sabitleyici, acil durum asistanı, seyahat asistanı da dahil olmak üzere en gelişmiş sürücü destek sistemlerini bir araya getiriyor. SEAT Yetkili Satıcılarında satışına başlanan yeni Leon modeli dikkat çeken tasarımı, aydınlatma, güvenlik ve tamamen yenilenen bilgi-eğlence sistemleriyle mevcut başarısını bir sonraki nesline de taşımaya hazırlanıyor. 
21.01.2021 Otomobil
Ford Transit ve Transit Custom’a 2 ayrı ödül
Ford Transit ve Transit Custom’a 2 ayrı ödül Bağımsız otomobil güvenlik ve performans değerlendirme kuruluşu Euro NCAP, ilk kez gerçekleştirdiği aktif güvenlik testinde Avrupa'da satışta olan 19 van modelini değerlendirdi. Test sonucunda Transit altın ödül, Transit Custom ise gümüş ödülü almaya hak kazandı.
31.12.2020 Otomobil
Euro NCAP’ten 5 yıldız aldı
Euro NCAP’ten 5 yıldız aldı Land Rover’ın bugüne kadar ürettiği en yetenekli 4x4 modeli olan Yeni Land Rover Defender, Euro NCAP güvenlik testlerindeki en yüksek puan olan beş yıldızı almayı başardı.
24.12.2020 Otomobil
D-Max yeni tasarımıyla yollarda
D-Max yeni tasarımıyla yollarda Isuzu’nun pick-up segmentindeki temsilcisi D-Max, “Hayallerin için yeniden tasarlandı” sloganı ile yeniden doğdu. Yepyeni bir görünüme kavuşan D-Max, yeni tasarımı ve donanım özellikleriyle pick-up sınıfına yeni bir heyecan getiriyor. 4 farklı donanım seviyesinde 7 farklı versiyon olarak pazara sunulan D-Max, premium versiyonu V-Cross ile üstün sürüş konforu sunuyor. Sınıfında ilk kez kullanılan birçok yeni özelliğiyle tamamen yenilenen D-Max, üçüncü jenerasyonu ile Türkiye yollarında.
13.12.2020 Otomobil
Yenilenen Toyota Yaris yollara çıktı! İşte özellikleri
Yenilenen Toyota Yaris yollara çıktı! İşte özellikleri Toyota, tamamen yenilenen dördüncü nesil Yaris’i Türkiye pazarında satışa sundu. İşte yeni Toyota Yaris'in özellikleri.
28.11.2020 Otomobil
Honda Jazz e: HEV'e Euro NCAP'ten 5 yıldız
Honda Jazz e: HEV'e Euro NCAP'ten 5 yıldız Yeni ön orta hava yastığı ve Honda SENSING aktif güvenlik teknolojisi ile Honda Jazz tarihinin en kapsamlı güvenlik paketini sunan yeni Honda Jazz e:HEV, zorlu test prosedürlerine sahip Euro NCAP çarpışma testinden 5 yıldız aldı. 
17.11.2020 Otomobil
ID.3’e Euro NCAP’ten beş yıldız aldı
ID.3’e Euro NCAP’ten beş yıldız aldı Volkswagen’in modüler elektrik platformu (MEB) temelinde geliştirdiği ilk tam elektrikli modeli ID.3, Euro NCAP tarafından gerçekleştirilen güvenlik testlerinden 5 yıldız almayı başardı.
23.10.2020 Otomobil
Yeni Ford Kuga'ya Euro NCAP'ten 5 yıldız
Yeni Ford Kuga'ya Euro NCAP'ten 5 yıldız Ford'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, bağımsız otomobil güvenlik ve performans değerlendirme programı Euro NCAP, Yeni Ford Kuga'nın segmentindeki orta büyüklükteki tüm modellerden daha iyi bir sürüş deneyimi sunarak, rakiplerini geride bıraktığını duyurdu.
16.10.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Euro Ncap ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.