Evans

Evans

Son dakika Evans haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Evans gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Evans haber sayfamızda...

Evans

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.351 evans haberi bulunmuştur.
Servetini kaybetmişti! Aradığı aşkı da bulamadı: Yaşıtlarım daha genç kadınları istiyor
Servetini kaybetmişti! Aradığı aşkı da bulamadı: Yaşıtlarım daha genç kadınları istiyor Dünyaca ünlü oyuncu Ioan Gruffudd ile 2007'de dünyaevine giren Alice Evans, 2021'de eşinin kendisine boşanma davası açtığını gazetelerden öğrendiğini açıklamış; ikilinin çekişmeli davası başlamıştı. Bu süreçte servetinin büyük bir kısmını kaybeden ünlü isim, aradığı aşkı da bir türlü bulamadığını itiraf etti.
30.04.2024 Cadde
Ünlü fenomenin cansız bedeni bulunmuştu! Eva Evans'ın ölüm nedeni ortaya çıktı
Ünlü fenomenin cansız bedeni bulunmuştu! Eva Evans'ın ölüm nedeni ortaya çıktı Sosyal medya platformlarından biri olan TikTok'ta çektiği videolar ile fenomen haline gelen Eva Evans'ın hayatını kaybettiğini kardeşi Lila Joy duyurmuştu. TikTok'ta 300 bin takipçisi olan Eva Evans'ın ölüm nedenine ilişkin açıklama yapıldı.
24.04.2024 Cadde
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım EuroLeague'de final four hesapları yapan Fenerbahçe Beko'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşandı. Yıldız oyuncunun sözleşmesini feshetmesinin ardından yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor.
18.04.2024 Basketbol
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finalde avantajı kullanamadı!
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finalde avantajı kullanamadı! EuroCup Women'da final serisi 2'nci maçında London Lions, Beşiktaş BOA'yı 81-70 mağlup etti. Bu sonucun ardından EuroCup Women'da şampiyon London Lions oldu.
10.04.2024 Basketbol
Kadınlar EuroCup'ta Beşiktaş adım adım şampiyonluğa!
Kadınlar EuroCup'ta Beşiktaş adım adım şampiyonluğa! Kadınlar EuroCup'ta final heyecanı yaşanıyor. Beşiktaş, finalin ilk ayağında sahasında London Lions'ı konuk etti. Siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 75-68'lik skorla galip ayrıldı.
3.04.2024 Basketbol
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
30.03.2024 Futbol
Çukurova Basketbol, Beşiktaş deplasmanında avantajı kaptı!
Çukurova Basketbol, Beşiktaş deplasmanında avantajı kaptı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Yarı Final serisi ilk maçında Çukurova Basketbol, Beşiktaş BOA deplasmanından 77-67 galip ayrıldı.
27.03.2024 Basketbol
Galatasaray Ekmas, deplasmanda Dijon Basket'e kaybetti!
Galatasaray Ekmas, deplasmanda Dijon Basket'e kaybetti! Galatasaray Ekmas, deplasmanda karşılaştığı JDA Dijon Basket'e 85-76 mağlup oldu.
20.03.2024 Basketbol
Aziz Akkaya: O kupayı buraya getireceğiz!
Aziz Akkaya: O kupayı buraya getireceğiz! Beşiktaş BOA Başantrenörü Aziz Akkaya, EuroCup Women'da şampiyonluk hedeflediklerini açıkladı.
15.03.2024 Basketbol
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finale yükseldi!
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finale yükseldi! Beşiktaş BOA, Spar Girona'yı deplasmanda 68-66 mağlup etti ve EuroCup Women'da finale yükseldi.
14.03.2024 Basketbol
'Beni rol arkadaşımla yakınlaşmaya zorladılar!'
'Beni rol arkadaşımla yakınlaşmaya zorladılar!' Hollywood yıldızı Sharon Stone, yıllar önce kendisini 'Sliver' filmindeki rol arkadaşı Billy Baldwin'le cinsel ilişkiye girmeye zorlayan yapımcıyı ifşa etti. Yapımcının bunu Baldwin'in 'sorunlu' performansını iyileştirmek için istediğini söyleyen Stone'a, eski rol arkadaşından sert bir yanıt geldi.
13.03.2024 Cadde
Gizlice evlenmişlerdi! Kırmızı halıda ortaya çıktılar
Gizlice evlenmişlerdi! Kırmızı halıda ortaya çıktılar Marvel'ın sevilen karakteri 'Kaptan Amerika'ya hayat veren Chris Evans, geçtiğimiz aylarda genç sevgilisi Alba Baptista ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Gizli evlilikleriyle çok konuşulan çift, Vanity Fair'ın Oscar partisinde ortaya çıkarak ilk kez bir çift olarak dünyanın gözü önünde poz verdi.
12.03.2024 Cadde
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da farklı galip!
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da farklı galip! Beşiktaş BOA, EuroCup Women Yarı Final ilk maçında Spar Girona'yı 81-60 mağlup etti.
7.03.2024 Basketbol
Beşiktaş BOA, EuroCup Women’da yarı finale yükseldi!
Beşiktaş BOA, EuroCup Women’da yarı finale yükseldi! EuroCup Women Çeyrek Final rövanşında Lattes-Montpellier deplasmanından 75-72 galip ayrılan Beşiktaş BOA, yarı finale yükseldi.
29.02.2024 Basketbol
Beşiktaş BOA, Lattes Montpellier engeline takılmadı!
Beşiktaş BOA, Lattes Montpellier engeline takılmadı! EuroCup Women Çeyrek Final ilk maçında Beşiktaş BOA, Lattes Montpellier engelini 73-59'luk sonuçla geçti.
22.02.2024 Basketbol
Beşiktaş BOA, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i farklı geçti!
Beşiktaş BOA, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i farklı geçti! Beşiktaş BOA, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 104-89 mağlup etti.
15.02.2024 Basketbol
Çukurova Basketbol, Beşiktaş engeline takıldı!
Çukurova Basketbol, Beşiktaş engeline takıldı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 23'üncü haftasında Beşiktaş, Çukurova Basketbol'u deplasmanda 75-70 mağlup etti.
3.02.2024 Basketbol
ÖZEL | Anadolu Efes'te Erdem Can dönemi sona erdi
ÖZEL | Anadolu Efes'te Erdem Can dönemi sona erdi Euroleague'de dün gece Zalgiris Kaunas'a 96-70 yenilen Anadolu Efes başantrenör Erdem Can ile yolları ayırmaya karar verdi. Kulüpten konuyla ilgili resmi açıklama geldi.
1.02.2024 Basketbol
Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas'a kaybetti!
Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas'a kaybetti! Turkish Airlines EuroLeague'in 24'üncü haftasında Zalgiris Kaunas, Anadolu Efes'i 96-70 mağlup etti.
ABD'li pilot yıllar sonra itiraf etti: Uzaylılarla temasa geçtim, gemilerine bindim
ABD'li pilot yıllar sonra itiraf etti: Uzaylılarla temasa geçtim, gemilerine bindim ABD'li pilot, katıldığı bir konferansta kendisinin galaksiler arası yolculuk yaptığını iddia etti ve UFO'lara dair adeta bir itirafta bulundu.
30.01.2024 Dünya
Manchester United'da Altay Bayındır, İngilizleri memnun etmedi!
Manchester United'da Altay Bayındır, İngilizleri memnun etmedi! FA Cup 4. tur maçında deplasmanda Newport County ile karşılaşan Manchester United'da Altay Bayındır'ın performansı İngilizleri memnun etmedi.
Altay Bayındır, Manchester United'da ilk maçına çıktı!
Altay Bayındır, Manchester United'da ilk maçına çıktı! İngiltere FA Cup'ın 4'üncü Turu'nda Manchester United, Newport County'i 4-2 mağlup etti. Altay Bayındır, Manchester United'da ilk maçına çıktı.
28.01.2024 Dünyadan Futbol
Batı’nın kabusu 2044 senaryoları! 20 yıl içinde ‘yaşanacak’ iddiası: Türkiye de var...
Batı’nın kabusu 2044 senaryoları! 20 yıl içinde ‘yaşanacak’ iddiası: Türkiye de var... Rusya’nın önümüzdeki 20 yıl içinde NATO’ya karşı bir askeri mücadele başlatacağı ihtimali giderek daha fazla dillendirilmeye başlanırken, bazı uzmanlar ve emekli askerler, bunun olası senaryoları üzerine tahminlerde bulundu.
22.01.2024 Dünya
Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas'a yenildi!
Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas'a yenildi! Turkish Airlines EuroLeague'in 22'nci haftasında Zalgiris Kaunas, Fenerbahçe Beko'yu 98-75 mağlup etti.
20.01.2024 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Evans ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.