Faşist

Faşist

Son dakika faşist haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan faşist gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan faşist haber sayfamızda...

Faşist

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.292 faşist haberi bulunmuştur.
İsrail dalga konusu oldu! Sosyal medyayı sallayan video
İsrail dalga konusu oldu! Sosyal medyayı sallayan video İran'ın orta kesiminde yer alan İsfahan şehrinde gece yarısı gerçekleşen patlamalar, devlet medyası tarafından üç küçük silahlı insansız hava aracının havada imha edilmesi olarak sunuldu. İran medyası, saldırıyı önemsiz göstermek için şaka yoluyla minyatür insansız hava aracı fotoğrafları yayınladı.
19.04.2024 Haberler
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş!
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş! İran'ın hafta sonu ilk kez topraklarından İsrail'i hedef almasına gece saatlerinde karşılık geldi, nükleer tesislerin konumlandığı İsfahan'da duyulan patlamalar dünyada ses getirdi. Şok etkisi yaratan saldırı hakkında açıklama yapan İsrailli kaynaklar, "Göze göz, dişe diş" dedi. 
19.04.2024 Dünya
Fahrettin Altun: İsrail, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda soykırım uyguluyor
Fahrettin Altun: İsrail, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda soykırım uyguluyor Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanı Fahrettin Altun, “İsrail, gazetecileri hedef alarak, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda bir soykırım uyguluyor. Müslümanlara, Filistinlilere yönelik bir soykırım uyguluyor” dedi.
13.04.2024 Gündem
Makam odasında tepki çeken sözler: Belediyeye her aldığımız kişi CHP’li
Makam odasında tepki çeken sözler: Belediyeye her aldığımız kişi CHP’li Muğla’nın Datça ilçesinde ilk döneminde atama, ikinci döneminde ise seçilmiş başkan olarak görev yapan ve 31 Mart'taki seçimlerde aday olmayan Gürsel Uçar, yeni seçilen Aytaç Kurt’a görevi teslim ederken tepki çeken sözlere imza attı.
4.04.2024 Gündem
‘Emekli maaşları temmuzda masada’
‘Emekli maaşları temmuzda masada’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa mitinginde “Hayat pahalılığından en fazla etkilenen kesimlerimiz çalışanlarımız ve emeklilerimizdir. Önümüzdeki temmuz, yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre, emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız” dedi.
29.03.2024 Gündem
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Haberler
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye İttifakı'ndadır' sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik yanıt verdi.
28.03.2024 Gündem
‘Ortak aday çıkarıyorlar’
‘Ortak aday çıkarıyorlar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük mitinginde “Sorsan, ‘İttifak yapmadık’ diyorlar. Ama pek çok yerde ortak belediye başkan adayı çıkartıyorlar. Şu anda yargı, bunları takip ediyor” dedi.
23.03.2024 Gündem
‘Bizde kusuru millete atmak yok’
‘Bizde kusuru millete atmak yok’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Mamak’taki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada “Bizim siyaset geleneğimizde beklentiler karşılanmayınca muhalefetin yaptığı gibi suçu, hatayı, kusuru millete atmak yoktur. Biz eksik varsa kendimizde ararız” dedi.
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "Kadim Dostlar İftarı" programında konuştu. "Şehirlerimizi belediyecilik hizmetlerinde ileriye götüremedikleri gibi beceriksizlikleriyle bir nevi fetret devrine soktular." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri için 'yeni fırsat penceresi' vurgusu yaptı.
17.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "Kadim Dostlar İftarı" programında konuştu. "Şehirlerimizi belediyecilik hizmetlerinde ileriye götüremedikleri gibi beceriksizlikleriyle bir nevi fetret devrine soktular." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri için 'yeni fırsat penceresi' vurgusu yaptı.
17.03.2024 Gündem
İsrail polisi 12 yaşında çocuğu 'havai fişek' bahanesiyle öldürdü
İsrail polisi 12 yaşında çocuğu 'havai fişek' bahanesiyle öldürdü Arkadaşlarıyla oyun oynamak için dışarı çıktı. İsrail güvenlik güçleri, çocuğun elindeki havai fişeğe dayanarak kendilerine zarar verilmeye çalışıldığını ileri sürdü. Kaybettikleri oğullarının yasını tutan aile ise, “Size soruyorum, 12 yaşında bir çocuk nasıl terörist olabilir?” diyerek acılarını anlattı.
14.03.2024 Dünya
Biz katile katil deriz
Biz katile katil deriz Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Katile katil, zalime zalim demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırımı saklamaya çalışmak yerine Gazze’de ölen bebeklerin hesabını versin” dedi.
13.03.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükelçiler ile İftar programında yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
‘Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar’
‘Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya mitinginde CHP’yi eleştirerek “Hangi maskeyi takarsa taksınlar milletimiz bunların niyetini biliyor. Sandıkta hesaba çekilecekleri gün yaklaştıkça ayakları titriyor” dedi.
3.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulunuyor.
2.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki:  Ayakları titremeye başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Ayakları titremeye başladı Antalya'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki göstererek, "Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar. Görüldüğü gibi sandıkta hesaba çekilecekleri günler yaklaştıkça bunların ayakları titremeye başladı." şeklinde konuştu.
2.03.2024 Gündem
‘Darbe hayalinin sonu 15 Temmuz gibi olur’
‘Darbe hayalinin sonu 15 Temmuz gibi olur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın mitinginde “Hayalinizde 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat gibi bir darbe veya cunta girişimi varsa karşılaşacakları gerçek en hafif benzetmesiyle söyleyeyim, 15 Temmuz olacaktır” dedi.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: 14 çeyreklik kesintisiz büyüme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: 14 çeyreklik kesintisiz büyüme Aydın'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyüme rakamlarını işaret ederek, "Türkiye ekonomisi çok önemli bir başarıya imza attı." dedi. Muhalefete seslenen Erdoğan, "Hani 'öldük, bittik' diyordunuz... Ne oldu?" ifadelerini kullandı.
29.02.2024 Haberler
Erdoğan'dan ekonomi mesajı: 14 çeyreklik kesintisiz büyüme
Erdoğan'dan ekonomi mesajı: 14 çeyreklik kesintisiz büyüme Aydın'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyüme rakamlarını işaret ederek, "Türkiye ekonomisi çok önemli bir başarıya imza attı." dedi. Muhalefete seslenen Erdoğan, "Hani 'öldük, bittik' diyordunuz... Ne oldu?" ifadelerini kullandı.
29.02.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten muhalefete tepki: Oy istemeden önce halka hesap vermeliler
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten muhalefete tepki: Oy istemeden önce halka hesap vermeliler AK Parti MYK toplantısıyla ilgili Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Sözcü Çelik yaptığı açıklamada, "Altılı, yedili masaya destek veren genel başkanların ve parti yönetimlerinin vatandaşlarımıza bir özür borcu vardır." dedi. ABD'nin Gazze için veto kararına tepki gösteren Çelik, "Eğer uluslararası sistem, uluslararası hukuk ve uluslararası kurumlar bunu durduramıyorlarsa o zaman hiçbir işe yaramıyorlar demektir." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Gündem
Erdoğan'dan son dakika F-16 açıklaması: Alım süreci olumlu sonuçlandı
Erdoğan'dan son dakika F-16 açıklaması: Alım süreci olumlu sonuçlandı Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşti. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "ABD ile yürüttüğümüz F-16 talebimimizin olumlu sonuçlanmasından memnuniyet duyuyoruz." dedi. Netanyahu'nun Refah saldırısına tepki gösteren Erdoğan, "Her gün yeni bir kırmızı çizgiyi aşıyor." ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Gündem
Camiyi yıkıp tapınak yaptılar! Skandal açılışa on binlerce kişi katıldı
Camiyi yıkıp tapınak yaptılar! Skandal açılışa on binlerce kişi katıldı Hindistan Başbakanı Narendra Modi bugün Ayodhya kentinde Hindu tanrısı Ram için inşa edilen bir tapınağı açtı, törene on binlerce kişi katıldı.
22.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Faşist ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.