Fatih Cengiz

Fatih Cengiz

Son dakika fatih cengiz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fatih cengiz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fatih cengiz haber sayfamızda...

Fatih Cengiz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.017 fatih cengiz haberi bulunmuştur.
Samuray kılıçlı cinayette ikinci duruşma!
Samuray kılıçlı cinayette ikinci duruşma! İstanbul Ataşehir’de mimar Başak Cengiz’i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz’un, "ağırlaştırılmış müebbet" hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ikinci duruşması başladı.
25.03.2022 Haberler
Samuray kılıçlı cinayette ikinci duruşma!
Samuray kılıçlı cinayette ikinci duruşma! İstanbul Ataşehir’de mimar Başak Cengiz’i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz’un, "ağırlaştırılmış müebbet" hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ikinci duruşması başladı. Davada savcı, sanığın ağırlaştırılmış müebbet ve 6 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep etti.
25.03.2022 Gündem
Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in ailesi: En ağır cezayı alması lazım
Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in ailesi: En ağır cezayı alması lazım Ataşehir'de sokak ortasında samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz'in ölümüne ilişkin Cengiz ailesi ilk duruşmanın ardından basın açıklaması yaptı. Anne Beyhan Cengiz, "Mimar Başak Cengiz Türkiye'nin evladı. Türkiye adaletine inanıyorum ilk günden beri. Ben acının, sabrın, özlemin çok ağır olduğu bir imtihandayım" dedi. 
25.02.2022 Gündem
Son dakika... Samuray kılıcıyla öldürülen Başak'ın acılı annesi: Adalet istiyorum
Son dakika... Samuray kılıcıyla öldürülen Başak'ın acılı annesi: Adalet istiyorum İstanbul’da Can Göktuğ Boz (27) tarafından sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) annesi Beyhan Cengiz, "Kuzumu benden ayırdılar, adalet istiyorum" dedi. Baba Avni Cengiz saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı iddiasıyla ilgili, "Akli dengesi yerinde değilse nasıl 2 üniversite bitirmiş? Nasıl o kılıçları alıyor veya kim ona aldırıyor? Kılıçların satışı yasaklanmalı" dedi. Öte yandan vahşi cinayete dair yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Boz’un dehşet sonrası elinde kılıçla binaya giriş anına ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, saldırgan elinde kılıçla yaklaşık yarım saat sokaklarda dolaştı. Ayrıca katil zanlısının evinde bulunan silahlar polis tutanaklarına şöyle aktarıldı: 12 kasatura, 7 döner bıçağı, 3 bıçak, biri cinayet silahı olan samuray kılıcı toplam 4 kılıç, çakı, beyzbol sopası.
12.11.2021 Gündem
Milli güreşçi Fatih Cengiz, Tokyo Olimpiyatları'na kota alamadı
Milli güreşçi Fatih Cengiz, Tokyo Olimpiyatları'na kota alamadı Güreşte Tokyo Olimpiyatları Dünya Elemeleri'nde grekoromen stil 77 kilo yarı final müsabakasını kaybeden milli sporcu Fatih Cengiz, olimpiyat kotası alamadı.
8.05.2021 Yaz Olimpiyatları
Son dakika - Milli güreşçi Fatih Cengiz, Tokyo Olimpiyatları Dünya Elemeleri'nde yarı finale yükseldi
Son dakika - Milli güreşçi Fatih Cengiz, Tokyo Olimpiyatları Dünya Elemeleri'nde yarı finale yükseldi Bulgaristan'da düzenlenen Tokyo Olimpiyatları Dünya Elemeleri'nde milli güreşçi Fatih Cengiz, grekoromen stil 77 kiloda yarı finale yükseldi.
8.05.2021 Diğer
Milli güreşçiler, olimpiyat kotası almak için Bulgaristan'a gidecek
Milli güreşçiler, olimpiyat kotası almak için Bulgaristan'a gidecek Milli güreşçiler, Bulgaristan'da düzenlenecek olan Dünya Olimpiyat Kotası Elemeleri için yarın bu ülkeye gidecek.
3.05.2021 Yaz Olimpiyatları
Avrupa Güreş Şampiyonası yarın Polonya'da başlayacak
Avrupa Güreş Şampiyonası yarın Polonya'da başlayacak Avrupa Güreş Şampiyonası, Polonya'nın başkenti Varşova'da yarın başlayacak.
18.04.2021 Güreş
Milli güreşçi Kerem Kamal, Tokyo Olimpiyatları'na kota aldı
Milli güreşçi Kerem Kamal, Tokyo Olimpiyatları'na kota aldı Milli güreşçi Kerem Kamal, grekoromen stil 60 kiloda Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde etti.
20.03.2021 Güreş
Güreş Milli Takımı Ukrayna'ya gitti
Güreş Milli Takımı Ukrayna'ya gitti Olimpiyat elemeleri hazırlıklarını sürdüren Serbest ve Grekoromen Güreş Milli Takımı, Oustanding Ukrainian Wrestlers and Coaches Memorial turnuvası için bugün Ukrayna'ya gitti. Milliler turnuvanın ardından 1 Mart'ta yurda dönecek.
25.02.2021 Güreş
Grekoromen Güreş Milli Takımı, Fransa'da şampiyon oldu
Grekoromen Güreş Milli Takımı, Fransa'da şampiyon oldu Grekoromen Güreş Milli Takımı, Fransa'nın Nice kentinde düzenlenen Henri Deglane Fransa Grand Prix'sinde şampiyon oldu.
17.01.2021 Diğer
Milli güreşçiler, Dünya Kupası'nda takım halinde ikincisi oldu
Milli güreşçiler, Dünya Kupası'nda takım halinde ikincisi oldu Serbest stil 79 kiloda milli güreşçi Muhammet Nuri Kotanoğlu, Dünya Kupası finalinde Rus rakibi Akhmed Usmanov'e yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu.  Böylece Bireysel Dünya Kupası'nın son gününde 1 gümüş 2 bronz madalya kazanan milli güreşçiler, serbest stilde takım halinde dünya ikincisi oldu. 
18.12.2020 Güreş
Kendisini vuran eşinin yanına defnedildi!
Kendisini vuran eşinin yanına defnedildi! Adana’nın Kozan ilçesinde tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren Zahide Cengiz (40), pompalı tüfekle kendisini vurduktan sonra intihar eden eşi Fatih Cengiz’in (40) mezarının yanına defnedildi. Olay günü Fatih Cengiz, kızları Kader (22) ile Hüsne'yi (20) tüfekle vurarak öldürmüş, eşi Zahide’yi de yaraladıktan sonra intihar etmişti.
9.07.2020 Haberler
Adana'daki cinnet kurbanı kadın toprağa verildi!
Adana'daki cinnet kurbanı kadın toprağa verildi! Adana’nın Kozan ilçesinde tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren Zahide Cengiz (40), pompalı tüfekle kendisini vurduktan sonra intihar eden eşi Fatih Cengiz’in (40) mezarının yanına defnedildi. Olay günü Fatih Cengiz, kızları Kader (22) ile Hüsne'yi (20) tüfekle vurarak öldürmüş, eşi Zahide’yi de yaraladıktan sonra intihar etmişti.
9.07.2020 Gündem
Aile faciasının ardından yasak aşk çıktı
Aile faciasının ardından yasak aşk çıktı Adana’nın Kozan ilçesinde tartıştığı kızları Kader ve Hüsne'yi av tüfeğiyle öldürüp, eşi Zahide'yi de yaraladıktan sonra aynı silahla intihar eden Fatih Cengiz’in cenazesini, yapılan otopsilerinin ardından, olay günü kaçıp kurtulan oğlu Emre Cengiz teslim aldı.
2.07.2020 Gündem
Adana'da aile faciası! Eşini ve iki kızını vurup intihar etti
Adana'da aile faciası! Eşini ve iki kızını vurup intihar etti Adana Kozan'da Fatih Cengiz (40), evdeki pompalı tüfekle eşi Zahide, kızları Kader ve Hüsne Cengiz'i vurdu. Kader ve Hüsne Cengiz olay yerinde hayatını kaybederken, Cengiz başına dayadığı tüfeği ateşleyerek intihar etti.
30.06.2020 Haberler
Her satırı dehşet! İki kızını öldürdü, kendini vurdu
Her satırı dehşet! İki kızını öldürdü, kendini vurdu Adana'nın Kozan ilçesinde, av tüfeğiyle iki kızını öldüren, eşini de yaralayan kişi intihar etti.
30.06.2020 Gündem
Son dakika... Kars'ta aynı dakika içerisinde korkutan deprem! Büyüklüğü...
Son dakika... Kars'ta aynı dakika içerisinde korkutan deprem! Büyüklüğü... Kars’ın Sarıkamış ilçesinde aynı dakika içerisinde ikisi de Richter ölçeğine 4.0 büyüklüğünde olan iki deprem meydana geldi. Depremlerde can ve mal kaybı yaşanmadı.
1.12.2019 Gündem
Rıza Kayaalp, Dünya Güreş Şampiyonası'nda finalde!
Rıza Kayaalp, Dünya Güreş Şampiyonası'nda finalde! Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Rıza Kayaalp, grekoromen stil 130 kiloda finale yükseldi.
1.07.2020 Güreş
KPSS davasında istenen cezalar belli oldu
KPSS davasında istenen cezalar belli oldu 2010'da yapılan KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin davada 26 sanık hakkında 7 yıl 6 aydan 25 yıla kadar hapis cezası istendi.
30.05.2019 Gündem
Rıza Kayaalp, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finalde
Rıza Kayaalp, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finalde Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Rıza Kayaalp, finale çıktı.
1.07.2020 Güreş
Başkan Aydın 2018 yılını değerlendirdi
Başkan Aydın 2018 yılını değerlendirdi Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 2018 yılını DHA'ya değerlendirdi.
1.07.2020 Güreş
Milli güreşçilerden 2 madalya!
Milli güreşçilerden 2 madalya! 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stilde Osman Yıldırım gümüş ve Fatih Cengiz bronz madalya kazandı.
1.07.2020 Güreş
Milli güreşçi Osman Yıldırım finalde
Milli güreşçi Osman Yıldırım finalde 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası Romanya'da başlarken, 130 kiloda Osman Yıldırım finale yükseldi.
1.07.2020 Güreş
Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek isimler
Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek isimler Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecek güreşçiler açıklandı. İşte liste...
1.07.2020 Güreş

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Cengiz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.