Fatih Özmen

Fatih Özmen

Son dakika Fatih Özmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fatih Özmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fatih Özmen haber sayfamızda...

Fatih Özmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 370 fatih özmen haberi bulunmuştur.
Eren Özmen ve Fatih Özmen kimdir? Özmen ailesi ne iş yapıyor?
Eren Özmen ve Fatih Özmen kimdir? Özmen ailesi ne iş yapıyor? Eren Özmen ve Fatih Özmen kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Forbes dergisi tarafından açıklanan ABD'nin en zengin 400 listesinde kendilerine yer bulan Eren-Fatih Özmen çiftinin mesleği, ne iş yaptıkları kim oldukları merak ediliyor. Peki Eren Özmen-Fatih Özmen kimdir?
5.10.2023 Bilgi Rehberi
500 milyar dolar zenginleştiler!
500 milyar dolar zenginleştiler! Forbes dergisinin açıkladığı ABD’nin en zengin 400 listesi bu yıl 500 milyar dolar zenginleşti. Listeye 18 yeni milyarder dahil oldu. Yeni zenginlere basketbolcu Michael Jordan dahil olurken listeye Özmen çifti de girdi.
5.10.2023 Ekonomi
Binali Yıldırım skandal kapaklara tepki gösterdi: Kılıçdaroğlu onlar için iyi bir aday
Binali Yıldırım skandal kapaklara tepki gösterdi: Kılıçdaroğlu onlar için iyi bir aday AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım CNN Türk canlı yayınında merak edilen soruları cevapladı. Binali Yıldırım skandal kapaklara tepki göstererek, "Bizim asla ve asla sesimizi kısamazlar. Bizi edilgen hale getiremezler. Kılıçdaroğlu onlar için iyi bir aday. Yönetim tecrübesi yok." dedi.
6.05.2023 Gündem
Eşini öldüren sanığın cezası belli oldu! 'İnternetten araştırma yapmış'
Eşini öldüren sanığın cezası belli oldu! 'İnternetten araştırma yapmış' Elazığ'da boşanma aşamasındaki eşi Aslıhan Alkılınç'ın boğazını keserek öldüren, kayınvalidesi Şule B.'yi de yaralayan Ali Alkılınç'a ağırlaştırılmış müebbet ile 12 yıl hapis cezası verildi.
1.05.2023 Gündem
Cinayet planı telefondan çıktı: Ağırlaştırılmış müebbet yedi
Cinayet planı telefondan çıktı: Ağırlaştırılmış müebbet yedi Elazığ’da 9 Haziran 2020'de boşanma aşamasındaki eşinin boğazını kesip öldüren, kayınvalidesini de bıçakla yaralayan zanlıya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Şahsın, olayı gerçekleştirmeden önce internetteki arama motorundan 'Şizofren nedir', 'Aldatan eşini öldürmek cezası', 'Aldatma mesajları' ve 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' gibi aramalar yaptığı belirlenmişti.
1.05.2023 Gündem
Bakan Kurum’dan Kılıçdaroğlu’na Atatürk Havalimanı tepkisi!
Bakan Kurum’dan Kılıçdaroğlu’na Atatürk Havalimanı tepkisi! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı ile ilgili söylemlerine yanıt verdi. Bakan Kurum, “Dünyanın neresine giderseniz gidin böyle bir muhalefetle karşılaşamazsınız” dedi.
30.04.2023 Ekonomi
‘Ailece bizim için çok değerlisiniz’
‘Ailece bizim için çok değerlisiniz’ CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Atatürk Havalimanı’nı havacılık ve uzay çalışmaları merkezi” haline getireceğine ilişkin açıklamalarına tepki gösteren Baykar Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar’a cevap verdi.
29.04.2023 Gündem
‘Yeni bir ruha ihtiyacımız var’
‘Yeni bir ruha ihtiyacımız var’ İktidarın ülkeyi 21 yıldır yönettiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin karamsar bir ortamda olduğunu, hayat pahalılığını, gençlerdeki umutsuzluğu biliyorum. Herkesin sıkıntısı var. Ama artık değişimin zamanı geldi” ifadelerini kullandı...
28.04.2023 Gündem
Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na 'Atatürk Havalimanı' tepkisi
Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na 'Atatürk Havalimanı' tepkisi Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Bayraktar, 'Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş' dedi.
27.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Hepimizin kalbinde derin yara bırakmış bir meselem var; Atatürk Havalimanı
Kılıçdaroğlu: Hepimizin kalbinde derin yara bırakmış bir meselem var; Atatürk Havalimanı CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hepimizin kalbinde derin yara bırakmış bir meselem var. İçinizi ferahlatacak bir müjde için karşınızdayım. Konu; Atatürk Havalimanı" dedi.
27.04.2023 Gündem
Cinayet sonrası internette cezai ehliyeti olmayan hastalıkları aramıştı: Akıl sağlığı yerinde çıktı
Cinayet sonrası internette cezai ehliyeti olmayan hastalıkları aramıştı: Akıl sağlığı yerinde çıktı  Elazığ'da 9 Haziran 2020'de boşanma aşamasındaki eşinin boğazını kesip öldüren, kayınvalidesini de bıçakla yaralayan ve internet arama motorundan 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' aramaları yapan zanlının, cezai ehliyeti olduğu tespit edildi.
23.12.2022 Gündem
Türk Girişimci Eren Özmen, Forbes'un “Amerika'nın Kendi Servetini Yaratan Kadınları” listesinde ilk 10'da
Türk Girişimci Eren Özmen, Forbes'un “Amerika'nın Kendi Servetini Yaratan Kadınları” listesinde ilk 10'da Sierra Nevada Corporation Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı olan başarılı Türk girişimci Eren Özmen, Forbes’un her yıl hazırladığı ve tüm dünyada büyük ilgiyle takip edilen “Amerika’nın Kendi Servetini Yaratan Kadınları” listesinde ilk 10’da yer aldı.
24.06.2022 Uzmanpara
Eşini öldürüp, kayınvalidesini yaraladı! Cezai ehliyetine bakılacak
Eşini öldürüp, kayınvalidesini yaraladı! Cezai ehliyetine bakılacak Elâzığ’da, boşanma aşamasında olduğu Aslıhan Alpkılınç'ı (34) öldürüp, kayınvalidesini de yaralayan tutuklu Ali Alpkılınç (40), cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp İhtisas Dairesi'ne sevk edildi.
22.02.2022 Gündem
NASA, ünlü Türk çiftin Jeff Bezos’la geliştirdiği Orbital Reef'i seçti
NASA, ünlü Türk çiftin Jeff Bezos’la geliştirdiği Orbital Reef'i seçti Orbital Reef, Fatih ve Eren Özmen’in Sierra Space ve Jeff Bezos’un Blue Origin şirketlerinin ortak liderliğinde inşa ediliyor.
15.12.2021 Teknoloji
Son dakika - Olimpiyatlar için ilk kafile Tokyo'ya gitti
Son dakika - Olimpiyatlar için ilk kafile Tokyo'ya gitti Tokyo Olimpiyatları'nda mücadele edecek milli yelkenci Alican Kaynar, Japonya'ya gitti.
9.07.2021 Diğer
Batman'da 2 öğrencinin öldüğü kaza sonrası 4 öğretmen açığa alındı
Batman'da 2 öğrencinin öldüğü kaza sonrası 4 öğretmen açığa alındı Batman Sason ilçesinde, öğrenciler ile tekstil işçilerinin taşındığı minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu öğrenci Yasemin (16) ve Selim Barlık (18) kardeşlerin yaşamını yitirdiği, 24 kişinin de yaralandığı kazanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında 2'si müdür 4 öğretmen açığı alındı.
12.03.2021 Gündem
Son dakika! Duyunca bütün ilçe oraya koştu! İhmal soruşturması
Son dakika! Duyunca bütün ilçe oraya koştu! İhmal soruşturması Batman Sason'da öğrenciler ve tekstil işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlanmış ve iki kardeş kazada canından olmuştu. Yasemin (16) ve Selim Barlık (18) kardeşlerin yaşamını yitirdiği, 24 kişinin de yaralandığı kazanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında 2'si müdür 4 öğretmen açığı alındı.
12.03.2021 Gündem
Son dakika... Aleyna Yurtkölesi cinayetinde korkunç detay! Rastgele zil seçti, öldürdü
Son dakika... Aleyna Yurtkölesi cinayetinde korkunç detay! Rastgele zil seçti, öldürdü Denizli'nin Pamukkale ilçesinde eski sevgilisi Aleyna Yurtkölesi'ni (22) boğazını sıkarak öldüren İran uyruklu Shayan Kheyrian'ın (25), binadaki zillerden birine rastgele bastığı, kurye olduğunu söyleyerek içeriye girdiği ortaya çıktı.
11.01.2021 Gündem
Bacanağı ile baldızını öldüren eski uzman çavuş: Canavarca hisle öldürsem, parçalardım
Bacanağı ile baldızını öldüren eski uzman çavuş: Canavarca hisle öldürsem, parçalardım Erzurum’da, baldızı Hülya Özmen (29) ile bacanağı Fatih Özmen'i (27), evlerinin önünde pusu kurup, tabancayla vurarak öldürdüğü öne sürülen eski uzman çavuş Mükremin Turan'a (41) tutuklu yargılandığı davada verilen 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Turan'ın baldızı ve bacanağını tasarlayarak öldürdüğüne vurgu yapılan gerekçeli kararda, sanığın son savunmasında, "Canavarca hisle öldürmüş olsam, diğer öldüren kişiler gibi parçalayıp, kovaya koymam gibi faaliyetlerde bulunmam gerekmektedir. Ben sadece ateş ederek ölüme sebebiyet vermişim. Cesetler üzerinde bir oynamada bulunmadım. Canavarsa hisle adam öldürme suçunu kabul etmiyorum" dediği yer aldı.
16.10.2020 Gündem
Bacanağı ve baldızını öldürdü! ‘Mermi attığım adam sağ kalmaz’
Bacanağı ve baldızını öldürdü! ‘Mermi attığım adam sağ kalmaz’ Erzurum’da baldızı Hülya Özmen (29) ile bacanağı Fatih Özmen'i (27) pusu kurarak öldüren Mükremin Turan'ın (41) 3ü'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ile 2 yıla kadar hapis cezası istenen tutuklu sanık Turan, "Silahtaki mermileri saydım, en az 11 mermi attığımı anladım ancak kime kaç mermi attım, bilmiyorum. Bu sırada bir polis memuru beni aradı. 'İkisi de mi öldü?' diye sordum. Polis memuru bana yaralı olduklarını söyledi. Ben de ona attığım adam sağ kalmaz' dedim. Fatma'ya 32 bin TL'yi kan parası olarak gönderdim" dedi.
23.09.2020 Gündem
Alaçatı’da sanat buluşması
Alaçatı’da sanat buluşması Alaçatı Turizm Derneği, turizmin sanatla dört mevsime yayılması için harekete geçti. Bu doğrultuda düzenlenecek olan “Alaçatı’da Dört Mevsim Sanat” buluşmasında yaklaşık 20 sanatçı ağırlanacak.
19.09.2020 Ege
Son dakika... Elazığ'da kocasının boğazını kestiği kadın hayatını kaybetti!
Son dakika... Elazığ'da kocasının boğazını kestiği kadın hayatını kaybetti! Elazığ’da dün gece meydana gelen olayda, kocası tarafından boğazı kesilerek yaralanan 3 çocuk annesi Aslıhan A., kaldırıldığı hastane de hayatını kaybetti.
10.06.2020 Gündem
Kayınvalide, kızını ve kendisini yaralayan damadını bıçakladı
Kayınvalide, kızını ve kendisini yaralayan damadını bıçakladı Elazığ'da A.D., tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi A.D. ile kayınvalidesi Ş.B.'yi bıçakla yaraladı. Kendisi de kayınvalidesi tarafından bıçaklanan A.D., sokakta yaralı halde bulunup, hastaneye kaldırıldı. Anne ve kızı da hastanede tedaviye alındı.
10.06.2020 Gündem
Plüton'a kadar giden Türk şirketi SNC ile uzay teknolojilerini konuştuk
Plüton'a kadar giden Türk şirketi SNC ile uzay teknolojilerini konuştuk Sierra Nevada Corporation'un(SNC) Kurucusu ve Başkanı Eren Özmen ile Uzay teknolojilerini konuştuk. Geliştirdiği çeşitli teknolojiler sayesinde NASA ile çalışan sayılı firmalardan biri olan SNC, bugüne kadar neler yaptı? Plüton'a kadar uzanan bu yolculukta, şirket neleri doğru yaptı? NASA ile çalışırken yaşadıkları en büyük sorun neydi? Edindikleri tecrübelerden hangi dersleri çıkardılar ve bu noktaya nasıl geldiler? Dünyanın en büyük uzay şirketlerinden biri haline nasıl geldiler? Türkiye'ye hangi yatırımları yapıyorlar? Bu soruların cevabı haberimizde...
28.05.2020 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Özmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.