Fbtv

Fbtv

Son dakika fbtv haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fbtv gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fbtv haber sayfamızda...

Fbtv

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 637 fbtv haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de Can Gebetaş'tan 2 Nisan çağrısı!
Fenerbahçe'de Can Gebetaş'tan 2 Nisan çağrısı! Fenerbahçe Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, sarı-lacivertlilerin resmi kulüp televizonuna konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik sert çıktı: 2 Nisan'da bu işi yapacağız
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik sert çıktı: 2 Nisan'da bu işi yapacağız Sarı-lacivertli kulübün Başkan Vekili Erol Bilecik, 2 Nisan'da gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç: Bu ligde Fenerbahçe'ye yer yok!
Ali Koç: Bu ligde Fenerbahçe'ye yer yok! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 2 Nisan’da olağanüstü genel kurula gideceklerini belirterek, “Bu ligde Fener’e yer yok. Gerekiyorsa da bir alt lige ineceğiz. Her gün ölmektense, bir gün öleceğiz ama geleceğimizi kurtarmak zorundayız. Bir sene oynar çıkarız biz ama herkes aklını başına alır artık” dedi. Koç, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığından da istifa etti.
19.03.2024 Fenerbahçe
Edin Dzeko: Bu armanın savaşçılarıyız!
Edin Dzeko: Bu armanın savaşçılarıyız! Kaptan Edin Dzeko, iyi ve kötü günde taraftarlardan tam destek istedi, “Dünyada hiçbir takım her maçını kazanamaz. Sadece maçlarda değil her gün çok sıkı şekilde çalışıyoruz. Sonuçta bizler Fenerbahçe armasının savaşçılarıyız. Hedefimize ancak birlik olursak ulaşabiliriz” dedi.
20.11.2023 Fenerbahçe
Dusan Tadic'in top toplayıcı çocuklara uyarısı golü getirdi!
Dusan Tadic'in top toplayıcı çocuklara uyarısı golü getirdi! UEFA Avrupğa Konferans Ligi'nde Twente'yi 5-1'lik skorla geçen Fenerbahçe'de Dusan Tadic'in yaptığı uyarı ortaya çıktı. Sırp yıldızın, karşılaşma öncesinde top toplayıcı çocuklara uyarılarda bulunduğu belirtildi.
24.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Zaha olmadı, B plan devrede! İşte transfer listesinin başındaki ünlü yıldız
Fenerbahçe'de Zaha olmadı, B plan devrede! İşte transfer listesinin başındaki ünlü yıldız Zaha’da hedefe ulaşamayan Fenerbahçe’de B planı devreye sokuldu. Kent ve Tadic’i kadrosuna katan sarı-lacivertliler etkili ve skorer iki kanat oyuncusu daha arıyor. Süper Lig devi, planda olan yıldız futbolcuyla görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.
25.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin 'neferi' İsmail Kartal görev başında!
Fenerbahçe'nin 'neferi' İsmail Kartal görev başında! Sarı-lacivertli takımda 3. İsmail Kartal dönemi resmen başladı. Hac farizasını tamamlayarak dün akşam İstanbul’a dönen ve Başkan Ali Koç’la bir araya gelen deneyimli hoca 1 yıllığına görevi teslim aldı. Yapılan açıklamada Kartal için, “Yuvana hoş geldin Fenerbahçe’nin neferi” ifadeleri kullanıldı.
29.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve Zenit depremzedeler için yardım maçına çıkıyor
Fenerbahçe ve Zenit depremzedeler için yardım maçına çıkıyor Türkiye’de yaşanan büyük depremin ardından spor camiası bölgeye desteğini sürdürüyor. Sarı Lacivertliler 23 Mart’ta depremzedelere yardım için Zenit karşında sahaya çıkıyor. Perşembe akşamı 19:00’da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşma S Sport Plus ve FBTV ortak yayınında canlı olarak izleyiciyle buluşacak. Karşılaşmanın tüm hasılat ve reklam gelirleri depremzedelerle paylaşılması amacıyla Fenerbahçe Spor Kulübü’ne aktarılacak.
22.03.2023 Fenerbahçe
Transferde geri sayım başladı! Süper Lig'in yıldızı Fenerbahçe'ye
Transferde geri sayım başladı! Süper Lig'in yıldızı Fenerbahçe'ye Jorge Jesus'un talepleri doğrultusunda ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen Fenerbahçe, Süper Lig'in yıldız isminin transferinde son aşamaya geldi.
1.01.2023 Fenerbahçe
Emre Mor: Elimden gelenin en iyisini yapacağım
Emre Mor: Elimden gelenin en iyisini yapacağım Fenerbahçe, Emre Mor’a 3 yıllık sözleşme imzalattı. 24 yaşındaki futbolcu, “Çok gururluyum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Benden büyük bir beklenti olduğunu biliyorum. Kendimi tanıyorum ve buna hazırım. Hedefimiz şampiyonluk” ifadelerini kullandı.
3.07.2022 Fenerbahçe
Arda Güler kimdir, kaç yaşında? Arda Güler nereli, şu andaki takımları neler?
Arda Güler kimdir, kaç yaşında? Arda Güler nereli, şu andaki takımları neler? Bugün en çok merak edilen isimler arasında Arda Güler de yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Arda Güler ile diyaloğu dikkat çekti. Peki Arda Güler kimdir, kaç yaşında, nereli? Arda Güler'in şu andaki takımları neler?
31.05.2022 Gündem
Vefa Küçük: Aykut Kocaman'ın tercihini normal karşılıyorum
Vefa Küçük: Aykut Kocaman'ın tercihini normal karşılıyorum Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı ve iş insanı Vefa Küçük, D-Smart’ta Bol’ca Futbol Özel programının konuğu oldu ve gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
29.03.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci'den taraftarlara çağrı
Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci'den taraftarlara çağrı Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci, Spor Toto Süper Lig'de yarın Aytemiz Alanyaspor ile yapacakları maç öncesinde sarı-lacivertli taraftarlara destek çağrısında bulundu.
23.10.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Polonara, Fenerbahçe taraftarının önüne çıkmayı bekliyor
Son dakika - Polonara, Fenerbahçe taraftarının önüne çıkmayı bekliyor Fenerbahçe Beko'nun yeni transferlerinden İtalyan forvet Achille Polonara, sarı-lacivertli takımın Avrupa'nın en iyi ekiplerinden biri olduğunu söyledi. 
30.08.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi - Altay Bayındır: Hocamız yarım kalan hikayesini tamamlamaya geldi
Son dakika haberi - Altay Bayındır: Hocamız yarım kalan hikayesini tamamlamaya geldi Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, sezon öncesi dönem ve yeni teknik direktörleri Vitor Pereira hakkında açıklamalarda bulundu.
25.07.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de eski başkan Faruk Ilgaz anıldı
Fenerbahçe'de eski başkan Faruk Ilgaz anıldı Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Faruk Ilgaz, vefatının 7. yıl dönümünde anıldı.
16.07.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçeli futbolcu Szalai: "Her yıl olduğu gibi hedefimiz bu yıl da şampiyonluk"
Fenerbahçeli futbolcu Szalai: "Her yıl olduğu gibi hedefimiz bu yıl da şampiyonluk" Fenerbahçe'nin Macar savunma oyuncusu Attila Szalai, sarı-lacivertli ekibin hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
15.07.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi - Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç oy kullandı
Son dakika haberi - Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç oy kullandı Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun ikinci gününde oy verme işlemi sona erdi. Tek aday olarak seçime giren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eşi Nevbahar Koç ile birlikte oy kullandı. Başkan Koç oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada "Tüm Fenerbahçe camiası için hayırlı olsun. İnşallah güzel bir dönem olur" dedi.
26.06.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Ümit Özat'tan Aziz Yıldırım'a "Bu yaştan sonra Cimbomlu olma"
Son dakika - Ümit Özat'tan Aziz Yıldırım'a "Bu yaştan sonra Cimbomlu olma" Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ümit Özat, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Aziz Yıldırım'a yaptığı TV çağrısı ile ilgili paylaşım geldi.
25.06.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: "Televizyona çıkacağız. H"
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: "Televizyona çıkacağız. H" Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Genel Kurul'da söz alarak konuştu. Eski Başkan Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına yanıt veren Ali Koç: "Maçlarda ayağa kalkmayan şöyle şöyle olsun diyoruz ya. Beni mahkemeye vermezseniz öyle olun. Televizyona çıkacağız. Hepsini tek tek konuşacağız. Arkadaşlarınızı yanınızda getirin. Medyada çok sevdikleriniz de var da onları da getirin ama tek bir şartım var; FBTV'de olacak" dedi.
26.06.2021 Futbol
Ali Koç'tan yeni teknik direktör açıklaması: Pazartesi açıklayacağız
Ali Koç'tan yeni teknik direktör açıklaması: Pazartesi açıklayacağız Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile başkan adayı Eyüp Yeşilyurt, kulübün yarın ve 26'da gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesi canlı yayında bir araya geldi.
24.06.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kongre heyecanı
Fenerbahçe'de kongre heyecanı Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, yarın ve 26 Haziran'da gerçekleştirilecek.
24.06.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Teknik direktör konusunda sürpriz olabilir
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Teknik direktör konusunda sürpriz olabilir Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir televizyon kanalında gündeme dair açıklamalarda bulundu.
23.06.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan önemli açıklamalar
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan önemli açıklamalar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Televizyonu’nda ekonomi basınıyla bir araya geldi. Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
9.06.2021 Fenerbahçe
Harun Tekin: Biz şampiyon olacağız
Harun Tekin: Biz şampiyon olacağız Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın sezonu kapatmasıyla birlikte eldivenleri devralan tecrübeli kaleci Harun Tekin FBTV'ye konuştu.
23.04.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fbtv ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.