Fırında

Fırında

Son dakika fırında haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fırında gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fırında haber sayfamızda...

Fırında

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.732 fırında haberi bulunmuştur.
Puding de oluyor, dondurma da! Bayat ekmekten gelen lezzet: 2-3 dakikada israfı bitiriyor
Puding de oluyor, dondurma da! Bayat ekmekten gelen lezzet: 2-3 dakikada israfı bitiriyor Alınan birçok ekmek arta kalıyor ve tüketilmedikçe bayatlamaya devam ediyor. Ekmekleri çöpe atmak yerine israfı önleyebilirsiniz. İşte farklı lezzetleri deneyebileceğiniz bazı tüyolar.
8.05.2024 Püf Noktası
Maya yoksa dert etmeyin! Süte 15 tane ekleyince yoğurt taş gibi oluyor
Maya yoksa dert etmeyin! Süte 15 tane ekleyince yoğurt taş gibi oluyor Yoğurt mayalamak istiyorsunuz ancak mayanız yok mu? Dert etmenize gerek yok. Maya olmadan taş gibi yoğurt mayalayabileceğiniz bir yöntem var. İşte maya olmadan taş gibi yoğurt mayalamanın sırrı.
7.05.2024 Püf Noktası
Çay olana kadar hazır! Zamanı olmayanları kurtaran mayasız çatlak poğaça tarifi
Çay olana kadar hazır! Zamanı olmayanları kurtaran mayasız çatlak poğaça tarifi Günün koşuşturması içerisinde zaman bazen en kıymetli hazinemiz olabilir. İşte böyle anlarda pratik ve hızlı çözümler arayışına gireriz. Sabah kahvaltısında, öğle arasında veya akşam çayın yanında lezzetli bir atıştırmalık arayışında olanlar için mayasız çatlak poğaça tam da bu ihtiyaca cevap veriyor.
3.05.2024 Püf Noktası
Yunus Emre Akkor’dan Süt Helvası
Yunus Emre Akkor’dan Süt Helvası Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Süt Helvası
3.05.2024 Milliyet Tv
Simitçilerin sırrı ortaya çıktı! Çıtır çıtır gevrek simit için 3 kaşık ekleyin
Simitçilerin sırrı ortaya çıktı! Çıtır çıtır gevrek simit için 3 kaşık ekleyin Sabah kahvaltısı denince akla ilk gelenlerden birisi de hiç şüphesiz simit. Hemen herkesin severek tükettiği simit çıtır çıtır olunca lezzeti ikiye katlanıyor. Evinizde pratik bir şekilde simit hazırlamak istiyorsanız bu tarifimize göz atmanızda fayda var.
30.04.2024 Püf Noktası
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun Her saatte keyifle tüketilen tuzlu kurabiyeler, çay saatlerinin ve misafir ağırlamanın vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Eğer pastaneden alınan tuzlu kurabiyeleri aratmayacak hatta onlardan daha lezzetli, ev yapımı kurabiyeler hazırlamak istiyorsanız, bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Bu tarif hem sizi bayatlama derdinden kurtaracak hem de kıyır kıyır olacak.
25.04.2024 Püf Noktası
81 ilden geliyorlar! Sadece cuma günleri pişiriliyor, tam 7 saat sürüyor
81 ilden geliyorlar! Sadece cuma günleri pişiriliyor, tam 7 saat sürüyor Haftada sadece bir kez köz ateşinde 7 saat pişen, 15. yüzyılda Osmanlı mutfağına giren ve Konya’da vatandaşların vazgeçilmezi haline gelen bu lezzet uzun kuyruklar oluşturuyor. 81 ilden gelip tadına bakanların hayran kaldığı bu yemeğin porsiyonu ise 140 lira.
21.04.2024 Haberler
81 ilden geliyorlar! Sadece cuma günleri pişiriliyor, tam 7 saat sürüyor
81 ilden geliyorlar! Sadece cuma günleri pişiriliyor, tam 7 saat sürüyor Haftada sadece bir kez köz ateşinde 7 saat pişen, 15. yüzyılda Osmanlı mutfağına giren ve Konya’da vatandaşların vazgeçilmezi haline gelen bu lezzet uzun kuyruklar oluşturuyor. 81 ilden gelip tadına bakanların hayran kaldığı bu yemeğin porsiyonu ise 140 lira.
21.04.2024 Gündem
Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem! 338 konut hasar gördü
Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem! 338 konut hasar gördü Tokat’ın Sulusaray ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen depremlerde 338 konut hasar gördü. Bölgedeki son durumla ilgili Tokat Valisi Numan Hatipoğlu bilgi verdi.
19.04.2024 Gündem
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor Tokat’ta merkez üssü Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ilçe merkezinde çok sayıda vatandaş geceyi sokakta geçiriyor.
18.04.2024 Gündem
Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de! 174 Gıda Hattı’na ilginç başvurular...
Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de! 174 Gıda Hattı’na ilginç başvurular... Bugüne kadar 3 milyondan fazla müracaatın yapıldığı Alo 174 Gıda Hattı gıda güvenilirliği ile ilgili şikâyetlere çözüm üretiyor. Hatta birbirinden ilginç başvurular da geliyor...
15.04.2024 Ekonomi
Aylık 30 bin lira maaşı var: Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok
Aylık 30 bin lira maaşı var: Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
4.04.2024 Ekonomi
Dünyanın en büyük cam üretim tesisi oldu
Dünyanın en büyük cam üretim tesisi oldu Dünyanın ilk üç oyuncusundan biri olma hedefi bulunan Şişecam, yatırımlarına devam ediyor.
30.03.2024 Ekonomi
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Köfteli Soğan Yahni
27.03.2024 Milliyet Tv
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Taş fırında ağır ateşte
Taş fırında ağır ateşte Çömlek Kuru Fasulye, Ramazan ayı boyunca misafirlerine Çamlıca Kulesi ve Adalar manzarası eşliğinde, geleneksel Türk Mutfağı tatlarını sunuyor.
23.03.2024 Pazar
24 Mart 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları
24 Mart 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 24 Mart 2024 Pazar burç yorumu
23.03.2024 Astroloji
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde ramazan ayında odun ateşinde pişirilen haşhaşlı tahinli pide yoğun ilgi görüyor.
18.03.2024 Gündem
Esnafın tartışması cinayetle bitti: Can havli ile silahımı ateşledim
Esnafın tartışması cinayetle bitti: Can havli ile silahımı ateşledim Kayseri'de iki esnaf arasında çıkan silahlı kavgada oto yıkamacı Osman Tüşümel'i (61) öldüren kendisi de çıkan bacağından yaralanan fırıncı Lütfullah Tüysüz (34), cinayetten 10 gün sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sırasında şoka girdiğini söyleyen Lütfullah Tüysüz, “Olaydan bir gün önce Osman Tüşümel’in oğlu ile tartıştık. Olay günü de fırında karşımdaki kişinin silahını çıkarıp ateş edeceğini düşünemedim. 2 silahını görünce kendimi korumak amacıyla can havli ile ateş ettim. Böyle bir şeyin olmasını istemezdim. Her şey bir anda oldu” dedi.
16.03.2024 Gündem
Nohut sevmeyenler bile bu tarife bayılacak! Haşlanmış nohut varsa mutlaka deneyin
Nohut sevmeyenler bile bu tarife bayılacak! Haşlanmış nohut varsa mutlaka deneyin Besleyici zenginliği ve muhteşem tadıyla mutfakların vazgeçilmez bir köşesinde yer alan nohut yemeğini sevmeyenler için farklı bir tarifimiz var. Sıradanlıktan uzak, birbirinden farklı tatları bir araya getiren bu tarif, nohut sevmeyenleri bile kendine hayran bırakacak nitelikte.
15.03.2024 Yemek
Fırındaki cinayette yeni gelişme! Adliyeye sevk edildi
Fırındaki cinayette yeni gelişme! Adliyeye sevk edildi Kayseri’de 2 esnaf arasında çıkan silahlı kavgada husumetlisi Osman Tüşümel'i (61) öldüren fırıncı Lütfullah Tüysüz (34), tedavisi sonrası adliyeye sevk edildi.
13.03.2024 Gündem
İlk Rum usta tarafından yapılmış! 91 yıllık ramazan geleneği
İlk Rum usta tarafından yapılmış! 91 yıllık ramazan geleneği Bursa’da bir fırıncı dedesinden kalma 91 yıllık geleneğini sürdürerek, her yıl ramazan ayında çocuklara özel iftariyelik poğaçalar yapıyor.
13.03.2024 Gündem
'Kerebiç' tatlısı Ramazan sofralarının vazgeçilmezleri arasında yerini koruyor
'Kerebiç' tatlısı Ramazan sofralarının vazgeçilmezleri arasında yerini koruyor Mersin yöresine özgü bir tatlı çeşidi olan kerebiç, hafifliği ve doğallığının yanı sıra lezzetiyle de ramazan sofralarını süslüyor.
12.03.2024 Gündem
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif Ramazan ayı geldiğinde iftarda ne yemek yapacağım diye düşünenlerdenseniz üzülmeyin. "İftara ana yemek ne yapayım?" telaşıyla uğraşmanıza gerek yok. Hem doyurucu hem de pratik bu yemekle iftar sofranızı taçlandırabilirsiniz.
11.03.2024 Yemek
Nefes borusuna şeker kaçan çocuk ölümden döndü
Nefes borusuna şeker kaçan çocuk ölümden döndü Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki bir fırında nefes borusuna şeker kaçan çocuk ölümden döndü. Fırın sahibi uyguladığı Heimlich manevrasıyla çocuğu boğulmaktan kurtarırken, o anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
11.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Fırında ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.