Fit

Fit

Son dakika fit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fit haber sayfamızda...

Fit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.974 fit haberi bulunmuştur.
'Kız ardaşlarım beni sevgililerinden kıskanırdı!'
'Kız ardaşlarım beni sevgililerinden kıskanırdı!' 'Ezel', 'Kuzey Güney', 'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'Aşk 101' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Bade İşçil, katıldığı programda yöneltilen 'güzellik' sorusu üzerine çok konuşulacak itiraflarda bulundu.
25.04.2024 Cadde
Melek Mosso: Zayıf olmayı sevmem, etli butlu olmayı severim!
Melek Mosso: Zayıf olmayı sevmem, etli butlu olmayı severim! Son dönemin popüler şarkıcılardan biri olan Melek Mosso, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim; hem kariyeri, hem de özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Cadde
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’ Adana’nın ardından İstanbul’da yarışan “Suyun Üstü” adlı yapımın senarist ve yönetmeni Aslıhan Ünaldı filminin temelinin, birbirini kabul etmeyi ve affetmeyi öğrenmek olduğunu söylüyor.
24.04.2024 Kültür Sanat
Defne Samyeli Maldivler'e gitti! Bikinili pozlarına beğeni yağdı
Defne Samyeli Maldivler'e gitti! Bikinili pozlarına beğeni yağdı Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Defne Samyeli, iddialı tarzını devam ettiriyor. Ünlü güzel son olarak tatil için Maldivler'e gitti. Sosyal medya hesabından çekildiği bikinili pozlarını yayınlayan Samyeli'ye, sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
22.04.2024 Cadde
Verdiği kilolarla gündemdeydi! Zara'dan zayıflama reçetesi
Verdiği kilolarla gündemdeydi! Zara'dan zayıflama reçetesi Zara, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Yaklaşık 2 bin kişinin takip ettiği konserde Zara'nın hayranları salonu ağzına kadar doldurdu. Şık kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çeken şarkıcı, son dönemde verdiği kilolarla gündemdeydi. Zara, zayıflama sırrını paylaştı.
22.04.2024 Cadde
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi'
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi' Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen, şu sıralar Melbourne City'de kariyerini sürdüren Tolgay Arslan, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Mayolu pozlarına bir yenisini daha ekledi! Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun' kombini
Mayolu pozlarına bir yenisini daha ekledi! Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun' kombini Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde 'Alanur' karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay, başarılı oyunculuk kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yayınladığı eğlenceli paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü isim son olarak mayolu pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
18.04.2024 Cadde
'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! İvana Sert gençlik sırrını açıkladı
'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! İvana Sert gençlik sırrını açıkladı Aralık 2021'de Maldivler'de Sezer Dermenci ile nikah masasına oturan İvana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle şaşırttı.
18.04.2024 Cadde
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kaçış planları tutmadı
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kaçış planları tutmadı Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun sekiz yıl süren evliliğinden dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Kaya, gazetecilerin fotoğraf çektiğini görünce trafikten uzaklaşmaya çalışsa da, başarılı olamadı.
16.04.2024 Cadde
Sırrını açıkladı!
Sırrını açıkladı! Yıllardır fit formuyla gündem olan Gülşen, sırrını açıkladı.
13.04.2024 Cadde
Okyanusta Samyeli!
Okyanusta Samyeli! Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen Defne Samyeli, soluğu Doğu Afrika ülkesi Seyşeller’de aldı.
12.04.2024 Cadde
Şeyma Subaşı leopar modasına uydu! 'Kekleri, poğaçaları ağzımıza doldururken bunu hak ettik'
Şeyma Subaşı leopar modasına uydu! 'Kekleri, poğaçaları ağzımıza doldururken bunu hak ettik' Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, son olarak Instagram sayfasından yayınladığı bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi. Fit haliyle dikkat çeken ünlü isme, takipçilerinden yorum yağdı.
12.04.2024 Cadde
Deniz Seki: Menajerimi değiştirdim, çok mutluyum
Deniz Seki: Menajerimi değiştirdim, çok mutluyum Deniz Seki, önceki gün İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, Antalya konseri için yolda olduğunu belirtti. Ünlü isim menajerini değiştirdiğini ve şimdi çok daha mutlu olduğunu da söylemeden geçmedi.
10.04.2024 Cadde
İstediğiniz elbiseye girmek için son 1 hafta! Yapmanız gereken 5 şey var
İstediğiniz elbiseye girmek için son 1 hafta! Yapmanız gereken 5 şey var Bayram yaklaşırken kapanmayan fermuarları kapatmak ve şişkinliklerden kurtulmak istiyorsanız 1 haftada yapabileceğiniz birkaç kolay yöntem var! Detaylar haberimizde.
5.04.2024 Genel Sağlık
Yapımcılar kilo vermesini istememiş! 'Şişman kızı oynadığımda para kazanıyorlardı'
Yapımcılar kilo vermesini istememiş! 'Şişman kızı oynadığımda para kazanıyorlardı' Son olarak 'The Almond and the Seahorse' adlı yapımda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Rebel Wilson, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla çok konuşulmuştu. Wilson, yeni çıkan kitabında yapımcılar tarafından kilon vermesinin istenmediğini açıkladı.
5.04.2024 Cadde
'Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler 18 kilo verdi!
'Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler 18 kilo verdi! 'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı 'Çağatay' karakteriyle hafızalara kazınan Hakan Meriçler, 20 kilo aldığı haliyle gündem olmuştu. Önceki gün Rumelihisarı’nda yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncunun değişimi şaşırttı. Kameraları fark eden Meriçliler, fit halinin sırrını açıkladı.
4.04.2024 Cadde
Burcu Esmersoy'un spor videosu olay oldu! 'Kim der 47 yaşında'
Burcu Esmersoy'un spor videosu olay oldu! 'Kim der 47 yaşında' İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Sağlıklı yaşam tarzı ve fit görünümüyle dikkatleri üzerine çeken sunucu, son olarak yayınladığı spor videosuyla gündem oldu. Esmersoy'a sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
3.04.2024 Magazin
Burcu Esmersoy'un spor videosu olay oldu! 'Kim der 47 yaşında'
Burcu Esmersoy'un spor videosu olay oldu! 'Kim der 47 yaşında' İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Sağlıklı yaşam tarzı ve fit görünümüyle dikkatleri üzerine çeken sunucu, son olarak yayınladığı spor videosuyla gündem oldu. Esmersoy'a sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
4.04.2024 Cadde
Ünlü oyuncu 36 kilo vermişti! İlaç kullandığını itiraf etti
Ünlü oyuncu 36 kilo vermişti! İlaç kullandığını itiraf etti Son olarak 'The Almond and the Seahorse' adlı yapımda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Rebel Wilson, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla çok konuşulmuştu. Wilson, kilo vermesine yardımcı olması için kısa bir süreliğine de olsa ünlüler arasında popüler olan bir tip 2 diyabet ilacı kullandığını itiraf etti.
2.04.2024 Cadde
Mustafa Sandal: Bomba gibi sürprizlerle geliyorum
Mustafa Sandal: Bomba gibi sürprizlerle geliyorum Mustafa Sandal, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü şarkıcı, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı isteğini geri çevirmeyip, ayaküstü sohbet etti.
29.03.2024 Cadde
Nurgül Yeşilçay 48 oldu! 'Yeni yaş' paylaşımıyla kırdı geçirdi
Nurgül Yeşilçay 48 oldu! 'Yeni yaş' paylaşımıyla kırdı geçirdi Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Veda Mektubu' dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, 48 yaşına girdi. Ünlü ismin, yayınladığı yeni yaş videosu sosyal medyada gündem oldu.
28.03.2024 Magazin
Nurgül Yeşilçay 48 oldu! 'Yeni yaş' paylaşımıyla kırdı geçirdi
Nurgül Yeşilçay 48 oldu! 'Yeni yaş' paylaşımıyla kırdı geçirdi Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Veda Mektubu' dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, 48 yaşına girdi. Ünlü ismin, yayınladığı yeni yaş videosu sosyal medyada gündem oldu.
29.03.2024 Cadde
'İmamoğlu CHP’den çok, PKK’nın siyasi acentesinin adayı konumunda'
'İmamoğlu CHP’den çok, PKK’nın siyasi acentesinin adayı konumunda' Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, “Ekrem İmamoğlu CHP’den çok Kandil'in, PKK’nın siyasi acentesinin adayı konumundadır” şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi!
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi! Galatasaray'ın Antalya kampında Dries Mertens açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Galatasaray
Sportmen Teoman!
Sportmen Teoman! Rock müziğin başarılı isimlerinden Teoman, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Fit haliyle dikkat çeken ünlü sanatçı, AVM stiliyle da ilgi odağı oldu.
27.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Fit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.