G Noktası

G Noktası

Son dakika g noktası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan g noktası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan g noktası haber sayfamızda...

G Noktası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 900 g noktası haberi bulunmuştur.
Klitoral Orgazm Nedir? Klitoral Orgazm İle Vajinal Orgazmın Farkları Nelerdir?
Klitoral Orgazm Nedir? Klitoral Orgazm İle Vajinal Orgazmın Farkları Nelerdir? Günümüzde, cinsel ilişkiye giren kadınların %80’i hayatı boyunca orgazmı hiç yaşamamış olur. Bunun en büyük nedeni ise erkeklerin kadın anatomisi hakkında pek fazla bilgiye sahip olmamalarından kaynaklanıyor. Kadın anatomisine baktığımızda birincil orgazm kaynağı klitoristir. Klitoral orgazmın ne olduğu hakkında detayları derledik.
5.03.2021 Sağlık
Erkeklerin cinsellikte en çok yaptığı hatalar
Erkeklerin cinsellikte en çok yaptığı hatalar Çoğu erkek cinselliği, ergenlik döneminde yaşıtlarıyla konuşarak öğrenir. Ancak bu öğrendiği bilgiler, kendisi kadar cinsellik deneyimi olan akranlarındandır. Bunun yanı sıra internet, filmler ve medyadan bilgi edinirler. Bu bilgilerin bir kısmı abartılı, gerçek dışı ve yanlıştır. Bu eksik yanlış bilgilerle cinsellik yaşarlar. En tuhafı da bu bilgilerin mutlak doğru olduklarına inanırlar. Bunun sonucu olarak da cinsellikte bazı hatalı tutumlarının farkına bile varmazlar. Psikiyatrist/Psikoterapist Dr.Öğr. Üyesi Rıdvan Üney, erkeklerin eşleri ile iyi bir cinsellik yaşamak için uzak durması gereken hataları tek tek açıkladı
25.09.2020 Cinsel Sağlık
Kadın hastalıklarında yeni tedavi yöntemi
Kadın hastalıklarında yeni tedavi yöntemi Cilt hastalıklarında, kellikte, kırışıklık tedavilerinde de kullanılan PRP, benzer etkileri nedeniyle kadın hastalıklarında da kullanımı yaygınlaşmıştır. Her yaştan kadına uygulanabilen PRP, kişinin problemine yönelik kullanılabilir. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op. Dr. Miray Sekkin Eser konu hakkında bilgiler verdi.
10.07.2020 Kadın Sağlığı
G noktasına yapılan dolgu ne işe yarıyor?
G noktasına yapılan dolgu ne işe yarıyor? Günümüzde kadınların çoğu cinsel istesizlik ve orgazm olamam (anorgazmi ) nedeni ile eşleri ile problem yaşamaktadırlar. Cinsel ilişkiden zevk alamayan kadında ,doğal olarak zamanla cinsel isteksizlik başlar. Bu yüzden kadının orgazm olamama sorununun tedavisi , sağlıklı bir cinsel hayat ve evlilik hayatı için önemlidir. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Esra Demir Yüzer 'G noktası dolgusu' hakkında önemli bilgiler verdi.
20.03.2020 Cinsellik
G noktasını uyarmak için en iyi seks pozisyonları
G noktasını uyarmak için en iyi seks pozisyonları Cinsel ilişki sırasında daha fazla zevk almak istiyorsanız G noktasını sakın hafife almayın! Orgazma ulaşmanın en kolay yolu olarak tanımlanan G noktasının yeri, kadından kadına değişiyor. Bu nedenle vajinanızı yakından tanımanız ve çeşitli pozisyonları denemekten kaçınmamanız gerekiyor. İşte G noktasını uyararak seksi daha zevkli hale getirecek o pozisyonlar...
19.02.2020 Cinsellik
Vajinal deformasyonlar cinsel hayatı olumsuz etkiliyor
Vajinal deformasyonlar cinsel hayatı olumsuz etkiliyor Hem kadınlara hem de erkeklere farklı birçok genital estetiğin uygulanabildiğini söyleyen Op. Dr. Oygar Aytekin, kadınların son yıllarda bu tip operasyonları daha çok tercih ettiğinin altını çizdi.
2.07.2019 Kadın Sağlığı
'Avrupa'nın G noktası Vilnius' reklamı Litvanya'yı karıştırdı
'Avrupa'nın G noktası Vilnius' reklamı Litvanya'yı karıştırdı 'Avrupa'nın G noktası Vilnius' reklam kampanyası Litvanya'yı karıştırdı. Papa'nın ziyareti öncesinde böyle bir reklamın patlaması, özellikle Katolik Kilisesi'nin tepkisini çekti. Uluslararası basına da yansıyan olay, bir anda dallandı budaklandı... Acaba 'reklamın iyisi kötüsü olmaz' derken yanlış mı düşünüyoruz?
10.08.2018 Kaos
Kadın orgazmı hakkında bilmediğiniz 19 şey
Kadın orgazmı hakkında bilmediğiniz 19 şey Kadınlar orgazm olur mu? Evet, olur. Kadın orgazmı pek çok insanın haberdar olmadığı veya hakkında eksik veya yanlış bilgiye sahip olduğu bir konudur. Peki her kadın orgazm yaşıyor mu? Kadın orgazmı ne kadar sürüyor? Bu yazı kadın orgazmı hakkında az bilinen 19 maddeyi içeriyor.
29.04.2018 Gündem
Kadınlar G noktasını nasıl keşfedebilir?
Kadınlar G noktasını nasıl keşfedebilir? G noktası vajina ön duvarında, pubik kemiğinin arkasında ve idrar yolunun altındadır. Yapılan incelemelerde G noktasının kadınların birçoğunda vajen ön duvarında saat 11 ile 13 arasında (klitoris saat 12 hizasında olduğu kabul edilirse) olduğu bulunmuştur.
1.03.2018 Cinsellik
Cinsel hazzı arttırmak için 900 dolar öder misiniz?
Cinsel hazzı arttırmak için 900 dolar öder misiniz? G noktasının duyarlılığını arttıran yeni bir operasyon kadınlar arasında yayılmaya başladı.
13.02.2017 Cinsellik
Kadın orgazmı hakkında bilinmeyenler
Kadın orgazmı hakkında bilinmeyenler Kanada'da yapılan araştırma kadın orgazmıyla ilgili çok çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. Peki bir kadın cinsel hazzın zirvesine nasıl ulaşır?
15.03.2017 Cinsellik
G noktası nerededir? G noktası nasıl bulunur?
G noktası nerededir? G noktası nasıl bulunur? Yıllardır G noktasının varlığı, nerede olduğu ve nasıl bulunabileceği konuşulup duruyor. İşte G noktasının yeri, önemi ve nasıl bulunabileceğine dair uzman görüşü
3.05.2016 Cinsellik
Kadınlarda cinsel isteksizlik
Kadınlarda cinsel isteksizlik Cinsel ilişkiye girmek istememe durumu tedavi edilebilir
26.04.2016 Cinsel Sağlık
Daha hızlı ve uzun süren orgazm yaşamak mümkün
Daha hızlı ve uzun süren orgazm yaşamak mümkün Daha uzun süreli, daha çabuk ve daha tatminkar bir orgazm yaşamak hiç de hayal değil.
19.02.2016 Cinsellik
Genital bölge estetiği hakkında bilmedikleriniz!
Genital bölge estetiği hakkında bilmedikleriniz! Kadınların belki de en son estetik uygulamalardan biri olarak düşündüğü genital bölge estetiği ülkemizde son yıllarda oldukça rağbet görmektedir. Uzman ellerde yapıldıkça genital bölgemiz daha da güzel bir yapı olabilir.
4.02.2016 Estetik
İdeal vajina şekli nasıl olmalıdır?
İdeal vajina şekli nasıl olmalıdır? Gerek bilgi eksikliği, gerekse de utanma ve çekinme duygusuyla günümüze kadar konuşulmamış ve olduğu gibi kabullenilmiş olan bu konu yavaş yavaş dillenmeye başlamaktadır.
11.12.2015 Kadın Sağlığı
Kırıkkanat'ın iddiasına Önder'den bu yanıt geldi
Kırıkkanat'ın iddiasına Önder'den bu yanıt geldi Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, HDP'li Sırrı Süreyya Önder'en yıllar önce "Türklerle Kürtlerin ortak genleri y..…lık" dediğini iddia etti. Sırrı Süreyya Önder'den ise iddiaya yanıt geldi. Önder, "Kırıkkanat'ın sözlerindeki ironiyi anlamadığını, saçmaladığını" savundu.
8.11.2015 Gündem
Bankacının yeni derdi: G noktası
Bankacının yeni derdi: G noktası Bankacılıkta kart, ihtiyaç kredisi ve sigorta ürünü hedefini tutturan personel O (olağanüstü) alıyor. G (gelişmesi lazım) alan çalışan ise bir ay içinde hedefini tutturamazsa işini kaybediyor
8.10.2015 Ekonomi
G Noktası nasıl bulunur?
G Noktası nasıl bulunur? Vücudumuzun cinsel açıdan en hassas olduğu söylenen G Noktası nerede?
8.12.2015 Cinsellik
Cinsel estetik çeşitleri ve teknikleri
Cinsel estetik çeşitleri ve teknikleri Aşk cerrahisi, bir başka deyişle cinsel organların estetik cerrahisidir.
14.08.2015 Cinsel Sağlık
Cinsel sorunlara genital estetik
Cinsel sorunlara genital estetik Operatör Dr. Fatma Horasan, karbondioksit lazer yöntemiyle gerçekleştirilen genital estetik operasyonlarının, burun ve meme estetiğinin ardından en çok uygulanan yöntem olduğunu bildirdi.
15.06.2015 Estetik
Aşk cerrahisi ile mutlu bir cinsel hayat
Aşk cerrahisi ile mutlu bir cinsel hayat Aşk cerrahisinin, bir başka deyişle cinsel organların estetik cerrahisi olduğuna dile getiren Estetik Ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Haytoğlu, gelişimsel olarak normal olmayan veya herhangi bir nedenle deforme olmuş olan cinsel organların estetik ve fonksiyonunu düzeltmeyi ve geliştirmeyi amaçladığını vurguluyor.
14.08.2015 Aşk
Hangi bayan güzel olmak istemez ki …
Hangi bayan güzel olmak istemez ki … Hem fiziğiyle,hem yüz hatları ile çekici ve baştan aşağı alımlı olmak için Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökhan HAYTOĞLU bunu nasılgerçekleştirebileceğinizi, neler yapmanız gerektiğini, hatta hayatınızı bile şekillendirebilecek formülleri anlattı.
29.05.2015 Estetik
Erkek ve kadın vücudundaki en hassas noktalar
Erkek ve kadın vücudundaki en hassas noktalar Tıp sözlüğüne göre erojen bölge, dokunulduğunda cinsel isteği arttıran vücut bölgeleri olarak tanımlanır. İşte kadın ve erkek vücudundaki en hassas noktalar...
14.08.2015 Cinsellik
Kadınlarda orgazmın anahtarı!
Kadınlarda orgazmın anahtarı! Yıllardır kadınlar, seks veya ön sevişme ile orgazm olduklarını iddia ederler. Ancak yeni yapılan bir araştırma bunun yanlış olduğunu ortaya koyuyor.
9.10.2014 Cinsellik

Benzer Haber Etiketleri

G Noktası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.