Galaxy Note 6

Galaxy Note 6

Son dakika galaxy note 6 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan galaxy note 6 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan galaxy note 6 haber sayfamızda...

Galaxy Note 6

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 437 galaxy note 6 haberi bulunmuştur.
OnePlus 4 yerine OnePlus 5 geliyor
OnePlus 4 yerine OnePlus 5 geliyor Android'li akıllı telefon pazarında, uygun fiyata üst seviye cihazlar üreten OnePlus, dördüncü modeli atlayıp OnePlus 5 ile gelebilir.
12.12.2016 Teknoloji
Galaxy Note 7 Türkiye Fiyatı Ne Olacak?
Galaxy Note 7 Türkiye Fiyatı Ne Olacak? Samsung’un geçtiğimiz gün tanıttığı yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 7 hem özellikleri hem de tasarımı ile başarılı olabilecek mi?
4.08.2016 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 7 2 Ağustos’ta Tanıtılacak?
Samsung Galaxy Note 7 2 Ağustos’ta Tanıtılacak? Samsung yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 7 için tanıtım tarihini kesinleştirdi ve davet yollamaya başladı…
13.07.2016 Teknoloji
Galaxy Note 7 Beklediğinizden Daha Önce Gelecek!
Galaxy Note 7 Beklediğinizden Daha Önce Gelecek! Samsung’un yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 7’nin ne zaman tanıtılacağı ve pil gücünün ne olacağı belli oldu. İşte tüm detaylar…
29.06.2016 Teknoloji
Galaxy Note 7'nin özellikleri neler?
Galaxy Note 7'nin özellikleri neler? Samsung Galaxy Note 7 için geri sayım başladı. Samsung Galaxy Note 7'ye ait konsept bir video yayınlandı. Ağustos ayında tanıtılması beklenen telefonun yayınlanan konsept çalışmasında Galaxy Note 7’nin Galaxy S7 edge’de olduğu gibi kavisli ekrana sahip olduğu görülüyor. İşte Galaxy Note 7 ile ilgili merak edilen soruların cevapları...
22.06.2016 Teknoloji
Samsung'un Galaxy Note 7 ile ilgili sürpriz gelişme
Samsung'un Galaxy Note 7 ile ilgili sürpriz gelişme Galaxy Note 7'ye ait önemli bir ipucu, doğrudan Samsung'un web sayfasında göründü! Samsung, Galaxy Note 6'yı bekleyenler için küçük bir sürpriz yapıp, Galaxy Note 6'yı tanıtmayabilir. Kore'den gelen iddialara göre firma, yeni telefonunu "Galaxy Note 6" yerine "Galaxy Note 7" olarak adlandırmaya karar verdi.
21.06.2016 Teknoloji
Galaxy Note 6 değil Galaxy Note 7
Galaxy Note 6 değil Galaxy Note 7 Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note serisinin ismini belirledi. Galaxy Note 6 değil Galaxy Note 7’ye merhaba deyin!
8.06.2016 Teknoloji
Galaxy Note 7 Android N ile Gelmeyecek
Galaxy Note 7 Android N ile Gelmeyecek Samsung’un yeni nesil Note serisi telefonu Galaxy Note 7’nin adı kesinleşmişken hangi Android sürümü ile geleceği de belli oldu.
8.06.2016 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 6 Çift Kamera Lensi ile Gelecek
Samsung Galaxy Note 6 Çift Kamera Lensi ile Gelecek Samsung’un yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 6 Ağustos ayında tanıtılacak ve telefonla ile gili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
3.06.2016 Teknoloji
Samsung, Yeni Note Modeli ile Şaşırtacak
Samsung, Yeni Note Modeli ile Şaşırtacak Son yıllarda çıkardığı amiral gemi modelleri ile beğeni toplayan Samsung, yeni Note modeli ile beklenmedik bir hamle yapabilir…
27.05.2016 Teknoloji
Samsung Yeni Yıl Planları Neler?
Samsung Yeni Yıl Planları Neler? Samsung akıllı telefon geliştirme konusunda kendini bir çok kez kanıtlamış bir firma. Gelecek yıl planları ise şimdiden konuşulmaya başlanmış durumda.
16.05.2016 Teknoloji
Sony Xperia X Performans Fiyatı ile Cep Yakacak!
Sony Xperia X Performans Fiyatı ile Cep Yakacak! Sony’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı yeni nesil telefonu Xperia X Performans Fiyatı ile adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor!
4.05.2016 Teknoloji
OnePlus 3 İki Farklı RAM Gücü ile Gelecek
OnePlus 3 İki Farklı RAM Gücü ile Gelecek Yaşayan efsane haline gelen OnePlus şirketinin yeni telefonu OnePlus 3 farklı RAM güçleri ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.
3.05.2016 Teknoloji
Galaxy Note 6 Sahipleri Gear VR Kullanamayacak!
Galaxy Note 6 Sahipleri Gear VR Kullanamayacak! Samsung Galaxy Note 6 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de bağlantı noktası ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı.
3.05.2016 Teknoloji
Lenovo Vibe P1 Android 6.0 Güncellemesi Ne Zaman Aalacak?
Lenovo Vibe P1 Android 6.0 Güncellemesi Ne Zaman Aalacak? Çinli teknoloji devi Lenovo yeni nesil telefonu Vibe P1 Android 6.0 güncellemesinin ne zaman başlayacağı belli oldu.
30.04.2016 Teknoloji
Galaxy Note 6 ve Galaxy Note 6 Edge’nin Özellikleri Belli Oldu!
Galaxy Note 6 ve Galaxy Note 6 Edge’nin Özellikleri Belli Oldu! Samsung’un yeni nesil Galaxy Note 6’yı tanıtmasına daha aylar var ama hem Note 6’nin hem de tanıtılacağı söylenen Note 6 Edge’nin özelliklerinin sızdırıldığı iddia ediliyor!
30.04.2016 Teknoloji
Galaxy Note 6 Hakkında Önemli İddia
Galaxy Note 6 Hakkında Önemli İddia En son S7 ve S7 Edge modelleri ile karşımıza çıkmış olan Samsung, kapalı kapılar ardında yeni modeli Galaxy Note 6’yı geliştirmeye devam ediyor…
26.04.2016 Teknoloji
Galaxy Note 6 İki Farklı Sürüm ile Gelecek!
Galaxy Note 6 İki Farklı Sürüm ile Gelecek! Samsung Galaxy Note 6 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Güney Kore’de yapılan bir haber 2 farklı Note 6’nın geleceğini söylüyor.
25.04.2016 Teknoloji
Galaxy Note 6’nın Özellikleri Şaşırtacak
Galaxy Note 6’nın Özellikleri Şaşırtacak Samsung’un en yeni amiral gemi modellerinden olması beklenen Galaxy Note 6 için oldukça çarpıcı iddialar iddialar gündemde…
12.04.2016 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 6'da göz tarama sistemi
Samsung Galaxy Note 6'da göz tarama sistemi Samsung'un Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin ardından merakla beklenen Galaxy Note 6 modeli ile ilgili detaylar gelmeye başladı.
11.04.2016 Teknoloji
Huawei P9 Tanıtıldı ama Satış Tarihi Sizi Şaşırtacak!
Huawei P9 Tanıtıldı ama Satış Tarihi Sizi Şaşırtacak! Huawei P9 ve P9 Plus, 6 Nisan tarihinde Londra’da yapılan bir lansmanla tanıtıldı. Gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken yeni nesil telefonların ülkemiz pazarına giriş yapacağı tarih ise hepimizi şaşırttı.
11.04.2016 Teknoloji
Galaxy Note 6, Bu Yaz Duyurulabilir
Galaxy Note 6, Bu Yaz Duyurulabilir Samsung’un merakla beklenen bir diğer amiral gemi modeli Galaxy Note 6 için yeni iddialar mevcut. Cihazın çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir…
22.03.2016 Teknoloji
Yeni yılda teknoloji şov!
Yeni yılda teknoloji şov! 2016 yılı, teknoloji markalarının yeni modellerine sahne olacak. Cepten tablete, oyun konsolundan akıllı saate pek çok alanda büyük markaların yeni modellerinin tüketiciyle buluşması bekleniyor. Yıla damga vuracak modelleri araştırdık
1.01.2016 Ekonomi
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor Günlük yaşamı derinden değiştirmek için geliştirilen Galaxy AI, ikonik S serisini geleceğe taşıyor.
19.01.2024 Advertorial
VERGİSİZ TELEFON HABERLERİ: Öğrenciye vergisiz telefon satışı başladı mı? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar şartları
VERGİSİZ TELEFON HABERLERİ: Öğrenciye vergisiz telefon satışı başladı mı? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar şartları Vergisiz telefon ve bilgisayar müjdesi yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk olarak duyurduğu üniversiteli öğrencilere ÖTV'siz KDV'siz telefon satışı şartları da netleşmişti. Binlerce yükseköğrenim öğrencisi ''Vergisiz telefon satışı başladı mı, nasıl alınır?'' sorusuna yanıt arıyor.
3.11.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Galaxy Note 6 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.