Gamze Acar

Gamze Acar

Son dakika Gamze Acar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gamze Acar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gamze Acar haber sayfamızda...

Gamze Acar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 137 gamze acar haberi bulunmuştur.
Liseli Gamze'nin ölümünde şok gerçek! Konuşmasın diye balkondan atmışlar
Liseli Gamze'nin ölümünde şok gerçek! Konuşmasın diye balkondan atmışlar Ankara'da lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek ölmesiyle ilgili sanıklar Rıza Doğan ile Mustafa Emre Demiral’a verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 3 sanığa verilen beraat kararının gerekçesi açıklandı.
1.11.2022 Gündem
Otelin 5. katından düşüp ölmüştü! Gamze Açar davasında karar çıktı
Otelin 5. katından düşüp ölmüştü! Gamze Açar davasında karar çıktı Ankara'da, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 2'si tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
11.10.2022 Gündem
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada yeni gelişme!
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada yeni gelişme! Ankara’da, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 2 tutuklu sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet talebi istendi.
12.09.2022 Gündem
Gamze Uçar'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme! Adli tıp raporunda değerlendirme yapılamadı
Gamze Uçar'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme! Adli tıp raporunda değerlendirme yapılamadı Ankara'da, liseli Gamze Açar'ın iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 2'si tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada dosyaya giren adli tıp raporunda, Açar'ın balkondan düşmeden önce herhangi bir travmaya maruz kalıp kalmadığı konusunda tıbben değerlendirme yapılamadığı belirtildi.
10.09.2022 Gündem
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada yeni karar
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada yeni karar Ankara'da, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 2'si tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada, maktülün vücudundaki yaraların düşme ile mi yoksa daha önce mi oluştuğuna ilişkin adli tıp kurumundan talep edilen raporun beklenmesine karar verildi.
4.07.2022 Gündem
Liseli Gamze'nin ölümüne ilişkin davada 2 sanık için karar!
Liseli Gamze'nin ölümüne ilişkin davada 2 sanık için karar! Ankara’da, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada, Mehmet Doğan ve Emre tahliye edildi.
14.06.2022 Gündem
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada tahliye taleplerine ret
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada tahliye taleplerine ret Ankara'da lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada tahliye talepleri reddedildi.
10.05.2022 Gündem
Gamze Açar'ın davasında flaş gelişme! 4 sanığın tahliye talebi reddedildi
Gamze Açar'ın davasında flaş gelişme! 4 sanığın tahliye talebi reddedildi Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuklu yargılanan 4 sanığın tahliye talebi reddedildi.
3.02.2022 Gündem
Yüksek şüphe! Son 2 yılda en az 28 kadın yüksekten düşme sonucu öldü
Yüksek şüphe! Son 2 yılda en az 28 kadın yüksekten düşme sonucu öldü 'Yüksekten düşme'ye bağlı artan şüpheli kadın ölümlerini Milliyet'e değerlendiren Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kar "Yüksekten düşmeye bağlı ölümlerin ispatı zor olduğu için, şüpheliler bu durumdan faydalanmak istiyor" dedi...
20.01.2022 Gündem
Lise öğrencisi Gamze Açar'ın ölümünde yeni gelişme! Rapor dosyada
Lise öğrencisi Gamze Açar'ın ölümünde yeni gelişme! Rapor dosyada Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı dava dosyasına, İstanbul Adli Tıp Kurumu raporu girdi. Raporda; kan ve doku örneklerinde tespit edilen maddelerin, kişinin tedavisinde kullanılan ilaç etken maddeleri olduğu, tedavi düzeyinde olup, toksik düzeyde olmadığı, aranan toksik ve uyuşturucu maddelerin bulunmadığı bilgisi yer aldı. Sanıklar, Açar'ın aşırı derecede alkol aldığını ve sonrasında uyuşturucu krizine girdiğini iddia etmişti.
16.12.2021 Gündem
Tanıktan tüyler ürperten sözler: 'Kızı attık' dediklerini duydum
Tanıktan tüyler ürperten sözler: 'Kızı attık' dediklerini duydum Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada otelde çalışan Ö.E.'nin talimatla ifadesi alındı. Ö.E., "Ben 7'nci katta, sanıklar 5’inci katta kalıyordu. Saat 08.00 sıralarında önce art arda 4 çığlık sesi duydum. 4'üncü çığlık sesi haykırır gibiydi. Pencereye çıktığımızda yerde yatan bir kadın bedeni gördük. Aşağıda açık olan pencereden erkek sesleri geldi. Birinci erkek sesi, 'Kızı attık, şimdi polisler gelir bizi götürürler' dedi" ifadelerini kullandı.
15.12.2021 Gündem
Tanıktan kan donduran sözler! 'Çığlığı feryat eder gibi, yanık bir sesti'
Tanıktan kan donduran sözler! 'Çığlığı feryat eder gibi, yanık bir sesti' Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tanık olarak dinlenen otel çalışanı Melike G., Gamze'nin ölmeden önce çığlığını duyduğunu belirterek, "Çığlık sesi; feryat eder gibiydi, içten, yanık bir sesti" dedi.
21.10.2021 Gündem
Son dakika... Gamze'yi balkondan attıktan sonra 'kendini attı deriz' demişler!
Son dakika... Gamze'yi balkondan attıktan sonra 'kendini attı deriz' demişler! Ankara’da lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanık hakkında hazırlanan iddianamede tanık ifadesine yer verildi. Tanık Ö.E. ifadesinde, 4 çığlık sesinin ardından 'Oğlum ne yapacağız, başımıza kalmasın, nasıl kurtulacağız bu işten?' ve 'Saçmalama oğlum, kendini attı deriz, yırtarız, bizim başımızı yakmazlar' şeklinde konuşmalar duyduğunu anlattı.
29.07.2021 Gündem
‘Kendini attı deriz, yırtarız’
‘Kendini attı deriz, yırtarız’ Ankara Kızılcahamam’da geçen yıl bir otelin beşinci katından atılarak düştüğü iddia edilen Gamze Açar’ın (17) şüpheli ölümüne ilişkin düzenlenen iddianamede çarpıcı detaylara yer verildi.
29.07.2021 Gündem
Tek kurban Gamze Açar değil! İğrenç tuzak...
Tek kurban Gamze Açar değil! İğrenç tuzak... Gamze Açar’ın ölümüyle ilgili hazırlanan iddianamede, şüphelilerin 2019 yılında da benzer bir olaya karıştıkları belirlendi. Şüphelilerin iş vaadiyle bir başka genç kızı kandırarak dolandırdıkları, şiddet uyguladıkları, şantaj yaptıkları gerekçesiyle İzmir’de haklarında dava açıldığı vurgulandı.
28.07.2021 Gündem
Son dakika... Gamze'nin ölümünde 5 kişiye ağırlaştırılmış müebbet istemiyle dava
Son dakika... Gamze'nin ölümünde 5 kişiye ağırlaştırılmış müebbet istemiyle dava Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 3'ü tutuklu 5 kişi hakkında, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'kasten öldürme' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 63'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Şüpheliler, Açar'a zorla cinsel istismarda bulunduktan sonra yardım istemek için balkona çıktığı sırada atarak öldürdükleri belirtildi.
26.07.2021 Gündem
Şüphelilerin cinsel saldırıdan kaydı çıktı
Şüphelilerin cinsel saldırıdan kaydı çıktı Ankara Kızılcahamam’da 17 yaşındaki Gamze Açar 31 Ekim’de bir termal otelin 5. katından düşerek hayatını kaybetmişti.
19.11.2020 Gündem
Gamzenin sır ölüm! İki kardeşin 'cinsel saldırı' suçundan kaydı var
Gamzenin sır ölüm! İki kardeşin 'cinsel saldırı' suçundan kaydı var Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuklanan 3 şüpheliden Rıza Doğan ve Mehmet Doğan kardeşlerin, 'cinsel saldırı' suçundan poliste kayıtları olduğu ortaya çıktı.
18.11.2020 Gündem
Liseli Gamze'nin otelde şüpheli ölümünde şoke eden detaylar
Liseli Gamze'nin otelde şüpheli ölümünde şoke eden detaylar Ankara Kızılcahamam'da bir otelin 5. katından düşerek hayatını kaybeden Gamze Açar’ın şüpheli ölümünde sanıkların ifadeleri birbiriyle çelişti. Şüphelilerin olay günü olan 31 Ekim’de Gamze Açar’ı getirmeye gitmeden önce berbere gidip tıraş olduktan sonra çok sayıda içki alarak hazırlık yaptıkları ifadelerine yansıdı.
17.11.2020 Gündem
Gamze’nin ölümüyle ilgili 3 tutuklama
Gamze’nin ölümüyle ilgili 3 tutuklama Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde şüpheli şekilde ölen Gamze Açar’ın (17) ölümüne ilişkin soruşturmada 3 kişi tutuklandı.
5.11.2020 Gündem
Gamze'nin ölümünde flaş gelişme! 4 kez çığlık atmış
Gamze'nin ölümünde flaş gelişme! 4 kez çığlık atmış Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için buluştuğu kişilerle gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek ölmesiyle ilgili soruşturmada, genç kız ile odada ilişkiye girdiğini itiraf eden R.D.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi, 'cinsel saldırı' ve 'kasten öldürme' suçundun tutuklandı. R.D. ifadesinde, Gamze Açar'ın intihar ettiğini ileri sürerken, ifade veren bir tanık, olaydan kısa süre önce 4 kez çağlık sesi duyduğunu söyledi.
4.11.2020 Gündem
Gamze, ölmeden önce 4 kez çığlık atmış
Gamze, ölmeden önce 4 kez çığlık atmış Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için buluştuğu kişilerle gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek ölmesiyle ilgili soruşturmada, genç kız ile odada ilişkiye girdiğini itiraf eden R.D.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi, 'cinsel saldırı' ve 'kasten öldürme' suçundun tutuklandı. R.D. ifadesinde, Gamze Açar'ın intihar ettiğini ileri sürerken, ifade veren bir tanık, olaydan kısa süre önce 4 kez çağlık sesi duyduğunu söyledi.
4.11.2020 Gündem
Son dakika... Termal otelde sır dolu 6 saat! Neler yaşandı...
Son dakika... Termal otelde sır dolu 6 saat! Neler yaşandı... Gelen son dakika haberine göre, Gamze Acar’ın yaşam dolu kişiliğine vurgu yapan kuzeni Ahmet Yılmaz, “Gece 02.00’de otele giriş yapılıyor. Gece 02.00 ile sabah 08.00 saatleri arasında neler yaşandı soru işareti, bilinmiyor” dedi.
4.11.2020 Gündem
Gamze’nin ölümünde bilinmeyen 6 saat
Gamze’nin ölümünde bilinmeyen 6 saat Gamze Acar’ın yaşam dolu kişiliğine vurgu yapan kuzeni Ahmet Yılmaz, “Gece 02.00’de otele giriş yapılıyor. Gece 02.00 ile sabah 08.00 saatleri arasında neler yaşandı soru işareti, bilinmiyor” dedi...
4.11.2020 Gündem
Gamze otelin beşinci katından düşüp ölmüştü! Dayısı konuştu
Gamze otelin beşinci katından düşüp ölmüştü! Dayısı konuştu Ankara’da iş görüşmesi için buluştuğu kişiler tarafından götürüldüğü termal otelin 5'inci katındaki odanın penceresinden şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybeden liseli Gamze Açar'ın (17) dayısı Murat Yılmaz, yeğeninin gece otelde dövüldüğünü ileri sürerek, "Bu olay intihar değil, cinayet. İntihar olamaz; çünkü Gamze hayat dolu bir insandı" dedi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2'si serbest bırakılırken, 3'ünün gözaltı süresi uzatıldı.
3.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gamze Acar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.