Çocuklara cinsel taciz suçlamasıyla yargılanan Kardinal George Pell hayatını kaybetti
Çocuklara cinsel taciz suçlamasıyla yargılanan Kardinal George Pell hayatını kaybetti Çocuklara cinsel tacizden suçlamasıyla cezaevine giren Katolik Kilisesi'ndeki en üst düzey isim olan Kardinal George Pell 81 yaşında öldü. Pell hakkındaki karar daha sonra bozulmuştu.
11.01.2023 Dünya
Cinsel tacizden suçlu bulunan Kardinal George Pell, Papa ile buluştu
Cinsel tacizden suçlu bulunan Kardinal George Pell, Papa ile buluştu Avustralya'da çocuklara yönelik cinsel istismar işlediği gerekçesiyle 6 yıl hapis cezasına çarptırılan Kardinal George Pell, mahkumiyet kararının bozulmasından bu yana ilk kez Papa Francis ile bir araya geldi.  
12.10.2020 Dünya
Avustralya Yüksek Mahkemesi, George Pell’in cinsel taciz mahkumiyetini bozdu
Avustralya Yüksek Mahkemesi, George Pell’in cinsel taciz mahkumiyetini bozdu Avustralya Yüksek Mahkemesi, Melbourne’da görev yaptığı dönemde kilise korosundaki iki erkek çocuğa cinsel tacizde bulunmaktan 6 yıla mahkum olan eski Vatikan Ekonomi Bakanı ve Avustralya Kardinali George Pell’in temyiz başvurusunu kabul etti.
7.04.2020 Dünya
Katolik Kilisesi'nin eski 'üç numarası' cinsel tacizden suçlu bulundu
Katolik Kilisesi'nin eski 'üç numarası' cinsel tacizden suçlu bulundu Vatikan Ekonomi Bakanı ve Avustralya Kardinali  George Pell, Melbourne’de görev yaptığı dönemde iki erkek çocuğa cinsel tacizde  bulunmaktan yargılandığı davada suçlu bulundu.
26.02.2019 Dünya