Gidecek

Gidecek

Son dakika gidecek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gidecek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gidecek haber sayfamızda...

Gidecek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.635 gidecek haberi bulunmuştur.
Nice yıllara Milliyet
Nice yıllara Milliyet Bir asra varan yolculuğuyla Türk basınına damga vuran Milliyet Gazetesi, 74’üncü yaşını kutluyor.
4.05.2024 Gündem
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalık' gündemde. Özellikle ilköğretim veli gruplarından bazılarında, çocuklarda son günlerde 'Beşinci hastalık' görüldüğüne dair ebeveynlere uyarıda bulunuluyor.
3.05.2024 Haberler
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalık' gündemde. Özellikle ilköğretim veli gruplarından bazılarında, çocuklarda son günlerde 'Beşinci hastalık' görüldüğüne dair ebeveynlere uyarıda bulunuluyor.
3.05.2024 Gündem
CUMA NAMAZI KAÇ REKAT, NASIL KILINIR? Diyanet adım adım cuma namazı kılınışı ve okunacak dualar
CUMA NAMAZI KAÇ REKAT, NASIL KILINIR? Diyanet adım adım cuma namazı kılınışı ve okunacak dualar Cuma namazı cuma günleri öğle vaktinde cemaatle kılınan bir namazdır. İslam aleminde ve Müslümanlar arasında mübarek bir gün kabul edilen cuma gününde camiye cuma namazı kılmaya gidecek olanlar cuma namazı kılınışı ile ilgili ayrıntılara içeriğimizden ulaşabilirler. İşte adım adım cuma namazı kılınışı ve cuma namazında okunacak dualar.
3.05.2024 Bilgi Rehberi
ÖZEL | İlyas Kahraman 'Fenerbahçe'yi Okan Buruk çalıştırsaydı' dedi ve açıkladı
ÖZEL | İlyas Kahraman 'Fenerbahçe'yi Okan Buruk çalıştırsaydı' dedi ve açıkladı Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışı kızıştı. Sarı-kırmızılı takımın eski futbolcusu İlyas Kahraman, Okan Buruk'un Fenerbahçe'nin başında olduğu senaryoyu Skorer'e yorumladı.
3.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Artem Dovbyk gerçekleri! 'Bunu anlayamıyorum'
Fenerbahçe'de Artem Dovbyk gerçekleri! 'Bunu anlayamıyorum' La Liga'da Girona formasıyla gösterdiği performansla alkış toplayan Artem Dovbyk ile ilgili Fenerbahçe gerçekleri ortaya çıktı. Tecrübeli forvetin sarı-lacivertlilerin kapısından döndüğü öğrenildi.
2.05.2024 Fenerbahçe
Avcılarda korku dolu anlar! Balkon çöktü bina tahliye edildi
Avcılarda korku dolu anlar! Balkon çöktü bina tahliye edildi İstanbul Avcılar'da eski bir binanın balkonu büyük bir gürültüyle çöktü. Ekipler incelemelerde bulundu ve binanın tahliyesine karar verdi. İşte detaylar...
2.05.2024 Gündem
Türk vatandaşlığı sonrası ilk kez formayı giydi! Filenin Sultanları start verdi
Türk vatandaşlığı sonrası ilk kez formayı giydi! Filenin Sultanları start verdi Milletler Ligi'nin son şampiyonu Filenin Sultanları çalışmalara başladı. Türk vatandaşlığına geçen Alexia Carutasu Filenin Sultanları'nın formasını ilk kez giydi. Öte yandan A Milli Erkek Voleybol Takımımız da Ankara'da çalışmalarına start verdi.
2.05.2024 Voleybol
‘Jeste jest çok şık oldu’
‘Jeste jest çok şık oldu’ Siyaset arenasında bugün tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirecekleri görüşmede olacak.
2.05.2024 Gündem
Mustafa Kaplan, İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini açıkladı!
Mustafa Kaplan, İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini açıkladı! Fenerbahçe'deki performansı sonrası takımdaki geleceği merak edilen İrfan Can Kahveci için eski teknik direktöründen sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
Evlilik dışı ilişkisiyle dünyaya geldi! Ne kimliği ne de vatandaşlığı var
Evlilik dışı ilişkisiyle dünyaya geldi! Ne kimliği ne de vatandaşlığı var İzmir’de yaşayan, 19 yaşındaki Dilan, hayatı boyunca kimliğe ve vatandaşlığa sahip olmadı. Annesi sınır dışı edilen ve babasını hiç görmeyen genç kız, yaşadığı zorlu süreç karşısında, “Çaresizim, annemin ve babamın hatalarının bedelini ben ödemek istemiyorum” dedi.
1.05.2024 Haberler
Evlilik dışı ilişkisiyle dünyaya geldi! Ne kimliği ne de vatandaşlığı var
Evlilik dışı ilişkisiyle dünyaya geldi! Ne kimliği ne de vatandaşlığı var İzmir’de yaşayan, 19 yaşındaki Dilan, hayatı boyunca kimliğe ve vatandaşlığa sahip olmadı. Annesi sınır dışı edilen ve babasını hiç görmeyen genç kız, yaşadığı zorlu süreç karşısında, “Çaresizim, annemin ve babamın hatalarının bedelini ben ödemek istemiyorum” dedi.
1.05.2024 Gündem
Taksim’deki otellerde kalan turistler alandan ayrıldı
Taksim’deki otellerde kalan turistler alandan ayrıldı Hareketliliğin olmadığı Taksim’de otellerde kalan turistlerin de araç bulamadığı için valizleriyle yürüyerek alandan ayrıldığı görüldü.
1.05.2024 Gündem
ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: 3-5 kişi için milli takımı riske atmam
ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: 3-5 kişi için milli takımı riske atmam TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz’a kadar görevde kalacaklarını söyledi, “Kötü niyetliler, ‘Almanya’da Büyükekşi mi oynayacak ki, seçimi öne almıyor’ diyor. Şu anda milli takımın başında Hamit Altıntop ve Mustafa Eröğüt var. Seçim öne alınırsa futbolcular, belki de hiç tanımadıkları birileriyle EURO 2024’e gidecek. 3-5 kişinin hırsları için bu işi riske atamayız” ifadelerini kullandı
1.05.2024 Futbol
Yok artık Mbaye Diagne! Zirveye yerleşti
Yok artık Mbaye Diagne! Zirveye yerleşti Fatih Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan'ın yolunu tutan Senegalli santrfor Mbaye Diagne fırtına gibi esiyor.
30.04.2024 Galatasaray
Guterres Refah için çağrı yaptı! 'Gidecek güvenli hiçbir yerleri kalmadı'
Guterres Refah için çağrı yaptı! 'Gidecek güvenli hiçbir yerleri kalmadı' Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Gazze Şeridi’nde devam eden insani krizle ilgili açıklamalarda bulundu. Guterres, “7 Ekim'den yaklaşık yedi ay sonra Gazze'deki insanların durumu her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Sürekli olarak insani ateşkes, tüm rehinelerin derhal ve koşulsuz olarak serbest bırakılması ve insani yardımın büyük ölçüde arttırılması çağrısında bulundum. Ne yazık ki bu henüz gerçekleşmedi. Ancak müzakereler bir kez daha devam ediyor” dedi. Guterres, “Hastanelerin ve sağlık merkezlerinin üçte ikisi kullanılamaz durumda, kalanların çoğu da ciddi hasar görmüş durumda. Bazı hastaneler artık mezarlıklara benziyor" ifadelerini kullandı.
30.04.2024 Dünya
Kenan Koçak'tan Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu bombası! 'Leverkusen beni aradı'
Kenan Koçak'tan Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu bombası! 'Leverkusen beni aradı' A Milli Takım'ın eski yardımcı antrenörü Kenan Koçak, milli futbolcular Arda Güler, Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Galatasaray
EuroLeague'den skandal karar! Ergin Ataman'a ceza var, İsrail paylaşımına ceza yok
EuroLeague'den skandal karar! Ergin Ataman'a ceza var, İsrail paylaşımına ceza yok EuroLeague'de Maccabi ile Panathinaikos eşleşmesinde yaşananlar gündemde yer alırken Euroleague yönetimi skandal bir karar daha imza attı. İşte detaylar...
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek!
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek! Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasarau'da 25 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Dursun Özbek'in listesi netlik kazanmaya başladı. Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak'ın listede yer alıp almayacağı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılacak isimleri tek tek açıkladı.
30.04.2024 Futbol
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek!
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek! Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasarau'da 25 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Dursun Özbek'in listesi netlik kazanmaya başladı. Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak'ın listede yer alıp almayacağı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılacak isimleri tek tek açıkladı.
30.04.2024 Galatasaray
Sivasspor'da Galatasaray maçı öncesi Manaj endişesi! Bülent Uygun açıkladı
Sivasspor'da Galatasaray maçı öncesi Manaj endişesi! Bülent Uygun açıkladı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, Rey Manaj'ın sakatlığının bulunduğunu söyledi.
30.04.2024 Sivasspor
Acun Ilıcalı alacağı yeni kulübü açıkladı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu
Acun Ilıcalı alacağı yeni kulübü açıkladı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu İngiltere'de Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor. Ilıcalı yaptığı açıklamada yeni projesini duyurdu.
30.04.2024 Futbol
‘Gelmelerinde sorun yok sorun geri dönmemeleri’
‘Gelmelerinde sorun yok sorun geri dönmemeleri’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığı’nca düzenlenen toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Irak ziyaretine ilişkin dikkat çeken bir ayrıntı paylaştı.
28.04.2024 Gündem
Her mahalleye eşit hizmet gidecek
Her mahalleye eşit hizmet gidecek Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler seçim döneminde verdiği söz üzerine, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan, ilçenin tüm mahallelerini günlük program dahilinde ziyaret etmeye devam ediyor.
27.04.2024 Ege
AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent: Deprem için yapılacak tek şey; her gün bunu gündeme getirmek
AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent: Deprem için yapılacak tek şey; her gün bunu gündeme getirmek AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent, 3. Stratejik Satın Alma Derneği Zirvesi'nde konuştu. Deprem bölgesine yönelik yardımlara ilişkin konuşan Levent, "Bizler deprem zamanını, o an vicdanlarımızı yardım ederek rahatlatıyoruz. Aslında yardım şimdi lazım. Şu an orada mısın? Şu an ne acılar var görebiliyor muyuz? Görmüyoruz. Bakıyoruz ama görmüyoruz" diye konuştu. Olası İstanbul depremi ile ilgili de konuşan Levent, "Olası İstanbul depremi için yapılacak tek şey; her gün bunu gündeme getirmek. Başka bir şey değil" ifadelerini kullandı.
27.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gidecek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.