Grupları

Grupları

Son dakika grupları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan grupları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan grupları haber sayfamızda...

Grupları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.177 grupları haberi bulunmuştur.
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI İŞKUR BAŞVURUSU TIKLA 📍 MSB 1829 sürekli işçi alımı başvuru şartları neler, kura çekimi ne zaman? İşte alım yapılacak meslek grupları...
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI İŞKUR BAŞVURUSU TIKLA 📍 MSB 1829 sürekli işçi alımı başvuru şartları neler, kura çekimi ne zaman? İşte alım yapılacak meslek grupları... Milli Savunma Bakanlığı tarafından açık iş pozisyonlarına işçi alımı yapılıyor. 1829 işçi alımına dair başvuru şartları, branş dağılımı detayları yayımlandı. 2024 MSB işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Başvurular ardından adaylar arasından kura çekimi yapılacak. Peki, MSB işçi alımı kurası ne zaman?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Özhaseki: Depremzedelere 6 milyon 750 bin TL borç çıkartıldığı, tamamen iftiradır
Bakan Özhaseki: Depremzedelere 6 milyon 750 bin TL borç çıkartıldığı, tamamen iftiradır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Ekonomi
1915 için soykırım inadı!
1915 için soykırım inadı! Türkiye ile Ermenistan arasında daha sağlıklı ilişkiler kurulmasına yönelik çabalar devam ederken, hem Ermenistan hem de ABD’de, 1915 olaylarının yıldönümüne yönelik yapılan açıklamalarda ısrarla “soykırım” ifadesi kullanıldı.
25.04.2024 Dünya
Meclis Başkanı Kurtulmuş, Macaristan Adalet Bakanı Tuzson’u kabul etti
Meclis Başkanı Kurtulmuş, Macaristan Adalet Bakanı Tuzson’u kabul etti Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Numan Kurtulmuş, Macaristan Adalet Bakanı Bence Tuzson’u TBMM'de kabul etti.
24.04.2024 Gündem
Dışişleri: 1915 olayları hakkındaki tek taraflı açıklamaları reddediyoruz
Dışişleri: 1915 olayları hakkındaki tek taraflı açıklamaları reddediyoruz 24 Nisan'ın yıldönümünde bazı ülkelerin yaptığı açıklamaları reddettiğini belirten Dışişleri Bakanlığı, söz konusu tek taraflı açıklamaların radikal grupları cesaretlendirdiğini de vurguladı.
24.04.2024 Dünya
Bakan Yumaklı'dan Irak ile imzalanan anlaşmaya ilişkin açıklama
Bakan Yumaklı'dan Irak ile imzalanan anlaşmaya ilişkin açıklama Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Irak ile imzalanan su alanında iş birliği anlaşmasına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Yumaklı yaptığı açıklamada, "Su konusunda sadece bizde değil suyun bizden gittiği ülkelerde de yönetilmesi gerekir. Suyun daha çok bırakılmasından bahsetmiyoruz. Suyun yönetilmesinden bahsediyoruz. İki sınırdaş ülkenin suyla ilgili iş birliği sadece bu iki ülkenin arasındaki iş birliği ile anlamlıdır" dedi.
23.04.2024 Gündem
Süreç resmen başladı! Azerbaycan-Ermenistan sınırına ilk sınır taşı yerleştirildi
Süreç resmen başladı! Azerbaycan-Ermenistan sınırına ilk sınır taşı yerleştirildi Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki sınır belirleme çalışmaları kapsamında ilk sınır taşı yerleştirildi.
23.04.2024 Dünya
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri İsmail Haniye ile temaslarda bulundu. Dünya medyası ise bu temasların neden olabileceği sonuçları yazdı.
21.04.2024 Dünya
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Gündem
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024 grubu netleşti!
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024 grubu netleşti! EURO 2024'te mücadele edecek A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın rakipleri netlik kazandı.
18.04.2024 Diğer
Wings for Life World Run için geri sayım sürüyor!
Wings for Life World Run için geri sayım sürüyor! Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği Wings for Life World Run’a sayılı günler kaldı.
18.04.2024 Diğer
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
Güneydoğu’nun 3 aylık hububat ihracatı belli oldu
Güneydoğu’nun 3 aylık hububat ihracatı belli oldu Güneydoğu Anadolu bölgesinde ilk çeyrekte ihracat lideri olan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, Ocak-Mart arası dönemde ihracatını yüzde 10 artırarak 836,5 milyon dolara taşıdı.
15.04.2024 Ekonomi
Çocuk parkını kundaklayan genç yakalandı
Çocuk parkını kundaklayan genç yakalandı Bolu’da geçtiğimiz gün sabah erken saatlerde çocuk parkını ateşe veren şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
14.04.2024 Gündem
Dijital dünyada çocuklara tam koruma
Dijital dünyada çocuklara tam koruma Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, son yıllarda dijitalleşme ile çocukların büyük bir risk altında olduğuna dikkati çekti.
13.04.2024 Gündem
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor?
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor? Hindistan'da genel seçim maratonu 19 Nisan'da başlayacak. Ülkede seçim bir gün değil, tam altı hafta sürüyor.
12.04.2024 Dünya
Bakan Göktaş açıkladı! Çocuk gelişimine zararlı 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi
Bakan Göktaş açıkladı! Çocuk gelişimine zararlı 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Çocukların sağlıklı gelişimini olumsuz etkileyebileceği değerlendirilen toplam 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi. Buna ek olarak riske maruz kaldığı tespit edilen çocuklara gerekli psikososyal desteği sağlıyoruz" şeklinde konuştu.
12.04.2024 Gündem
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi Bademcik ameliyatı sonrası kanama nedeniyle hastanın engelli kaldığı iddiasıyla ailesinin, ameliyatı yapan doktor ve ameliyatın gerçekleştirildiği özel hastaneye açtığı davada, mahkemenin görevlendirdiği bilirkişinin avukat masrafları hariç, yasal faizleriyle beraber 39 milyon TL’lik tazminat miktarı belirlemesi, tıp dünyasında tartışmalara neden oldu.
11.04.2024 Gündem
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım Ticaret Bakanlığı, İsrail’e yönelik 54 ürün grubunda ihracat kısıtlaması uygulanacağını duyurdu. Kısıtlama kararı, İsrail, Gazze’de ateşkes ilan edene kadar devam edecek.
10.04.2024 Gündem
Fransa'da hastane randevusuna mazeretsiz gitmeyene 5 Euro ceza
Fransa'da hastane randevusuna mazeretsiz gitmeyene 5 Euro ceza Fransa’da yılda ortalama 27 milyon kişi devlet hastanelerinden aldığı randevuya gitmiyor. Fransız hükümeti, randevuya mazeretsiz gitmeyene 5 Euro (175 TL) ceza vermeye hazırlanıyor.
10.04.2024 Dünya
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence...
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence... Yeni bir araştırmaya göre, Türkiye’de toplumun en büyük eğlencesi film ya da dizi izlemek. Eğlenirken en çok tercih edilen partner ise arkadaşlar. Gençler ise sosyal medyada paylaşım yaparak eğleniyor.
10.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı, İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı
Ticaret Bakanlığı, İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı Ticaret Bakanlığı, bugünden itibaren belirlenen ürünlerde İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı.
9.04.2024 Uzmanpara
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Haberler
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Otomotiv ihracatı 3,2 milyar dolar oldu
Otomotiv ihracatı 3,2 milyar dolar oldu Türkiye otomotiv endüstrisinin ihracatı, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 1,8 azalarak 3,2 milyar dolar oldu.
7.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Grupları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.