Guangdong

Guangdong

Son dakika Guangdong haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Guangdong gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Guangdong haber sayfamızda...

Guangdong

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 393 guangdong haberi bulunmuştur.
Şiddetli yağış Çin’i de vurdu
Şiddetli yağış Çin’i de vurdu Çin’de 127 milyon insanın yaşadığı ve üretim merkezi olması nedeniyle “dünyanın fabrika katı” denilen Guangdong eyaletinde “100 yılda bir kez” yaşanan sel, hayatı felç etti.
24.04.2024 Dünya
Korkunç kaza: Kargo gemisi köprüye çarptı!
Korkunç kaza: Kargo gemisi köprüye çarptı! Çin'in Guangdong eyaletinde bir kargo gemisinin köprüye çarpıp batması sonucu dört kişi kayboldu. Kaybolan mürettebat için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
23.04.2024 Dünya
Çin’de sel ve toprak kayması paniği
Çin’de sel ve toprak kayması paniği Çin'de şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymaları sebebiyle en az altı kişi yaralanırken, 11 kişi kayıp olarak kayıtlara geçti. Shaoguan, Guangzhou, Heyuan, Zhaoqing, Qingyuan, Meizhou ve Huizhou şehirlerinde ise en az 82 bin 500 kişi evlerinden tahliye edildi.
22.04.2024 Dünya
Blucinin ‘hızlı’sı havayı bozuyor
Blucinin ‘hızlı’sı havayı bozuyor “Hızlı moda” ürünü bir blucin pantolonu bir kez bile giymenin, 2.5 kilo karbondioksit salınımına neden olarak havayı kirlettiği bildirildi.
14.04.2024 Dünya
Çinli emlak şirketi tahvil ödemesini yapmadı
Çinli emlak şirketi tahvil ödemesini yapmadı Çin'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Country Garden Holdings Co. ilk kez yuan cinsinden bir tahvilin kupon ödemesini kaçırdı.
13.03.2024 Uzmanpara
Koinu Tayfunu Tayvan'da can aldı, yüzlerce yaralı var
Koinu Tayfunu Tayvan'da can aldı, yüzlerce yaralı var Karaya 252 kilometre hızla ulaşan tayfun yoğun yağış ve şiddetli rüzgar getirdi, birçok binanın hasar gördüğü Tayvan'da uçuşlar da iptal edildi.
5.10.2023 Dünya
Haikui Tayfunu etkisini sürdürüyor! Çin'de 3 kişi kayıp
Haikui Tayfunu etkisini sürdürüyor! Çin'de 3 kişi kayıp Çin’de etkili olan Haikui Tayfunu sonucu cadde ve sokaklar sular altında kalırken felakette şimdiye kadar 3 kişi hayatını kaybetti.
5.09.2023 Dünya
Tayvan'ı Haikui vurdu! 116 kişi yaralandı
Tayvan'ı Haikui vurdu! 116 kişi yaralandı Tayvan’ın güneyinde etkisini sürdüren Haikui Tayfun'unda 116 kişi yaralandı. Bölgede binlerce kişi ise elektriksiz kaldı.
4.09.2023 Dünya
Çin ana karasına ulaşan Saola ölüm getirdi!
Çin ana karasına ulaşan Saola ölüm getirdi! Çin’i bu yıl etkisi altına alan dokuzuncu tayfun olan Saola, ülkenin güneyindeki Guangdong eyaletinin kıyılarına ulaştı. Shenzhen kentinde bir ağacın aracın üzerinde devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Hong Kong'da ise kaldırımda yürüyen bir kadın tayfunun etkisiyle yere düşüp sürüklendi.
2.09.2023 Dünya
Çin'de Doksuri Tayfunu kabusu! Binlerce ev elektriksiz kaldı
Çin'de Doksuri Tayfunu kabusu! Binlerce ev elektriksiz kaldı Doksuri Tayfunu, sabah saatlerinde Çin’in doğu kıyısındaki Fujian eyaletine ulaşırken, Filipinler’de ölenlerin sayısı 13’e yükseldi.
28.07.2023 Dünya
Çin'de anaokuluna saldırı! 3'ü çocuk 6 kişi öldü
Çin'de anaokuluna saldırı! 3'ü çocuk 6 kişi öldü Sabah saatlerinde bir anaokuluna yönelik düzenlenen saldırıda 3'ü çocuk 6 kişi bıçaklanarak hayatı kaybetti. Olayın görüntülerini ise bölgede bulunan bir kişi anbean kaydetti.
10.07.2023 Haberler
Çin'de anaokuluna saldırı! 3'ü çocuk 6 kişi öldü
Çin'de anaokuluna saldırı! 3'ü çocuk 6 kişi öldü Sabah saatlerinde bir anaokuluna yönelik düzenlenen saldırıda 3'ü çocuk 6 kişi bıçaklanarak hayatı kaybetti. Olayın görüntülerini ise bölgede bulunan bir kişi anbean kaydetti.
10.07.2023 Dünya
Çin'de korkulan oldu! Dünyada yeni alarm: H3N8
Çin'de korkulan oldu! Dünyada yeni alarm: H3N8 Çin'de kuş gribinin insanlarda görülen tipi olan H3N8'e yakalanarak hayatını kaybeden kadın, virüs kaynaklı ilk insan ölümü olarak kayıtlara geçti.
12.04.2023 Dünya
Çin'de kadınlar anne olmak istemiyor! 'Doğum yapmak istemedim, küfür yedim'
Çin'de kadınlar anne olmak istemiyor! 'Doğum yapmak istemedim, küfür yedim' Çin'de çeşitli nedenlerden dolayı artık kadınlar anne olmak istemiyor. BBC'nin aktardığına göre çocuk istemeyen kadınların sayısı son 8 yılda yüzde 6'dan yüzde 10'a yükseldi.
6.03.2023 Dünya
Çin'de hastanelerde yer kalmadı, hastalar koridorda tedavi ediliyor
Çin'de hastanelerde yer kalmadı, hastalar koridorda tedavi ediliyor Çin’de koronavirüs vakalarındaki artış sonrası hastanelerdeki aşırı yoğunluk nedeniyle hastalar koridorlarda tedavi edilmeye başlandı.
28.12.2022 Dünya
Çin artık Covid-19 vakalarını gizli tutacak
Çin artık Covid-19 vakalarını gizli tutacak Yoğun protestoların ardından kısıtlamaları kaldıran Pekin yönetimi, Dünya Sağlık Örgütü ile de herhangi bir veri paylaşmıyor.
25.12.2022 Dünya
Çin, tüm geçici Kovid-19 kısıtlamalarını kaldırıyor
Çin, tüm geçici Kovid-19 kısıtlamalarını kaldırıyor Çin hükümeti, Kovid-19 sebebiyle getirilen tüm geçici kısıtlamaları 30 Kasım'dan itibaren kaldırdı. Mega kent Guangzhou'da yetkililer, barikatları sökmeye başladı.
2.12.2022 Dünya
Çin karantinaya girmişti! Fenerbahçeli Melissa Vargas'tan haber geldi
Çin karantinaya girmişti! Fenerbahçeli Melissa Vargas'tan haber geldi 'Sıfır Kovid' stratejisi ile dünyanın geri kalanından farklı bir pandemi politikası izleyen Çin'de gözler Melissa Vargas'a çevrildi. Fenerbahçe'nin Küba asıllı Türk pasör çaprazı Vargas'tan haber geldi.
30.11.2022 Voleybol
Çin'de vaka sayıları zirve yaptı! Halk tedbirleri protesto etmek için sokağa çıktı
Çin'de vaka sayıları zirve yaptı! Halk tedbirleri protesto etmek için sokağa çıktı Çin’in Guangzhou kentinde Covid-19 salgınını önlemek için sert tedbirler nedeniyle halk protesto düzenledi.
15.11.2022 Dünya
Çin’de salgın tedbirleri protesto edildi
Çin’de salgın tedbirleri protesto edildi Çin’in Guangzhou kentinde Covid-19 salgınını önlemek için sert tedbirler nedeniyle halk protesto düzenledi.
15.11.2022 Haberler
Tesla aracı kontrolden çıktı: 2 ölü, 3 yaralı
Tesla aracı kontrolden çıktı: 2 ölü, 3 yaralı Çin’de Chaozhou şehrinde Tesla’ya ait Model-Y aracının kontrolünü kaybederek hız yapması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
14.11.2022 Dünya
Tesla aracı kontrolden çıktı: 2 ölü, 3 yaralı
Tesla aracı kontrolden çıktı: 2 ölü, 3 yaralı Çin’de Chaozhou şehrinde Tesla’ya ait Model-Y aracının kontrolünü kaybederek hız yapması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
14.11.2022 Haberler
Çin, kıtalararası görev yapabilen 10 bin kilometre menzilli dev İHA'sını tanıttı
Çin, kıtalararası görev yapabilen 10 bin kilometre menzilli dev İHA'sını tanıttı Çin, 10 bin kilometre menzilli dev insansız hava aracını (İHA) tanıttı. Çin'in Wing Loong-3'ünün farklı türlerde silahları taşıyabilmesi, İHA'yı özellikle etkili hale getiriyor.
11.11.2022 Dünya
Etini satmak için 150 kedi çalan çete çökertildi
Etini satmak için 150 kedi çalan çete çökertildi Hayvan hakları aktivistleri, kedilerin çoğunun evden kaçmış olduğunu ve hırsızların, hayvanları sokakta yakalayıp kaçırdığını belirtti
1.09.2022 Dünya
Ma-on Tayfunu Çin'de karaya ulaştı
Ma-on Tayfunu Çin'de karaya ulaştı Ma-on Tayfunu, Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Maoming kentinde karaya çıktı. Ağaçlar devrilirken, deniz, hava ve demiryolu ulaşımı aksadı.
25.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Guangdong ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.