Gürbulak Sınır Kapısı

Gürbulak Sınır Kapısı

Son dakika gürbulak sınır kapısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gürbulak sınır kapısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gürbulak sınır kapısı haber sayfamızda...

Gürbulak Sınır Kapısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 228 gürbulak sınır kapısı haberi bulunmuştur.
İstanbul Havalimanı'nda 2 ay kalan akademisyeni Kanada yine kabul etmedi
İstanbul Havalimanı'nda 2 ay kalan akademisyeni Kanada yine kabul etmedi Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen ve İran'a dönmek istemediği için yaklaşık 2 ay boyunca İstanbul Havalimanı'nda kalan İranlı akademisyen Dr. Shiva Kavani bir aydır Silivri'deki Geri Gönderme Merkezi'nde kalıyor. Shiva Kaviani'nin Kanada'ya dönmek için yaptığı vize başvurusunun yine reddedildiği öğrenildi.
17.04.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Yıllarca bölgenin kalkınmasını engelleyerek, refahın önüne geçenlerin bertaraf olmasıyla bu topraklar tarihiyle kültürüyle yeniden ayağa kalmaya başladı. Bölgenin kalkınmasına engel olmak isteyen tüm odaklara rağmen Son 21 yılda Ağrı’ya 84 milyar lira yatırım yaptık” dedi.
24.03.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı'ndaki İranlı akademisyen ile ilgili yeni gelişme! 'Terminal' filmini hatırlatmıştı
İstanbul Havalimanı'ndaki İranlı akademisyen ile ilgili yeni gelişme! 'Terminal' filmini hatırlatmıştı İstanbul Havalimanı'nda yaşayan İranlı akademisyen ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dr. Shiva Kaviani, havalimanından çıkartılarak Silivri'deki Geri Gönderme Merkezi'ne götürüldü.
16.03.2024 Gündem
‘Sınırlarımız kırmızı çizgimiz’
‘Sınırlarımız kırmızı çizgimiz’ İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Sınırlarımız bizim kırmızı çizgimizdir. Huzur ve güvenliğimizin sağlanmasında, düzensiz göçle mücadelede olmazsa olmazdır” dedi.
13.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Sınıra 81 kilometrelik beton duvar
Bakan Yerlikaya açıkladı: Sınıra 81 kilometrelik beton duvar Ağrı'da konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sınır güvenliğine ilişkin son bilgileri aktardı.
12.11.2023 Gündem
İstanbul-İzmir arası artık 3,5 saat
İstanbul-İzmir arası artık 3,5 saat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu İstanbul-İzmir Otoyolu ile iki kentin arasındaki seyahat süresinin 5 saat kısaldığını dile getirdi.
28.10.2023 Ekonomi
Karpuz yüklü TIR'da 62,5 litre sıvı metamfetamin ele geçirildi
Karpuz yüklü TIR'da 62,5 litre sıvı metamfetamin ele geçirildi Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı'nda, İran'dan gelen karpuz yüklü TIR'da 62,5 litre sıvı metamfetamin maddesi ele geçirildi.
27.04.2023 Gündem
Bakan Muş: Gürbulak'ta 305 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Bakan Muş: Gürbulak'ta 305 kilo uyuşturucu ele geçirildi Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Gürbulak Sınır Kapısı'nda düzenlenen operasyonda; 285 kilogramı eroin, toplam 305 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
30.10.2022 Gündem
Sektörden Avrupa’nın En İyi Baumit Cepheleri
Sektörden Avrupa’nın En İyi Baumit Cepheleri Baumit’in, bu yıl sekizincisini düzenlediği Life Challenge 2022 sonuçları İspanya’nın Valensiya şehrinde açıklandı...
25.09.2022 Mimarlık
İran'dan kaçak yollarla getirildi! 35 bin lira ceza kesildi
İran'dan kaçak yollarla getirildi! 35 bin lira ceza kesildi İran'dan kaçak yollarla Türkiye'ye sokulmak istenen, sahiplenilmesi ve ticareti yasak 3 makak maymununa el koyuldu, yabancı uyruklu 3 şüpheliye ise toplam 35 bin 514 TL cezai işlem uygulandı.
17.06.2022 Gündem
Bakan Muş duyurdu! Bugüne kadar ele geçirilen en yüksek miktar
Bakan Muş duyurdu! Bugüne kadar ele geçirilen en yüksek miktar Bakan Muş yaptığı açıklamada "Bakanlığımız Gümrük Muhafaza ekipleri, Gürbulak Sınır Kapısından ülkemize giriş yapan bir TIRda 1 Ton 18 Kg metamfetamin cinsi uyuşturucu ele geçirdi. Bugüne kadar ülkemizde ele geçirilen en yüksek miktarı teşkil eden bu operasyonda görev alan personellerimizi tebrik ediyorum." dedi.
12.03.2022 Haberler
Gürbulak Sınır Kapısı'nda TIR'da 55 kilo eroin ele geçirildi
Gürbulak Sınır Kapısı'nda TIR'da 55 kilo eroin ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Gürbulak Sınır Kapısı'nda düzenlenen operasyonda, TIR'ın dorse tabanına gizlenen 55 kilo eroin ele geçirildi.
18.02.2022 Gündem
Ağrı Dağı ve bir Kırgız köyü
Ağrı Dağı ve bir Kırgız köyü Gün boyu farklı cephelerden Ağrı Dağı’nı ve İshak Paşa Sarayı’nı görmek gerçekten muhteşemdi. Anlatmaya nereden başlasam ki... Tek kelimeyle heyecan verici
24.10.2021 Pazar
Ağrı’nın gölgesinde
Ağrı’nın gölgesinde Doğubayazıt’a bir tık yolum kalmıştı ki o heybetli duruşuyla Ağrı Dağı karşıladı beni. Çok heyecan verici bir manzaraydı. Havanın bulutlu, benim 1500 küsur rakımda olmama rağmen; “hey küçük, hoş geldin” der gibiydi
17.10.2021 Pazar
Son dakika... Bakan Muş duyurdu! Türkiye'de yakalanan en büyük miktar...
Son dakika... Bakan Muş duyurdu! Türkiye'de yakalanan en büyük miktar... Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 'Gürbulak Sınır Kapısı'ndan ülkemize sokulmaya çalışılan 462 litre likit eroin ele geçirildi. Bu Türkiye'de ekiplerimizce likit olarak yakalanan en büyük miktar.' dedi.
5.07.2021 Gündem
Sınırda 12 maymun! Ekipler fark edince harekete geçti
Sınırda 12 maymun! Ekipler fark edince harekete geçti Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı'nda, kafes içinde ele geçirilen 12 yavru maymun, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi'nde yapılan muayenenin ardından Gaziantep'teki Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi.
7.05.2021 Gündem
Gürbulak'ta ele geçirilen 12 maymun Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde
Gürbulak'ta ele geçirilen 12 maymun Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı'nda, kafes içinde ele geçirilen 12 yavru maymun, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi'nde yapılan muayenenin ardından Gaziantep'teki Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi.
7.05.2021 Gündem
Son dakika: Şaşkına çeviren görüntü! Cevizin içine gizlemişler
Son dakika: Şaşkına çeviren görüntü! Cevizin içine gizlemişler Gelen son dakika haberine göre; Türkiye'nin İran'a açılan, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı'ndaki TIR'da yapılan aramada, ceviz kabuklarının içine gizlenen 153 kilo 550 gram afyon sakızı ele geçirildi.
30.04.2021 Gündem
Bakan Karaismailoğlu, AK Parti Bayburt İl Başkanlığında konuştu
Bakan Karaismailoğlu, AK Parti Bayburt İl Başkanlığında konuştu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Marmara Ringi ve Kanal İstanbul'un sadece bulundukları bölgeye has projeler olmadığını, bunların birer Türkiye projesi ve küresel ticaret için de elzem yapılar olduğunu söyledi.
24.04.2021 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: Coğrafi konum avantajlarını, kazanıma dönüştüreceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Coğrafi konum avantajlarını, kazanıma dönüştüreceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Ülkemiz genelinde 4 binin üzerinde şantiyemiz, 700 bine yakın çalışma arkadaşlarımızla geleceğe imza atmak için çalışıyoruz. Altyapı yatırımlarında son 19 yılda devrim niteliğinde çok büyük gelişmeler oldu. Ülkemizin coğrafi konumunun avantajlarını, kazanıma dönüştüreceğiz” dedi.
24.04.2021 Ekonomi
Türkiye'nin Sınır Kapıları Haritası: Türkiye'ye Sınır Olan Ülkeler Hangileridir? Sınır Kapılarının İsimleri Nelerdir?
Türkiye'nin Sınır Kapıları Haritası: Türkiye'ye Sınır Olan Ülkeler Hangileridir? Sınır Kapılarının İsimleri Nelerdir? Türkiye'ye 8 ülke ile sınır komşusudur. Kuzeybatı komşuları Bulgaristan ile Yunanistan'dır. Doğu'da ise Azerbaycan, Ermenistan, İran ve Gürcistan ile komşudur. Sınır uzunluğunun en yüksek olduğu Suriye ise Irak ile birlikte güneyde yer alır. Türkiye'ye sınır olan ülkeler hangileridir ve sınır kapılarının isimlerin elerdir? Sizin için derledik.
21.09.2020 Haritalar
Habur Sınır Kapısı'nda temassız ticaret sona erdi
Habur Sınır Kapısı'nda temassız ticaret sona erdi Şırnak'ın Silopi ilçesinden Irak'a açılan Habur Sınır Kapısı'nda temassız ticaret dönemi sona erdi.
20.08.2020 Ekonomi
Rekor miktarda eroin ele geçirilmişti! Gerekçeli karar açıklandı!
Rekor miktarda eroin ele geçirilmişti! Gerekçeli karar açıklandı! Türkiye’de tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarda olan 100 milyon lira değerindeki 1 ton 535 kilogram eroin davasında, uyuşturucu taciri Mehmet Zeki Fidan'ın da aralarında bulunduğu 7 sanığa verilen, yasa gereği de 225 yıl 2 ay 14 güne düşürülen toplam 730 yıl 8 ay 14 gün hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Gerekçeli kararda, suç örgütünün 'katı bir şekilde gizliliğe' önem verdiği, Fidan'ın örgüt yöneticileri ile üyelerine baskı uyguladığı, talimatlarına uymayanlara şiddet uygulayıp, tehditler de bulunduğu anlatıldı.
16.07.2020 Haberler
Son dakika... Rekor eroin davasında gerekçeli karar açıklandı! Örgütte katı gizlilik önemli
Son dakika... Rekor eroin davasında gerekçeli karar açıklandı! Örgütte katı gizlilik önemli Türkiye’de tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarda olan 100 milyon lira değerindeki 1 ton 535 kilogram eroin davasında, uyuşturucu taciri Mehmet Zeki Fidan'ın da aralarında bulunduğu 7 sanığa verilen, yasa gereği de 225 yıl 2 ay 14 güne düşürülen toplam 730 yıl 8 ay 14 gün hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Gerekçeli kararda, suç örgütünün 'katı bir şekilde gizliliğe' önem verdiği, Fidan'ın örgüt yöneticileri ile üyelerine baskı uyguladığı, talimatlarına uymayanlara şiddet uygulayıp, tehditler de bulunduğu anlatıldı.
16.07.2020 Gündem
Son dakika! Erzurum'da yakalandılar... 140 yıla kadar hapis cezası!
Son dakika! Erzurum'da yakalandılar... 140 yıla kadar hapis cezası! Türkiye'de tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarda olan 100 milyon lira değerindeki 1 ton 535 kilogram eroin davasında karar çıktı.  Baron Mehmet Zeki Fidan ile 6 sanığa toplam 730 yıl 8 ay 14 gün hapis cezası verildi. Yasa gereği toplam ceza, 225 yıl 2 ay 14 güne düşürüldü.
22.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gürbulak Sınır Kapısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.