Güvence

Güvence

Son dakika Güvence haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Güvence gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Güvence haber sayfamızda...

Güvence

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.750 güvence haberi bulunmuştur.
Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken MSB'den son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada, son bir haftada 108 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
9.05.2024 Haberler
Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken MSB'den son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada, son bir haftada 108 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
9.05.2024 Gündem
Gazze'de acı bilanço: Can kaybı 35 bin sınırında
Gazze'de acı bilanço: Can kaybı 35 bin sınırında İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den beri düzenlediği saldırılarda can kaybı en az 34 bin 844'e yükseldi.
8.05.2024 Dünya
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Göç konusunda yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Göç konusunda yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya'nın oluşturduğu MIKTA'nın, Meksika'nın başkenti Meksiko'da düzenlenen 10. Parlamento Başkanları Toplantısı'nın ‘Uluslararası Göç Akımlarındaki Artış Göz Önüne Alındığında, İnsan Hakları Nasıl Güvence Altına Alınır?’ konulu 4. Oturumunun başkanlığını yaptı.
7.05.2024 Gündem
Doludan zarar görmüştü: Tarım arazilerinde inceleme
Doludan zarar görmüştü: Tarım arazilerinde inceleme Manisa ve çevre ilçelerinde 4 Mayıs Cumartesi Günü etkili olan dolu ve sağanak yağış, bazı tarımsal alanlarda zarara yol açarken, tarım ürünlerinin de olumsuz etkilenmesine neden oldu. Dolu yağışının etkili olduğu tarım arazilerinde incelemelerde bulunmak amacıyla Şehzadeler ilçesi Yeniharmandalı Mahallesi’ne giden Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, üreticilerle görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
6.05.2024 Ekonomi
Turizmde yapay zekanın öncüsü, Türkiye’yi merkez üs seçti
Turizmde yapay zekanın öncüsü, Türkiye’yi merkez üs seçti Dünya genelinde 8 bini aşkın otele tedarik teknolojisi hizmetleri sunan Mövenpick Holding iştiraklerinden dijital satın alma platformu FutureLog, Yunanistan, Mısır ve Türk Cumhuriyetleri operasyonlarında Türkiye’yi merkez üs seçti.
3.05.2024 Advertorial
Ateşkes baskısı!
Ateşkes baskısı! Gazze’de ateşkesin sağlanması için henüz anlaşmaya varılamazken, hem İsrail yönetimine hem de Hamas’a bunun gerçekleşmesi konusunda baskı yapılıyor.
2.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'Taksim' açıklaması: Miting yeri değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'Taksim' açıklaması: Miting yeri değildir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda "13. Çalışma Meclisi Yemeği"ne katıldı. Erdoğan, yemek sonrası önemli açıklamalarda bulundu. "1 Mayıs için yapılan dayatmaları masum bulmuyoruz. Taksim miting yeri değildir"
30.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Havalimanı sayımızı 61'e çıkaracağız
Bakan Uraloğlu açıkladı: Havalimanı sayımızı 61'e çıkaracağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2053 hedeflerimiz kapsamında mevcutta 57 olan aktif havalimanı sayımızı 61’e çıkaracağız” dedi.
29.04.2024 Ekonomi
THY'den dev iş birliği
THY'den dev iş birliği Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat, uçak bileşenlerinin yerli üretimi için Türk Hava Yolları, Airbus ve Rolls-Royce firmalarının gerçekleştirdiği iş birliği protokolünün imza törenine katıldı.
29.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması Sosyal medyadan çağrı yapan terör örgütlerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarını bir eylem ve propaganda sahası haline getirmelerine asla müsaade etmeyeceklerini belirten Bakan Yerlikaya, Taksim ile ilgili alınan kararı kamuoyuyla paylaştı.
29.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması 'Sosyal medyadan çağrı yapan terör örgütlerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarını bir eylem ve propaganda sahası haline getirmelerine asla ve asla müsaade etmeyeceğiz' diyen Bakan Yerlikaya, Bakan Yerlikaya, Taksim ile ilgili alınan kararı kamuoyuyla paylaştı.
29.04.2024 Gündem
Katılım Emeklilik’ten dijital muayene teminatı
Katılım Emeklilik’ten dijital muayene teminatı Katılım esaslı BES ve sigortacılıkta 10’uncu yaşını kutlayan Katılım Emeklilik’in sağlık sigortalarında geçen yıl yüzde 392’lik bir büyüme ile sağlık sigortacılığının ilk 10 şirketi arasında en hızlı büyüyen şirket olduğunu belirten Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Katılım Sağlık markası altında yaklaşık 1 milyar TL’lik prim üretimine ulaştık. Katılım sigortacılığının sektördeki konumu ve pazar payı genişliyor. Katılım Emeklilik olarak sağlıkta 2024 yılı hedefimiz yıl sonuna kadar 225 bin yeni sigortalıya ulaşmak” diye konuştu.
29.04.2024 Sigorta
İsrail’de tutuklama endişesi artıyor!
İsrail’de tutuklama endişesi artıyor! İsrail basını, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun Uluslararası Ceza Mahkemesi’ndeki davasından tutuklama emri çıkması ihtimaline karşı hayli gergin olduğunu öne sürüyor.
29.04.2024 Dünya
Ünlü şarkıcı babasıyla anlaşmaya vardı! 'Artık tamamen özgür'
Ünlü şarkıcı babasıyla anlaşmaya vardı! 'Artık tamamen özgür' Britney Spears, babası Jamie Spears ile vesayet davasını 3 sene önce kazanmıştı. Hayatı üzerindeki kontrolü geri kazanan ünlü isim, babasıyla yasal ödemeler konusunda da anlaşmaya vardı. Ancak şarkıcının anlaşmanın sonuçlarından pek memnun olmadığı iddia edildi. İşte detaylar...
27.04.2024 Cadde
Nijerya: Aşırı yağışların zarar verdiği hapishaneden yüzden fazla mahkum kaçtı
Nijerya: Aşırı yağışların zarar verdiği hapishaneden yüzden fazla mahkum kaçtı Birkaç saat süren sağanak yağışın, orta güvenlikli hapishanenin çevre duvarı ve dış çeperindeki binalarda bazı kısımları tahrip ettiği bildirildi.
25.04.2024 Dünya
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası'
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası' Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.
25.04.2024 İspanya La Liga
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir'
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir' Morgan Stanley'e göre İngiltere Merkez Bankası (BoE) mayıs ayında da faiz indirimine gidebilir.
18.04.2024 Uzmanpara
İlk çeyrekte 28 milyar TL
İlk çeyrekte 28 milyar TL Türkiye Sigorta; 2024 yılının ilk çeyreğinde yüzde 131 büyüyerek 28.2 milyar TL prim üreterek rekor kırdı.
18.04.2024 Sigorta
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız'
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız' Türkiye’nin Avrupa’nın bir parçası olduğunu vurgulayan Özel, “AB tam üyeliği parti olarak bizim de halkımızın da temel hedefidir” dedi. Gazze’de yaşanan katliama da dikkati çeken Özel ataşkes çağrısı yaptı, kalıcı çözüm için iki devletli oluşuma işaret etti.
18.04.2024 Gündem
Karar ne olacak?
Karar ne olacak? İran’ın saldırısı sonrası İsrail’in nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. İsrail’de dün yeniden toplanan savaş kabinesinde fikir ayrılığı yaşanırken, ABD ‘kısıtlı ölçekte’ bir karşı saldırı bekliyor.
17.04.2024 Dünya
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024 Ekonomi
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Fahrettin Altun: İsrail, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda soykırım uyguluyor
Fahrettin Altun: İsrail, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda soykırım uyguluyor Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanı Fahrettin Altun, “İsrail, gazetecileri hedef alarak, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda bir soykırım uyguluyor. Müslümanlara, Filistinlilere yönelik bir soykırım uyguluyor” dedi.
13.04.2024 Gündem
Gerilim arttı altın fırladı
Gerilim arttı altın fırladı Altın, Orta Doğu’da artan gerilimin yatırımcıları ‘güvenli liman’ arayışına sevk etmesiyle ons başına yüzde 1.2 artışla 2.400 dolarla yeni bir rekor bir zirveye kırdı.
13.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Güvence ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.