Güzide

Güzide

Son dakika güzide haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güzide gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güzide haber sayfamızda...

Güzide

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.735 güzide haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı Sarı-lacivertli kulüpte Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi öncesi Nihat Tokat adaylığını açıkladı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso!
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso! Dünyaca ünlü ilaç imalatçısı Bayer, yeni ürünü ile bu kez futbolu iyileştirdi. Xabi Alonso aşısı, patojen Bayern’e karşı direnç oluştururken; şimdi sıra dozun artırılarak Avrupa’ya enjekte edilmesine geldi.
7.04.2024 Almanya Bundesliga
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı Şanlıurfa'da 7 Nisan'da Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşacak. Kentte hareketlilik yaşanıyor.
5.04.2024 Galatasaray
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı. Özellikle cezai yaptırımların taviz vermeden uygulanacağına vurgu yapıldı.
2.04.2024 Süper Lig
'Gelişimin önünde engel olan zihniyet Karşıyaka Stadı’nın yapımını engelledi'
'Gelişimin önünde engel olan zihniyet Karşıyaka Stadı’nın yapımını engelledi' 'Biz İzmir’de 3 stadyum projelerimizle yola çıktık. Göztepe, Karşıyaka ve Alsancak stadyumu ve üçünün temelini de birlikte attık.' diyen Kasapoğlu, 'Türkiye'de her zaman üretimin, gelişimin önünde engel olan bir zihniyet yine aynı şekilde Karşıyaka Stadı’nın yapımını engelledi. Hem Büyükşehir Belediyesi hem diğer kurumlar, kuruluşlar mahkemelere açtıkları davalarla bu süreci akamete uğrattılar” şeklinde konuştu.
30.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum BAYKAR'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası BAYKAR çalışanlarıyla bir söyleşi gerçekleştiren Kurum, BAYKAR'ın 'Milli Savunma Hamlesi'ni gerçekleştiren mühendislerine, “Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
29.03.2024 Gündem
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ekonomik sıkıntılara vurgu yaptı, “Artık deniz bitti! Kulüplerin gelirleri yarı yarıya düşerken borçlar kat be kat arttı” ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Trabzonspor
Turgut Altınok, Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü ziyaret etti!
Turgut Altınok, Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü ziyaret etti! AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü ziyarette bulundu.
27.03.2024 1.Lig
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ekonomik başarı olmadan sportif başarıyı yakalayamayız
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ekonomik başarı olmadan sportif başarıyı yakalayamayız Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili ekibin dergisine açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Trabzonspor
Bakan Bak: Türkiye spor devrimi yaşamaktadır
Bakan Bak: Türkiye spor devrimi yaşamaktadır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fatih Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Spor Merkezi’nin açılışına katıldı. Gençlerle ve sporcularla bir araya gelen Bakan Bak, “Türkiye Avrupa'nın ve dünyanın en modern stadyumlarına sahip” dedi. Programda konuşan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ise “Fatih'i beş yılda sportif alanlar açısından avantajlı bir ilçe haline dönüştürmeye başladık” dedi.
22.03.2024 Gündem
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert derbi sözleri! 'Delikanlılığa sığmaz'
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert derbi sözleri! 'Delikanlılığa sığmaz' Trabzonspor, Fenerbahçe maçından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Bordo-mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, sert açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Trabzonspor
Bakan Tekin sosyal medya hesabından paylaştı! Öğretmenler Odası ziyareti
Bakan Tekin sosyal medya hesabından paylaştı! Öğretmenler Odası ziyareti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara'nın Mamak ilçesinde Ergenekon İlkokulunu ziyaret etti. Öğrenciler ile birlikte derse giren Bakan Tekin o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
18.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
“Bu sene hedefimiz ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak”
“Bu sene hedefimiz ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak” Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, “Geçen yılı rekor bir ihracat rakamıyla 256 milyar dolar mal ihracatı olarak, 100 milyar dolar hizmet ihracatı olarak kapamıştık. Bu sene inşallah hedefimiz, 267 milyar dolar mal, 110 milyar dolar hizmet ihracatı şeklinde ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak” dedi.
18.03.2024 Ekonomi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Kasımpaşa ve Murat Sancak'tan geçmiş olsun mesajı
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Kasımpaşa ve Murat Sancak'tan geçmiş olsun mesajı Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisine çıkan olaylar damga vurdu. Mücadele sonrası Kasımpaşa ve Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak'tan geçmiş olsun mesajı geldi.
18.03.2024 Kasımpaşa
6 Şubat Gençlik Merkezi Bakan Şimşek’in katılımıyla açıldı
6 Şubat Gençlik Merkezi Bakan Şimşek’in katılımıyla açıldı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve 6 Şubat Dayanışma Derneği iş birliğinde yapımı tamamlanarak şehre kazandırılan 6 Şubat Gençlik Merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla hizmete açıldı.
7.03.2024 Gündem
Bakan Kacır: TEKNOFEST’le gençlerimizi geleceğin dünyasına hazırlıyoruz
Bakan Kacır: TEKNOFEST’le gençlerimizi geleceğin dünyasına hazırlıyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı M. Fatih Kacır, "Dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST’le gençlerimizi geleceğin dünyasına hazırlıyor, bilim ve teknoloji yolculuğunda onların yanında yer alıyoruz” dedi.
6.03.2024 Ekonomi
Emine Erdoğan'dan Ankara Palas Müzesi paylaşımı
Emine Erdoğan'dan Ankara Palas Müzesi paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, restorasyonu tamamlanarak müzeye dönüştürülen Ankara Palas Müzesi ile ilgili paylaşımda bulundu.
22.02.2024 Gündem
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Beko'ya tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Beko'ya tebrik mesajı! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ING Türkiye Kupası'nın şampiyonu Fenerbahçe Beko'yu tebrik etti.
18.02.2024 Skorer
SON DAKİKA | Süper Lig'de şampiyonu ve küme düşen takımları tahmin ettiler! 98 puanla...
SON DAKİKA | Süper Lig'de şampiyonu ve küme düşen takımları tahmin ettiler! 98 puanla... Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. Futbol veri sitesi Euro Club Index, mutlu sona ulaşacak ve küme düşecek takımları tahmin etti.
14.02.2024 Süper Lig
TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan oldu! 'Ben Hatay ve Hataylılarla büyüdüm, güldüm, ağladım'
TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan oldu! 'Ben Hatay ve Hataylılarla büyüdüm, güldüm, ağladım' Türkiye İşçi Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan oldu. İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısıyla ismi açıklanan Zan, "Hatay'ı depremde yalnız bırakan, bu felakette sorumluluğu bulunan iktidara ve muhalefete karşı adayım" dedi.
12.02.2024 Gündem
Bahçeli'den AYM çıkışı: AYM, milli güvenlik sorunudur
Bahçeli'den AYM çıkışı: AYM, milli güvenlik sorunudur MHP'nin 55. yıl kutlama etkiliğinde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den AYM ile ilgili dikkat çeken bir çıkış geldi.
9.02.2024 Gündem
Emine Erdoğan, "Büyüklerimiz değerlerimiz projesi" tanıtımına katıldı
Emine Erdoğan, "Büyüklerimiz değerlerimiz projesi" tanıtımına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Bağcılar'da, "Büyüklerimiz Değerlerimiz Projesi" tanıtım programına katıldı. Erdoğan, "Bizim anlayışımızda, yaşı kemale erenler, toplumun öncüsü kabul edilir; sözleri muteber sayılır. Tecrübe ve birikimleri yolumuzu aydınlatır" dedi.
2.02.2024 Gündem
Bakan Tekin, Azerbaycan Başbakanı ile görüştü
Bakan Tekin, Azerbaycan Başbakanı ile görüştü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Azerbaycan'daki programı kapsamında Başbakan Ali Esedov ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki stratejik ortaklık ve müttefiklik ilişkilerinin her alanda başarılı şekilde gelişmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.
31.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güzide ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.