Haluk Alıcık

Haluk Alıcık

Son dakika Haluk Alıcık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Haluk Alıcık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Haluk Alıcık haber sayfamızda...

Haluk Alıcık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 140 haluk alıcık haberi bulunmuştur.
Bakan Ersoy açıkladı: Aphrodisias gece ziyaretine açılacak
Bakan Ersoy açıkladı: Aphrodisias gece ziyaretine açılacak Bakan Ersoy, Aydın'ın Karacasu ilçesindeki Aphrodisias Antik Kenti’ne 120 yıldır kazı çalışmalarının yürütüldüğünü ve ancak yüzde 12’sinin kazıldığını söyledi. Aphrodisias’a bu yıl içerisinde yapmayı planladıkları projeleri açıklayan Bakan Ersoy, projelere toplam 1 milyar 750 milyon TL bütçe ayırdıklarını duyurdu.
14.02.2024 Gündem
Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden anne- kız gözyaşlarıyla toprağa verildi
Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden anne- kız gözyaşlarıyla toprağa verildi Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde sulama kanalından bahçe sulamak için pompayla su çekmeye çalışırken elektrik akımına kapılıp hayatını kaybeden anne Nezahat Telef (45) ile kızı Ceylin Telef (18) yan yana toprağa verilirken; yaralanan oğlu Yunus Emre Telef'in ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
28.07.2023 Gündem
Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan oldu
Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan oldu Aydın'ın Söke ilçesinin 7 Haziran’da yaşamını yitiren Belediye Başkanı CHP’li Levent Tuncel'in (63) yerine, aynı partiden meclis üyesi Mustafa İberya Arıkan seçildi.
14.06.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: 28 Mayıs'ta sizden rekor bekliyoruz
Bakan Kasapoğlu: 28 Mayıs'ta sizden rekor bekliyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "14 Mayıs'ta bir ders verdiniz. Tüm oyunları teker teker bozdunuz, masaları devirdiniz. 28 Mayıs'ta da tüm dünyaya İncirliova'dan bir mesaj yükselteceksiniz. O demokrasi mesajı olacak, o milli iradenin zaferi olacak. Bu şehir demokrasinin sembolü, bu şehir Adnan menderesin şehri, bu şehir tüm dünyaya demokrasi mesajını en güçlü şekilde veren şehir. 28 Mayıs'ta sizden rekor bekliyoruz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Bakan Bilgin: “Türkiye, dünyada derinleşen krizi büyüyerek aşacak”
Bakan Bilgin: “Türkiye, dünyada derinleşen krizi büyüyerek aşacak” AK Parti’nin 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı çerçevesinde Aydın’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, enflasyona dair açıklamalarda bulunarak, “Türkiye, dünyada derinleşen krizi büyüyerek aşacak” dedi.
22.09.2022 Ekonomi
Nazilli BLD. sezonu ‘Mesut’ bitirdi!
Nazilli BLD. sezonu ‘Mesut’ bitirdi! Son 5 haftaya lider Belediye Kütahyaspor’un 9 puan gerisinde girdiği, 3 maç öncesine kadar rakibinden 7 puan farkla geride olduğu Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta üst üste 6 galibiyet alan ve şampiyonluğa ulaşan Nazilli Belediyespor, Teknik Direktör Mesut Toros’la birlikte bir futbol mucizesini gerçekleştirdi
2.05.2021 Ege
Son dakika... Bakan Selçuk'tan Aydınlılara 'ALO 144 Hattı' müjdesi!
Son dakika... Bakan Selçuk'tan Aydınlılara 'ALO 144 Hattı' müjdesi! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Türkiye'nin sosyal yardımlarının 70 milyar liraya ulaştığını bildirdi. Öte yandan Bakan Selçuk, 'Aydın'a ALO 144 Sosyal Yardım Hattı için bir lokasyon açacağız. Çağrı merkezimizde Aydınlı gençlerimize yeni istihdam imkanı sunacağız inşallah' dedi.
18.01.2021 Siyaset
Alıcık da yakalandı
Alıcık da yakalandı Aydın Nazilli’de, iki dönem belediye başkanlığı yapan ve halen MHP Aydın İl Başkanlığı görevini yürüten Haluk Alıcık, geçen hafta döndüğü Karadeniz gezisi sonrası rahatsızlandı, evinde istirahat etmeye başladı.
5.12.2020 Ege
MHP Aydın İl Başkanı Alıcık, korona virüse yakalandı
MHP Aydın İl Başkanı Alıcık, korona virüse yakalandı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'ın Kovid-19 testi pozitif çıktı.
4.12.2020 Siyaset
Devlet, zamanında harekete geçti
Devlet, zamanında harekete geçti MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, Aydın İl Başkanlığına atanan Haluk Alıcık’ı ziyaret edipbaşarılar diledi...
15.03.2020 Ege
MHP Nazilli İlçe Başkanı Kormaz ve yönetimi istifa etti
MHP Nazilli İlçe Başkanı Kormaz ve yönetimi istifa etti Aydın'da MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, görevlerinden istifa etti. Korkmaz, MHP Genel Merkezi tarafından partinin Aydın İl Başkanlığı görevine atanan Nazilli eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a yeni görevinde başarı dileyip, istifalarının nedenini yeni yönetimin önünü açmak olarak açıkladı.
24.12.2019 Siyaset
‘Vatandaşın desteğini hissettik’
‘Vatandaşın desteğini hissettik’ Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, eşi Rumeysa Alıcık, kızı Melek Gökçen Alıcık ve annesi Melek Alıcık ile birlikte Nazilli Turan Ortaokulu’nda oyunu kullandı.
1.04.2019 Ege
‘İlk günkü aşkla’
‘İlk günkü aşkla’ Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Hükümetimizden aldığımız güçle ilçemizde pek çok projeyi hayata geçirerek vatandaşımızın iş ve aş derdine çare olacağız” dedi...
30.03.2019 Ege
Sıkılmadık el bırakmadı
Sıkılmadık el bırakmadı Üçüncü dönem için yeniden aday gösterilen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, vatandaşın iş ve aş derdine çare olmak için hizmete devam edeceklerini söyledi.
27.03.2019 Ege
Üniversite ve sanayi kenti
Üniversite ve sanayi kenti Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seçim çalışmaları kapsamında Çapahasan Mahallesi’ni ziyaret etti.
24.03.2019 Ege
Alıcık’a şölen gibi karşılama
Alıcık’a şölen gibi karşılama Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seçim çalışmaları kapsamında Kurtuluş Mahallesi’ni ziyaret etti...
22.03.2019 Ege
32 aileyi daha ev sahibi yaptı
32 aileyi daha ev sahibi yaptı Nazilli Belediyesi tarafından Dallıca Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 32 dairelik Nazkent 6. Etap Toplu Konutları’nın anahtarları, Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından daire sahiplerine teslim edildi. Başkan Alıcık, “290 ailemiz ev sahibi oldu.
20.03.2019 Ege
Minnet ve şükranla
Minnet ve şükranla 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 104...
19.03.2019 Ege
Albayrak’tan Alıcık’a övgü
Albayrak’tan Alıcık’a övgü Açılışlar ve ziyaretler için Aydın’a gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Nazilli’de coşkuyla karşılandı.
17.03.2019 Ege
Bakan Albayrak Nazilli Belediyesi'ni ziyaret etti
Bakan Albayrak Nazilli Belediyesi'ni ziyaret etti Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Cumhur İttifakı'nın Nazilli'de müthiş enerji taşıdığına şahit oldum." dedi.
15.03.2019 Siyaset
Bakan Albayrak Nazilli Belediyesi'ni ziyaret etti
Bakan Albayrak Nazilli Belediyesi'ni ziyaret etti Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Cumhur İttifakı'nın Nazilli'de müthiş enerji taşıdığına şahit oldum." dedi.
15.03.2019 Siyaset
Başkan Alıcık, Tıp Bayramı’nı kutladı
Başkan Alıcık, Tıp Bayramı’nı kutladı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerin ve tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı...
15.03.2019 Ege
Girişimcilere büyük destek
Girişimcilere büyük destek Nazilli Belediyesi, girişimcilerin desteklenmesi ve istihdam alanlarının artırılması için İŞKUR ve KOSGEB ile protokol imzaladı.
10.03.2019 Ege
Spor ve sporcunun dostu Başkan Haluk Alıcık
Spor ve sporcunun dostu Başkan Haluk Alıcık Nazilli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Haluk Alıcık, ustalık döneminde hayata geçireceği projeleri Milliyet Ege’ye anlattı...
9.03.2019 Ege
Alıcık’tan hayata dokunan projeler
Alıcık’tan hayata dokunan projeler Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık seçim çalışmaları kapsamında Çobanlar ve Yeşildere Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi...
8.03.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Haluk Alıcık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.