Hassan Diyab

Hassan Diyab

Son dakika Hassan Diyab haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hassan Diyab gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hassan Diyab haber sayfamızda...

Hassan Diyab

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 92 hassan diyab haberi bulunmuştur.
Beyrut patlamasına ilişkin yeni gelişme! Tüm tutuklular serbest bırakıldı
Beyrut patlamasına ilişkin yeni gelişme! Tüm tutuklular serbest bırakıldı Lübnan’da Temyiz Mahkemesi Başsavcısı Ghassan Oweidat, Beyrut Limanı’nda 4 Ağustos 2020'de meydana gelen patlamayla ilgili tutukluların serbest bırakılmasına karar vererek, patlamayla ilgili soruşturmayı yürüten yargıç Tarık Bitar hakkında suç duyurusunda bulundu.
25.01.2023 Dünya
Lübnan krizden kurtulmak için IMF ile görüşüyor
Lübnan krizden kurtulmak için IMF ile görüşüyor Ekonomik krizle boğuşan Lübnan ile Uluslararası Para Fonu (IMF) arasında teknik görüşmelerin başladığı bildirildi.
20.10.2021 Uzmanpara
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lübnan'ın yeni Dışişleri Bakanı Bouhabib  ile görüştü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lübnan'ın yeni Dışişleri Bakanı Bouhabib ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Lübnan Dışişleri Bakanı Abdallah Bouhabib ile telefonda görüşerek yeni görevi için tebrik etti.
28.09.2021 Gündem
Fransa Lübnan'da reformlara acilen başlanmasını istiyor
Fransa Lübnan'da reformlara acilen başlanmasını istiyor Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Lübnan Başbakanı Necib Mikati'den reformlara ve Uluslararası Para Fonu (IMF) ile görüşmelere acilen başlamalarını istedi.
24.09.2021 Dünya
Eski Lübnan Başbakanı yeniden ifadeye çağrıldı!
Eski Lübnan Başbakanı yeniden ifadeye çağrıldı! Lübnan yargısı, eski Lübnan Başbakanı Hassan Diyab'ı Beyrut'taki liman patlaması kapsamında yeniden ifade vermeye çağırdı.
20.09.2021 Dünya
Lübnan'da eski Bakan Finyanus hakkında gözaltı kararı
Lübnan'da eski Bakan Finyanus hakkında gözaltı kararı Lübnan yargısı, Beyrut Limanı'ndaki patlamayla ilgili soruşturma kapsamında ifadeye gelmeyen eski Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Yusuf Finyanus hakkında gözaltı kararı çıkardı.
16.09.2021 Dünya
‘Ulaşılabilen’ en iyi hükümet!
‘Ulaşılabilen’ en iyi hükümet! Lübnan’da 13 aylık “hükümetsizlik krizi”, çözülmüş gibi görünüyor. Milyarder iş adamı Mikati’nin kabinesine onay veren Cumhurbaşkanı Mişel Avn, yeni hükümetin “ulaşabildiklerinin en iyisi olduğunu” söyledi
12.09.2021 Dünya
Lübnan'da yeni hükümet kuruldu
Lübnan'da yeni hükümet kuruldu Lübnan'da yeni hükümeti kurmakla görevlendirilen Necib Mikati ile Cumhurbaşkanı Mişel Avn yeni hükümetin kuruluşuyla ilgili kararnameyi imzaladı.
10.09.2021 Dünya
Lübnan'da yüzde 66'nın üzerindeki zamlar akaryakıt krizini çözemedi
Lübnan'da yüzde 66'nın üzerindeki zamlar akaryakıt krizini çözemedi Lübnan'da hükümetin sübvansiyonu azaltma kararından sonra yapılan yüzde 66'nın üzerindeki zamlara rağmen akaryakıt istasyonlarının önündeki uzun kuyruk çilesi bitmedi.
30.08.2021 Ekonomi
AB'den flaş Lübnan uyarısı: Çöküşün eşiğinde...
AB'den flaş Lübnan uyarısı: Çöküşün eşiğinde... Avrupa Birliği (AB), Lübnan'ın çöküşten kurtulması için yeni hükümetin acilen kurulması gerektiği uyarısında bulundu.
26.08.2021 Dünya
Lübnan'da akaryakıt fiyatlarında yüzde 66'nın üzerinde artış yaşandı
Lübnan'da akaryakıt fiyatlarında yüzde 66'nın üzerinde artış yaşandı Lübnan'da, Merkez Bankasının akaryakıta yönelik desteği kaldırma ve hükümetin akaryakıt sübvansiyonunu azaltma kararının ardından akaryakıt fiyatları arttı.
22.08.2021 Ekonomi
Lübnan Merkez Bankası'ndan akaryakıt kararı
Lübnan Merkez Bankası'ndan akaryakıt kararı Lübnan Merkez Bankası, bugün itibariyle akaryakıta sağladığı sübvansiyonu kaldıracağını bildirdi.
12.08.2021 Uzmanpara
Lübnan-İsrail ‘tehlikeli’ gerginliği
Lübnan-İsrail ‘tehlikeli’ gerginliği Birleşmiş Milletler Lübnan Geçici Görev Gücü (UNIFIL), füze ve top atışlarıyla gerginliğin arttığı Lübnan-İsrail sınırındaki durumu “çok tehlikeli” olarak nitelendirdi.
7.08.2021 Dünya
'Lübnan'ın uluslararası toplumun yardım ve desteğine ihtiyacı var'
'Lübnan'ın uluslararası toplumun yardım ve desteğine ihtiyacı var' Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, ekonomik kriz pençesindeki ülkesinin uluslararası toplumun her türlü yardım ve desteğine ihtiyaç duyduğunu söyledi.
4.08.2021 Dünya
Lübnan, Beyrut patlasından 1 yıl sonra hala yaralarını saramadı
Lübnan, Beyrut patlasından 1 yıl sonra hala yaralarını saramadı Lübnan'da yaklaşık 200 kişinin ölümüne ve 6 bin 500 kişinin de çeşitli şekillerde yaralanmasına neden olan korkunç patlama binalarda da büyük hasara yol açtı.
4.08.2021 Dünya
Lübnan'da günlük elektrik kesintileri 22 saati buluyor!
Lübnan'da günlük elektrik kesintileri 22 saati buluyor! Ekonomik krizin sürdüğü Lübnan'da, santrallere yakıt temin edilemediği için devletin verdiği elektrik hizmeti günlük 2 saate kadar düştü.
26.07.2021 Dünya
Döviz likidite sorunu yaşayan Lübnan, hizmet karşılığı petrol için Irak ile anlaşma imzaladı
Döviz likidite sorunu yaşayan Lübnan, hizmet karşılığı petrol için Irak ile anlaşma imzaladı Ekonomik krizle boğuşan Lübnan, hizmet ve ticari ürün karşılığında 1 milyon ton petrol için Irak ile anlaşma imzaladı.
24.07.2021 Ekonomi
Lübnan ile Irak anlaşma imzaladı
Lübnan ile Irak anlaşma imzaladı Ekonomik krizle boğuşan Lübnan, hizmet ve ticari ürün karşılığında 1 milyon ton petrol için Irak ile anlaşma imzaladı.
24.07.2021 Uzmanpara
Çok sayıda kişi hayatını kaybetmişti! Beyrut karıştı
Çok sayıda kişi hayatını kaybetmişti! Beyrut karıştı Lübnan'da İçişleri Bakanı Muhammed Fehmi'nin evi önünde eylem yapan Beyrut Limanı'ndaki patlamada yaşamını yitirenlerin yakınları ile güvenlik güçleri arasında gergin anlar yaşandı.
13.07.2021 Dünya
İsrail'de Lübnan alarmı
İsrail'de Lübnan alarmı İsrail Başbakanı Naftali Bennett, Lübnan'daki krizi yakından izlediklerini ve "alarm" durumunda olduklarını belirtti. Bennett, krizin arkasında İran'ın olduğunu savundu.
11.07.2021 Dünya
Lübnan'da eczaneler ilaç sıkıntısı nedeniyle grev başlattı
Lübnan'da eczaneler ilaç sıkıntısı nedeniyle grev başlattı Ekonomik krizdeki Lübnan'da bir süredir dağıtım şirketlerinden yeterli miktarda ilaç temin edemeyen eczaneler greve gitti.
9.07.2021 Dünya
Ekonomik krizin sürdüğü Lübnan'da ilaç stoklarının tükenebileceği uyarısı
Ekonomik krizin sürdüğü Lübnan'da ilaç stoklarının tükenebileceği uyarısı Lübnan İlaç İthalatçıları ve Ecza Depoları Sendikası, döviz likidite sorunu nedeniyle bir aydan fazla süredir ithalata ara verilen ilaç stoklarının tükenebileceği uyarısında bulundu.
4.07.2021 Ekonomi
Lübnan Maliye Bakanı Gazi Vezni'den IMF açıklaması
Lübnan Maliye Bakanı Gazi Vezni'den IMF açıklaması Lübnan Maliye Bakanı Gazi Vezni, özel çekme hakları (SDR) olarak bilinen Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) rezervlerinden 900 milyon dolar alabileceklerini bildirdi.
30.06.2021 Ekonomi
Hamas lideri Heniyye'den İsrail açıklaması
Hamas lideri Heniyye'den İsrail açıklaması Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Lübnan'daki hiçbir kesimin İsrail'e karşı tutumunu belirlemediklerini söyledi.
28.06.2021 Dünya
'Lübnan tam bir çöküşün eşiğinde'
'Lübnan tam bir çöküşün eşiğinde' Lübnan Başbakanı Hassan Diyab, ülkesinin karanlık bir tünelden geçtiğini, bunun yalnızca elektrik kesintisiyle sınırlı olmadığını ancak Lübnanlıların günlük geçim, sosyal şartlar olmak üzere sıkıntılar çektiğini söyledi.
20.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hassan Diyab ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.