Hayvanları Koruma Günü

Hayvanları Koruma Günü

Son dakika hayvanları koruma günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hayvanları koruma günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hayvanları koruma günü haber sayfamızda...

Hayvanları Koruma Günü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 542 hayvanları koruma günü haberi bulunmuştur.
Genç kız hayvana şiddet videosuna yorum yaptı! Hayatının şokunu yaşadı
Genç kız hayvana şiddet videosuna yorum yaptı! Hayatının şokunu yaşadı Sosyal medya paylaşılan bir hayvana şiddet görüntüsüne yorum yapan Melike Nur Sarıtaş, şiddet gösteren şahıs tarafından açılan dava ile şoke oldu.
5.10.2023 Haberler
Genç kız hayvana şiddet videosuna yorum yaptı! Hayatının şokunu yaşadı
Genç kız hayvana şiddet videosuna yorum yaptı! Hayatının şokunu yaşadı Sosyal medya paylaşılan bir hayvana şiddet görüntüsüne yorum yapan Melike Nur Sarıtaş, şiddet gösteren şahıs tarafından açılan dava ile şoke oldu.
5.10.2023 Gündem
Bakan Koca'dan 'Dünya Hayvanları Koruma Günü' paylaşımı: Onlar hayatımızın bir parçası
Bakan Koca'dan 'Dünya Hayvanları Koruma Günü' paylaşımı: Onlar hayatımızın bir parçası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla paylaşımda bulundu.
4.10.2023 Gündem
TBMM Genel Kurulu Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı
TBMM Genel Kurulu Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı.
4.10.2023 Gündem
Öğrencilerin sıra arkadaşı Duman! En çok Türkçe dersine katılıyor
Öğrencilerin sıra arkadaşı Duman! En çok Türkçe dersine katılıyor Samsun'da ‘Duman’ isimli kedi, okulda barınıp derslere giriyor. En çok Türkçe dersine katıldığı belirtilen Duman, okulun 'Değerler Ağacı' tablosunda ise ‘Okulun en temiz öğrencisi’ olarak yer alıyor.
4.10.2023 Çocuk
BUGÜN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ! En güzel sözler, mesajlar 2023 🐶🐹🐒🐰 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ile ilgili WhatsApp, Instagram, X üzerinden paylaşabileceğiniz içerikler
BUGÜN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ! En güzel sözler, mesajlar 2023 🐶🐹🐒🐰 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ile ilgili WhatsApp, Instagram, X üzerinden paylaşabileceğiniz içerikler Bugün Hayvanları Koruma Günü...Bu anlamlı günde sokak hayvanları ve evcil hayvanlar için sosyal mesajlar veriliyor. 7'den 70'e herkesin bilinçli olması gereken bugünün önemini her günü kapsaması isteniyor. Bugün gerek telefon üzerinden gerek sosyal medya üzerinden 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü sözleri, mesajları paylaşılıyor. Herkesi bilinçlendirmek isteyenler için 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü anlam ve önemi ile birlikte en güzel sözler, mesajlar haberimizde...
4.10.2023 Bilgi Rehberi
Emine Erdoğan: Devletimize emanet edilen her çocuğumuz sıcak yuvalara kavuşacaktır
Emine Erdoğan: Devletimize emanet edilen her çocuğumuz sıcak yuvalara kavuşacaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından 'Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri' programına ilişkin paylaşım yaptı.
4.10.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
4.10.2023 Gündem
Tarihi kapı kırmızı ışıkla aydınlatıldı
Tarihi kapı kırmızı ışıkla aydınlatıldı İstanbul Üniversitesi’nin tarihi ana kapısı, Dünya Kalp Federasyonu tarafından her yıl 29 Eylül’de Dünya Kalp Günü olarak kutlanan kalp hastalıklarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla kırmızı ışıkla aydınlatıldı.
30.09.2023 Gündem
Can dostlarımıza sahip çıkıyorlar
Can dostlarımıza sahip çıkıyorlar Konak ve Buca belediyeleri, can dostlar için çalışmaya devam ediyor.
5.01.2023 Ege
Kaymakam Demir göreve hızlı başladı
Kaymakam Demir göreve hızlı başladı STK’lar ve muhtarlarla bir araya gelen Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Yardımlaşma Derneği’ne (KARYAD) iadei ziyarette bulundu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
16.10.2022 Ege
Konserli farkındalık
Konserli farkındalık Ege Üniversitesi (EÜ) Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü öğrencileri, Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yürüttükleri proje kapsamında bir farkındalık konseri düzenledi. 
11.10.2022 Ege
‘Sokağa değil topluma ait’
‘Sokağa değil topluma ait’ Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Koruma Günü’nde düzenlediği Sokak Hayvanları Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi yayımlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, bilim insanları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıldığını belirtti.
9.10.2022 Ege
Dostlar unutulmadı
Dostlar unutulmadı Bornova ve Didim belediyeleri, can dostları unutmadı. Bornova’da 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Büyükpark’ta açılan stantta, su kapları ile ahşap beslenme kapları ve kedi kulübeleri hayvanseverlere ücretsiz olarak dağıtıldı.
7.10.2022 Ege
Sıcak bir eve kavuştular
Sıcak bir eve kavuştular İzmir’de 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, Pako Sokak Hayvanları Sosyal Yaşam Kampüsü’nde kutlandı. Güçlü ve Eylül, pasta üfledi.
5.10.2022 Ege
Engelli kedilere Konak’ta yeni yuva
Engelli kedilere Konak’ta yeni yuva Konak Belediyesi, engelli kedilerin bakım ve tedavilerinin yapılabileceği merkezi 4 Ekim’de açtı.
5.10.2022 Ege
Her şey ‘canlar’ için
Her şey ‘canlar’ için Canlar unutulmadı. Ege’de patili dostlar için eğitim alanı açıldı. Belediyeler, bakımları için var güçleriyle çalışıyor
5.10.2022 Ege
Bakanlık paylaştı! 'Balkız' yeniden ortaya çıktı
Bakanlık paylaştı! 'Balkız' yeniden ortaya çıktı Tarım ve Orman Bakanlığı, yediği bal nedeniyle fenalaşan ve tedavisinin ardından salınan “Balkız” isimli ayının doğal yaşamındaki görüntüsünü paylaştı.
4.10.2022 Haberler
Bakanlık paylaştı! 'Balkız' yeniden ortaya çıktı
Bakanlık paylaştı! 'Balkız' yeniden ortaya çıktı Tarım ve Orman Bakanlığı, yediği bal nedeniyle fenalaşan ve tedavisinin ardından salınan “Balkız” isimli ayının doğal yaşamındaki görüntüsünü paylaştı.
4.10.2022 Gündem
Köpeğin doğum günü için sokak süslendi, mahalleli klarnet eşliğinde oynadı
Köpeğin doğum günü için sokak süslendi, mahalleli klarnet eşliğinde oynadı Beyoğlu’nda 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde bir kişi, köpeği "Bobi"nin doğum gününü sokakta yaptığı partiyle kutladı. Kutlama için kemik şeklinde pasta hazırlanırken, mahalleli ise klarnet eşliğinde dans etti.
4.10.2022 Haberler
Van'da tedavileri tamamlanan 300 yabani hayvan doğaya bırakıldı
Van'da tedavileri tamamlanan 300 yabani hayvan doğaya bırakıldı Van'da yaklaşık 300 yabani hayvan, tedavileri yapıldıktan sonra doğal yaşam alanlarına bırakıldı.
4.10.2022 Haberler
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü mesajları, sözleri (resimli ve yeni) 2022 || Hayvanları Koruma Günü ne zaman? İşte anlamlı ve güzel Hayvanları Koruma günü mesajları...
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü mesajları, sözleri (resimli ve yeni) 2022 || Hayvanları Koruma Günü ne zaman? İşte anlamlı ve güzel Hayvanları Koruma günü mesajları... Hayvanları Koruma Günü her yıl 4 Ekim tarihinde kutlanıyor. Bu sene 4 Ekim tarihine yaklaşırken Hayvanları Koruma Günü mesajları ile sözleri araştırılmaya başlandı. En güzel, anlamlı, resimli ve yeni 4 Ekim Hayvanları Günü mesajları ile sözleri 2022...
4.10.2022 Bilgi Rehberi
Türk iş dünyasından ‘mama’ seferberliği
Türk iş dünyasından ‘mama’ seferberliği İş dünyasında hayvanlara yardım seferberliği başladı.
4.10.2022 Ekonomi
Narlıdere’de buluştular
Narlıdere’de buluştular Narlıdere Belediyesi’nin düzenlediği Pati-Fest hayvanseverleri bir araya getirdi. Başkan Ali Engin “Canlarımız için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
3.10.2022 Ege
Patili dostlara gıda bağışı
Patili dostlara gıda bağışı Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) iş birliğinde 8 yıl önce başlattığı ‘Kalan Tazeler Küçük Dostlarımıza’ projesi kapsamında yaptığı 4.423 ton gıda yardımı ile sokak ve orman hayvanlarının beslenmesine destek veren Migros, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel ‘#PatiliDostlaraİyiGelecek’ kampanyası ile müşterilerini, bir paket mamayı evdeki can dostları için alırken, bir paketi de sokaktaki minik dostlarımız için almaya davet ediyor.
3.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hayvanları Koruma Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.