Hdp Diyarbakır İl Başkanlığı

Hdp Diyarbakır İl Başkanlığı

Son dakika HDP Diyarbakır İl Başkanlığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan HDP Diyarbakır İl Başkanlığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan HDP Diyarbakır İl Başkanlığı haber sayfamızda...

Hdp Diyarbakır İl Başkanlığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 595 hdp diyarbakır il başkanlığı haberi bulunmuştur.
Evlat nöbetindeki anneden kızına 'Gel, teslim ol' çağrısı
Evlat nöbetindeki anneden kızına 'Gel, teslim ol' çağrısı Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin eylemi 1639’uncu gün de devam ediyor.
27.02.2024 Gündem
Evlat nöbetindeki milletvekili adayı: Amacım annelerin Meclis'te sesi olmak
Evlat nöbetindeki milletvekili adayı: Amacım annelerin Meclis'te sesi olmak Diyarbakır'da PKK tarafından kaçırılan oğlu için tuttuğu evlat nöbetiyle tanınan Ayşegül Biçer (36), AK Parti Diyarbakır 4'üncü sıradan milletvekili adayı oldu. Biçer, Meclis'te Diyarbakır annelerinin sesi olmak istediğini belirterek, "Annelerin mücadelesi, azminin PKK’yı yeksan edeceğine inanıyorum ve buna devam edeceğim. Sesimin daha gür çıkması için o Meclis'e gireceğim" dedi.
11.04.2023 Gündem
Hacire Akar’dan HDP’ye Kürtçe beddua: 'HDP’nin evi yıkılsın, kör olsun'
Hacire Akar’dan HDP’ye Kürtçe beddua: 'HDP’nin evi yıkılsın, kör olsun' Diyarbakır’da HDP il başkanlığı önünde bölücü terör örgütü PKK’ya başkaldırıp oğlunu örgütün elinden kurtaran sembol isim Hacire Akar, oğlunu kaybetti.
17.01.2023 Gündem
Diyabakır'daki evlat nöbetinde 1217'nci gün
Diyabakır'daki evlat nöbetinde 1217'nci gün Diyarbakır'da 349 ailenin dönüşümlü olarak sürdürdüğü evlat nöbetinde, 1217'nci güne girildi.
1.01.2023 Haberler
Diyabakır'daki evlat nöbetinde 1217'nci gün! 'Umutla mücadelemize devam edeceğiz'
Diyabakır'daki evlat nöbetinde 1217'nci gün! 'Umutla mücadelemize devam edeceğiz' Diyarbakır'da 349 ailenin dönüşümlü olarak sürdürdüğü evlat nöbetinde, 1217'nci güne girildi.
1.01.2023 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı'ndan evlat nöbetindeki ailelere ziyaret
İçişleri Bakan Yardımcısı'ndan evlat nöbetindeki ailelere ziyaret İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerle bir araya gelerek yeni yılını kutladı.
30.12.2022 Gündem
Erdoğan, Diyarbakır Anneleri ile bir araya geldi
Erdoğan, Diyarbakır Anneleri ile bir araya geldi Diyarbakır'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan Diyarbakır Anneleri ile bir araya geldi.
23.10.2022 Siyaset
Evlat nöbetindeki baba, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Evlat nöbetindeki baba, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK’ya HDP aracılığıyla götürüldüğünü söyleyerek eylem yapan aileler arasında bulunan, karaciğer kanseri Ekrem Artık (55), tedavi gördüğü Hatay'daki hastanede yaşamını yitirdi.
15.10.2022 Gündem
Evlat nöbeti devam ediyor! 'Bütün kızlarımızı göndersinler'
Evlat nöbeti devam ediyor! 'Bütün kızlarımızı göndersinler' Diyarbakır'da çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığı için HDP binası önünde evlat nöbetini sürdüren aileler, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Gününde evlatlarından uzak olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Bin 135 gündür süren ve 315 ailenin dönüşümlü olarak sürdürdüğü eylemde 15 yaşında kaçırılan oğlu Özkan için evlat nöbeti tutan Süleyman Aydın, "Kaçırılan bu 315 çocuk arasında 74'ü kız çocuğudur. Bunlar arasında henüz 18 yaşına girmemiş kız çocukları var" dedi.
11.10.2022 Gündem
Evlat nöbetindeki anne: Senin yerin orası değil, benim yanım
Evlat nöbetindeki anne: Senin yerin orası değil, benim yanım Diyarbakır'da, 9 yıl önce 15 yaşındayken kaçırılan oğlu Faruk için HDP binası önünde evlat nöbetini sürdüren Rahime Taşçı, oğluna seslenerek, "Senin yerin orası değil, benim yanım" dedi.
14.09.2022 Gündem
HDP önünde evlat nöbetindeki anne: Burayı terk etmeyeceğiz
HDP önünde evlat nöbetindeki anne: Burayı terk etmeyeceğiz Diyarbakır'da, 2015’te kaçırılan oğlu Mehmet (22) için evlat nöbetini sürdüren İmmihan Nilifırka, "Biz anne ve babalar olarak evlatlarımızı istiyoruz. Çocuklarımız gelene kadar burayı terk etmeyeceğiz" dedi.
12.09.2022 Gündem
Evlat nöbetindeki baba: HDP'nin arka kapısı Kandil'e açılıyor
Evlat nöbetindeki baba: HDP'nin arka kapısı Kandil'e açılıyor Diyarbakır'da HDP İl Başkanlığı binası önünde evlat nöbeti tutan Süleyman Aydın, "Bizim çocuklarımız şu arkamda gördüğünüz partiye girdiler ve bir daha çıkmadılar. Bu kapı, Meclis'e açılıyor; arka kapısı da Kandil'e açılıyor. Bunu artık herkes biliyor" dedi.
11.09.2022 Gündem
Bakan Soylu, evlat nöbetindeki ailelerle teröre lanet yürüyüşüne katıldı
Bakan Soylu, evlat nöbetindeki ailelerle teröre lanet yürüyüşüne katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’da evlat nöbetinde olan ailelerin eylemlerinin 4’üncü yılında bir araya geldi. Bakan Soylu, açıklamalarda bulunduktan sonra aileler birlikte teröre lanet yürüyüşüne katıldı. Yürüyüşte, 5 dilde yazılı dövizler açıldı.
3.09.2022 Haberler
Bakan Soylu, evlat nöbetindeki ailelerle teröre lanet yürüyüşüne katıldı
Bakan Soylu, evlat nöbetindeki ailelerle teröre lanet yürüyüşüne katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’da evlat nöbetinde olan ailelerin eylemlerinin 4’üncü yılında bir araya geldi. Bakan Soylu, açıklamalarda bulunduktan sonra aileler birlikte teröre lanet yürüyüşüne katıldı. Yürüyüşte, 5 dilde yazılı dövizler açıldı.
3.09.2022 Gündem
Örgüt tehdit etti, ailesine bir şey olmasın diye dağa gitti
Örgüt tehdit etti, ailesine bir şey olmasın diye dağa gitti Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti bin 91'inci gününe girdi.
28.08.2022 Haberler
Örgüt tehdit etti, ailesine bir şey olmasın diye dağa gitti
Örgüt tehdit etti, ailesine bir şey olmasın diye dağa gitti Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti bin 91'inci gününe girdi.
28.08.2022 Gündem
Evlat nöbetindeki baba konuştu: Çocuklarımızı almadan buradan kalkmayacağız
Evlat nöbetindeki baba konuştu: Çocuklarımızı almadan buradan kalkmayacağız Diyarbakır’da 2015’te 15 yaşındayken kaçırılan oğlu Özkan için evlat nöbetini sürdüren Süleyman Aydın, “Çocuklarımızı almadan buradan kalkmayacağız. Eğer çocuklarımız da bizi duyuyorsa güvenlik güçlerine teslim olsun” dedi.
27.08.2022 Gündem
Ailelerin evlat nöbeti bin 89 gündür devam ediyor
Ailelerin evlat nöbeti bin 89 gündür devam ediyor Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti bin 89'uncu gününe girdi.
26.08.2022 Gündem
Evlat nöbetindeki anne Aysel Artık: “Çocuklarımız ölmeden bize versinler”
Evlat nöbetindeki anne Aysel Artık: “Çocuklarımız ölmeden bize versinler” Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti bin 55’inci gününe girdi.
24.07.2022 Haberler
Evlat nöbetindeki anne: 'Çocuklarımız ölmeden bize versinler'
Evlat nöbetindeki anne: 'Çocuklarımız ölmeden bize versinler' Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti bin 55’inci gününe girdi.
24.07.2022 Gündem
Evlat nöbetindeki aileler gözyaşlarıyla çocuklarının bayramını kutladı
Evlat nöbetindeki aileler gözyaşlarıyla çocuklarının bayramını kutladı Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti bin 40’ncı gününe girdi. Aileler, gözyaşları arasında evlatlarına çağrıda bulunarak bayramlarını kutladı.
9.07.2022 Gündem
Evlat nöbetindeki aileler çocuklarından gelecek iyi haberi bekliyor
Evlat nöbetindeki aileler çocuklarından gelecek iyi haberi bekliyor Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti bin 35'inci gününde de umutla sürüyor.
3.07.2022 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu evlat nöbetindeki ailelerle bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu evlat nöbetindeki ailelerle bir araya geldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bin 15 gündür HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerle bir araya gelerek tek tek çocuklarının nasıl kaçırıldığını dinledi. Bakan Çavuşoğlu, “PKK ile YPG arasında hiçbir fark yoktur. İkisi aynı terör örgütüdür. Biz onlara şunu söylüyoruz. Kürtlerin haklarının ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız, hangi hakkı istediklerini duymak istiyorsanız gelin burada Diyarbakır annelerini, babalarını ziyaret edin. Bize inanmıyorsanız doğrudan onlardan dinleyin” dedi.
13.06.2022 Gündem
Bakan Varank evlat nöbetindeki ailelerle bir araya geldi
Bakan Varank evlat nöbetindeki ailelerle bir araya geldi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Diyarbakır'da bin 11 gündür evlat nöbetinde olan ailelerle bir araya geldi. Bakan Varank, "Türkiye’de terör örgütünü ve terör örgütüne payandalık yapan siyasetçileri görmek istemiyoruz” dedi.
9.06.2022 Siyaset
Evlat nöbetinde 1000. gün!  Erdoğan, Diyarbakır annelerine seslendi
Evlat nöbetinde 1000. gün! Erdoğan, Diyarbakır annelerine seslendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla Diyarbakır annelerine seslendi. Erdoğan, "Artık çocuklarımızı kandıramayan terör örgütünün faaliyet sahalarını birer birer kapatıyoruz. Sizin evlatlarınız üzerinden kurulan kirli düzeni kökünden yıkıyoruz. " ifadelerini kullandı.
8.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hdp Diyarbakır İl Başkanlığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.