Her

Her

Son dakika hER haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hER gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hER haber sayfamızda...

Her

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 681.069 her haberi bulunmuştur.
Kylian Mbappe kararını verdi! Paris Saint Germain'e veda etti
Kylian Mbappe kararını verdi! Paris Saint Germain'e veda etti Kylian Mbappe, sezon sonunda Paris Saint Germain'den ayrılacağını açıkladı.
10.05.2024 Fransa Ligue 1
İmamoğlu'dan Filistin açıklaması: Uluslararası toplumu barış için daha fazla çaba göstermeye çağırıyorum
İmamoğlu'dan Filistin açıklaması: Uluslararası toplumu barış için daha fazla çaba göstermeye çağırıyorum İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da görev yapan yabancı ülke misyon şefleriyle Sarıyer'de bir araya geldi. Ramallah Belediye Başkanı Issa Kassis'i İstanbul'da ağırlayacağını vurgulayan İmamoğlu, "Uluslararası toplumu, barış için daha fazla çaba göstermeye çağırıyorum. Gazze nüfusunun üçte ikisi, yani yaklaşık 1,5 milyon Filistinli, evlerinden edildi ve savaştan kaçarak, Refah'a sığındı. Zaten savunmasız ve aşırı kalabalık olan bir şehre yapılan bu saldırı, zalimliğin de ötesindedir" dedi.
10.05.2024 Gündem
TFF Başkanı Büyükekşi'den Engelliler Haftası mesajı!
TFF Başkanı Büyükekşi'den Engelliler Haftası mesajı! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası için bir mesaj yayınladı.
10.05.2024 Futbol
YÖK Başkanı Erol Özvar: Üniversitelerden, uluslararası görünürlülüklerini artırmalarını bekliyoruz
YÖK Başkanı Erol Özvar: Üniversitelerden, uluslararası görünürlülüklerini artırmalarını bekliyoruz Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Yüksek Öğretim Kurulu'nun en önemli misyonu, üniversitelerimizin ulusal ve uluslararası rekabet gücünü, uluslararası görünürlüğünü ve saygınlığını artıracak her türlü tedbiri almaktır. Tüm üniversitelerimizden beklediğimiz gibi Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversitelerimizden de bölgesel ve ulusal düzeyin ötesinde uluslararası görünürlülüklerini artırmalarını bekliyoruz" dedi.
10.05.2024 Gündem
Hüsamettin Balcı: Matematiksel olarak garantilemiştik!
Hüsamettin Balcı: Matematiksel olarak garantilemiştik! Ümraniyespor Teknik Direktörü Hüsamettin Balcı, Giresunspor maçının ardından konuştu.
10.05.2024 1.Lig
Aman dikkat! Dolandırıcıların 'Anneler günü' tuzağı
Aman dikkat! Dolandırıcıların 'Anneler günü' tuzağı Anneler Günü yaklaşırken dolandırıcıların gönderdiği çekiliş linki pek çok kişiyi tuzağa düşürüyor. Peki sahte site dolandırıcılığı nasıl gerçekleştiriliyor ve bu tuzağa düşmemek için hangi önlemlerin alınması gerekiyor? Yanıtı CNN Türk ekranlarında anlatıldı...
10.05.2024 Gündem
Kahramanmaraş'ta 146 kişinin öldüğü sitenin müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı
Kahramanmaraş'ta 146 kişinin öldüğü sitenin müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı Kahramanmaraş’ta 2 bloğu yıkılarak 146 kişinin hayatını kaybettiği Hamidiye Sitesi’nin müteahhidi tutuklu Ahmet Kara, hakim karşısına çıktı. O dönem Kahramanmaraş Belediyesi Fen İşleri Müdür de olan ve ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma suçundan 22.5 yıla kadar hapsi istenen Kara, binanın ana taşıyıcı unsurlarından 4 yıl önce vefat eden fenni mesul inşaat mühendisi Hacı Gitmiş’in sorumlu olduğunu belirterek, “Hacı Gitmiş işini layıkıyla yapmıştır. Ayrıca davaya konu binaların çap alınmasından yapı kullanım izin belgesi alınıncaya kadar 34 yerde 18 kamu görevlisinin imzaları bulunmaktadır.” dedi.
10.05.2024 Gündem
YEMEKTEYİZ BU HAFTA KİM KAZANDI? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu? İşte haftanın birincisi olan isim...
YEMEKTEYİZ BU HAFTA KİM KAZANDI? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu? İşte haftanın birincisi olan isim... Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi her gün yeni bölümleri ve yeni yarışmacıları ile ekrana gelmeye devam ediyor. Bu haftanın yarışmacıları arasında kıyasıya bir rekabet sürerken haftanın son gün yarışmacısı olan Aytaç Adilova mutfaktaki hünerlerini sergileyecek. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta kim kazandı, 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu?
10.05.2024 Bilgi Rehberi
DGS başvuru ücreti kaç para? 2024 DGS başvurusunda son gün ne zaman, başvuru nasıl yapılır? İşte Dikey Geçiş Sınavı başvuru adımları
DGS başvuru ücreti kaç para? 2024 DGS başvurusunda son gün ne zaman, başvuru nasıl yapılır? İşte Dikey Geçiş Sınavı başvuru adımları Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuru tarihleri bekleniyordu. ÖSYM, DGS başvurularını başlattı. Peki DGS başvuru ücreti ne kadar? 2024 DGS başvuru şartları nedir, başvuru nasıl yapılır? İşte her yıl düzenli olarak uygulanan Dikey Geçiş Sınavı hakkında bilinmesi gerekenler
10.05.2024 Bilgi Rehberi
Galatasaray'da Wilfried Zaha rest çekti! Okan Buruk'la yıldızı barışmadı
Galatasaray'da Wilfried Zaha rest çekti! Okan Buruk'la yıldızı barışmadı Galatasaray forması giyen Wilfried Zaha'nın takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun ayrılık kararında Okan Buruk'la olan anlaşmazlığının ön plana çıktığı belirtildi.
10.05.2024 Galatasaray
Bu seneki Babalar Günü ne zaman, hangi tarihte? 2024 Babalar Günü hangi gün, hangi ayda kutlanacak?
Bu seneki Babalar Günü ne zaman, hangi tarihte? 2024 Babalar Günü hangi gün, hangi ayda kutlanacak? Yılın özel günleri arasında yer alan Babalar Günü ile ilgili araştırmalar başladı. 2024 Yılında Babalar Günü ne zaman, hangi gün merak konusu oldu. Her yıl düzenli olarak kutlanan Babalar Günü tarihi bu sene hangi tarihte?
10.05.2024 Bilgi Rehberi
Cüneyt Biçer: Bir sonraki dönemin önemli bir başlangıç noktası!
Cüneyt Biçer: Bir sonraki dönemin önemli bir başlangıç noktası! Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Ankara Keçiörengücü maçından sonra konuştu.
10.05.2024 1.Lig
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin 'sığır' sözlerine inceleme başlatıldı!
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin 'sığır' sözlerine inceleme başlatıldı! Selçuk Tepeli'nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesini değerlendirirken kullandığı 'sığır' süzüne inceleme başlatıldı. Konuyla ilgili RTÜK Başkanı Şahin açıklama yaptı.
10.05.2024 Gündem
MHRS randevu sistemi değişti! YENİ RANDEVU SİSTEMİ SORU-CEVAP 📢 Onaylı Randevu Sistemi nedir ve onaylı randevu oluşturma nasıl yapılır? Onaylı Randevu Dönemi
MHRS randevu sistemi değişti! YENİ RANDEVU SİSTEMİ SORU-CEVAP 📢 Onaylı Randevu Sistemi nedir ve onaylı randevu oluşturma nasıl yapılır? Onaylı Randevu Dönemi Randevu sisteminde değişiklik! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, onaylı randevu dönemini paylaştı. 23 milyon kişi aldığı randevunun 3'te 1'ine gelmedi. Sağlık sistemini daha da kolaylaştıracak yeni randevu sistemi nasıl olacak? MHRS onaylı randevu sisteminde nasıl randevu alınacak?
10.05.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul'da öğretmenlerden İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde protesto
İstanbul'da öğretmenlerden İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde protesto Eyüpsultan'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın, okuldan atılan bir öğrenci tarafından silahla vurularak öldürülmesini protesto eden öğretmenler İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya geldi. Yaşanan olayı protesto eden çok sayıda öğretmen, "Eğitime acil şiddet yasası" ve "Susma haykır, şiddete hayır" sloganları attı.
10.05.2024 Gündem
Her yıkamada gençleştiren sütlü sabun! Kullanan ne botoks yaptırıyor ne de estetik
Her yıkamada gençleştiren sütlü sabun! Kullanan ne botoks yaptırıyor ne de estetik Yıllardır cilt bakımının vazgeçilmez sabunlarından biri olan keçi sütü, güzellik sırları arasında da yer alıyor. İçinde bulunan doğal maddeler cilt bakım ürünleri arasında en faydalı bileşenleri oluşturuyor. Keçi sütünün yaygın kullanım amacı ise gençleştirici özelliği…
10.05.2024 Cilt Bakımı
Wi-Fi çekmiyorsa bunu yapın! Şoke eden ayna detayı, internet hızı anında katlanıyor
Wi-Fi çekmiyorsa bunu yapın! Şoke eden ayna detayı, internet hızı anında katlanıyor Neredeyse her ortamda bulunan Wi-Fi ağları, kablo derdini ortadan kaldırarak sınırsız internet sunuyor. Ancak nedeni anlaşılmasa da internet hızı birden yavaşlayabiliyor. İnternet hızını artırmak için bunlara dikkat edin.
10.05.2024 Yaşam
Bu karışımı tüketmeyen bin pişman! Her evde var, yoğurda sıkınca hücrelere reset atıyor
Bu karışımı tüketmeyen bin pişman! Her evde var, yoğurda sıkınca hücrelere reset atıyor Vücudumuz için son derece sağlıklı olan yoğurt ve limon ikilisi, birleştiğinde faydasını ikiye katlıyor. Tek başına tüketildiğinde faydalı olan bu besinler, birleşince ise bakın nelere iyi geliyor.
10.05.2024 Püf Noktası
Göztepe Başkanı Ankersen'den transfer açıklaması
Göztepe Başkanı Ankersen'den transfer açıklaması Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen transfere dair önemli açıklamalarda bulundu.
10.05.2024 Göztepe
2024 ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ | Anneler Günü'nde hangi hediye alınır? İşte farklı hediye seçenekleri...
2024 ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ | Anneler Günü'nde hangi hediye alınır? İşte farklı hediye seçenekleri... Anneler Günü her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanmaktadır. Hala hediyenizi seçemediyseniz ve ne alacağınıza dair kararsızlıklar yaşıyorsanız, anneniz için alabileceğiniz bazı hediye önerilerini sizler için derledik. İşte Anneler Günü'nde alınabilecek hediye seçenekleri...
10.05.2024 Bilgi Rehberi
'42 yıl... İlk günden bile daha mutlu'
'42 yıl... İlk günden bile daha mutlu' Usta oyuncu Tamer Levent, 1982 yılında Seynan Levent ile nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift, 24 Nisan'da evlilik yıl dönümlerini kutladı.
10.05.2024 Cadde
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak Annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2024 yılı Giriş Sınavı, 26 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 41 ilinde düzenlenecek. Sınav için son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2024.
10.05.2024 Çocuk
Mahkeme 'kira bedeli düşük' dedi! Emsal karar çıktı: 55 günde jet tahliye
Mahkeme 'kira bedeli düşük' dedi! Emsal karar çıktı: 55 günde jet tahliye Ankara'da 5'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nde ev sahibi F.N.'nin 1 Mart'ta kiracısı U.T.'ye açtığı tahliye davası, 55 gün sonra görülen ilk duruşmada sonuçlandı. Mahkeme, kiracının 1800 lira verdiği kira ücretinin, yıllık kira bedelinin belirlenen yasal sınırı olan 28 bin 250 TL'nin altında olması ve ev sahibinin ihtiyacı olması nedeniyle kiracı hakkında tahliye kararı verdi.
10.05.2024 Haberler
2024 ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN, ANNELER GÜNÜ'NE KAÇ GÜN KALDI? Anneler Günü için en güzel hediye fikirleri ve hediye seçenekleri
2024 ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN, ANNELER GÜNÜ'NE KAÇ GÜN KALDI? Anneler Günü için en güzel hediye fikirleri ve hediye seçenekleri Anneler Günü için geri sayım. Anneler Günü, annelerin fedakarlıklarını ve ailelerdeki önemli rollerini kutlamak için dünya genelinde özel bir gündür. İlk olarak 1908'de Amerika Birleşik Devletleri'nde Anna Jarvis tarafından anısına annesinin ölüm yıl dönümünde başlatılmıştır. Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanır. İşte Anneler Günü için hediye fikirleri.
10.05.2024 Bilgi Rehberi
Devlet desteğiyle üretime başladı: Ünü sınırları aştı
Devlet desteğiyle üretime başladı: Ünü sınırları aştı Osmaniye'de depremzede kadınlar, devletten aldıkları desteklerle kurdukları kooperatif çatısı altında ürettikleri ürünlerin satışından elde ettikleri gelirle aile bütçelerine katkı sağlıyor. Kadınlar tarafından üretilen fıstık helvası, Dubai ve Kazakistan'a da satılmaya başlandı.
10.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Her ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.