Hikayesi

Hikayesi

Son dakika hikayesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hikayesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hikayesi haber sayfamızda...

Hikayesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.187 hikayesi haberi bulunmuştur.
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı 'İnci Taneleri' ve 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi 'Yalan'ın ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.
26.04.2024 Televizyon
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı 'İnci Taneleri' ve 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi 'Yalan'ın ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.
26.04.2024 Cadde
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimari görüntüsünden ziyade hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer, açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Rizespor
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz Kocaeli’nin İzmit ilçesinde lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın (15) öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirterek, “Oğlum geri dönüşü olmayan yola gitmiştir. Benim oğlum hayvan değildi, insandı” dedi. Baba Orhan Uman ise “15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz. 8 yıl. Hayvana yapılan saldırılarda bile insanlar daha fazla ceza alıyor” ifadelerini kullandı. Kıvanç Uman’ın dövülerek öldürüldüğü olaya ilişkin mahkeme dosyasında yer alan görüntüler de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz'
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz' Özel sektördeki işinden istifa ederek topraksız tarım yapmaya başlayan Ziraat Yüksek Mühendisi Mesut Can, bu işin oldukça kazançlı olduğunu söylüyor. İşin ve pazarın iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Can, "20 bin marulu çöpe atanların da olduğunu da biliyorum" diyerek topraksız tarımdan yüzde 500 nasıl kar ettiğini anlattı.
24.04.2024 Yaşam
Trump'ın 'sus payı' davası devam ediyor! 'Neyi yapmasına izin verilmediğini biliyor, yine de yapıyor'
Trump'ın 'sus payı' davası devam ediyor! 'Neyi yapmasına izin verilmediğini biliyor, yine de yapıyor' ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Tuğba Yurt, Radyo D'ye konuk oldu
Tuğba Yurt, Radyo D'ye konuk oldu Yeni şarkısı 'Dünya Hevesi' ile müzik listelerinde yükselişe geçen Tuğba Yurt, Radyo D’de Fatih Uslu'nun sorularını yanıtladı.
23.04.2024 Cadde
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı Twitter, yeni adıyla X kullanıcıları 'Twitter çöktü mü?', 'Twitter neden açılmıyor?', 'Twitter'da sorun mu var?' sorularını sıklıkla yöneltirken bazı kullanıcılar platforma giremediklerini bildirdi.
23.04.2024 Gündem
Adana'dan İstanbul'a uzanan satış hikayesi! Zümrüt diye aldı, gerçek şoke etti
Adana'dan İstanbul'a uzanan satış hikayesi! Zümrüt diye aldı, gerçek şoke etti Kuyumcudan sertifikalı olarak aldığı zümrüt küpeden şüphelenen Nuray A., küpenin orijinal olup olmadığının tespit edilmesi için laboratuvara gönderdi. Test sonucunu görünce şok olan Nuray A., soluğu savcılıkta aldı.
23.04.2024 Gündem
Ekin Koç: 'Taş Kağıt Makas' gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim!
Ekin Koç: 'Taş Kağıt Makas' gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim! Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisinin başrol oyuncularından Ekin Koç, "Kendimi tekrar etmekten kaçınmaya çalışırım" diyerek, karakteri Umut ve oyunculuk serüveni hakkında samimi açıklamalar yaptı.
23.04.2024 Cadde
Tümer Metin'den Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrası VAR tepkisi: Kanun değil ki!
Tümer Metin'den Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrası VAR tepkisi: Kanun değil ki! Sivasspor-Fenerbahçe maçında uzatma dakikalarında ev sahibi ekibin kazandığı penaltı tartışmaları beraberinde getirdi. Müsabakayı değerlendiren Tümer Metin, penaltı pozisyonu ile ilgili de yorum yaptı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler?
DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler? Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dayı: Bir Adamın Hikayesi, bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk'üm senaryosunu kaleme aldığı Dayı filmi 2021 yılında vizyona girdi. Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı aksiyon ve dram türünde olan film hakkında "Dayı: Bir Adamın Hikayesi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler?" sorgulamaları arttı. İşte film hakkında merak edilenler...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye'de 1 gecede beş parasız kaldı! 'Yer silerken Boğaz manzaralı dükkan istedim, oldu'
Türkiye'de 1 gecede beş parasız kaldı! 'Yer silerken Boğaz manzaralı dükkan istedim, oldu' Uygur Türkü olarak varlıklı bir ailenin içine doğdu. Değişen Çin politikaları sebebiyle aniden ailesiyle iletişimi kesilince Türkiye'de kız kardeşiyle bir başına, beş parasız kaldı. İşte çamaşır suyuyla yer silerken Kuzguncuk'ta Boğaz manzaralı bir restoran açan Ali Gökaslan'ın sıfırdan kurduğu yeni hayatı.
22.04.2024 Yaşam
‘Kötülük de iyilik gibi bulaşıcı’
‘Kötülük de iyilik gibi bulaşıcı’ Neslihan Önderoğlu sevginin ve nefretin bir insana neler yaptırabileceğini gösterdiği “Cüret”le Duygu Asena Roman Ödülü’nü kazandı
21.04.2024 Kültür Sanat
23 Nisan Şenliği TBMM bahçesinde başladı
23 Nisan Şenliği TBMM bahçesinde başladı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bahçesinde başladı.
21.04.2024 Gündem
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den şampiyonluk mesajı!
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den şampiyonluk mesajı! Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Lamia maçı öncesi konuştu.
20.04.2024 Dünyadan Futbol
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti! Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
20.04.2024 Haberler
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti! Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın Küresel ısınma, kayan mevsimler, güçlenen polenler... Uzmanlar, şiddetli alerjiye neden olan polenlerin trafik ve hava kirliliğinin yoğun görüldüğü kentlerde maske kullanılmasını önerdi.
20.04.2024 Gündem
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden feribotla Midilli Adası’nı ziyarete giden 92 Türk turisti Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Midilli Limanı’nda karşılayarak sürpriz yaptı.
20.04.2024 Dünya
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor Yemek eleştirmeni Vedat Milör'ün 'Menemen soğanlı mı yenir, soğansız mı?' tartışmasından sonra sosyal medya yeni bir anketle daha ikiye bölündü. Şimdi de gözler sofralardan eksik olmayan mercimek çorbasında. Hikayesi Selçuklu sofralarına kadar uzanan mercimek çorbasının püf noktaları, limonlu mu yoksa limonsuz mu tüketilmesi gerektiğiyle ilgili gastronomi uzmanları bakın ne diyor.
20.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hikayesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.