Kirpikleri anında dolgunlaştırıyor! 1 damlası yetiyor
Kirpikleri anında dolgunlaştırıyor! 1 damlası yetiyor Kirpikler ve gözler yüzünüzün en önemli noktasıdır. Oldukça hassas ve kırılgan olan kirpiklere gereken bakımı ve özeni göstermemiz gerekir. Çoğu kişi, kirpiklerinin yeterli dolgunlukta ve uzunlukta olmadığında şikayet eder. Rüya gibi kirpiklere sahip olmak çoğu kişiye bir peri masalı gibi görünebilir ancak bunun oldukça basit bir yolu var.
21.03.2024 Makyaj
Alın kırışıklıklarına bu malzemeyi kullanın! Yaşlanmayı önlüyor
Alın kırışıklıklarına bu malzemeyi kullanın! Yaşlanmayı önlüyor Alın ince çizgileri ve kırışıklıkları telaşlı ve düzensiz yaşam tarzının en önemli belirtilerinden biridir. Yaşlanmanın ilk belirtilerini fark etmek pek hoş bir deneyim değildir ve bununla mücadele etmek için her şeyi yapmak isteyebilirsiniz. Basit ev yapımı çözümlerle bu soruna kolayca müdahale edebilirsiniz.
25.01.2024 Cilt Bakımı
Saç beyazlamasını önlüyor! Sağlıklı saçlar için doğal ilacını kullanın
Saç beyazlamasını önlüyor! Sağlıklı saçlar için doğal ilacını kullanın Mısır'daki hintyağı bitkisinden elde edilen yoğun yağ, saç uzamasını sağlamanın yanı sıra saç dökülmesini de önler. En iyi yanı ise doğal bir yağ olduğu için saça herhangi bir yan etkisi yoktur. Hint yağı mükemmel bir yağ asitleri ve vitamin kaynağıdır, bu da onu saç bakımı için güçlü bir bileşen haline getirir. Hint yağındaki yüksek risinoleik asit konsantrasyonu, saç uzamasını, nemlenmesini ve güçlenmesini sağlar.
22.01.2024 Saç Bakımı
Kaşlarım seyrek diye üzülmeyin! Sürdüğünüz yerden kaş fışkıracak
Kaşlarım seyrek diye üzülmeyin! Sürdüğünüz yerden kaş fışkıracak Bakışlarınızı ve yüzünüze verdiği görünümü değiştiren kaşlar kişiden kişiye değişir. Ancak kaş alırken veya aldırırken yapılan bazı hatalar kaş şeklimizi bozar veya seyrekleşmesine sebep olur. Evde yapabileceğiniz birkaç basit yöntem ile kaşlarınızı gürleşecek.
9.07.2023 Güzellik
Hint Yağının Faydaları Nelerdir? Hint Yağı Ne İşe Yarar?
Hint Yağının Faydaları Nelerdir? Hint Yağı Ne İşe Yarar? Hint yağı, hint yağı bitkisinin tohumlarının ezilmesiyle elde edilir. Daha çok güzellik amaçlı kullanılan hint yağı tedavi amaçlı da kullanılır. Hint yağı en çok Hindistan ve Afrika’da kullanılmaktadır. Faydaları saymakla bitmeyen hint yağı tam bir şifa kaynağıdır. Kabızlığa birebir olan hint yağı eklem ağrılarına iyi gelir ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Hint yağı saç, sakal, kaş, kirpik, cilde ve yüze iyi gelen yağlar arasında yer alır. Hint yağının faydaları nelerdir? diyorsanız “Hint yağı ne işe yarar?” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.12.2021 Güzellik
Boyalı saçlar için onarıcı doğal maskeler
Boyalı saçlar için onarıcı doğal maskeler Saçlar yeni boyandığında istediğimiz ışıltıya sahiptir. Sağlıklı ve parlak görünür fakat birkaç yıkamadan sonra kurulaşır, matlaşır ve hatta ağırlaşır. Boyalar kimyasal içeriklere sahip olduğu için saçlarımızda bu etkileri yaratır ve saçlarımızın normalden daha hızlı yıpranmasına sebep olur.
22.01.2018 Saç Bakımı
Hint yağı saç uzatır mı?
Hint yağı saç uzatır mı? Eğer saçlarınızın hızlı uzamadığını düşünüyorsanız ve bunun sebebi olarak saçlarınızın zayıf ve sağlıksız olduğunu düşünüyorsanız mutlaka denemeniz gereken doğal bir yöntem var: Hint yağı.
20.12.2016 Saç Bakımı