Huysuz Virjin

Huysuz Virjin

Son dakika Huysuz Virjin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Huysuz Virjin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Huysuz Virjin haber sayfamızda...

Huysuz Virjin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 280 huysuz virjin haberi bulunmuştur.
Diva yeniden tanımlanıyor
Diva yeniden tanımlanıyor Londra’da V&A Müzesi’nde açılan “DIVA” sergisi 19’uncu yüzyılın ünlü sopranolarından günümüzdeki küresel megastarlarına uzanan bir süreç boyunca diva kavramının gücünü ve yaratıcılığını ziyaretçileriyle buluşturuyor.
8.07.2023 Pazar
Amed Sportif Faaliyetler Başkanvekili tutuklandı
Amed Sportif Faaliyetler Başkanvekili tutuklandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler Başkanvekili Ömer Elaldı ve 6 şüpheli ‘tehdit’ iddiasıyla gözaltına alındı. Elaldı ve Ş.E. tutuklanırken, 5 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.
23.05.2023 Gündem
Huysuz Virjin'in miras davasında yeğenlerine kötü haber!
Huysuz Virjin'in miras davasında yeğenlerine kötü haber! 1970’den 2000’li yılların başına kadar 'Huysuz Virjin' tiplemesiyle televizyonlarda yer alan Seyfi Dursunoğlu’nun iki yeğeninin açtığı 'vasiyetnamenin iptali' davasında karar çıktı. Dursunoğlu, mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Destekleme Derneği’ne bırakmış, iki yeğeni dava açmıştı.
23.05.2023 Cadde
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli? Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programı bu akşam Nukhet Duru'yu ağırlıyor. Sanatçıyı yakından tanımak isteyenler "Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?" diye soruyor. İşte Duru'nun hayatı...
6.05.2023 Bilgi Rehberi
Hasan Can Kaya: O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki! Sinirleniyorum
Hasan Can Kaya: O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki! Sinirleniyorum 'Konuşanlar' programı ile adından sıkça söz ettiren Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan'ın programında hakkında merak edilenleri anlattı. Ünlü komedyen, çok küfür ettiğine dair yorumlara tepki gösterdi ve 17 Temmuz 2020 tarihinde vefat eden Seyfi Dursunoğlu'nun unutulmaz 'Huysuz Virjin' karakterini örnek gösterdi.
4.03.2023 Cadde
Erkan Yolaç'ın sağlık durumu! Eşi Asuman Yolaç açıkladı
Erkan Yolaç'ın sağlık durumu! Eşi Asuman Yolaç açıkladı 'Evet-Hayır' yarışmasıyla bir döneme damga vuran Erkan Yolaç, 3 Temmuz'dan itibaren hastanede tedavi görüyor. Bağırsak enfeksiyonu (gastroenterit) nedeniyle hastaneye başvuran 87 yaşındaki sunucu, daha sonra koronavirüse yakalandı. Yaklaşık dört aydır Covid-19 ve zatürre tedavisi görüyor. Asuman Tuğberk Yolaç, Milliyet.com.tr'ye eşinin son durumu hakkında bilgi verdi.
28.10.2022 Cadde
Tarihi Beylerbeyi Hamamı satışta
Tarihi Beylerbeyi Hamamı satışta 1. Abdülhamid tarafından 1778’de Üsküdar’da yaptırılan ve birçok ünlü sanatçıyı da ağırlayan Beylerbeyi Hamamı, 48 milyon liradan satışa çıkarılıyor. Uzmanlar ise, tarihi yapının özgün işlevini devam ettirmesi görüşünde.
10.10.2022 Gündem
Ayta Sözeri: Ehliyetim yok!
Ayta Sözeri: Ehliyetim yok! Gülse Birsel'in dijital platform için çekeceği filmin kadrosunda yer alan Ayta Sözeri, önceki gün okuma provası sonrası Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yaklaşık bir saattir taksi bulamadığını söyleyen ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Kendi otomobilim var ama şoförüm yıllık izinde. Siz olsanız bu İstanbul'da araba kullanır mısınız?" açıklamasıyla dikkat çekti.
2.09.2022 Cadde
Ayta Sözeri: Bu gece sizleri eğlenceye boğacağız
Ayta Sözeri: Bu gece sizleri eğlenceye boğacağız Türk sanat müziğinin güçlü seslerinden Ayta Sözeri, önceki akşam Bodrum'da bir mekanda konser verdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Sözeri, sanat müziğinin yanı sıra günümüzün sevilen şarkılarıyla konuklarına müzik ziyafeti sundu.
23.07.2022 Cadde
Ayta Sözeri: Sahne kıyafetlerine çok para vermeyi sevmiyorum!
Ayta Sözeri: Sahne kıyafetlerine çok para vermeyi sevmiyorum! Türk Sanat Müziği'nin güçlü seslerinden Ayta Sözeri, önceki akşam Bodrum Türkbükü'nde bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Ünlü şarkıcı, bu hafta da sahnesinde aynı elbiseyi giydi.
17.07.2022 Cadde
‘Huysuz Virjin’i oynamak isterim’
‘Huysuz Virjin’i oynamak isterim’ Ayta Sözeri, Kıbrıs’ta bir otelde konser verdi.
18.01.2022 Cadde
Sana Söz Elif kimdir? Elif'i oynayan Nehir Erdoğan kaç yaşında, nereli, dizileri neler?
Sana Söz Elif kimdir? Elif'i oynayan Nehir Erdoğan kaç yaşında, nereli, dizileri neler? Benim Adım Melek dizisinde Melek rolüne hayat veren oyuncu Nehir Erdoğan, Sana Söz adlı dizi ile yeniden sevenlerinin karşısına çıkıyor. Erdoğan, İzmir'de doğdu ve lisans eğitimini de İstanbul'da tamamladı. İşte, Nehir Erdoğan dizileri ve filmleri...
2.11.2021 Cadde
Seyfi Dursunoğlu'nun mirasıyla ilgili ÇYDD'den açıklama
Seyfi Dursunoğlu'nun mirasıyla ilgili ÇYDD'den açıklama 'Huysuz Virjin' karakteriyle hafızalara kazınan Seyfi Dursunoğlu, geçtiğimiz yıl temmuz ayında hayatını kaybetmişti. Dursunoğlu, vefatından önce tüm mal varlığını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlamış ancak iki yeğeni, 'vasiyetnamenin iptali' davası açmıştı. Önceki gün mahkemenin davayı karara bağladığı ve Dursunoğlu'nun vasiyetinin yerine getirildiği iddia edildi. ÇYDD'den konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi.
20.10.2021 Cadde
Seyfi Dursunoğlu kaç yaşındaydı, neden ve ne zaman öldü? Seyfi Dursunoğlu biyografisi
Seyfi Dursunoğlu kaç yaşındaydı, neden ve ne zaman öldü? Seyfi Dursunoğlu biyografisi Bir döneme damga vuran isimler arasında yer alan Seyfi Dursunoğlu dün yaşamını yitirdi. 15 gündür tedavi gördüğü hastanede gözlerini yuman Seyfi Dursunoğlu neden öldü? Hayranları tarafından merakla araştırılan Seyfi Dursunoğlu namı diğer Huysuz Virjin'in hayatını haberimizde derledik. İşte Seyfi Dursunoğlu hakkında merak edilenler...
30.09.2021 Gündem
Seyfi Dursunoğlu’nun 60 yıllık dostu yeğenleri suçladı: Dilencilik yapıyorlar
Seyfi Dursunoğlu’nun 60 yıllık dostu yeğenleri suçladı: Dilencilik yapıyorlar Seyfi Dursunoğlu’nun mirasından pay alabilmek için dava açan iki yeğeni, sanatçının vasiyetnamesini hazırlattığı sırada yanında bulunan eski dostu Garabet Baltaoğlu’nun akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesini istedi. Baltaoğlu, iki yeğeni vefasızlıkla suçlarken "Dilencilik yapıyorlar" açıklamasında bulundu.
28.09.2021 Cadde
Seyfi Dursunoğlu'nun miras davası! Dosya Adli Tıp’ta
Seyfi Dursunoğlu'nun miras davası! Dosya Adli Tıp’ta 1970’den 2000’li yılların başına kadar 'Huysuz Virjin' tiplemesiyle televizyonlarda yer alan Seyfi Dursunoğlu’nun iki yeğeninin açtığı 'vasiyetnamenin iptali' davasının dördüncü duruşması görüldü. Mahkeme, Garabet Baltaoğlu’nun akli dengesinin yerinde olup olmadığını tespit etmek için Adli Tıp raporu istedi.
21.09.2021 Cadde
Seyfi Dursunoğlu mezarı başında anıldı
Seyfi Dursunoğlu mezarı başında anıldı Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, mezarı başında anıldı. Tören, usta sanatçının tüm mirasını bağışladığı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından düzenlendi.
21.08.2021 Cadde
Seyfi Dursunoğlu'nun miras davasında yeni gelişme!
Seyfi Dursunoğlu'nun miras davasında yeni gelişme! Geçtiğimiz yıl vefat eden ve servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bırakan Seyfi Dursunoğlu'nun vasiyetine, iki yeğeni tarafından ‘vasiyetnamenin iptali’ davası açılmıştı. Mahkeme, davanın üçüncü duruşmasında tanık Garabet Baltaoğlu’nun akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılmasını istedi.
30.06.2021 Cadde
Melek Mosso: Geyik yapılan tweetler gördüm, kanım dondu!
Melek Mosso: Geyik yapılan tweetler gördüm, kanım dondu! Hayallerini gerçekleştirmek için kredi çekip borca giren Melek Mosso, üç parçalık EP'sinin son şarkısı 'Gel Desem De Gelme', Haluk Levent ile seslendirdiği 'Zülüf' türküsü ve annesinin de yer almasını istediği yeni projesinden bahsetti. 32 yaşındaki müzisyen, Megastar Tarkan'ın Yıldız Tilbe'den gelen 'challenge' davetini geri çevirmesi ve son günlerde Şeyma Subaşı'nın ilk sıralarda yer aldığı sosyal medya gündemi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
12.05.2021 Cadde
Nükhet Duru kimdir, aslen nereli? Nükhet Duru biyografisi...
Nükhet Duru kimdir, aslen nereli? Nükhet Duru biyografisi... Nükhet Duru kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 9 yıllık aranın ardından ekranlara geri dönen İbo Show'un bu akşamki konukları arasında Nükhet Duru'da yer alıyor. 1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Nükhet Duru kariyerine 1971'de Florya Deniz Kulübü Orkestrası'na solistlik yaparak başladı. Kariyerine birçok albüm sığdıran sanatçı konusunda araştırmalar sıklaştı. Peki Nükhet Duru kimdir?
13.03.2021 Cadde
Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor
Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor Geçtiğimiz temmuz ayında hayatını kaybeden Huysuz Virjin karakterinin yaratıcısı Seyfi Dursunoğlu’nun hayatı film oluyor. Filmin danışmanlığını ise merhum sanatçının yakın dostu, ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan yapacak.
22.02.2021 Cadde
Seyfi Dursunoğlu'nun mirası! 'Hepsi pay alma ümidinde'
Seyfi Dursunoğlu'nun mirası! 'Hepsi pay alma ümidinde' 'Huysuz Virjin' olarak bilinen Seyfi Dursunoğlu'nun yeğeni Güliz Buyrukbilen'in kızı Gizem Özköseoğlu, "Konunun mahkemeye taşınması bizi çok üzdü. Hepsi mirastan pay alma ümidinde" dedi.
21.02.2021 Cadde
'Mirastan pay alma ümidindeler'
'Mirastan pay alma ümidindeler' Seyfi Dursunoğlu’nun yeğeni Güliz Buyrukbilen’in kızı Gizem Özköseoğlu, Konunun mahkemeye taşınması bizi çok üzdü. Hepsi mirastan pay alma ümidinde” dedi
21.02.2021 Cadde
Seyfi Dursunoğlu'nun yeğenleri vasiyete itiraz etti
Seyfi Dursunoğlu'nun yeğenleri vasiyete itiraz etti Huysuz Virjin karakterini yaratan Seyfi Dursunoğlu, geçtiğimiz yıl temmuz ayında hayatını kaybetmişti. Mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bırakan Seyfi Dursunoğlu’nun vasiyetine, yeğenleri itiraz etti. Dursunoğlu'nun yıllar önce bir röportajında, “Yeğenlerim cenazemi bile kaldıramaz” dediği sözler yeniden gündeme geldi.
19.02.2021 Cadde
Pandeminin gölgesinde 2020'nin magazin olayları
Pandeminin gölgesinde 2020'nin magazin olayları 2020 yılında dünyayı sarsan koronavirüs salgını, ülkemizde de özellikle sosyal hayatta fazlasıyla etkisini gösterdi
31.12.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Huysuz Virjin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.