İkiz Bebekler

İkiz Bebekler

Son dakika ikiz bebekler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ikiz bebekler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ikiz bebekler haber sayfamızda...

İkiz Bebekler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 237 ikiz bebekler haberi bulunmuştur.
13 ayda 16 bebeği katletti: Onları öldürdüm, ben şeytanım
13 ayda 16 bebeği katletti: Onları öldürdüm, ben şeytanım İngiltere'de 16 yenidoğan bebeği korkunç şekilde öldüren hemşirenin davası görüldü. 33 yaşındaki kadın suçunu itiraf etti. Yanı sıra katilin cinayetlerin anlaşılmaması için meslektaşlarına attığı mesajlar ve bir doktorla ilişki yaşadığı ortaya çıktı.
19.08.2023 Dünya
Enkaz altında dünyaya gelen ikizler 96 gün sonra ailesine kavuştu
Enkaz altında dünyaya gelen ikizler 96 gün sonra ailesine kavuştu  Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da enkaz altında dünyaya gelen, ardından Mersin'e getirilen ikiz bebekler Öykü ve Ömür Esra, DNA testlerinin ardından 96 gün sonra annesine kavuştu. Çocuklarını kucağına alarak uzun süre sevip okşayan anne, büyük mutluluk yaşadı.
12.05.2023 Haberler
Enkaz altında dünyaya gelen ikizler 96 gün sonra ailesine kavuştu
Enkaz altında dünyaya gelen ikizler 96 gün sonra ailesine kavuştu  Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da enkaz altında dünyaya gelen, ardından Mersin'e getirilen ikiz bebekler Öykü ve Ömür Esra, DNA testlerinin ardından 96 gün sonra annesine kavuştu. Çocuklarını kucağına alarak uzun süre sevip okşayan anne, büyük mutluluk yaşadı.
12.05.2023 Gündem
Japonya'da ikiz bebekler yedinci kattan düşüp öldü
Japonya'da ikiz bebekler yedinci kattan düşüp öldü Japonya’nın Nagoya şehrinde 2 yaşındaki ikiz erkek kardeşler, 7. kattan düşerek hayatını kaybetti. Ebeveynler sadece birkaç dakika süreyle gözlerini çocuklarının üzerinden ayırdığını söylerken, olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.
25.03.2023 Dünya
İkiz bebeklerine hamile Hatice'yi boğarak öldüren eşiyle ilgili şoke eden detay
İkiz bebeklerine hamile Hatice'yi boğarak öldüren eşiyle ilgili şoke eden detay Denizli’de, 2 çocuk annesi ve ikiz bebeklerine 5 aylık hamile olan eşi Hatice Çaltı'yı (43) boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ramazan Çaltı (37) hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Çaltı ile ilgili bir detay daha şoke etti.
5.01.2023 Gündem
2023'ün ilk bebekleri dünyaya geldi! Bakan Koca ziyaret etti
2023'ün ilk bebekleri dünyaya geldi! Bakan Koca ziyaret etti 2023'ün ilk bebekleri dünyaya geldi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde doğan Yavuz Selim bebek ve ailesini ziyaret etti.
31.12.2022 Gündem
Kartel 3 anne ve 6 çocuğu katletti! Sebebi kan dondurdu
Kartel 3 anne ve 6 çocuğu katletti! Sebebi kan dondurdu Rüya gibi başlayan yolculuk çok kısa bir zaman içinde korku filmine dönüştü. Bir anda etrafları tetikçilerle çevrildi. Ne yapacaklarını kestiremediler. Üç aracın etrafını saran bu tetikçiler araçlara hızlı bir şekilde ateş etmeye başladı. Panik içinde çığlıklar atıp kendilerini korumaya çalıştılar. Ancak tetikçilerin pes etmeye niyeti yoktu. 3 anne ve 6 çocuğun feci şekilde öldürülmelerinin altında yatan gerçek ise çok başkaydı.
13.07.2022 Dünya
Benzer Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Benzerin Eş Anlamlısı Olan Sözcükle
Benzer Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Benzerin Eş Anlamlısı Olan Sözcükle Başka bir şeyle en az bir ortak özelliği bulunan şeyler "benzer" olarak nitelendirilir. "Adeta", "Sanki" ve "Gibi" benzerlik edatları olarak cümle içerisinde kullanılır. Birbirinin neredeyse aynısı olan sanat eserleri "replikas" olarak tanımlanır. Benzer sözcüğüyle aynı anlama gelen ve zıt anlamlı kelimeleri sizler için derledik.
27.06.2022 Eğitim
9 saat süren ameliyatla ayrılan Cezayirli bebeklerin durumu
9 saat süren ameliyatla ayrılan Cezayirli bebeklerin durumu İstanbul'da gerçekleştirilen yapışık ikizleri ayırma ameliyatının detaylarına dair hastaneden açıklama yapıldı. Açıklamada, 9 saat süren bu büyük operasyonun 30 kişilik sağlık ordusuyla gerçekleştirildiği, 11 aylık Chifaa ve Safaa Kherkhar’ın doğuştan yapışık olan karaciğer ve kalp zarlarının titiz bir çalışmayla ayrıldığı ve bebeklerin durumunun yoğun bakımda izlenmeye devam edildiği kaydedildi.
10.06.2022 Gündem
20. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
20. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Boyu 17 cm. civarında olan bebeğinizin 20. hafta gelişimine göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
5. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
5. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Susam boyutuna ulaşan fetüs tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. İşte beşinci haftada sizi ve bebeğinizi bekleyenler…
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
6. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
6. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bu hafta bebeğinizin hangi bölümleri gelişiyor? Peki, gebeliğinizin çoğul gebelik olma ihtimali nedir? İşte detaylar…
3.05.2023 Gebelik Hesaplama
ABD felaketi yaşıyor! Can kaybı artıyor
ABD felaketi yaşıyor! Can kaybı artıyor ABD'nin Tennessee eyaletindeki şiddetli yağışların yol açtığı selde kaybolanların sayısının 50'ye yükseldiği bildirildi.
23.08.2021 Dünya
‘Siyasiler AYM’den ellerini çekmeli’
‘Siyasiler AYM’den ellerini çekmeli’ CHP’li Kaboğlu, 4. Yargı Paketi için, “Dağ fare doğurdu ama buna da destek vereceğiz” dedi. Kaboğlu, “Politikacılar ellerini AYM’den çeksin” diye konuştu.
28.06.2021 Siyaset
Son dakika: Üç yıldır hiç görülmemişti! Putin'in gizli sevgilisi ilk kez...
Son dakika: Üç yıldır hiç görülmemişti! Putin'in gizli sevgilisi ilk kez... Onu neredeyse üç yıldır ne gören ne de duyan oldu. Rusya Devlet Başkanı Putin'in gizli sevgilisi olduğu iddiaları 2008 yılından beri bitmek bilmeyen ve son olarak 2019 yılında ikiz bebekler dünyaya getirdiği haberleri manşetleri süsleyen 38 yaşındaki ünlü ritmik jimnastikçi Alina Kabaeva, iki buçuk yıl sonra ilk kez konuştu.
23.05.2021 Dünya
Friends Netflix'e geldi mi? Friends konusu nedir, oyuncuları kimler, dizi ne zaman çekildi?
Friends Netflix'e geldi mi? Friends konusu nedir, oyuncuları kimler, dizi ne zaman çekildi? Bir döneme dünya çapında damga vuran dizi Friends için büyük heyecan başladı. Geçtiğimiz tarihlerde Netflix'te yayınlanacağı duyurulan Friends'in izleyicisi Friends Netflix'e geldi mi? araştırması yaparken, diziyii daha önce izlemeyenler ise Friends konusu nedir, oyuncuları kimler, dizi ne zaman çekildi? sorularına cevap aramaya başladı. Peki Friends Netflix'e geldi mi, ne zaman yayınlanacak?
1.04.2021 Cadde
Friends dizisi ne zaman, hangi platformda, nerede yayınlanacak? Friends kaç sezon, oyuncuları kimler, konusu nedir?
Friends dizisi ne zaman, hangi platformda, nerede yayınlanacak? Friends kaç sezon, oyuncuları kimler, konusu nedir? Amerikan yapımı sitcom türünde bir dizi olan Friends'in yayın tarihi açıklandı. 1994 - 2004 yılları arasında yayınlanan Friends dizisinin uzun soluklu olması adeta başarısını da ortaya koyuyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve eğlendiren konusu ile dünya çapında büyük izleyici kitlesine sahip olan Friends dizisi ne zaman, hangi platformda, nerede yayınlanacak? Friends kaç sezon, oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte bir döneme damga vurmuş olan Friends dizisi hakkında merak edilenler...
12.03.2021 Cadde
Anne adayları dikkat! Bu yanlışlar ciddi sorunlara yol açabiliyor!
Anne adayları dikkat! Bu yanlışlar ciddi sorunlara yol açabiliyor! “İkiz bebek yaparak bir çırpıda ikisini de büyütmüş olurum!”, “İkiz bebek bekliyorum daha fazla yemeliyim!”, “İkizlerime zarar gelmesin diye hareket etmekten kaçınıyorum!”… İkiz gebelikte bu ve benzeri yanlış inanışlar, anneye ve bebeklerine sanılanın da ötesinde zararlar verebiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Perinatolog Prof. Dr. Ahmet Nuri Danışman, ikiz gebelikte tehlikeli 6 yanlışı anlattı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.
17.06.2020 Kadın Sağlığı
Selin Ciğerci'nin anne olmasını ne zaman kabulleniriz?
Selin Ciğerci'nin anne olmasını ne zaman kabulleniriz? Selin Ciğerci anne oluyor! 'Taşıyıcı anne' yoluyla evlat sahibi olmaya hazırlanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin hayatı dizi gibi. Şimdi başka başka zorluklarla karşılaşacak. Peki nasıl mücadele edecek bu zorluklara? Selin Ciğerci anne olunca neler olacak sizce?
5.06.2020 Ünlüler
Şanlıurfa’da feci olay! İkiz kardeşler 4’üncü kattan düşerek öldü
Şanlıurfa’da feci olay! İkiz kardeşler 4’üncü kattan düşerek öldü Şanlıurfa’da, 2 yaşındaki ikizler Ravza ve Rümeysa Demir, 4’üncü kattaki evlerinin penceresinden düşerek, hayatlarını kaybetti. Öte yandan Hatay'da 2. kattaki evin penceresinden düşen bebek yaralandı.
21.04.2020 Gündem
AFP testi nedir? AFP kaç olmalı? AFP yüksekliği ve düşüklüğünün nedenleri nelerdir?
AFP testi nedir? AFP kaç olmalı? AFP yüksekliği ve düşüklüğünün nedenleri nelerdir? AFP, anne karnında henüz gelişmekte olan bebeğin karaciğeri tarafından üretilen bir proteindir. Alfa-fetoproteinin kısaltması olan AFP bebek anne karnında gelişirken plasenta yolu ile annenin kanına AFP geçer. Hamileliğin ortasında anne adayının kan değerindeki AFP ölçülür. AFP’nin kanda düşük olması veya yüksek olması bazı sorunların işareti olabilir. AFP nedir?" AFP düşüklüğü ve AFP yüksekliği nedir?" gibi soruların yanıtlarını hazırladık...
4.03.2020 Sağlık
1,5 aylık ikizler ile 2 yaşındaki kızı terk eden anne- baba serbest
1,5 aylık ikizler ile 2 yaşındaki kızı terk eden anne- baba serbest Konya'da, apartmanın giriş katına biri kız 1,5 aylık ikiz bebekler ile 2 yaşlarındaki kız çocuğunu terk eden Suriye uyruklu anne-baba ve 4 akrabası, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
7.11.2019 Gündem
Apartman girişinde bulunmuşlardı! Yeni gelişme...
Apartman girişinde bulunmuşlardı! Yeni gelişme... Konya'da bir apartmanın girişinde terk edilmiş ikiz bebekler ile 2 yaşında bir çocuk bulunmasına ilişkin, Suriye uyruklu anne ve baba ile yakınlarından 4 kişi gözaltına alındı.
6.11.2019 Gündem
Yürek yakan olayda yeni gelişme!
Yürek yakan olayda yeni gelişme! Konya'da bir apartmanın giriş katına terk edilen biri kız 1,5 aylık ikiz bebekler ile 2 yaşlarındaki kız çocuğu hastanedeki tedavilerinin ardından devlet korumasına alındı.
2.11.2019 Gündem
Vicdansızlık! 1,5 aylık ikizler ile 2 yaşındaki kız halde bulundu
Vicdansızlık! 1,5 aylık ikizler ile 2 yaşındaki kız halde bulundu Konya'da bir apartmanın giriş katında, biri kız 1,5 aylık ikiz bebekler ile 2 yaşlarında kız çocuğu, terk edilmiş bulundu. Hastanede tedavi altına alınan ikizler ile kız çocuğunun Suriye uyruklu olduğu tahmin ediliyor.
1.11.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İkiz Bebekler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.