İktisat

İktisat

Son dakika İktisat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İktisat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İktisat haber sayfamızda...

İktisat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.182 iktisat haberi bulunmuştur.
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Otizme dikkat çektiler
Otizme dikkat çektiler İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Otizm Farkındalık Haftası”nda fark yarattı. İzmir İktisat Kongresinde düzenlenen programa, otizmli öğrencilerin renkli gösterileri damga vurdu.
20.04.2024 Ege
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu Türkiye’nin Dünya’ya açılan kapısı olan ve Avrupa’nın en yoğun havalimanı olma unvanını elinde bulunduran İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA CEO’luğuna daha önce bu görevi vekaleten yürüten Selahattin Bilgen atandı.
19.04.2024 Ekonomi
Togay Bayatlı hayatını kaybetti
Togay Bayatlı hayatını kaybetti Türk basınının acı kaybı...Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, Dünya Spor Yazarları Birliği ve Türkiye Spor Yazarları Derneği önceki başkanlarından, 2009 Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü ve Sürekli Basın Kartı sahibi Togay Bayatlı, 85 yaşında vefat etti.
2.04.2024 Diğer
Ağrı'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim...
Ağrı'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim... Ağrı'da Mahalli İdareler Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlarına göre, DEM Partili Hazal Aras belediye başkanı oldu. İlçelerde ise 3'ünde DEM, 3'ünde AK Parti, 1'inde ise YRP kazandı.
31.03.2024 Gündem
Karaman'da son dakika seçim sonuçları! Karaman'da kazanan MHP'li  Savaş Kalaycı
Karaman'da son dakika seçim sonuçları! Karaman'da kazanan MHP'li Savaş Kalaycı Karaman'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, MHP'li mevcut Belediye Başkanı Savaş Kalaycı tekrar kazandı. İlçelerin 3'ünde AK Parti, 1'inde MHP, 1'inde ise CHP kazandı.
31.03.2024 Gündem
Karaman'da MHP'li Kalaycı başkan seçildi!
Karaman'da MHP'li Kalaycı başkan seçildi! Karaman'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, MHP'li mevcut Belediye Başkanı Savaş Kalaycı tekrar kazandı. İlçelerin 3'ünde AK Parti, 1'inde MHP, 1'inde ise CHP kazandı.
31.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Sandığa güvenle gidilecek
Bakan Yerlikaya: Sandığa güvenle gidilecek İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında da Allah'ın izniyle sizin iradenizin en güzel şekilde, en huzurlu ve güven ortamında sandığa tecelli etmesiyle ilgili canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
25.03.2024 Gündem
'Değişimi Bornova'dan başlatacağız'
'Değişimi Bornova'dan başlatacağız' İzmir'in Bornova ilçesindeki seçim koordinasyon merkezi açılışında konuşan eski başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu.
22.03.2024 Gündem
Bakan Kacır: Avrupa'da en iddialı 5 ülkeden biriyiz
Bakan Kacır: Avrupa'da en iddialı 5 ülkeden biriyiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Önümüzdeki dönemde rüzgar santrallerinde yerlilik oranımızı yüzde 60'ların çok daha üzerine hep birlikte taşıyacağız. Bu alanda Avrupa'da en iddialı 5 ülkeden biriyiz. Ama gelişme hızımız gösteriyor ki Türkiye, rüzgar enerjisinde önümüzdeki 10 yıl içerisinde Avrupa'nın lider ülkesi olacak. İzmir de bu liderlik sürecinin Türkiye'de öncü şehri olacak" dedi.
19.03.2024 Ekonomi
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum'
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum' İzmir'de 1 yaşında tek başına dolaşırken bulunan ve ailesine de ulaşılamayınca önce çocuk esirgeme kurumuna, ardından da evlatlık olarak bir aileye verilen Güler Güven, 47 yıl sonra biyolojik ailesini arıyor. Gençlik dönemlerinde de bazı şüpheleri olduğunu söyleyen Güler, çocukluğunu ve yaşadıklarını anlattı.
27.03.2024 Yaşam
Sandıkta birliktelik mesajı
Sandıkta birliktelik mesajı CHP Genel Başkanı Özel “İttifak yaptığımız partilerin yöneticileri ile anlaşamamış olabiliriz ancak seçmen ile sandıkta bir araya gelecek anlayışa ihtiyaç var” dedi.
13.03.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel: Gençlerle yola çıkıyoruz
CHP lideri Özgür Özel: Gençlerle yola çıkıyoruz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Borsası (İTB) iş birliği ile düzenlenen 'İzmir İş Dünyası Buluşması'na katıldı. Toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve İlçe Belediye başkan ile adayları katıldı.
12.03.2024 Gündem
AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınavı ne zaman, saat kaçta?
AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınavı ne zaman, saat kaçta? 2023-2024 yılı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri bahar dönemi ara sınavları mart ayında gerçekleşecek. Sınava girecekler ise AÖF vize sınav giriş belgelerine odaklandı. Peki, 2024 AÖF bahar dönemi vize sınavları ne zaman?
12.03.2024 Bilgi Rehberi
Banyo yapmak orucu bozar mı? Oruçluyken duş almak orucu etkiler mi?
Banyo yapmak orucu bozar mı? Oruçluyken duş almak orucu etkiler mi? Ramazan ayının gelmesi ile beraber oruç ile ilgili sorulan sorular artış gösterdi. Bunlardan biri de Banyo yapmanın orucu bozup bozmadığı oldu. Peki banyo yapmak orucu bozar mı ? Merak edilen soruların cevapları ve Diyanet'in konu ile ilgili açıklaması haberin içeriğinde...
11.03.2024 Ramazan
Tek kadın muhtar adayı, en büyük mahalleye talip oldu
Tek kadın muhtar adayı, en büyük mahalleye talip oldu Diyarbakır’da, 123 mahallesi bulunan Bismil ilçesinde tek kadın muhtar adayı, en büyük mahalleye talip oldu.
3.03.2024 Gündem
Bakan Tekin'den eğitimde Türkiye Yüzyılı vurgusu
Bakan Tekin'den eğitimde Türkiye Yüzyılı vurgusu Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İzmir Eğitim Yöneticileri Toplantısı'na katıldı.
29.02.2024 Gündem
Hamza Dağ: Aklımızda bir formül var, tarihe geçeceğim
Hamza Dağ: Aklımızda bir formül var, tarihe geçeceğim AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Basmane semtinde yer alan ve 'Basmane çukur'u olarak bilinen alanla ilgili formülleri olduğunu söyledi.
28.02.2024 Gündem
Tunç Soyer'den partisine sitem! 'Teşekkürü çok gördüler'
Tunç Soyer'den partisine sitem! 'Teşekkürü çok gördüler' İzmir'de, şehir içi ulaşımın en önemli aşamalarından biri olan, Bornova Evka-3 ile Narlıdere'yi birbirine bağlayacak Narlıdere Metrosu törenle açıldı. Yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partisine sitem etti.
24.02.2024 Gündem
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok Uluç Özturan, 5 yıl önce İstanbul'dan İzmir Kınık'taki Çiftlikköy’e yerleşerek yeni bir yaşam kurdu. Bir zamanlar yabancısı olduğu bu köyde şimdi ise bir muhtar adayı. Aday olmaya köyün büyükleriyle yaptığı konuşma sonrası karar veren Uluç'un, "Ya sandıktan bir tek kendi oyun çıkarsa" diyenlere ise cevabı var.
24.02.2024 Yaşam
Meral Akşener: Atatürk'ün varisi olanlar 'Dem'leniyor bugün
Meral Akşener: Atatürk'ün varisi olanlar 'Dem'leniyor bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İzmir Atatürk'ün, Zübeyde annenin şehridir. İşgale hayır diyen şehirdir. Biz onları doğru anlatamadığımız için Atatürk'ün varisi olanlar 'Dem'leniyor bugün. 31 Mart'ta bir karar vereceksiniz. Bu karar 'İzmir benimdir kardeşim, ceketimi assam kazanırım' diyenlere 'Hayır' diyeceksiniz ya da Atatürk'ün bugünkü torunu sayabileceğimiz, onun uğruna adına ne gerekiyorsa yapacağına emin olduğunuz İYİ Parti İzmir adayımız Ümit Özlale'ye 'Evet' diyeceksiniz" dedi.
22.02.2024 Gündem
Yılmaz Karakoyunlu son yolculuğuna uğurlandı
Yılmaz Karakoyunlu son yolculuğuna uğurlandı Eski Devlet Bakanı Dr. Yılmaz Karakoyunlu, İstanbul'daki evinde geçirdiği rahatsızlık sebebiyle kaldırıldığı hastanede 88 yaşında hayatını kaybetti. Karakoyunlu, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alev Alatlı'nın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alev Alatlı'nın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
3.02.2024 Gündem
Alev Alatlı, 80 yaşında hayatını kaybetti! 'Yazar olmak önce dava gerektiriyor’
Alev Alatlı, 80 yaşında hayatını kaybetti! 'Yazar olmak önce dava gerektiriyor’ Yazar, akademisyen ve ekonomist Alev Alatlı yaşamını yitirdi. 80 yaşındaki Alatlı İstanbul’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yumdu.
3.02.2024 Kültür Sanat
Alev Alatlı son röportajında söylediği sözlerle hafızalara kazınmıştı: Hangi dilde canın sağ olsun var?
Alev Alatlı son röportajında söylediği sözlerle hafızalara kazınmıştı: Hangi dilde canın sağ olsun var? Türk edebiyatının sembol isimlerinden yazar Alev Alatlı bugün hayatını kaybetti. Son röportajını CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk’e veren Alev Alatlı İsrail’in Gazze’deki katliamına ilişkin ‘Savaş suçu’ ifadelerini kullanmıştı.
2.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İktisat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.