İnsan Kaçakçıları

İnsan Kaçakçıları

Son dakika insan kaçakçıları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan insan kaçakçıları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan insan kaçakçıları haber sayfamızda...

İnsan Kaçakçıları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 308 insan kaçakçıları haberi bulunmuştur.
ABD-Meksika sınırında insanlık öldü dedirten olay! Terk edilmiş bebek bulundu
ABD-Meksika sınırında insanlık öldü dedirten olay! Terk edilmiş bebek bulundu ABD'nin Meksika sınırındaki Texas eyaletinde iki aylık bir terk edilmiş bebek ekipler tarafından bulundu.
27.09.2023 Dünya
Almanya düzensiz göçü kısıtlayacak
Almanya düzensiz göçü kısıtlayacak Almanya'ya düzensiz göçün artması önlem tartışmalarını beraberinde getirdi. Polonya ve Çekya sınırlarında denetim için hazırlık yapılıyor.
26.09.2023 Dünya
İnsan tacirlerine karşı iş birliği...
İnsan tacirlerine karşı iş birliği... Türkiye ile İngiltere’nin göç, insan kaçakçılığı ve kaçakçıların kullandığı küçük botlara ait parçaların ticaretine karşı iş birliği için bir iyi niyet anlaşması imzaladığı bildiriliyor...
10.08.2023 Dünya
BM'den İngiltere'ye mülteci yasa tasarısı uyarısı: Uluslararası hukukun açık ihlâli olur
BM'den İngiltere'ye mülteci yasa tasarısı uyarısı: Uluslararası hukukun açık ihlâli olur Londra yönetimi, Birleşik Krallık'a Manş Denizi'ni aşarak izinsiz ulaşan kişilerin sığınma talebinde bulunmasını fiilen engelleyecek yeni bir yasa tasarısı sundu. BM, göçmen botlarını durdurmayı hedefleyen katı düzenlemeyi 'çok endişe verici' bulduğunu duyurdu, muhalefet
8.03.2023 Dünya
İşte FETÖ’cülerin 5 kaçış güzergâhı
İşte FETÖ’cülerin 5 kaçış güzergâhı Terör örgütünün güncel yapılanmasına yönelik düzenlenen iddianamede örgüt üyelerinin, Meriç Nehri, Bodrum ve İzmir’den Yunanistan’a, Hatay’dan Suriye’ye, Artvin’den de Gürcistan’a kaçtıkları anlatıldı.
14.01.2023 Gündem
Yunanistan'da insan kaçakçılığından 50 yıl hapis cezası alan Afgan serbest bırakıldı
Yunanistan'da insan kaçakçılığından 50 yıl hapis cezası alan Afgan serbest bırakıldı Türkiye'den Yunanistan'a geçtikten sonra "insan kaçakçılığı" gerekçesiyle 50 yıl hapis cezası alan Afganistan yurttaşı Akif Resuli, iki yıl hapis yattıktan sonra serbest bırakıldı.
10.12.2022 Dünya
Porto Riko’da kayalıklara terk edilen göçmenler 5 gün sonra kurtarıldı
Porto Riko’da kayalıklara terk edilen göçmenler 5 gün sonra kurtarıldı İnsan kaçakçıları tarafından Porto Riko'daki kayalıklara bırakılan 12 Haitili, 5 gün sonra ABD Sahil Güvenlik ekibi tarafından kurtarıldı.
18.11.2022 Dünya
İstiklal Caddesi'ndeki saldırının şifreleri! İşte hainin kaçış rotası
İstiklal Caddesi'ndeki saldırının şifreleri! İşte hainin kaçış rotası İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırıyla ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ teröristin, kaçış rotasını canlı yayında anlattı. Bombacının o gün giyindiği kıyafete dikkat çeken Uludağ detayları tek tek paylaştı.
15.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki saldırının şifreleri! İşte hainin kaçış rotası
İstiklal Caddesi'ndeki saldırının şifreleri! İşte hainin kaçış rotası İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırıyla ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ teröristin, kaçış rotasını canlı yayında anlattı.
15.11.2022 Haberler
Temmuz ayında Avrupa'da 2 bin çocuk sığınmacı 'kayboldu'
Temmuz ayında Avrupa'da 2 bin çocuk sığınmacı 'kayboldu' Avrupa İstatistik Ofisi’nin (Eurostat) verilerine göre Temmuz ayında, Avrupa genelinde 2 bin çocuk sığınmacı 'ortadan kayboldu'. Sığınma başvurusu sonrası, mülteci merkezlerinden haber vermeden ayrılan çocuklar konusunda da en yüksek orana sahip olan ülkeler, Bulgaristan ve Avusturya oldu.
7.10.2022 Dünya
İngiltere 'yasa dışı göçmenlerin sığınmacı başvurusu yapmasını engellemeye hazırlanıyor'
İngiltere 'yasa dışı göçmenlerin sığınmacı başvurusu yapmasını engellemeye hazırlanıyor' İngiliz basınına göre, İçişleri Bakanı Suella Braverman, Manş Denizi'ni geçerek İngiltere'ye giriş yapan göçmenlerin sığınmacı başvurusu yapmasını engelleyecek yeni bir düzenlemeyi bugün tanıtacak.
4.10.2022 Dünya
Türkiye’den özel jet kaldırmışlar!
Türkiye’den özel jet kaldırmışlar! Türkiye’den Avrupa’ya özel jet, sahte diplomatik pasaportla göçmen kaçakçılığı yapan organize suç örgütü üyeleri yakalandı.
16.09.2022 Dünya
Tepki çeken Ruanda uçağının iptali manşetlerde: Utanç verici!
Tepki çeken Ruanda uçağının iptali manşetlerde: Utanç verici! İngiltere hükümetinin, ülkedeki sığınmacıları başvuruları tamamlanıncaya kadar Afrika'daki Ruanda'ya gönderme planının Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) takılması ve ilk uçağın son anda iptal edilmesi İngiliz gazetelerinin ön sayfalarını kaplıyor.
15.06.2022 Dünya
Sultangazi'de göçmenlerin tutulduğu 'şok evi' görüntülendi
Sultangazi'de göçmenlerin tutulduğu 'şok evi' görüntülendi Sultangazi'de, Türkiye'ye yasa dışı yollarla getirilen göçmenlerin tutuldukları şok evi ve Yunanistan sınırına götürülmek için kapalı kasa minibüse bindirildiği anlar kameraya yansıdı.
28.04.2022 Haberler
Sultangazi'de göçmenlerin tutulduğu 'şok evi' görüntülendi
Sultangazi'de göçmenlerin tutulduğu 'şok evi' görüntülendi Sultangazi'de, Türkiye'ye yasa dışı yollarla getirilen göçmenlerin tutuldukları şok evi ve Yunanistan sınırına götürülmek için kapalı kasa minibüse bindirildiği anlar kameraya yansıdı.
28.04.2022 Gündem
İstanbul'da 6 ilçede 425 göçmen yakalandı
İstanbul'da 6 ilçede 425 göçmen yakalandı İstanbul'da 6 ilçede 52 farklı adrese düzenlenen operasyonlarda 425 göçmen yakalandı. Göçmenlere yer temin eden 8 kişiye 1 milyon 320 bin 462 lira idari para cezası kesildi.
15.04.2022 Gündem
‘Ölüm yolu’na Tik Tok reklamı
‘Ölüm yolu’na Tik Tok reklamı Suriye'den Türkiye'ye, Türkiye'den Avrupa'ya kaçak geçiş sürecini, gençleri etkileyecek müzik ve sloganlarla Tik Tok’ta yayınlayan insan tacirleri, ölüm yolculuğunu pikniğe gider gibi anlatıyor...
14.04.2022 Gündem
Ukraynalı kadın ve çocukların peşindeler! Sınır ötesi tuzak
Ukraynalı kadın ve çocukların peşindeler! Sınır ötesi tuzak Rus işgalinden kaçan yaklaşık 1 milyondan fazla Ukraynalı kadın ve çocuk, güvenli bir yaşam umuduyla ülkenin kuzey batı sınırına ilerliyor. Ancak uzmanlar, savaştan kaçarak komşu ülkelere sığınan Ukraynalı mağdurları büyük bir tehlikenin beklediğine dikkat çekiyor. Fuhuş çetelerinin savaş mağduru kadın ve çocuklara kurduğu iğrenç tuzaklar kan donduruyor.
10.03.2022 Dünya
Manş trajedisi Avrupa’yı sarstı
Manş trajedisi Avrupa’yı sarstı Manş Denizi’ni geçmeye çalışan 27 sığınmacının boğularak hayatını kaybetmesi Avrupa’yı sarstı. Johnson ve Macron acil bir telefon görüşmesi gerçekleştirirken, iki ülkeden birbirini suçlayıcı açıklamalar geliyor.
26.11.2021 Dünya
Akdeniz'de on kişi daha hayatını kaybetti
Akdeniz'de on kişi daha hayatını kaybetti Akdeniz'de, ahşap bir teknede mahsur kalan 99 kişi Sınır Tanımayan Doktorlar'a ait bir gemi tarafından kurtarılırken, teknede on kişinin de cesedi bulundu.
17.11.2021 Dünya
Binlerce Afgan yolda
Binlerce Afgan yolda Kabil Havaalanı’ndan tahliyelerin sona ermesinin ardından binlerce Afgan yürüyerek ülkeden çıkmak için yollara düştü. Binlerce Afgan’ın sınırlara doğru hareketini gösteren videolar dikkat çekiyor.
2.09.2021 Dünya
Düzensiz göçmenlerin yakalanarak sınır dışı edilmelerine ilişkin süreç görüntülendi
Düzensiz göçmenlerin yakalanarak sınır dışı edilmelerine ilişkin süreç görüntülendi İran ile en uzun sınır hattına sahip Van'da, jandarma ve komando birlikleri, özel harekat polisleri, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile güvenlik korucularınca yakalanan düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından ülkelerine gönderiliyor.
22.08.2021 Haberler
Son Dakika: Tek tek anlattı! Hepsinin telefonunda bu uygulama var...
Son Dakika: Tek tek anlattı! Hepsinin telefonunda bu uygulama var... Afganistan’daki savaştan ve Taliban’dan kaçıp Türkiye’ye giriş yapan göçmenlerin sevkiyatını yapan bir insan kaçakçısı, ‘Ben toplayıcıyım, kaçakçı değilim’ demeyi ihmal etmiyor...
27.07.2021 Gündem
Her geçen gün artıyor... Dikkat çekmemek için bunu yapıyorlar!
Her geçen gün artıyor... Dikkat çekmemek için bunu yapıyorlar! Milliyet, Bitlis’in Tatvan ilçesinde Afganistan’daki savaştan ve Taliban’dan kaçan Afgan göçmenlerle konuştu. Rahva Düzlüğü’nde bir geçitte kendilerini büyükşehire götürecek insan kaçakçılarını bekleyen göçmenler, ‘Taliban askeri olmak istemiyoruz. Yaşamak için kaçmak zorundayız’ diyor.
26.07.2021 Gündem
Siirt'te insan kaçakçıları ile çatışma: 2 ölü, 10 yaralı
Siirt'te insan kaçakçıları ile çatışma: 2 ölü, 10 yaralı Siirt'in Pervari ilçesinde, kaçak göçmenleri taşıyan kamyondan jandarma ekiplerine ateş açıldı. Çıkan çatışmada araçtaki göçmenlerden 2'si öldü, 10'u yaralandı.
27.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnsan Kaçakçıları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.