İşçiler

İşçiler

Son dakika işçiler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan işçiler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan işçiler haber sayfamızda...

İşçiler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.317 işçiler haberi bulunmuştur.
Esenyurt'ta fabrika yangını! Ekipler sevk edildi
Esenyurt'ta fabrika yangını! Ekipler sevk edildi Esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Fabrikayı saran alevler dron ile görüntülendi.
17.04.2024 Haberler
Esenyurt'ta fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi
Esenyurt'ta fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın yaklaşık 2 saatlik müdahale ile kontrol altına alındı. Fabrikayı saran alevler dron ile görüntülendi.
17.04.2024 Gündem
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Babasıyla tartışan 2  kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü:  Bilerek değil, fren tutmadı
Babasıyla tartışan 2 kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü: Bilerek değil, fren tutmadı Antalya'nın Suriye uyruklu Ahmad A. (28), babası Yahya A. (46) ile tartışan mesai arkadaşı Muhammed Ali Bilal (19) ile Abdurrahman Belelo'ya (23), kamyonetle çarpıp kaçtı. Muhammed Ali Bilal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
16.04.2024 Gündem
Her şey bozukmuş! 29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporunda ihmaller tek tek sıralandı
Her şey bozukmuş! 29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporunda ihmaller tek tek sıralandı İstanbul Beşiktaş’ta 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübü yangınına dair itfaiye raporunda ihmaller tek tek sıralandı. Yangında, yangın söndürme sisteminin ve iş yeri acil durum aydınlatmalarının çalışmadığı belirtildi.
16.04.2024 Gündem
İtalya'da 'dijital göçebeler için çalışma vizesi' yürürlükte: Bu vize için kimler başvurabilir?
İtalya'da 'dijital göçebeler için çalışma vizesi' yürürlükte: Bu vize için kimler başvurabilir? İtalya'da dijital göçebeler için çalışma vizesine başvurmak isteyenlerin yılda en az 28 bin euro kazanması gerekiyor.
12.04.2024 Dünya
Tekirdağ'da fabrika yangını! 10 işçi hastaneye kaldırıldı
Tekirdağ'da fabrika yangını! 10 işçi hastaneye kaldırıldı Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir fabrikada çıkan yangında, bazı işçiler dumandan etkilendi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
5.04.2024 Haberler
Tekirdağ'da fabrika yangını! 10 işçi hastaneye kaldırıldı
Tekirdağ'da fabrika yangını! 10 işçi hastaneye kaldırıldı Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir fabrikada çıkan yangında, bazı işçiler dumandan etkilendi. Ekiplerin müdahalesi sürüyor.
5.04.2024 Gündem
Erkenci patatesin hasadı başladı
Erkenci patatesin hasadı başladı Adana'da Türkiye’nin en erkenci patatesinin hasadı başladı. İşçiler tarafından çuvallanıp kamyonlara yüklenerek ülkenin dört bir yanına gönderilen patates, tarlada kilosu 17 liraya satılıyor.
4.04.2024 Ekonomi
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş!
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş! Beşiktaş Gayrettepe'de tadilat yapılan gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın ile ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Haberler
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş!
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş! Beşiktaş Gayrettepe'de tadilat yapılan gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın ile ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Gündem
Gençlerbirliği, Bolu'da güldü: 1-2
Gençlerbirliği, Bolu'da güldü: 1-2 Trendyol 1. Lig 28. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Boluspor'u 2-1 yendi.
2.04.2024 1.Lig
Ankara'da bina yıkımı sırasında göçük! 1 kişi enkaz altında kaldı
Ankara'da bina yıkımı sırasında göçük! 1 kişi enkaz altında kaldı Ankara’nın Çankaya ilçesinde inşaat işçisi Rasim Yılmaz, bir binanın yıkım işlemleri gerçekleştirilirken istinat duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
1.04.2024 Gündem
Hollanda’da çip üretimine ‘Beethoven Operasyonu’
Hollanda’da çip üretimine ‘Beethoven Operasyonu’ Hollanda hükümeti topraklarında üretim yapan teknoloji firması ASML’yi elinde tutmak için 2.5 milyar euro değerinde bir plan açıkladı.
30.03.2024 Ekonomi
Tekstil fabrikasında korkutan yangın
Tekstil fabrikasında korkutan yangın İstanbul Küçükçekmece’de tekstil fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.
29.03.2024 Gündem
İstanbul'da korkutan fabrika yangını
İstanbul'da korkutan fabrika yangını İstanbul Küçükçekmece'de halı fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 buçuk saat süren müdahalesinin ardından söndürüldü.
29.03.2024 Gündem
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi!
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi! Dev konteyner gemisinin Baltimore’daki köprüyü yıkması ABD’de şok etkisi yaratırken, kazayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Köprü üzerinde trafiğin 2 dakika içerisinde durdurulması çok daha büyük bir faciayı önlemiş!
28.03.2024 Dünya
45 yıl sonra duygulandıran fotoğraf!
45 yıl sonra duygulandıran fotoğraf! Kahramanmaraş'ta yaşayan Cennet Güzel'in (65), 1979 yılında, 20 yaşındayken ağaçlandırma çalışmalarına katıldığı alan, 45 yıl sonra ormana dönüştü.
27.03.2024 Gündem
Son dakika... Gün ağardı korkunç tablo ortaya çıktı! ABD'de facianın ötesi, sonarlar tespit etti
Son dakika... Gün ağardı korkunç tablo ortaya çıktı! ABD'de facianın ötesi, sonarlar tespit etti ABD'nin Baltimore şehrinde bir kargo gemisi 1977 yılında inşa edilen köprüyü yerle bir etti. Kaza anında köprünün üzerinde bulunan 20 kişi ve çok sayıda araç ise suya düştü, yetkililer kayıpların olduğunu bildirdi.
26.03.2024 Dünya
Enginar soyuculuğu! Günde 2 bin TL kazanmak mümkün
Enginar soyuculuğu! Günde 2 bin TL kazanmak mümkün Enginar hasadı başladı. Aydın ve diğer bölgelerde enginar soyucuları da iş başı yaptı. Günde 1000’e yakın enginar soyan işçilerin günlük kazancı 1500-2000 TL arasında.
25.03.2024 Gündem
İstanbul'da vinç devrildi: 2 yaralı
İstanbul'da vinç devrildi: 2 yaralı İstanbul Esenler'de partilerin bayrak ve flamalarını sökme çalışması yapıldığı sırada vinç devrildi.
22.03.2024 Gündem
Günlüğü 3 bin liraya inşaat işçisi bulunamıyor
Günlüğü 3 bin liraya inşaat işçisi bulunamıyor Yılın 12 ayı inşaat sektörünün hareketli olduğu Antalya'da inşaatlarda çalışacak işçi ve usta bulunamıyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir, 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin lira yevmiyle işçi aradıklarını ancak bulamadıklarını söyledi.
22.03.2024 Ekonomi
Hızlı Tren Hattı çalışmaları sırasında göçük: 2 işçiden acı haber
Hızlı Tren Hattı çalışmaları sırasında göçük: 2 işçiden acı haber Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Fatih Mahallesi Ambardere mevkisinde Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi hayatlarını kaybetti.
21.03.2024 Haberler
Son dakika! Hızlı Tren Hattı çalışmaları sırasında göçük: 2 işçiden acı haber
Son dakika! Hızlı Tren Hattı çalışmaları sırasında göçük: 2 işçiden acı haber Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Fatih Mahallesi Ambardere mevkisinde Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi hayatlarını kaybetti.
21.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İşçiler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.