İyi

İyi

Son dakika iyi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iyi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iyi haber sayfamızda...

İyi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 462.606 iyi haberi bulunmuştur.
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, gündeme dair açıklamalarda bulundu
25.04.2024 Süper Lig
Mehmet Nuri Ersoy'dan 'Dünya Fikri Mülkiyet Günü' mesajı
Mehmet Nuri Ersoy'dan 'Dünya Fikri Mülkiyet Günü' mesajı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'Dünya Fikri Mülkiyet Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.
25.04.2024 Gündem
EuroLeague'den, Ergin Ataman ve Panathinaikos’a disiplin soruşturması!
EuroLeague'den, Ergin Ataman ve Panathinaikos’a disiplin soruşturması! EuroLeague playoffları ilk maçında Maccabi'ye yenilen Panathinaikos‘ta başantrenör Ergin Ataman'ın açıklamaları gündem olmuştu. EuroLeague yönetimi Ergin Ataman ve Panathinaikos’a disiplin soruşturması başlattı.
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer, açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Rizespor
Ağlayan bebeği sakinleştirmenin en iyi yolu! Bilim insanları yöntemini açıkladı
Ağlayan bebeği sakinleştirmenin en iyi yolu! Bilim insanları yöntemini açıkladı Bilim insanları, ağlayan bebekleri yatıştırmanın en iyi yöntemini araştırdı. Çalışmalar sonucunda en yakın cevaba ulaştıklarını ifade ettiler. İşte Japonya'da yapılan deneyin sonuçları.
25.04.2024 Ebeveyn
'İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz'
'İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz' Katıldığı törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Arıtma tesisimiz hızla tamamlanarak Asya yakasında ve Avrupa Yakasında ihtiyaç duyulan noktalara özellikle buradan aktarılacak olan suyla ilgili süreçleri en verimli hale getireceğiz. İnşallah kesintisiz hijyenik su konusunda ciddi bir rahatlama yaşayacağız " şeklinde konuştu. İmamoğlu, "İstanbul gibi bir şehrin su ihtiyacını karşılamak büyük bir meseledir, zorunluluktur.Biz İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz." dedi.
25.04.2024 Gündem
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı! Ekipler yangına müdahale etti
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı! Ekipler yangına müdahale etti Ankara’da yer alan bir fabrikanın dış cephesinde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Fabrika yangını kontrol altına alındı.
25.04.2024 Gündem
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer sözleri
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer sözleri Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, önümüzdeki günlerde transferin büyük bir kısmını bitirmeyi planladıklarını açıkladı.
25.04.2024 Trabzonspor
Bungalov işletmecisi ortağını ve işçisini öldürmüştü! Korkunç detay ortaya çıktı
Bungalov işletmecisi ortağını ve işçisini öldürmüştü! Korkunç detay ortaya çıktı Ankara’da emekli polis olan ortağı Murat Yılmaz (51) ile Suriye uyruklu işçisi Alaeddin Albaba'yı (40) öldüren bungalov işletmecisi Yunus Emre Hacıfazlıoğlu (32), yakalandı. Şüphelinin Albaba'yı cinayete tanık olduğu için öldürdüğü belirtildi.
25.04.2024 Gündem
Sahra çölünden gelen toz bulutu Yunanistan'ı turuncuya boyadı; Türkiye'nin hava kalitesini bozdu
Sahra çölünden gelen toz bulutu Yunanistan'ı turuncuya boyadı; Türkiye'nin hava kalitesini bozdu Kuzey Afrika'dan gelen toz bulutları güney Yunanistan'ın üzerindeki gökyüzünün turuncu renk almasına neden oldu. Türkiye'de ise birçok kentte toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde düşme ve hava kalitesinde azalma yaşanıyor.
25.04.2024 Dünya
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı sonrası AB Komiseri Iliana Ivanova ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Kacır konuşmasında "Avrupa’nın inovasyon ve teknoloji ekosistemine dinamizm ve ivme kazandıran genç araştırmacılarımız ve girişimcilerimiz için vize muafiyetinin kritik önemi haiz olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Aydın'da korkunç kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Aydın'da korkunç kaza: 1 ölü, 2 yaralı Aydın'ın Çine ilçesinde otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada Ayşe Cihan Harman (29), yaşamını yitirdi, sürücü eşi ve 1 yaşındaki kızı yaralandı.
25.04.2024 Gündem
Duygu Nebioğlu'na gelen beklenmedik telefon kafa karıştırdı! 'Karşımdaki ses öyle şeyler anlattı ki'
Duygu Nebioğlu'na gelen beklenmedik telefon kafa karıştırdı! 'Karşımdaki ses öyle şeyler anlattı ki' Metin Akpınar'ın 1987'de aşk yaşadığı Suphiye Orancı'dan Duygu ve Sevgi Nebioğlu isimli ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderileriyle gündem olmaya devam ediyor. Nebioğlu, son olarak kendisine gelen beklenmedik telefon hakkında konuştu.
25.04.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Yüce Divan Salonu'nda Anayasa Mahkemesinin 62. kuruluş yıl dönümü ve yeni üye Prof. Dr. Ömer Çınar'ın ant içme törenine katıldı.
25.04.2024 Gündem
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu Konya'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Ali Yaman, 42,5 yıl hapse çarptırıldı.
25.04.2024 Gündem
Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü
Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü Konya’da iş yerinin tavanında bulunan lambaları düzeltmek için merdivenle 4 metre yükseğe çıkan iş yeri sahibinin elektrik akımına kapılarak zemine düşme anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İş yeri sahibi hastaneye kaldırılırken, yapılan muayenelerinde sağlık durumunun iyi olduğunun anlaşılması üzerine hastaneden taburcu edildi.
25.04.2024 Haberler
“Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık”
“Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Dün Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelerek, Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık. Biz bir söz verdik mi yaparız” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Parkeler ışıl ışıl oluyor! Bu karışım evinizi gıcırı gıcır yapacak, üstelik doğal
Parkeler ışıl ışıl oluyor! Bu karışım evinizi gıcırı gıcır yapacak, üstelik doğal Parkelerinizi ışıl ışıl yapacak doğal karışım mı arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz. Tamamen doğal ve hatta her gün kullandığınız ürünleri parke parlatmak için kullanabilecek olmak çok iyi olabilir. Detaylar haberimizde!
25.04.2024 Püf Noktası
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir'
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Büyüme performansı açısından, ülkemiz 2023 yılında Avrupa Birliği ülkeleri ve OECD ülkeleri arasında 2'nci sırada yer aldı. Bölgemizi etkileyen olumsuz jeopolitik gelişmelerin yaşandığı, depremin yaralarının sarıldığı, küresel ticari faaliyetlerin azaldığı bir dönemde sağlanan büyüme, ekonomimizin gücünü göstermektedir" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
'Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız'
'Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız' "Unutulmamalıdır ki toplumsal yaşamı, insan onurunu, iyi bir yaşamı tehdit eden bir sorun karşısında en büyük tehlike, onu normalleştirmektir. Bu soruna alışmaktır." diyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "İşte biz bu bakış açısını reddediyoruz. Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
YÖK Başkanı Özvar: 2027'ye kadar tamamlanmasını bekliyoruz
YÖK Başkanı Özvar: 2027'ye kadar tamamlanmasını bekliyoruz Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınının akreditasyon süreçlerini tamamlamasını bekliyoruz" dedi.
25.04.2024 Eğitim
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Haberler
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Gündem
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti Kadınlar Voleybol Ligi'nde mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli takımın Vakıfbank'ın milli yıldızını transfer etmek istediği ileri sürülmüştü. Sarı-siyahlı kulüpte Zehra Güneş'in geleceği ile ilgili karar verildi.
25.04.2024 Voleybol
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İyi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.