Son dakika... Corona virüste flaş gelişme! 11 milyonu aştı
Son dakika... Corona virüste flaş gelişme! 11 milyonu aştı Gelen son dakika haberlerine göre; corona virüs salgınında sıcak gelişme. Dünya genelinde covid-19'dan iyileşenlerin sayısı 11 milyonu aştı.
31.07.2020 Dünya
Corona virüs tablosu son dakika Türkiye durumu (30 Mayıs 2020)
Corona virüs tablosu son dakika Türkiye durumu (30 Mayıs 2020) Corona virüs tablosu için meraklı arayış başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından gün gün yayınlanan corona virüs tablosu için sabırsızlık başladı. 30 Mayıs 2020 Cumartesi gününe ait corona virüs verileri nasıl? Bugün corona virüsten kaç kişi öldü? Bugün corona virüs kaç kişi iyileşti? İşte son dakika corona virüs Türkiye haberleri...
30.05.2020 Gündem
9 Nisan son durum ne? Corona virüsü vaka ve ölü sayısı | Corona virüsten kaç kişi iyileşti?
9 Nisan son durum ne? Corona virüsü vaka ve ölü sayısı | Corona virüsten kaç kişi iyileşti? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca corona virüs ile ilgili son durumu halkla paylaştı. Bakan Koca vaka sayısını, ölü sayısını ve iyileşen sayısını tek tek açıkladı. Bu gelişmenin üzerine her zaman olduğu gibi Corona virüsü vaka sayısı kaç oldu? Corona virüsten kaç kişi öldü? soruları sorulmaya başlandı.
9.04.2020 Gündem
Corona virüsü vaka, ölü ve iyileşen sayısı kaç oldu? (6 Nisan)
Corona virüsü vaka, ölü ve iyileşen sayısı kaç oldu? (6 Nisan) Corona virüs vaka, ölü ve iyileşen sayısı her geçen gün artıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük verileri halka açıklıyor. Bugünkü sayılar merak edilirken Corona virüsü vaka, ölü ve iyileşen sayısı kaç oldu? sorusu sıklıkla yöneltiliyor.
7.04.2020 Gündem