İzmir

İzmir

Son dakika İzmir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzmir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzmir haber sayfamızda...

İzmir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 202.916 izmir haberi bulunmuştur.
Zehir tacirlerine geçit yok! 42 ilde 321 kişi yakalandı
Zehir tacirlerine geçit yok! 42 ilde 321 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu tacirlerine yönelik 42 ilde düzenlenen Narkoçelik-14 operasyonlarının detaylarını paylaştı.
27.04.2024 Haberler
Zehir tacirlerine geçit yok! 42 ilde 321 kişi yakalandı
Zehir tacirlerine geçit yok! 42 ilde 321 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu tacirlerine yönelik 42 ilde düzenlenen Narkoçelik-14 operasyonlarının detaylarını paylaştı.
27.04.2024 Gündem
Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha başarıyla tamamlandı
Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha başarıyla tamamlandı Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 32. uçuş testini de başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medyasından uçuş testini paylaştı.
26.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu Projesi'nin detaylarını anlattı
Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu Projesi'nin detaylarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Habertürk'te gündeme dair konuları konuştu ve Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu "Son 1 yılda deprem sıkıntısını da atlattıktan sonra daha çok gündemimize oturan bir proje oldu" dedi.
26.04.2024 Gündem
İzmir'de terör operasyonu! 8 DEAŞ'lı tutuklandı
İzmir'de terör operasyonu! 8 DEAŞ'lı tutuklandı İzmir'de geniş çaplı terör operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
26.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor.
26.04.2024 Gündem
Karavana yoğun talep
Karavana yoğun talep Deprem, pandemi ve yüksek kiralar gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Bülent Şakrak-Esra Akpınar aşkı belgelendi!
Bülent Şakrak-Esra Akpınar aşkı belgelendi! Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, bir süredir 'Maviye Sürgün' dizisindeki rol arkadaşı Esra Akpınar ile aşk yaşamasıyla konuşuluyordu. İkilinin ilişkisi, geçtiğimiz akşam belgelendi. Etiler'de görüntülenen ünlü çiftten Şakrak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
27.04.2024 Cadde
CUMA NAMAZI SAATİ KAÇTA İSTANBUL, ANKARA, İZMİR? 26 Nisan Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri
CUMA NAMAZI SAATİ KAÇTA İSTANBUL, ANKARA, İZMİR? 26 Nisan Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri Cuma namazı saati, cuma namazını eda etmek isteyenler tarafından sorgulanıyor. Cuma namazı bu hafta 26 Nisan'a denk geliyor. "Cuma namazı saat kaçta kılınacak?" sorusu Müslümanlar tarafından araştırılırken bu haftaki cuma namazı 26 Nisan'da öğle namazıyla birlikte kılınacak. Binlerce kişi ikamet ettiği ilin namaz vaktine göre ibadetlerini yerine getirmiş olacak. İl il cuma namazı vakitleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından paylaşılıyor. Her hafta cuma günü öğle ezanı ile birlikte Müslümanlar tarafından camilerde saf tutulup ibadetler yerine getiriliyor. İşte 26 Nisan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa cuma namazı vakitleri...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Konut satış fiyatı 9 aydır düşüşte’
‘Konut satış fiyatı 9 aydır düşüşte’ Konutta reel satış fiyatında 9 aydır düşüşün devam ettiğini ortaya koyan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” mart ayı raporunda kiralıkta da gerileme olduğu belirtildi.
26.04.2024 Ekonomi
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım...
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım... AB’nin finansman desteği sağladığı Çalışan anneye bakıcı desteği projesinin ikinci fazı başlıyor. İlk etapta Ankara, İstanbul ve İzmir’de 12 ay boyunca 0-3 yaş arası çocuğu olan çalışan annelere 325 euro bakıcı desteği verilecek.
26.04.2024 Ekonomi
Konak'ta, çimlerde ceset bulundu
Konak'ta, çimlerde ceset bulundu İzmir'in Konak ilçesinde, Kordon'da çimlerde bir kişinin cansız bedeni bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan erkek kişinin evsiz olduğu öğrenildi.
26.04.2024 Gündem
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı. Toz taşınımı geliyor. Sağanak yağmur ile birlikte çamur yağacağı belirtildi. Peki çöl tozu ne kadar sürecek? İşte merak edilen detaylar...
25.04.2024 Gündem
Göztepe'nin efsane oyuncusu Mehmet Işıkal son yolculuğuna uğurlandı
Göztepe'nin efsane oyuncusu Mehmet Işıkal son yolculuğuna uğurlandı İzmir temsilcisinin 84 yaşında vefat eden efsane oyuncusu, Alsancak Hocazade Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Karşıyaka Örnekköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
25.04.2024 1.Lig
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların yerleri belli oldu.
25.04.2024 Milli Takım
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
Prof. Dr. Yaşar: Çöl tozları ürperilecek şeyler değil
Prof. Dr. Yaşar: Çöl tozları ürperilecek şeyler değil Kuzye Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle Ege Bölgesi de yoğun çöl tozunun etkisi altına girdi. İzmir'de görüş mesafesi düşerken hava kalitesi de olumsuz etkilendi. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Her yıl mart ayı sonundan ve nisan ayından itibaren çöl tozlarının görülmesi normaldir ama bu kez oldukça yoğun bir şekilde geldi. Hatta salı günü Libya'da uçaklar rötar yaptı. O kadar muhteşem bir çöl tozu oluştu. 'Çöl tozu' deyince herkes ürperiyor. Ama çöl tozları ürperilecek şeyler değil. Tam tersi yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
25.04.2024 Haberler
Pınar Karşıyaka'da Kenan'da yırtık tespit edildi
Pınar Karşıyaka'da Kenan'da yırtık tespit edildi İzmir temsilcisinde takım kaptanı Kenan Sipahi sakatlandı.
İzmir'de gökyüzünü kapladı! Profesör açıklık getirdi: Ürperilecek şeyler değil
İzmir'de gökyüzünü kapladı! Profesör açıklık getirdi: Ürperilecek şeyler değil Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle Ege Bölgesi de yoğun çöl tozunun etkisi altına girdi. İzmir'de görüş mesafesi düşerken hava kalitesi de olumsuz etkilendi. Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Her yıl mart ayı sonundan ve nisan ayından itibaren çöl tozlarının görülmesi normaldir ama bu kez oldukça yoğun bir şekilde geldi. Çöl tozu' deyince herkes ürperiyor. Ama çöl tozları ürperilecek şeyler değil. Tam tersi yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
25.04.2024 Gündem
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarı geldi. Bugün 44, yarın 35 kent için sarı alarm verildi. Öte yandan pazar gününü işaret eden Meteoroloji ise önümüzdeki hafta için İstanbul, Ankara, İzmir dahil yurt geneli için alarm verdi. İşte tüm yurt için yapılan uyarılar…
25.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine ilişkin yeni bilgiler aktarıldı.
25.04.2024 Gündem
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı Konya’da bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. S.D.'nin annesi N.D. “Bir defasında, ‘Bende aynı tarafa gidiyorum’ diye eve bırakmış ve kızımı öpmeye çalışmış. Kızım uzak durmaya çalışınca da cinsel mesajlar göndermiş” dedi.
25.04.2024 Gündem
İzmir ve Aydın'da FETÖ operasyonu!
İzmir ve Aydın'da FETÖ operasyonu! İzmir ve Aydın'da FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
25.04.2024 Gündem
İYİ Parti’de ‘vadeli’ istifa
İYİ Parti’de ‘vadeli’ istifa İstifaların sürdüğü İYİ Parti’de, bir de “vadeli istifa” durumu yaşanıyor. İzmir Milletvekili ve bu ilden belediye başkan adayı olan Ümit Özlale, 8 Nisan’da partiden istifa ettiğini sosyal medyadan açıklamıştı. Ancak Özlale’nin bunu işleme koydurmadığı ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.