İzmir Fuarı

İzmir Fuarı

Son dakika izmir fuarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan izmir fuarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan izmir fuarı haber sayfamızda...

İzmir Fuarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.450 izmir fuarı haberi bulunmuştur.
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Daha önce üç kez kanseri yenen Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i, kolon kanseri nedeniyle 61 yaşında vefat etti. Bahar Öztan'ın vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu.
22.03.2024 Cadde
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
92 yıllık gelenek: İzmir Fuarı
92 yıllık gelenek: İzmir Fuarı Bu yıl 92. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, İzmir’in “2026 Avrupa Gençlik Başkenti Finalisti” olmasına özel olarak, “gençlik” temasıyla kapılarını açtı. Gecede sahne alan Anadolu Ateşi, danslarıyla fuara renk kattı.
2.09.2023 Kültür Sanat
Yeniden kansere yakalanan Bahar Öztan'ın sağlık durumu!
Yeniden kansere yakalanan Bahar Öztan'ın sağlık durumu! Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanınan Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
29.03.2023 Cadde
Bahar Öztan yeniden kansere yakalandı!
Bahar Öztan yeniden kansere yakalandı! 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi Yeşilçam'ın unutulmayan yapımlarında rol alan, 'Gamzeli Güzel' olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi. İşte Bahar Öztan'ın son durumu...
23.03.2023 Cadde
Dünya, İzmir’i daha iyi tanıyacak
Dünya, İzmir’i daha iyi tanıyacak Bremen ile ilişkileri geliştirmek üzere Almanya’da bulunan ve Hannover İzmir Ofisi’nin de açılışını yapan Büyükşehir Başkanı Soyer, “Daha çok dünya kentine ulaşacağız” dedi.
20.12.2022 Ege
Çeşme umutlu!
Çeşme umutlu! ÇEŞO Başkanı Köfüncü, esnafın yılbaşına hazır olduğunu söyledi. Alaçatı Turizm Derneği Başkanı Çelikok da, rezervasyonların yüzde 80’i aştığını belirtti.
18.12.2022 Ege
Ayvalık bambaşka
Ayvalık bambaşka Ayvalık Belediyesi’nin 16. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda açtığı stant yoğun ilgi gördü.
13.12.2022 Ege
En iyi stant ödülü Çeşme’nin
En iyi stant ödülü Çeşme’nin Çeşme Belediyesi, 16’ncı kez dünya turizmine kapılarını açan “Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’na katıldı.
12.12.2022 Ege
Ege’nin incileri Travel Turkey’de
Ege’nin incileri Travel Turkey’de Marmaris ve Karaburun belediyeleri; tarihi değerleri, yöresel lezzetleri ve eşsiz koylarını 16. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda binlerce ziyaretçiye anlatacak.
5.12.2022 Ege
İbrahim Tatlıses sağlık durumu nasıl, son durum nedir? İbrahim Tatlıses tafik kazası geçirdi! İşte son gelişmeler...
İbrahim Tatlıses sağlık durumu nasıl, son durum nedir? İbrahim Tatlıses tafik kazası geçirdi! İşte son gelişmeler... Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in Bodrum'da trafik kazası geçirdiği duyuruldu. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in araçta sıkıştığı olay yerine çok sayıda ekip sevk edildiği duyuruldu. İşte son dakika İbrahim Tatlıses haberleri...
25.08.2022 Bilgi Rehberi
MİTSO, Olivia İstanbul Fuarı’nın da yıldızı olacak
MİTSO, Olivia İstanbul Fuarı’nın da yıldızı olacak İzmir’de düzenlenen Olivtech Fuarı’na etkinlikleriyle renk katan Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO), bugün kapılarını açan   Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuar ve Uluslararası Zirvesi’ne de damgasını vuracak.
2.06.2022 Ege
Oyuncu Bahar Öztan dördüncü kez kansere yakalandı!
Oyuncu Bahar Öztan dördüncü kez kansere yakalandı! 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi Yeşilçam'ın unutulmayan yapımlarında rol alan Bahar Öztan, daha önce üç kez yendiği kansere tekrar yakalandı. Usta sanatçının tedavisine hemen başlandı. 'Gamzeli Güzel' olarak tanınan oyuncu, şimdilerde ailesiyle birlikte Bodrum'da moral depoluyor.
7.05.2022 Cadde
Metaverse kapısını araladı
Metaverse kapısını araladı Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) Başkan Adayı İbrahim Alimoğlu, Marble İzmir Fuarı’nda katılımcı firmaları ziyaret ederek projelerini anlattı.
1.04.2022 Ege
27. Marble, fuarizmir’de boş alan bırakmayacak
27. Marble, fuarizmir’de boş alan bırakmayacak Türkiye’nin en büyük doğal taş fuarı için kurulum süreci 17 Mart’ta başlıyor. Yaklaşık iki hafta süren hazırlıklar sonucu dünya doğal taş sektörü, 30 Mart-2 Nisan tarihleri arasında kapılarını fuarizmir’den dünyaya açacak.
15.03.2022 Ege
Kibariye hayatı ve şarkıları | Kibariye kimdir, nereli, kaç yaşında?
Kibariye hayatı ve şarkıları | Kibariye kimdir, nereli, kaç yaşında? Arabesk şarkılarının önemli isimlerinden Kibariye kim merak ediliyor. Şarkıları ve samimi kişiliği ile kısa sürede milyonlarca kişinin sevgisini kazanan sanatçı Kibariye'nin gerçek adı nedir? Evliliği ve eşi de sorgulanan Kibariye aslen nereli?
6.03.2022 Cadde
Kibariye kaç yaşında, kimdir, nereli? Kibariye hayatı ve şarkıları...
Kibariye kaç yaşında, kimdir, nereli? Kibariye hayatı ve şarkıları... Kibariye adı ile sanat dünyasında tanınan sanatçı, Bahriye Tokmak tam adına sahiptir. Arabesk türün akla gelen ilk isimlerinden olan Kibariye, Manisa Akhisar'da 1960 yılında doğdu. Müzik kariyerine Akhisar'da başlayan Kibariye, İzmir ve İstanbul ile devam etmiştir. İşte, Kibariye'nin biyografisi...
6.03.2022 Cadde
Erkunt kendi motorunu üretecek
Erkunt kendi motorunu üretecek Türkiye'nin önde gelen traktör üreticilerinden olan Erkunt Traktör, kendi motorunu üretmeye hazırlanıyor. Şirket, yeni motorun tanıtımını da İzmir Fuarı'nda yapmayı planlıyor.
4.02.2022 Ekonomi
Gören ilk başta gerçek cami sanıyor! Kibritten yaptı, hayran bıraktı
Gören ilk başta gerçek cami sanıyor! Kibritten yaptı, hayran bıraktı Sakarya’nın Sapanca ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki Yaşar Çolak, hayalindeki caminin maketini 3 yıldır yapıyor. Adeta sadece imamı eksik olan cami ise minberi, kürsüsü, mihrabı ve döşemeleriyle kendine hayran bırakıyor.
14.12.2021 Gündem
Boyalık’a büyük ilgi
Boyalık’a büyük ilgi 15. Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılan Boyalık Beach Otel büyük ilgi gördü.
7.12.2021 Ege
Yedi bölge tek çatıda!
Yedi bölge tek çatıda! İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 15. kez düzenlenen Travel Turkey, ülkenin yedi bölgesinde yer alan kültürel, tarihi ve doğal güzellikleri dünyaya tanıttı
5.12.2021 Ege
Lezzetleriyle büyüledi
Lezzetleriyle büyüledi Ayvalık da, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini aldı. Zeytin ve zeytinyağı, Ayvalık’ın ünlü damla sakızlı kurabiyesi, Paşa Limanı Tesisleri’nin mezeleri ve yöresel tatlarıyla Ayvalık lezzetlerini konuklarına sundu.
5.12.2021 Ege
‘Doğal dokusu kalacak’
‘Doğal dokusu kalacak’ Karaburun Belediyesi, Türkiye’nin en büyük turizm platformlarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yer aldı.
5.12.2021 Ege
Menderes rüzgârı esti
Menderes rüzgârı esti Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılan Menderes Belediyesi, ilçeye özgü ürünleri tanıttı.
5.12.2021 Ege
Çeşme, fuara taşındı
Çeşme, fuara taşındı Bu yıl 15’inci kez dünya turizmine kapılarını açan Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılan Çeşme Belediyesi, ünlü mandalini, limonu, zeytin ağaçları ve Alaçatı sokaklarını renklendiren begonvilleriyle yoğun ilgi gördü.
5.12.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Fuarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.