Ege Ege’nin incileri Travel Turkey’de

Ege’nin incileri Travel Turkey’de

06.12.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Marmaris ve Karaburun belediyeleri; tarihi değerleri, yöresel lezzetleri ve eşsiz koylarını 16. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda binlerce ziyaretçiye anlatacak.

Ege’nin incileri Travel Turkey’de

Marmaris ile Karaburun belediyeleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık işbirliğiyle bu yıl 8-10 Aralık günlerinde düzenlenecek Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na katılacak. Dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getirecek fuarda turizm cenneti Marmaris, eşsiz koyları, berrak suları, muhteşem doğasını ziyaretçilere anlatacak. Marmaris Ticaret Odası, GETOB, Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi, diğer meslek kuruluşları ve Marmarisli otelciler özel olarak dizayn ettirilen stantta Marmaris Belediyesi çatısı altında yer alacak. Herkesi stantlarını ziyaret etmeye davet eden Başkan Mehmet Oktay, “Art arda yaşanan felaketlerin ardından turizm açısından iyi bir yıl geçirdik. Marmaris deniziyle, doğasıyla, tarihiyle, kültürüyle dünyanın incisi. Ne olursa olsun güzelliğinden ve bu muhteşem özelliklerinden bir şey kaybetmiyor. Bizler de dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Marmaris’i tanıtmak için fuarda olacağız” dedi.

Haberin Devamı

Karaburun nergisi kokacak

Karaburun Belediyesi de, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini alacak. İlçenin doğa harikası mavi bayraklı koylarının tanıtılacağı stant, Fuar İzmir B holünde ziyaretçilerini ağırlayacak. Günlük olarak fuara getirecekleri hurma zeytin gibi yöresel lezzetlerin de konuklara ikram edileceğini belirten Başkan İlkay Girgin Erdoğan, “Keçi peynirimizi, nergis çiçeğimizi, mandalinamızı misafirlerimizle buluşturacağız. İlçemizin doğal dokusunu bozmadan turizm faaliyetlerinin yapılabileceğini göstermek istiyoruz” ifadesini kullandı.