Kagawa

Kagawa

Son dakika Kagawa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kagawa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kagawa haber sayfamızda...

Kagawa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 522 kagawa haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Şenol Güneş transferi açıkladı! Ceyhun Kazancı ve Romain Saiss cevabı
Beşiktaş'ta Şenol Güneş transferi açıkladı! Ceyhun Kazancı ve Romain Saiss cevabı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki Tirana maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.
27.07.2023 Beşiktaş
Türk ve Japon üniversiteleri  fay hattında ortak çalışacak
Türk ve Japon üniversiteleri fay hattında ortak çalışacak Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) ile Japonya’nın Kagawa Üniversitesi arasında Kuzey Anadolu Fay Hattı’nın Doğu Marmara’da kalan kısmında araştırmalar yapmak ve afetlerle baş edebilir toplumlar oluşturmak amacıyla 1 Nisan’dan itibaren uygulanmaya başlanacak “Ortak Araştırma Anlaşması” imzalandı.
22.02.2023 Eğitim
Juan Mata hayır işlerinde çalışıyor
Juan Mata hayır işlerinde çalışıyor Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada aynı zamanda başında bulunduğu hayır kurumunun da faaliyetleri ile ilgileniyor.
26.11.2022 Galatasaray
Golden Foot için oylama başladı! Burak Yılmaz, Icardi, Mata...
Golden Foot için oylama başladı! Burak Yılmaz, Icardi, Mata... Futbol dünyasının prestijli ödüllerinden Golden Foot (Altın Ayak) için oylama başladı. Adaylar arasında Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi ve Juan Mata'nın yanı sıra deneyimli golcü Burak Yılmaz da yer alıyor.
5.10.2022 Dünyadan Futbol
Mert Aydın yazdı: Bir Klopp kronolojisi
Mert Aydın yazdı: Bir Klopp kronolojisi İngiltere Premier Lig'inin gözde menajerlerinden Liverpool'un hocası Jurgen Klopp'u Mert Aydın mercek altına aldı.
Tutuklanan WNBA yıldızının hapishanedeki ilk fotoğrafı ortaya çıktı
Tutuklanan WNBA yıldızının hapishanedeki ilk fotoğrafı ortaya çıktı Geçen hafta Rusya Federal Gümrük Servisi yetkilileri tarafından bavulunda uyuşturucu maddesi bulundurduğu gerekçesiyle tutuklanan WNBA yıldızı Brittney Griner'ın hapishanedeki fotoğrafı Rus medyası tarafından servis edildi.
10.03.2022 Basketbol
Mircea Lucescu: Umarım bu beyinsizler savaşı durdurur
Mircea Lucescu: Umarım bu beyinsizler savaşı durdurur Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Rus askerleri bazı noktalardan Ukrayna topraklarını geçerek bu ülkeye girdi. Liglerin askıya alındığı Ukrayna'da konuyla ilgili açıklama yapan Dinamo Kiev'in Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Umarım bu beyinsiz büyük insanlar savaşı durdurur." dedi.
24.02.2022 Futbol
Yasin Öztekin: 'Sezon sonu sözleşmem bitiyor, tek hedefim şampiyonluk'
Yasin Öztekin: 'Sezon sonu sözleşmem bitiyor, tek hedefim şampiyonluk'  Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Samsunspor’un yıldız futbolcusu Yasin Öztekin, “Samsun’da gayet mutluyum. Anlaşma olmasa da yaza kadar sözleşmem var. Ondan sonra da ne olur ne olmaz bilmiyorum ama burada mutluyum. Tek bir hedefim var şampiyon olup, Süper Lig’e çıkmak. Gerisi de zaten kendiliğinden gelir” dedi.
24.02.2022 1.Lig
'Yılın En İyi Erkek Cimnastikçisi' Ferhat Arıcan’dan teşekkür paylaşımı
'Yılın En İyi Erkek Cimnastikçisi' Ferhat Arıcan’dan teşekkür paylaşımı Avrupa Cimnastik Federasyonu tarafından yapılan oylamada 2021 yılında 'Yılın En İyi Erkek Cimnastikçisi' seçilen Ferhat Arıcan, oylamaya katılan ve kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, “Desteğinize layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim” dedi.
24.02.2022 Diğer
Shinji Kagawa'nın yetişkin film yıldızıyla ilişkisi ortaya çıktı!
Shinji Kagawa'nın yetişkin film yıldızıyla ilişkisi ortaya çıktı! Bir dönem Beşiktaş'ta oynayan Japon yıldız Shinji Kagawa'nın kariyerinde yaşadığı düşüş sonrası ünlü bir yetişkin film yıldızıyla ilişki yaşadığı ortaya çıktı
24.02.2022 Magazin
Japonya’da yarı OHAL uygulaması 34 eyalete yükseltildi!
Japonya’da yarı OHAL uygulaması 34 eyalete yükseltildi! Japonya’da hükümet, Kovid-19 vakalarındaki artış nedeniyle 16 eyalette uygulanan yarı OHAL tedbirinin kapsamını 18 eyaleti daha içine alacak şekilde genişletme kararı alarak 34 eyalete yükseltti.
25.01.2022 Dünya
Japonya’da vakalar bir haftada 2.5 kat arttı
Japonya’da vakalar bir haftada 2.5 kat arttı Japonya'da son bir haftada tespit edilen Kovid-19 vaka sayısı önceki haftaya göre yaklaşık 2.5 kat arttı.
24.01.2022 Dünya
Japonya’da yarı OHAL’e rağmen insan trafiği azalmadı
Japonya’da yarı OHAL’e rağmen insan trafiği azalmadı Japonya’da Covid-19 nedeniyle bugüne dek 3 eyalette uygulanan yarı OHAL uygulamasının Tokyo dahil 13 eyalette daha yürürlüğe girimesine rağmen Tokyo sokaklarda insan trafiğinde ciddi bir azalma yaşanmadı.
21.01.2022 Dünya
İki gün üst üste vaka rekoru!
İki gün üst üste vaka rekoru! Japonya’daki günlük Kovid-19 vakalarının sayısı 2 gün üst üste rekor kırarak 41 bin 485'e yükseldi.
19.01.2022 Dünya
Japonya’da 13 eyalette daha yarı OHAL
Japonya’da 13 eyalette daha yarı OHAL Japonya’da 32 bin 197 korona virüs vakası ile günlük bazda yeni rekor kırılırken hükümet, 13 eyaleti daha yarı OHAL uygulaması kapsamına dahil etme kararı aldı.
19.01.2022 Dünya
Shinji Kagawa'nın yeni takımı Sint-Truiden
Shinji Kagawa'nın yeni takımı Sint-Truiden Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Shinji Kagawa, Belçika ekiplerinden Sint-Truiden'e transfer oldu.
10.01.2022 Beşiktaş
Transfer | Shinji Kagawa resmen Sint-Truiden'de
Transfer | Shinji Kagawa resmen Sint-Truiden'de Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve serbest statüde olan Shinji Kagawa, Belçika ekiplerinden Sint-Truiden'e transfer oldu.
10.01.2022 Futbol
PAOK, Shinji Kagawa'nın sözleşmesini feshetti!
PAOK, Shinji Kagawa'nın sözleşmesini feshetti! PAOK, Shinji Kagawa'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.
23.12.2021 Beşiktaş
İstanbul'da 17 ilçe! 6 metrelik tsunami uyarısı
İstanbul'da 17 ilçe! 6 metrelik tsunami uyarısı 5 Kasım Dünya Tsunami Farkındalık Günü kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından uzmanların katılımıyla konferans düzenlendi. Konferansa, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. A. Cevdet Yalçıner, Japonya Kagawa Üniversitesi'nden Prof. Dr. Yoshiyuki Kaneda, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme-Değerlendirme Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öcal Necmioğlu, İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Kemal Duran, İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman gibi çok sayıda uzman katıldı.
5.11.2021 Gündem
Tsubasa hakkında bilinmeyenler
Tsubasa hakkında bilinmeyenler Özellikle 90’larda çocukluğunu yaşayanlar için bir süper kahramandı Tsubasa Ozora. Gerek çizgi filmi gerekse atari oyunları ile çocukların gönlünü fethetmişti. Peki, Tsubasa hakkında ne kadar bilgi sahibiyiz? Molatik olarak Tsubasa hakkında bilinmeyenleri derledik.
26.10.2021 Ekran
İlkay Gündoğan'dan transfer itirafı: Manchester United beni istedi
İlkay Gündoğan'dan transfer itirafı: Manchester United beni istedi Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, ezeli rakipleri Manchester United'ın yıllar önce kendisini transfer etmek istediğini söyledi.
Kagawa, PAOK'la idmanlarını sürdürüyor
Kagawa, PAOK'la idmanlarını sürdürüyor PAOK'un yeni transferi Japon oyuncu Shinji Kagawa, antrenmanlarına devam ediyor.
13.02.2021 Futbol
Shinji Kagawa PAOK formasıyla antrenmanlarına devam ediyor
Shinji Kagawa PAOK formasıyla antrenmanlarına devam ediyor PAOK'un yeni transferi Shinji Kagawa, Yunanistan Kupası'nda oynanacak Larissa maçı hazırlıklarına yeni takımıyla yaptığı antrenmanla devam etti.
3.02.2021 Futbol
Kagawa idmanlara devam ediyor
Kagawa idmanlara devam ediyor PAOK'un yeni transferi Shinji Kagawa, Yunanistan Kupası'nda oynanacak Larissa maçı hazırlıklarına yeni takımıyla yaptığı antrenmanla devam etti.
3.02.2021 Futbol
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun gerekli ertelemelerin yapılmadığı gerekçesiyle bakaya düştüğü ve askerlik görevi için birliğine çağrıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
28.01.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kagawa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.