Kalp

Kalp

Son dakika kalp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kalp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kalp haber sayfamızda...

Kalp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.609 kalp haberi bulunmuştur.
Oyuncu Saruhan Hünel ameliyat oldu!
Oyuncu Saruhan Hünel ameliyat oldu! Bir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan Saruhan Hünel, bu sabah kalp ameliyatı oldu. Şarkıcı kardeşi Aslı Hünel, oyuncunun son durumu hakkında bilgi verdi.
6.05.2024 Cadde
En az takviyesi kadar etkili! Beyni ve kalbi besleyen Omega-3 deposu
En az takviyesi kadar etkili! Beyni ve kalbi besleyen Omega-3 deposu Omega-3, beyin ve kalp sağlığı için kritik öneme sahip bir yağ asidi türüdür. Vücutta doğal olarak üretilmeyen bu yağ asidi, besinler aracılığıyla alınmalıdır. Omega-3'ün zengin olduğu birçok bitkisel ve hayvansal kaynak bulunmaktadır. İşte Omega-3 içeren 10 önemli besin.
6.05.2024 Genel Sağlık
Ambulansa kürekle saldırı: Çok pişmanım, babam ellerimde oldu
Ambulansa kürekle saldırı: Çok pişmanım, babam ellerimde oldu Adana'nın Kozan ilçesinde 112 sağlık çalışanlarına kürekle saldırıp ambulansa zarar veren, bir sağlık çalışanının yaralanmasına neden olan Yılmaz Aksoy yaptıklarından çok pişman olduğunu söyleyerek, "Babam elimde öldü" dedi.
6.05.2024 Gündem
Akılalmaz moda! Kuaförlerde, evde, yoga salonunda serum tedavisi başladı
Akılalmaz moda! Kuaförlerde, evde, yoga salonunda serum tedavisi başladı Türkiye Acil Tıp Derneği'nden Doç. Dr. Özlem Dikme son yıllarda internet fenomenleri ve sosyal medyanın da etkisiyle moda haline gelen ve 'Atom', 'Vitamin kokteyli', 'Gençleşme iksiri' gibi sloganlarla vatandaşa sunulan hastane dışı serum uygulamaları nedeniyle acil servislere alerjik şokla getirilen hasta sayısında artış olduğunu söyledi. Doç. Dr. Dikme, “Kuaförde ya da evinde serum taktırıp alerjik şoka giren, hatta kalbi durup zor döndürülen vakalar var" dedi.
5.05.2024 Haberler
Akılalmaz moda! Kuaförlerde, evde, yoga salonunda serum tedavisi başladı
Akılalmaz moda! Kuaförlerde, evde, yoga salonunda serum tedavisi başladı Türkiye Acil Tıp Derneği'nden Doç. Dr. Özlem Dikme son yıllarda internet fenomenleri ve sosyal medyanın da etkisiyle moda haline gelen ve 'Atom', 'Vitamin kokteyli', 'Gençleşme iksiri' gibi sloganlarla vatandaşa sunulan hastane dışı serum uygulamaları nedeniyle acil servislere alerjik şokla getirilen hasta sayısında artış olduğunu söyledi. Doç. Dr. Dikme, “Kuaförde ya da evinde serum taktırıp alerjik şoka giren, hatta kalbi durup zor döndürülen vakalar var" dedi.
5.05.2024 Gündem
Böyle vicdansızlık görülmedi! Ölmüş çocuğun fotoğrafını kullandı, para topladı
Böyle vicdansızlık görülmedi! Ölmüş çocuğun fotoğrafını kullandı, para topladı Ümraniye'de bir dolandırıcı, daha önce kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Yahya Karakuş'un fotoğraflarını ve hastalığını kullanarak sosyal medya üzerinden para topladı. Oğlunu kız gibi gösterip yardım toplayan dolandırıcıyı fark eden anne Figen Karakuş isyan etti.
5.05.2024 Gündem
Kalpte ritim bozukluğu tedavisinde yeni yöntem
Kalpte ritim bozukluğu tedavisinde yeni yöntem Kalbin ritim bozukluklarının tedavisinde en yeni yöntemlerden biri olan elektroporasyon yöntemi Türkiye de ilk kez Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirildi.
5.05.2024 Eğitim
Yapay zeka anne rahmini değerlendirdi
Yapay zeka anne rahmini değerlendirdi Tüp bebek uygulamalarında yapay zekâ ile en kaliteli ve genetik yapısı normale en yakın embriyo seçimi yapılabiliyor...
4.05.2024 Pazar
Kadınların % 40’ı erkeklerin % 30’u obez
Kadınların % 40’ı erkeklerin % 30’u obez Dünyada bir milyardan fazla kişi obez ve 2022 verilerine göre bu kişilerin yaklaşık 880 milyonunu yetişkinler ve 159 milyonunu ise çocuklar oluşturuyor. Obezitenin ise pek çok tedavi yöntemi bulunuyor.
4.05.2024 Pazar
Esenler'de korku dolu anlar! Baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi
Esenler'de korku dolu anlar! Baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi Esenler'de gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
4.05.2024 Gündem
Depresyon kalbi yoruyor
Depresyon kalbi yoruyor Finlandiya’nın Tampere Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre, depresyon ile kalp hastalıkları arasında iki yönlü bağlantı bulunuyor.
4.05.2024 Dünya
Kalp krizi geçiren yaşlı kadın, ambulans helikopterle Diyarbakır'a getirildi
Kalp krizi geçiren yaşlı kadın, ambulans helikopterle Diyarbakır'a getirildi Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde kalp krizi geçiren Zühra Alsaç (82), ambulans helikopterle kente getirildi ve tedaviye alındı.
3.05.2024 Gündem
Ankara'da kaza yapmıştı... Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti
Ankara'da kaza yapmıştı... Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti Ankara'da motosikletle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed Abdulfetteh el-Burhan Rahman, tedavi gördüğü hastanede yaklaşık 1 ay sonra hayatını kaybetti.
3.05.2024 Gündem
Cani baba! Öldüğünde henüz altı yaşındaydı
Cani baba! Öldüğünde henüz altı yaşındaydı Hayata gözlerini yumduğunda henüz altı yaşındaydı. Kendisini koruması ve sevmesi gereken babasının, 'çok kilolu' olduğu hezeyanıyla uyguladığı şiddet sonu oldu. Cani babanın çocuğun ölümünden yaklaşık iki hafta önceki hastalıklı davranışları ise güvenlik kamerasına yakalanmasıyla ortaya döküldü.
3.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Prof. Dr. Mehmet Öz'ü kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Prof. Dr. Mehmet Öz'ü kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ünlü Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz'ü AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.
2.05.2024 Gündem
Bıçakladığı kuzenine 'arkadaşlarını öldüreceğim' dedi, cinayet işledi
Bıçakladığı kuzenine 'arkadaşlarını öldüreceğim' dedi, cinayet işledi 4 ay önce bıçakladığı kuzenine "seninle arkadaşlık edenleri öldüreceğim" diyen A.R.Ç. dün akşam kuzeninin yanındaki arkadaşını öldürdü.
2.05.2024 Gündem
Dakikalarca kalp masajı yapılan kuş hayata döndürüldü
Dakikalarca kalp masajı yapılan kuş hayata döndürüldü Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde bir otomobilin camına çarparak yere düşen kuş, yapılan ilk yardım ve kalp masajıyla hayata geri göndü.
2.05.2024 Haberler
Zoom üzerinden mülakatta kalp krizi geçirmişti! Teoman Mehmet son yolculuğuna uğurlandı
Zoom üzerinden mülakatta kalp krizi geçirmişti! Teoman Mehmet son yolculuğuna uğurlandı Ankara'daki evinde Münih Teknik Üniversitesi'ndeki yüksek lisans eğitimi için mülakata girdiği görüşmede kalp krizi geçiren ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Teoman Mehmet Arslan, Antalya’da son yolculuğuna uğurlandı.
1.05.2024 Gündem
Leyla Tanlar'dan abisine doğum günü sürprizi
Leyla Tanlar'dan abisine doğum günü sürprizi Meslektaşı Burak Dakak'la (25) nikâh masasına oturmaya hazırlanan oyuncu Leyla Tanlar (26), abisi Levin Tanlar'ın yeni yaşını sosyal medya paylaşımıyla kutladı.
1.05.2024 Cadde
'Büyüsü bozulmasın' demişti! Reynmen'den Emire Cansu Kurtalan'a evlilik teklifi
'Büyüsü bozulmasın' demişti! Reynmen'den Emire Cansu Kurtalan'a evlilik teklifi Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, geçtiğimiz sene yaptığı sürpriz bir paylaşımla, Emire Cansu Kurtaran ile aşkını ilan etmişti. Aşkları tam gaz devam eden ünlü çift, evleneceklerini duyurdu.
1.05.2024 Cadde
Gül Sunal, Kemal Sunal ile evlilik yıl dönümlerini kutladı: İyi ki evlenmişiz, değil mi?
Gül Sunal, Kemal Sunal ile evlilik yıl dönümlerini kutladı: İyi ki evlenmişiz, değil mi? Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, usta oyuncu ile evlilik yıl dönümlerini kutladı. Sosyal medya sayfasından nikah fotoğraflarını paylaşan Sunal, gönderisine duygusal bir mesaj yazdı.
1.05.2024 Cadde
Esila Tüfekçi'den acı haber! Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı
Esila Tüfekçi'den acı haber! Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da kalp yetmezliği nedeniyle tedavi görüp, 5,5 yıl sonra kalp nakli olduktan kısa bir süre sonra hayatını kaybeden Esila Tüfekçi (16), memleketi Rize’de toprağa verildi.
30.04.2024 Gündem
ODTÜ fizik öğrencisi Teoman Mehmet Arslan 22 yaşında hayatını kaybetti
ODTÜ fizik öğrencisi Teoman Mehmet Arslan 22 yaşında hayatını kaybetti Ankara'daki evinde Münih Teknik Üniversitesindeki yüksek lisans eğitimi için mülakata girdiği görüşmede fenalaşan ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Teoman Mehmet Arslan hayatını kaybetti.
1.05.2024 Gündem
Partner kokusu iyi uyutuyor
Partner kokusu iyi uyutuyor Araştırmaya göre, insanlar partnerlerinin kokusunu aldıklarında daha iyi uyuyor.
30.04.2024 Gündem
Acun Ilıcalı alacağı yeni kulübü açıkladı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu
Acun Ilıcalı alacağı yeni kulübü açıkladı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu İngiltere'de Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor. Ilıcalı yaptığı açıklamada yeni projesini duyurdu.
30.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Kalp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.