Kaos

Kaos

Son dakika kaos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kaos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kaos haber sayfamızda...

Kaos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.691 kaos haberi bulunmuştur.
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Galatasaray
Yerel seçim dünya medyasında: İstanbul 'büyük ödül', muhalefeti bekleyen tehlike
Yerel seçim dünya medyasında: İstanbul 'büyük ödül', muhalefeti bekleyen tehlike Birçok yayın organı 'İstanbul için muharebe' başlıklarını atarken, 2023'te büyük bir hayal kırıklığı yaşayan muhalefetin Pazar günü ortaya çıkacak sonuçla darmadağın olabileceği belirtildi.
29.03.2024 Dünya
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek!
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek! Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek verdi.
23.03.2024 Dünyadan Futbol
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum!
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir iftar programının ardından basın mensuplarına konuştu.
22.03.2024 Galatasaray
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Onur Göçmez, Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'ın kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilmesini sert bir dille eleştirdi.
22.03.2024 Beşiktaş
Acun Ilıcalı: Türk futbolu çok zor durumda! Yabancı hakem getirilsin
Acun Ilıcalı: Türk futbolu çok zor durumda! Yabancı hakem getirilsin Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türk futbolunda yaşanan gerginliğin en büyük sebebinin hakemler olduğunu ve yabancı hakemler getirilmesi durumunda tansiyonun düşeceğini belirtti.
21.03.2024 Süper Lig
'Bütün Fransız askerlerini öldüreceğiz!' Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatacak açıklamayı devlet medyası yayınladı
'Bütün Fransız askerlerini öldüreceğiz!' Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatacak açıklamayı devlet medyası yayınladı Askeri uzmanlar, analistler hatta devlet liderleri dahi Fransa'nın Ukrayna'ya asker göndermesinin küresel bir savaşa hatta küresel bir nükleer savaşa yol açacağını söylüyor. Konuyla ilgili gün içerisinde açıklamalarda bulunan Rus yetkili ise adeta ateşe benzin döktü. Moskova'dan gelen açıklama dünya medyasında yankı uyandırdı.
21.03.2024 Dünya
Montella'dan Attila Gökçe'ye özel açıklamalar! Ancelotti ile Arda Güler için görüştü
Montella'dan Attila Gökçe'ye özel açıklamalar! Ancelotti ile Arda Güler için görüştü A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 19 Kasım 2023’de tabelaya bakmadan, koşarak peş peşe goller kovalayan, oyunda süreklilik gösteren ve maçı 3-2 kazanan kadronun aynı başarıyı Euro 2024 finallerinde de göstermesini istiyor
21.03.2024 Milli Takım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor Mamak'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara bu kadar ihmale, bu kadar yatırımsızlığa tahammül edemez. Ankara’nın 'Yavaş'lıktan kurtulması, bir an önce hızlanması gerekiyor." dedi.
19.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor Mamak'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara bu kadar ihmale, bu kadar yatırımsızlığa tahammül edemez. Ankara’nın 'Yavaş'lıktan kurtulması, bir an önce hızlanması gerekiyor." dedi.
19.03.2024 Gündem
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar dünya basınında!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar dünya basınında! Brezilya’dan Güney Kore’ye, Norveç’ten Arjantin’e kadar tüm dünyadan medya kuruluşları, Trabzonspor-F.Bahçe maçından sonra yaşanan olayların fotoğraf ve videolarını yayınladı. Meydan savaşını hatırlatan sahneler, Türk futbolunun imajına ağır bir darbe daha indirdi.
19.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin 3-2 kazandığı maçtan sonra çıkan olaylar Avrupa basınında geniş yer buldu. Michy Batshuayi ile ilgili kung-fu benzetmesi dikkat çekti.
18.03.2024 Trabzonspor
Abdullah Avcı: Oyunu konuşamadığımız bir akşam!
Abdullah Avcı: Oyunu konuşamadığımız bir akşam! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3-2 kaybettikleri dev maç sonrası açıklamalarda bulundu.
17.03.2024 Trabzonspor
90+3 Ege'de Futbol | Koca bir şehrin umudusun Göztepe
90+3 Ege'de Futbol | Koca bir şehrin umudusun Göztepe Trendyol 1. Lig’de en yakın rakiplerinin takılmasıyla son 8 haftaya 10 puanlık avantajla giren Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Lig bitiminde İzmir’in Süper Lig öksüzlüğünü giderecekler. Son maçta hakemin bitiş düdüğünü üflediğinde bu başarı ve sevinç tüm İzmirli futbolseverin ortak duygusu olacak’’ dedi.
12.03.2024 1.Lig
Kurultay hesabı  hep olur, CHP iç yarışla ayakta
Kurultay hesabı hep olur, CHP iç yarışla ayakta CHP’de bazı partililerin 31 Mart’taki yerel seçim sonuçlarına göre 1 Nisan sabahı olağanüstü kurultay talep edeceği iddia ediliyor.
11.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP belediyelerine tepki göstererek, 'Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz verdiler ama sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hatta pek çok alanda şehirlerimizi çok daha gerilere götürdüler.' dedi.
9.03.2024 Gündem
Dünyada son dakika... Fransız ordusuna savaş talimatı! 'Avrupa kıtası nükleer savaşla yok olacak'
Dünyada son dakika... Fransız ordusuna savaş talimatı! 'Avrupa kıtası nükleer savaşla yok olacak' Fransa lideri Macron, Rusya'nın Ukrayna'da iki şehri daha alması durumunda Fransa'nın Ukrayna'ya asker göndereceğini açıkladı.
8.03.2024 Dünya
90+3 Ege'de Futbol | Oynamadan kazanamazsın!
90+3 Ege'de Futbol | Oynamadan kazanamazsın! Tartışmalı hakem kararları sonrası istenmeyen olayların yaşandığı Bodrum FK-Eyüpspor karşılaşmasını değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Bodrum’un hedefi Süper Lig ise kalan 9 maçta kayıpların önüne geçmeli. Gerekirse hem rakibini hem de hakemi yenmek zorundalar’’ dedi.
7.03.2024 1.Lig
Antalya’da hortum felaketi kamerada: Saniyeler içerisinde dehşeti yaşattı
Antalya’da hortum felaketi kamerada: Saniyeler içerisinde dehşeti yaşattı Antalya'nın Kumluca ilçesinde dün ortaya çıkan hortum tarım alanlarına zarar verdi, evlerin güneş panellerini yerinden söktü. Hortum felaketinin geliş anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Seraların üzerinden saniyeler içerisinde geçen hortum, geride büyük çapta maddi hasar bıraktı.
6.03.2024 Haberler
Nükleer savaşı açıkça telaffuz etti! Putin: Trajik bir durum, medeniyet yok olacak
Nükleer savaşı açıkça telaffuz etti! Putin: Trajik bir durum, medeniyet yok olacak Fransa lideri Macron'un NATO'nun Ukrayna'ya asker göndermesini gündeme taşımasına, Putin'den yanıt geldi. Rus lider nükleer savaş ifadesini açık ve net olarak dile getirerek Batılı ülkeleri tehdit etti.
29.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar Kütahya’da düzenlenen mitingde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşları ve seyyanen artışlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Helikopter kontrolden çıktı! Daireler çizerek çarptı, baş aşağı asılı kaldı
Helikopter kontrolden çıktı! Daireler çizerek çarptı, baş aşağı asılı kaldı Pilot kalkıştan saniyeler sonra kontrolü kaybetti, yalnızca 15 dakika sürmesi beklenen yolculuk kabusa dönüştü. Havada yaşanan ve ölümle sonuçlanmasından korkulan kaosun ardından mucize yaşandı.
28.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kaos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.