Kapanacak

Kapanacak

Son dakika Kapanacak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kapanacak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kapanacak haber sayfamızda...

Kapanacak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.541 kapanacak haberi bulunmuştur.
İsmail Kartal'a Emre Mor sözleri: Elinde bir çilingir vardı, onu da Karagümrük’e postaladın!
İsmail Kartal'a Emre Mor sözleri: Elinde bir çilingir vardı, onu da Karagümrük’e postaladın! Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında 2 puan bırakıp Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe bu haftaki köşesinde Başkan Ali Koç ve teknik direktör İsmail Kartal'ı eleştirdi. İşte 'İsmail Kartal koca sezonu çöpe attı' başlıklı yazı...
9.05.2024 Fenerbahçe
BU YIL OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK 2024? 🧑‍🎓👩‍🎓 Yaz tatiline kaç gün kaldı? Karne günü tarihi
BU YIL OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK 2024? 🧑‍🎓👩‍🎓 Yaz tatiline kaç gün kaldı? Karne günü tarihi Okulların ne zaman kapanacağı yaz aylarına yaz bir zaman kala sorgulanıyor. 2023-2024 Eğitim Yılının yaz tatili tarihleri öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı, bu yılki yaz tatili başlangıç tarihini duyurdu. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri yaz tatili ne zaman sorusunu merak ediyor. Peki okullar ne zaman kapanacak? İşte MEB takvimindeki yaz tatili tarihi...
3.05.2024 Bilgi Rehberi
Çeşme Yarı Maratonu için geri sayım!
Çeşme Yarı Maratonu için geri sayım! Ege'nin incisi Çeşme’de 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Yarı Maratonu gerçekleştirilecek. 21 ülkeden bin 745 sporcunun katılacağı organizasyonda çevre duyarlılığı anlamında da önemli bir adım atılacak.
2.05.2024 Diğer
1 MAYIS BUGÜN İSTANBUL'DA YOLLAR KAPALI MI? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar
1 MAYIS BUGÜN İSTANBUL'DA YOLLAR KAPALI MI? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlamaları ülke genelinde her sene gerçekleşiyor. İşçilerin dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta İstanbul'da çeşitli önlemler alınıyor. İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Çarşamba alınan önlemler kapsamında bazı yollar trafiğe kapatıldı. Kapalı yollara alternatif güzergahlar da Valilik tarafından duyuruldu. Peki, 1 Mayıs Çarşamba (bugün) hangi yollar kapalı?
1.05.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
BU YIL OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK 2024? 🏫 Yaz tatili ne zaman başlayacak, kaç gün kaldı? Karneler hangi gün verilecek?
BU YIL OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK 2024? 🏫 Yaz tatili ne zaman başlayacak, kaç gün kaldı? Karneler hangi gün verilecek? Okulların ne zaman kapanacağı yaz aylarına yaklaşılmasıyla beraber sorgulanmaya başladı. 2023-2024 Eğitim Yılının yaz tatili tarihleri araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, bu yılki yaz tatili başlangıç tarihini duyurdu. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri yaz tatili ne zaman sorusunu merak ediyor. Peki okullar ne zaman kapanacak? İşte MEB takvimindeki yaz tatili tarihi...
29.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Haberler
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
KARNE GÜNÜ 🔔 OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR? Yaz tatiline kaç gün kaldı? MEB Okulların kapanış tarihi...
KARNE GÜNÜ 🔔 OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR? Yaz tatiline kaç gün kaldı? MEB Okulların kapanış tarihi... Okulların kapanış tarihi, Milli Eğitim Bakanlığı takvimi üzerinden araştırılıyor. Öğrenciler ikinci ara tatiline nisan ayında çıktı ve ardından ikinci dönem eğitimlerine kaldıkları yerden devam ettileri. Tatil takvimine göre yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar hangi tarihte kapanacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK 2024? Yaz tatili ne zaman başlıyor, karne günü tarihi belli oldu mu? MEB Okulların kapanış tarihi
OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK 2024? Yaz tatili ne zaman başlıyor, karne günü tarihi belli oldu mu? MEB Okulların kapanış tarihi Yaz tatili heyecanla bekleniyor. Yarıyıl tatilinin ardından okullar ikinci döneme 5 Şubat tarihinde başlamıştı. Son olarak ikinci ara tatil yapıldı. Ramazan Bayramı tatili ile birleşen ikinci ara tatilin ardından öğrenciler okulların kapanış tarihini merak ediyor. Peki, MEB takvimine göre okullar ne zaman kapanacak?
21.04.2024 Bilgi Rehberi
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, engelleri ortadan kaldırarak görme engelli sporculara yarışma imkanı tanıyacak.
20.04.2024 Diğer
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
THREADS kapanıyor mu, neden kapanıyor? 📳 Threads ne zaman kapanacak, neden yasaklandı, tekrardan açılacak mı?
THREADS kapanıyor mu, neden kapanıyor? 📳 Threads ne zaman kapanacak, neden yasaklandı, tekrardan açılacak mı? Threads kapandı mı, neden kapanacak? Sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Threads ile ilgili sorular gündeme geldi. Threads ile ilgili karar alınması ardından kullanıcılar, Threads kapanıyor mu, neden kapanıyor? Threads ne zaman son, tekrardan açılacak mı, ne zaman açılacak? sorularını araştırmaya başladı. İşte Türk Rekabet Kurumu'nun açıklanan kararı
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Balıkçılıkta avlanma sezonu 15 Nisan'da sona eriyor
Balıkçılıkta avlanma sezonu 15 Nisan'da sona eriyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak.
14.04.2024 Ekonomi
BUGÜN (9 NİSAN) BANKALAR AÇIK MI? 🗓 9 Nisan bugün bankalar saat kaça kadar açık, kaçta kapanacak?
BUGÜN (9 NİSAN) BANKALAR AÇIK MI? 🗓 9 Nisan bugün bankalar saat kaça kadar açık, kaçta kapanacak? Bugün Ramazan Bayramı'nın arefe günü. Arefe gününde hangi sektörler hizmet veriyor merak konusu. En çok merak edilenler arasında ise bankalar. Peki bugün bankalar açık mı, tatil mi? Bankada işlem yapmak isteyen vatandaşlar, 9 Nisan Arefe günü bankalar saat kaça kadar çalışıyor, öğlene kadar mı, tam gün mü hizmet verecek? öğrenmek istiyor.
9.04.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg ile D-Smart GO, güçlerini birleştirdi. D-Smart GO, 100’ü aşkın canlı TV kanalı Togg’un dijital deneyim platformu Trumore’un uygulama mağazası Tru.Store üzerinden T10X kullanıcılarıyla buluştu. Böylelikle, Türkiye’de ilk kez Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Vitrin
BU YIL OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? 2024 yaz tatili ve 2. ara tatil ne zaman, kaç gün kaldı? Yaz tatili hangi güne denk geliyor?
BU YIL OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? 2024 yaz tatili ve 2. ara tatil ne zaman, kaç gün kaldı? Yaz tatili hangi güne denk geliyor? Okulların ne zaman kapanacağı merak edilirken 2023-2024 Eğitim Yılının yaz tatili tarihleri araştırılıyor. İkinci ara tatilin Ramazan Bayramı tatiline denk gelmesiyle birlikte okulların kapanma tarihleri de şimdiden araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Bakanlığı, bu yılki yaz tatili başlangıç tarihini duyurdu. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri yaz tatili ne zaman sorusunu sorguluyor. Peki okullar ne zaman kapanacak? İşte MEB takvimindeki yaz tatili tarihi...
3.04.2024 Bilgi Rehberi
BUGÜN OY SAYIMI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK? 31 Mart Seçimi YAYIN YASAĞI ne zaman kalkacak, sandıklar kaçta kapanacak?
BUGÜN OY SAYIMI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK? 31 Mart Seçimi YAYIN YASAĞI ne zaman kalkacak, sandıklar kaçta kapanacak? 31 Mart yerel seçimleri tüm yurtta gerçekleşiyor. Mahalli İdareler Seçii takv,imine göre ise seçimden hemen önceki 24 saatte ise yayın yasağı başlıyor. Yerel seçimlerde oylarını kullanan seçmen, 'oy sayımı ne zaman, saat kaçta başlıyor? Yayın yasağı ne zaman kalkacak?' sorularını yöneltiyor.
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Kapılar ırkçılığa kapanacak
Kapılar ırkçılığa kapanacak Goethe-Institut İstanbul, bu yılki kültür, konuk sanatçı programı, yaratıcı endüstriler ve dil eğitimi programlarını özel bir basın buluşmasıyla duyurdu.
26.03.2024 Kültür Sanat
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
KARNE GÜNÜ 2024 👩‍🎓👨‍🎓 OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK, okulların kapanmasına kaç gün var? Yaz tatili ne zaman, karneler hangi gün verilecek?
KARNE GÜNÜ 2024 👩‍🎓👨‍🎓 OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK, okulların kapanmasına kaç gün var? Yaz tatili ne zaman, karneler hangi gün verilecek? MEB akademik takvimine göre okulların açılış ve kapanış tarihleri belli oldu. Öğrenciler geçtiğimiz eylül ayında 2023-2024 öğretim yılı için sınıflarda yerini almıştı. İkinci dönem 5 Şubat günü başladı. Öğrencilerin gündemindeki soru ise ''Okullar ne zaman kapanacak, karneler ne zaman verilecek?'' sorularına yanıt arıyor.
22.03.2024 Bilgi Rehberi
Abdullah Avcı: Oyunu konuşamadığımız bir akşam!
Abdullah Avcı: Oyunu konuşamadığımız bir akşam! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3-2 kaybettikleri dev maç sonrası açıklamalarda bulundu.
17.03.2024 Trabzonspor
Teröre Bağdat kilidi! Çember kapanacak! İşte öne çıkan 3 başlık
Teröre Bağdat kilidi! Çember kapanacak! İşte öne çıkan 3 başlık Bağdat’taki zirvenin gündeminde üç temel konu var: “Bağdat’ın PKK’yı terör örgütü olarak kabul etmesi, Kalkınma Yolu Projesi ve Dicle’nin ardından Fırat nehrinden de su salınımı”
14.03.2024 Gündem
Sony, 900 çalışanını işten çıkaracak
Sony, 900 çalışanını işten çıkaracak Sony Interactive Entertainment, PlayStation birimindeki yaklaşık 900 çalışanı ya da küresel iş gücünün %8'ini işten çıkaracağını duyurdu.
28.02.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Kapanacak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.