Kapandı

Kapandı

Son dakika kapandı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kapandı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kapandı haber sayfamızda...

Kapandı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.154 kapandı haberi bulunmuştur.
Sevgi'nin intiharında komşuların anlattıkları aileyi yıktı: Her gün ölüyoruz
Sevgi'nin intiharında komşuların anlattıkları aileyi yıktı: Her gün ölüyoruz Ümraniye'de eşi ile sorunları olduğu ve sık sık darbedildiği öne sürülen Sevgi Eren Koç, göğsüne ateş edilmiş halde evinde ölü bulundu. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ederken 26 yaşındaki kadının ailesi, cinayet iddiasında bulundu.
11.05.2024 Gündem
Galaya damga vurdu! Başkan Üstündağ: 'Hande Baladın'ın tırnağını eleştireceğinize yaşattığı gururu konuşun'
Galaya damga vurdu! Başkan Üstündağ: 'Hande Baladın'ın tırnağını eleştireceğinize yaşattığı gururu konuşun' Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı'ndan Hande Baladın'ın kariyerini anlatan belgeselin galasında şıklık yarışı yaşandı. Öte yandan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın konuşması büyük ilgi topladı.
10.05.2024 Voleybol
Denizli'de korkunç motosiklet kazası! İki genç yaşamını yitirdi
Denizli'de korkunç motosiklet kazası! İki genç yaşamını yitirdi Denizli Pamukkale'de feci bir motosiklet kazası meydana geldi. Hatalı sollama yapan motosiklette bulunan iki genç önüne çıkan otomobile arkadan çarptı. İşte detaylar...
9.05.2024 Gündem
Yok böyle kaza! İnşaat çukuruna düştü kamyonun kasasında bulundu
Yok böyle kaza! İnşaat çukuruna düştü kamyonun kasasında bulundu Şanlıurfa'da görenleri şaşkına çeviren bir kaza meydana geldi. İnşaat çukuruna düşen araç kamyonun üzerinde bulundu. İşte detaylar...
8.05.2024 Gündem
Dev kayalar düştü! Hakkari-Çukurca yolu ulaşıma kapandı
Dev kayalar düştü! Hakkari-Çukurca yolu ulaşıma kapandı Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı. Dev kayalar yola düştü ve araçların geçişini engelledi. Bir araç da kayaların arasında kaldı. İşte detaylar...
8.05.2024 Haberler
Dev kayalar düştü! Hakkari-Çukurca yolu ulaşıma kapandı
Dev kayalar düştü! Hakkari-Çukurca yolu ulaşıma kapandı Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı. Dev kayalar yola düştü ve araçların geçişini engelledi. Bir araç da kayaların arasında kaldı. İşte detaylar...
8.05.2024 Gündem
Telefonunun ekranı kendi kendine açılıp kapandı! 168 bin liralık şok
Telefonunun ekranı kendi kendine açılıp kapandı! 168 bin liralık şok Esenyurt'ta, Ferhat Yüksel, iddiaya göre; telefonundan bir süreliğine erişim sağlayamadığı mobil bankacılık uygulamasına başka bir telefondan girdiğinde, adına 168 bin 500 lira kredi çekilerek başka bir hesaba EFT yapıldığını gördü.
8.05.2024 Gündem
Domuz kabusu! 3 kez aynı senaryo yaşandı
Domuz kabusu! 3 kez aynı senaryo yaşandı Bolu’da 15-20 bin lira masrafla tarlasına silajlık mısır eken çiftçilerin tarlasındaki mahsule yaban domuzları dadandı. 20 dönümlük tarlasına domuzlar nedeniyle 3 sefer mısır eken çiftçiyi yaban domuzları bıktırdı.
8.05.2024 Gündem
Serdar Dursun: Hayal kırıklığı! Bize yakışmadı
Serdar Dursun: Hayal kırıklığı! Bize yakışmadı Fenerbahçe forması giyen Serdar Dursun, Konyaspor karşılaşması sonrası konuştu.
6.05.2024 Fenerbahçe
Şiddetli yağışlar Afganistan'ı vurdu: En az 15 ölü
Şiddetli yağışlar Afganistan'ı vurdu: En az 15 ölü Afganistan’ın birçok noktasını vuran şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde en az sekiz kişi, yıldırım düşmesi sonucu ise yedi kişi hayatını kaybetti.
6.05.2024 Dünya
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı?
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı? Geçtiğimiz hafta ortasında ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı ve cuma günü ABD’de işsizlik rakamları piyasalarda yönü tayin etti. Altın fiyatları geçtiğimiz haftayı düşüşle tamamladı. Peki yeni haftada piyasada son durum ne? İşte detaylar...
6.05.2024 Uzmanpara
Ateşkes pazarlığı çıkmaza girdi
Ateşkes pazarlığı çıkmaza girdi İsrail ile Hamas arasında Mısır’ın başkenti Kahire’de yürütülen ateşkes görüşmeleri devam ederken, tarafların açıklamaları anlaşma olacağına ilişkin iyimser havayı dağıttı. BM ise “kıtlık” uyarısı yapıyor.
6.05.2024 Dünya
Faciadan dönüldü! Yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 38 yolcu kazayı yara almadan atlattı
Faciadan dönüldü! Yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 38 yolcu kazayı yara almadan atlattı Bursa - Yalova karayolu Orhangazi Karsak Kavşağı’nda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü önünde ilerleyen TIR'a çarptı. Otobüs sürücüsünün koltuğunda sıkıştığı kazayı, 38 yolcu yara almadan atlattı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
5.05.2024 Haberler
Faciadan dönüldü! Yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 38 yolcu kazayı yara almadan atlattı
Faciadan dönüldü! Yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 38 yolcu kazayı yara almadan atlattı Bursa - Yalova karayolu Orhangazi Karsak Kavşağı’nda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü önünde ilerleyen TIR'a çarptı. Otobüs sürücüsünün koltuğunda sıkıştığı kazayı, 38 yolcu yara almadan atlattı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
5.05.2024 Gündem
Osmaniye'yi sağanak vurdu! Araçlar yolda kaldı, evleri su bastı
Osmaniye'yi sağanak vurdu! Araçlar yolda kaldı, evleri su bastı Osmaniye'de akşam saatlerinde bastıran sağanak, kent merkezinde hayatı olumsuz etkiledi. Uzun süre etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle birçok cadde ve sokakta su birikintileri oluştu, rögarlar taştı, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.
2.05.2024 Gündem
Wall Street'te endeksler karışık seyretti
Wall Street'te endeksler karışık seyretti Wall Street karışık seyir ile kapandı, çip sektöründe kayıplar S&P 500'ü aşağı çekti.
2.05.2024 Uzmanpara
THREADS KAPANDI MI, neden kapandı? Threads Türkiye'de ne zaman kullanıma açılacak?
THREADS KAPANDI MI, neden kapandı? Threads Türkiye'de ne zaman kullanıma açılacak? Instagram ile bağlantılı olarak faaliyet gösteren Threads Türkiye'de kapandı mı, neden kapandı? 2023 yılında kullanıma açılan Threads henüz 1 yıl doldurmadan çeşitli konularla gündeme geldi. Meta tarafından açılan Threads kapandı mı, ne zaman kullanıma açılacak?
1.05.2024 Bilgi Rehberi
'Mesut Komiser'li tanıtım gündem oldu! 'Yaşarken de ölünür'
'Mesut Komiser'li tanıtım gündem oldu! 'Yaşarken de ölünür' 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar’da 'Mesut Komiser' karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un diziye dönüşü izleyicileri sevindirmekle beraber hikâyeye dair merakı da iyice artırdı. “Yaşarken de ölünür" cümlesinin ekrana geldiği tanıtım filmi bir kez daha gündem oldu.
1.05.2024 Cadde
Altın yatırımcılarının gözü Fed faiz kararında
Altın yatırımcılarının gözü Fed faiz kararında Yeni haftanın ilk günlerinden itibaren düşüş gösteren altın fiyatları dün yüzde 2’nin üzerinde kayıp yaşadı. Öte yandan altın yatırımcılarının gözü kulağı bugün kritik gelişmede olacak. Peki piyasada son durum ne? İşte detaylar...
1.05.2024 Uzmanpara
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek!
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek! Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasarau'da 25 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Dursun Özbek'in listesi netlik kazanmaya başladı. Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak'ın listede yer alıp almayacağı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılacak isimleri tek tek açıkladı.
30.04.2024 Galatasaray
Hastanede kanser hastasına cinsel saldırı! İndirimli cezaya itiraz
Hastanede kanser hastasına cinsel saldırı! İndirimli cezaya itiraz İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören kanser hastası N.C.'ye (63) cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
29.04.2024 Gündem
Yumurta üretimi yıllık 40 milyonu aştı
Yumurta üretimi yıllık 40 milyonu aştı Ordu Yumurta Üreticileri Birliği Başkanı Celal Sezgi, ilde yıllık 40 milyon adedin üzerinde yumurta üretimi yapıldığını, bu yumurtaların Türkiye’de 10 binden fazla market raflarında satışa sunulduğunu söyledi. Sezgi, tavukların aynı zamanda kahverengi kokarca zararlısını da yiyerek azaltan bir özelliği olduğunu belirtti.
29.04.2024 Ekonomi
Meteoroloji raporu yayımladı! Sağanak yağış etkisini sürdürecek: Ankara için yeni uyarı
Meteoroloji raporu yayımladı! Sağanak yağış etkisini sürdürecek: Ankara için yeni uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Sağanak yağışın yurt genelinde hafta boyunca etkili olması bekleniyor. Birçok il için de sarı kodlu uyarı geldi.
28.04.2024 Gündem
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Cadde
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.
25.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kapandı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.