Kaymakamlık

Kaymakamlık

Son dakika Kaymakamlık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kaymakamlık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kaymakamlık haber sayfamızda...

Kaymakamlık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.650 kaymakamlık haberi bulunmuştur.
Uçurumun ucunda! Mahalle 4 aydır kabusu yaşıyor
Uçurumun ucunda! Mahalle 4 aydır kabusu yaşıyor Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Corak köyünün mahallesinde oluşan heyelan, mahalle sakinlerine zor günler yaşatıyor. Mahalle sakinleri ulaşıma kapanan yolun 4 aydır yapılmayı bekliyor.
15.04.2024 Gündem
Sahte rapor alıp tatile gitti, 15 yıl hapsi isteniyor
Sahte rapor alıp tatile gitti, 15 yıl hapsi isteniyor Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gidince olanlar oldu.
11.04.2024 Gündem
İlçede belediye el değiştirdi! Protestolarda 5 polis yaralandı, 14 gözaltı
İlçede belediye el değiştirdi! Protestolarda 5 polis yaralandı, 14 gözaltı Bitlis'in Güroymak ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) 2 oyla kazandığı seçime AK Parti ve DEM Parti itiraz etti. Yeniden yapılan sayımlarda bu kez AK Parti adayı Eşref Mutlu’nun 18 oy farkla seçimi kazandığı açıklanınca, YRP’liler protesto eylemi yaptı. Çıkan olaylarda İlçe Emniyet Müdürü ile 4 polis memuru hafif yaralanırken, 14 kişi gözaltına alındı.
7.04.2024 Haberler
Şırnak Valiliği duyurdu! 15 günlük eylem yasağı
Şırnak Valiliği duyurdu! 15 günlük eylem yasağı Şırnak Valiliği, bugün geçerli olmak üzere kent genelinde açık alanlarda toplanma, yürüyüş ve basın açıklaması gibi eylemlerin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
3.04.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de İbrahim Çenet seçildi
MHP Lideri Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de İbrahim Çenet seçildi 31 Mart 2024 yerel seçimler sona erdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de resmi olmayan sonuçlara göre MHP'li aday İbrahim Çenet kazandı.
31.03.2024 Gündem
Yer: Antalya! Saat sorduğu çocuğun telefonunu çaldı
Yer: Antalya! Saat sorduğu çocuğun telefonunu çaldı Antalya'nın Manavgat ilçesinde 11 yaşındaki çocuğun telefonunu elinden alıp kaçan şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
27.03.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi? İzmir’in Foça ilçesinde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde “İnadına CHP inadına sol” sloganı atılması üzerine, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” açıklamasında bulundu.
24.03.2024 Gündem
İkiz bebeklerine hamile kadın 5 çocuğuyla sokakta kaldı!
İkiz bebeklerine hamile kadın 5 çocuğuyla sokakta kaldı! Sultangazi'de eşi 1 hafta önce sınırdışı edilen Suriyeli Ruveyde K., ev sahipleri tarafından 5 çocuğuyla yaşadığı evden çıkarıldı. Çocuklarıyla beraber bir depoya sığınan kadın, oradan da atıldı. Öte yandan Ruveyde K.'nin devlet korumasına alınan 2 çocuğunun daha olduğu öğrenildi.
9.03.2024 Gündem
7 kadınla 25 milyon liralık mantı fabrikası kurdu! 'Bir torba una muhtaçtık, veresiye aldık'
7 kadınla 25 milyon liralık mantı fabrikası kurdu! 'Bir torba una muhtaçtık, veresiye aldık' Eğitim hayatına devam etmesine izin verilmeyen kız çocukları, 16 yaşlarına geldiklerinde evlendiriliyorlardı. Havva Özata da onlardan biriydi. Ancak içinde bitmek tükenmek bilmeyen okuma ve çalışma hayatına dâhil olma isteğini hiçbir şey söndüremedi. Önce hayalini kurduğu okulunu bitirdi, sonrasında en iyi bildiği işi yaparak girdiği iş hayatında, bugün 7 kadınla fabrika kuracak kadar ustalaştı.
8.03.2024 Yaşam
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü Antalya’da dün akşam etkili olan sağanak hayatını felç etti, denizden karaya ulaşan 2 hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerindeki seraları, tarım alanlarını, iş yerlerini ve binaları etkiledi, 6 kişi de yaralandı. Hortum, örtü altı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm seraya zarar verdi.
6.03.2024 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu: 10 gün sonra 2 metro açılışımız daha var
İBB Başkanı İmamoğlu: 10 gün sonra 2 metro açılışımız daha var Alibeyköy Lojistik Merkezi açılış töreni sonrası basın mensuplarının AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'un '8 kilometre metro yaptılar ve İSKİ elektrik faturalarını ödeyemiyor' açıklamasıyla ilgili yönettiği soruya İmamoğlu "Sadece bir hafta 10 gün sonra 18'inde ve yanılmıyorsam 23'ünde 2 metro açılışımız daha var" dedi.
4.03.2024 Gündem
Tunç Soyer'den partisine sitem! 'Teşekkürü çok gördüler'
Tunç Soyer'den partisine sitem! 'Teşekkürü çok gördüler' İzmir'de, şehir içi ulaşımın en önemli aşamalarından biri olan, Bornova Evka-3 ile Narlıdere'yi birbirine bağlayacak Narlıdere Metrosu törenle açıldı. Yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partisine sitem etti.
24.02.2024 Gündem
Ev alacaklara 500 bin TL destek! Başvuru için gelir detayına dikkat
Ev alacaklara 500 bin TL destek! Başvuru için gelir detayına dikkat Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım kapsamında ev alacak vatandaşlara 500 bin TL destek sağlayacak. Peki destek paketinden kimler yararlanabiliyor. Konuyla ilgili merak edilenleri Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz tek tek açıkladı.
21.02.2024 Haberler
Ev alacaklara 500 bin TL destek! Başvuru için gelir detayına dikkat
Ev alacaklara 500 bin TL destek! Başvuru için gelir detayına dikkat Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım kapsamında ev alacak vatandaşlara 500 bin TL destek sağlayacak. Peki destek paketinden kimler yararlanabiliyor? Konuyla ilgili merak edilenleri Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz tek tek açıkladı.
21.02.2024 Ekonomi
Pendik'te lojmana silahlı saldırıda bulunan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
Pendik'te lojmana silahlı saldırıda bulunan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı Pendik’te kaymakamlık lojmanının önünde bulunan polis noktasına silahlı saldırı gerçekleştiren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı.
19.02.2024 Gündem
Pendik'teki lojman saldırısında yeni gelişme! 1 kişi yakalandı
Pendik'teki lojman saldırısında yeni gelişme! 1 kişi yakalandı Pendik'te kaymakamlık konutu önünde polislere ateş açan şahıslardan 1'i yakalandı. Diğer şüpheli S.K.'yı yakalama çalışmalarının devam ettiği ve şahsın 31 ayrı suç kaydı olduğu öğrenildi.
18.02.2024 Gündem
Pendik'te polise silahlı saldırı! Yeni detaylar ortaya çıktı
Pendik'te polise silahlı saldırı! Yeni detaylar ortaya çıktı Pendik'te polis ekiplerine ateş açan 2 şüphelinin olaydan kısa süre önce bir daireye girerek hırsızlık girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
17.02.2024 Haberler
Pendik'te polise silahlı saldırı! Yeni detaylar ortaya çıktı
Pendik'te polise silahlı saldırı! Yeni detaylar ortaya çıktı Pendik'te polis ekiplerine ateş açan 2 şüphelinin olaydan kısa süre önce bir daireye girerek hırsızlık girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
17.02.2024 Gündem
Pendik Kaymakamlığı lojmanlarına silahlı saldırı! Çalışma başlatıldı
Pendik Kaymakamlığı lojmanlarına silahlı saldırı! Çalışma başlatıldı Pendik Kaymakamlığı lojmanının önünde bulunan polis noktasına motosikletli 2 kişi silahlı saldırı düzenledi. Polis noktasında bulunan polislerin karşılık vermesi üzerine motosikletli saldırganlar olay yerinden kaçtı. İstanbul Valiliği açıklama yaptı.
17.02.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı
Meteoroloji haritayı güncelledi! Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı verildi.
13.02.2024 Gündem
Diyarbakır Valiliği duyurdu! 8 gün süreyle yasaklandı
Diyarbakır Valiliği duyurdu! 8 gün süreyle yasaklandı Diyarbakır Valiliği açıkladı. 8 gün süreyle kentte yapılması planlanan gösteri, yürüyüş, miting, çadır kurma, stant açma, afiş gibi etkinliklere yasak geldi. İşte detaylar...
7.02.2024 Gündem
Ağrı Valiliği duyurdu! 4 gün boyunca yürüyüş ve gösteri yasak
Ağrı Valiliği duyurdu! 4 gün boyunca yürüyüş ve gösteri yasak Ağrı Valiliği, ülke ve dünya gündemindeki olaylar ve gelişmeler nedeniyle ilde 4 gün boyunca yürüyüş ve gösteri yasağının uygulanacağını duyurdu.
1.02.2024 Gündem
Meteoroloji ve AKOM'dan flaş uyarı! Yurtta kar alarmı: İstanbul için saat verildi
Meteoroloji ve AKOM'dan flaş uyarı! Yurtta kar alarmı: İstanbul için saat verildi Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına almaya devam ediyor. İstanbul için Meteoroloji ve AKOM'dan uyarılar peş peşe geldi. Bugün (cuma) öğle saatlerinden itibaren şehir merkezinde karla karışık yağmur, yükseklerde ise hafif kar yağışının etkili olması beklenirken sürücüler de uyarıldı. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detaylar…
12.01.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz
Son dakika: Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Valiler Buluşması Programında açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlere işaret eden Erdoğan, "31 Mart'ta sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Bu seçimleri de suhuletle tam bir demokratik olgunluk içerisinde neticelendireceğimize inanıyorum" sözlerine yer verdi.
10.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaymakamlık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.