Türkiye'den Gazze'ye sağlık koridoru! 23 hasta Ankara'ya getirildi
Türkiye'den Gazze'ye sağlık koridoru! 23 hasta Ankara'ya getirildi Gazze'den 23 hasta ve 21 refakatçi daha uçakla Ankara'ya getirildi. Gazze'den gelen 3. tahliyeleri Sağlık Bakanı Koca havalimanında karşıladı.
29.11.2023 Gündem
Emine Erdoğan liderliğinde Sıfır Atık Projesi'ne 'first lady'lerden destek
Emine Erdoğan liderliğinde Sıfır Atık Projesi'ne 'first lady'lerden destek ABD’nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi’nin teras katında lider eşlerinin de katılığı Türk mutfağının tanıtımının yapıldığı gastronomi programında, "Türk Mutfağı, Anadolu’daki yüzlerce yıllık serüveninde, birçok farklı medeniyetle etkileşime girmiştir. Mutfağımızın kapıları, farklı dinlerin, kültürlerin ve etnik grupların birlikte yaşama deneyimine açılır" dedi.
21.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aşure Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aşure Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aşure Günü'nün ve muharrem ayının İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi.
8.08.2022 Siyaset
Yeni nesil banyolar
Yeni nesil banyolar Eskiden evin 'gizli kapaklı' mekanlarından biri olan banyo, artık başlıbaşına bir yaşam alanı. Birbirinden yenilikçi tasarımlar, banyoda geçirilen vakitleri daha da uzatacak gibi görünüyor...
18.03.2021 Dekorasyon