Koca Engerek

Koca Engerek

Son dakika koca engerek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan koca engerek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan koca engerek haber sayfamızda...

Koca Engerek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 74 koca engerek haberi bulunmuştur.
2 metrelik engerek yılanı görüntülendi
2 metrelik engerek yılanı görüntülendi Elazığ'dan Tunceli'ye geziye giden bir kişi, Türkiye'nin en zehirli 15 türünden biri olan koca engerek yılanını görüntüledi.
16.04.2024 Haberler
Kalede gezerken dev yılanla karşılaştı! Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor
Kalede gezerken dev yılanla karşılaştı! Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor Elazığ'dan Tunceli'ye geziye giden bir kişi, Türkiye'nin en zehirli 15 türünden biri olan koca engerek yılanını görüntüledi.
16.04.2024 Gündem
Dev yılan Sivas'ta görüntülendi! Türkiye'nin en zehirli türü
Dev yılan Sivas'ta görüntülendi! Türkiye'nin en zehirli türü Sivas’ın Divriği ilçesinden cep telefonu kamerasıyla görüntülenen ve Türkiye'nin en zehirli türlerinden biri olan dev yılan görenleri hayrete düşürdü.
8.11.2023 Haberler
Dev yılan Sivas'ta görüntülendi! Türkiye'nin en zehirli türü
Dev yılan Sivas'ta görüntülendi! Türkiye'nin en zehirli türü Sivas’ın Divriği ilçesinden cep telefonu kamerasıyla görüntülenen ve Türkiye'nin en zehirli türlerinden biri olan dev yılan görenleri hayrete düşürdü.
8.11.2023 Gündem
Şanlıurfa'da yılan alarmı! Binaya girdiğini fark edip telefona sarıldılar
Şanlıurfa'da yılan alarmı! Binaya girdiğini fark edip telefona sarıldılar Şanlıurfa’da şehir merkezindeki bir bina girişinde görülen yılan, ekipler tarafından yakalanarak doğaya bırakıldı.
22.10.2023 Gündem
Arıların soktuğu adam hayatını kaybetti
Arıların soktuğu adam hayatını kaybetti Bolu’da evinin bahçesinde bulunan kovanların bakımını yaparken arıların soktuğu Mustafa Karakaya (45), hayatını kaybetti.
2.10.2023 Gündem
Dünyanın en zehirli türü! Koca engerek yılanın Mardin’de görüldü
Dünyanın en zehirli türü! Koca engerek yılanın Mardin’de görüldü Mardin’de hayvanlarını otlatan bir çoban 'koca engerek' yılanı ile karşılaştı. Dünyanın en zehirli türü olan yılanı cep telefonuyla görüntüledi.
2.10.2023 Haberler
Dünyanın en zehirli türü! Koca engerek yılanı Mardin’de görüldü
Dünyanın en zehirli türü! Koca engerek yılanı Mardin’de görüldü Mardin’de hayvanlarını otlatan bir çoban 'koca engerek' yılanı ile karşılaştı. Dünyanın en zehirli türü olan yılanı cep telefonuyla görüntüledi.
2.10.2023 Gündem
Avlanması yasak hayvanlara zarar verenlere 1,2 milyon lira ceza
Avlanması yasak hayvanlara zarar verenlere 1,2 milyon lira ceza Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün (DKMP) avlanması yasak olan yabani hayvanların 2023-2024 av döneminde avlanmaları halindeki tazminat bedelleri belli oldu.
20.07.2023 Gündem
Türkiye’nin en zehirli yılanı tavuk kümesine girdi
Türkiye’nin en zehirli yılanı tavuk kümesine girdi Tunceli’de tavuk kümesine girerek bir tavuğu zehirleyen koca engerek, doğa koruma ve milli parklar görevlisi tarafından kümesten çıkarılarak doğal ortamına salındı.
8.07.2023 Haberler
Ekipleri harekete geçiren ihbar! Türkiye'nin en zehirli yılanı böyle yakalandı
Ekipleri harekete geçiren ihbar! Türkiye'nin en zehirli yılanı böyle yakalandı Tunceli’de tavuk kümesine giren koca engerek yılanı ekipleri alarma geçirdi. İhbar üzerine mahalleye giden ekipler yılanı yakalayıp doğaya saldı.
8.07.2023 Gündem
Havaların ısınması ile ortaya çıktılar! Elazığ’da yılanların dansı
Havaların ısınması ile ortaya çıktılar! Elazığ’da yılanların dansı Elazığ’da, havaların ısınması ile birlikte ortaya çıkan yılanların dansı cep telefonu kameralarına yansıdı.
5.06.2023 Gündem
Bursa’da panik anları! Yağmur suyu tahliye borusundan yılan çıktı
Bursa’da panik anları! Yağmur suyu tahliye borusundan yılan çıktı Bursa’nın İnegöl ilçesinde, akaryakıt istasyonunun yağmur suyu tahliye borusundaki yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalanıp, doğaya salındı.
2.06.2023 Gündem
Isırığı bir insanı öldürmeye yeten koca engerek yılanı görüntülendi
Isırığı bir insanı öldürmeye yeten koca engerek yılanı görüntülendi Elazığ’da, Türkiye'nin en zehirli türlerinden biri olan koca engerek yılanı görüntülendi.
2.06.2023 Haberler
Isırığı bir insanı öldürmeye yeten koca engerek yılanı görüntülendi
Isırığı bir insanı öldürmeye yeten koca engerek yılanı görüntülendi Elazığ’da, Türkiye'nin en zehirli türlerinden biri olan koca engerek yılanı görüntülendi.
2.06.2023 Gündem
Türkiye'de engereklerin nesli tehlikede! 3'ü endemik 6 tür
Türkiye'de engereklerin nesli tehlikede! 3'ü endemik 6 tür Türkiye’de görülen 13 engerek türünden 3'ü endemik, 6'sı, Dünya Doğayı Koruma Birliği'nin (IUCN) nesli tehlike altındaki türler arasında bulunuyor. Bu türlere ilişkin çalışma yapan Pedram Türkoğlu, "Habitat kaybı, yasa dışı toplama, kasıtlı veya kazayla öldürme olayları engerekler için başlıca tehditler olarak belirlendi. Nesillerinin korunması için öncelikle yüksek engerek yoğunluğu tespit edilen bölgelerde korunan alanlar yaratılmalı" dedi.
4.04.2023 Gündem
Orman yangınlarının ardından ortaya çıktılar! Bölgede yılan hareketliliği
Orman yangınlarının ardından ortaya çıktılar! Bölgede yılan hareketliliği Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınının yaşandığı bölgede, ormanların küle dönmesinin ardından yılanlar şehir merkezlerinde insanların yaşam alanlarında sık görülmeye başladı.
2.07.2022 Gündem
Türkiye’nin en zehirli yılanı Tunceli’de görüntülendi
Türkiye’nin en zehirli yılanı Tunceli’de görüntülendi Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde, Türkiye'nin en ölümcül yılanı olarak bilinen ve nesli tükenmekte olan koca engerek yılanı görüntülendi.
27.06.2022 Haberler
Tunceli’de koca engerek yılanı kuzu ağılına girdi
Tunceli’de koca engerek yılanı kuzu ağılına girdi Tunceli’de kuzu ağılına giren koca engerek yılanı, sürü sahibi tarafından sopa yardımıyla çıkarılarak doğal ortamına bırakıldı.
27.06.2022 Gündem
Türkiye’nin en zehirli yılanlarının çiftleşme dansı kamerada
Türkiye’nin en zehirli yılanlarının çiftleşme dansı kamerada Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde, Türkiye’nin en zehirli yılanı olarak kabul edilen koca engerek yılanlarının çiftleşme dansı, cep telefonu ile görüntülendi.
21.05.2022 Yaşam
Tek ısırığı bile öldürüyor! Sürü halinde görüntülendiler
Tek ısırığı bile öldürüyor! Sürü halinde görüntülendiler Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, Türkiye'nin en ölümcül yılanı olarak bilinen ve nesli tükenmekte olan koca engerek yılanı, sürü halinde görüntülendi.
19.05.2022 Haberler
Tek ısırığı bile öldürüyor! Sürü halinde görüntülendiler
Tek ısırığı bile öldürüyor! Sürü halinde görüntülendiler  Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, Türkiye'nin en ölümcül yılanı olarak bilinen ve nesli tükenmekte olan koca engerek yılanı, sürü halinde görüntülendi.
19.05.2022 Gündem
Prof. Dr. Yıldız: Yılanların kış uyku düzeni bozuldu
Prof. Dr. Yıldız: Yılanların kış uyku düzeni bozuldu Adıyaman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zülfü Yıldız, küresel ısınma nedeniyle yılanların uyku düzeninin bozulduğunu belirterek, "Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne son 45 yılın en fazla kar yağışı düşmesine rağmen, yılanlar ocak ve şubat aylarında aktif olarak görüntülenmeye başlanmıştır" dedi.
9.02.2022 Gündem
Son dakika haberi: Dünyanın en zehirli yılanlarından biri! Şanlıurfa'da görüldü
Son dakika haberi: Dünyanın en zehirli yılanlarından biri! Şanlıurfa'da görüldü Gelen son dakika haberine göre; Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde dünyanın en zehirli yılanı olarak bilinen 2 engereğin boş arazide birbirlerine sarılı haldeki 'çiftleşme dansı' cep telefonu kameralarına yansıdı.
12.05.2021 Gündem
2.5 metrelik dev engerek Tunceli'de görüldü
2.5 metrelik dev engerek Tunceli'de görüldü TÜRKİYE'deki en zehirli türler arasında yer alan 'koca engerek' yılanı, Tunceli'de köyde görüldü. Yaklaşık 2,5 metre uzunluğundaki engereği görenler korkuya kapılırken, Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlisi Murat Özel, yılanların çiftleşme döneminde olduğu için saldırganlaştığını, vatandaşların bu konuda dikkat etmesi gerektiği uyarısında bulundu.
11.05.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Koca Engerek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.