Kontenjanları

Kontenjanları

Son dakika kontenjanları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kontenjanları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kontenjanları haber sayfamızda...

Kontenjanları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.654 kontenjanları haberi bulunmuştur.
2024 TUS tercihleri ne zaman yapılacak, nasıl yapılır? ÖSYM TUS tercih kılavuzunu yayımlandı mı? TUS kontenjanları açıklandı mı?
2024 TUS tercihleri ne zaman yapılacak, nasıl yapılır? ÖSYM TUS tercih kılavuzunu yayımlandı mı? TUS kontenjanları açıklandı mı? Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS/1) sonuçlarının açıklanmasının akabinde "2024 TUS tercihleri ne zaman yapılacak, nasıl yapılır? TUS kontenjanları açıklandı mı?" sorusu adaylar tarafından merak konusu oldu. TUS sınav sonuçlarına göre tercihte bulunacak olan doktor adayları, TUS tercih tarihini sabırsızlıkla bekliyor. Peki, 2024 TUS tercihleri ne zaman yapılacak?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi'ne format! Ek kontenjanı kaçırdık
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi'ne format! Ek kontenjanı kaçırdık Avrupa futbolunun bir numaralı kupası, gelecek sezondan itibaren tarihindeki en önemli değişikliklerden birini geçirecek.
13.04.2024 Şampiyonlar Ligi
2024 MSÜ TABAN PUANLARI: 📌 MSÜ Deniz, Hava Kara Harp Okulu tavan ve taban puanları! MSÜ kaç puanla alıyor? MSÜ puanları ve kontenjanları
2024 MSÜ TABAN PUANLARI: 📌 MSÜ Deniz, Hava Kara Harp Okulu tavan ve taban puanları! MSÜ kaç puanla alıyor? MSÜ puanları ve kontenjanları MSÜ taban puanları ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. ÖSYM, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Adaylar kadın ve erkek MSÜ Deniz, Hava Kara Harp Okulu taban puanları ile ilgili detayları merak ediyorlar. Peki 2024'te MSÜ kaç puanla alıyor?
23.03.2024 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMEN ATAMA SON DURUM 2024: Gözler MEB'de... Yeni öğretmen ataması kontenjanları ve kadro dağılımı belli oldu mu?
ÖĞRETMEN ATAMA SON DURUM 2024: Gözler MEB'de... Yeni öğretmen ataması kontenjanları ve kadro dağılımı belli oldu mu? 2024 Öğretmen ataması son dakika gelişmeleri. Yeni yılda yapılacak öğretmen ataması, kontenjanları ve kadro dağılımının belirlenmesi için gözler Milli Eğitim Bakanlığında. Milli Eğitim Bakanı Bakan Tekin'in öğretmen ataması ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından beklentiler arttı. Peki, 2024 öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, kontenjanlar belli oldu mu?
21.02.2024 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMEN ATAMASI TARİHLERİ AÇIKLANDI MI 2024,? Öğretmen ataması takvimi, kontenjanları ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Öğretmen ataması kadroları açıklandı mı?
ÖĞRETMEN ATAMASI TARİHLERİ AÇIKLANDI MI 2024,? Öğretmen ataması takvimi, kontenjanları ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Öğretmen ataması kadroları açıklandı mı? Öğretmen ataması tarihleri, kadroları ve branş dağılımı ile ilgili detaylar merak edilen konular arasında bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bir açıklama yapılmıştı. Gözler atama takviminin açıklanmasına çevrildi. Peki 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması kadroları, branş dağılı ve kontenjanları belli oldu mu?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
2024 ÖĞRETMEN ATAMASI TAKVİMİ-KADROSU BELLİ OLDU MU? 📌 Öğretmen ataması tarihleri ve kontenjanlarında son durum nedir? Öğretmen atama kadroları neler, atamalar ne zaman?
2024 ÖĞRETMEN ATAMASI TAKVİMİ-KADROSU BELLİ OLDU MU? 📌 Öğretmen ataması tarihleri ve kontenjanlarında son durum nedir? Öğretmen atama kadroları neler, atamalar ne zaman? Öğretmen ataması takvimi öğretmen adaylarının gündeminde yer alıyor. Kabine toplantısı gerçekleştirildi. Ataman takvimin açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Peki 2024 öğretmen ataması ne zaman? Öğretmen atama kadroları ve kontenjanları belli oldu mu?
14.02.2024 Bilgi Rehberi
2024 ÖĞRETMEN ATAMASI SON DURUM: Öğretmen atamaları kontenjanları ve kadroları belli oldu mu, son durum ne? Gözler Kabine'de...
2024 ÖĞRETMEN ATAMASI SON DURUM: Öğretmen atamaları kontenjanları ve kadroları belli oldu mu, son durum ne? Gözler Kabine'de... Öğretmen atamaları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 2024 yılı öğretmen atama takvimi çerçevesinde atama kontenjanları, kadro ve branş dağılımları belli olacak. Bakan Tekin öğretmen atamaları süreci için Kabine Toplantısı'nı işaret etmişti. Peki, öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Gözler Kabine Toplantısı'nda.
12.02.2024 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMEN ATAMALARI TAKVİMİ 2024: MEB öğretmen ataması ne zaman? Öğretmen ataması kontenjan ve branşlar açıklandı mı?
ÖĞRETMEN ATAMALARI TAKVİMİ 2024: MEB öğretmen ataması ne zaman? Öğretmen ataması kontenjan ve branşlar açıklandı mı? Öğretmen atama 2024 takvimi ile kontenjanlar ve branş dağılımları, öğretmen adayları tarafından yakından takip ediliyor. Binlerce aday öğretmen atama takviminin yayınlanmasını bekliyor. 2024 yılında boş kadrolara yapılacak olan öğretmen atamaları ile ilgili Milli Eğitim Bakanı'ndan açıklama gelmişti. Bunun üzerine "MEB Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş dağılımı ve kontenjanları belli mi?" soruları araştırılmaya başlandı. İşte 2024 öğretmen atama takvimine dair detaylar...
1.02.2024 Bilgi Rehberi
EGM POLİS ALIMI (10 BİN 102) | EGM 10 BİN 102 personel alımı başvuruları başladı mı, şartlar neler? 10 bin Polis alımı kontenjanları...
EGM POLİS ALIMI (10 BİN 102) | EGM 10 BİN 102 personel alımı başvuruları başladı mı, şartlar neler? 10 bin Polis alımı kontenjanları... EGM 10 bin 102 personel alımı için kadro Resmi Gazete'de yayımlandı. 3. ve 9. dereceden polis memuru alımı için şartlar ve detaylar araştırılmaya başlandı. Peki EGM 10 bin 102 Polis memuru alımı başvuruları ne zaman yapılacak, başvuru şartları neler?
31.01.2024 Bilgi Rehberi
8. Yargı Paketi'nde ne var? Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması
8. Yargı Paketi'nde ne var? Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Bakan Tunç, milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklarI CNN TÜRK canlı yayınında değerlendirdi.
20.01.2024 Haberler
8. Yargı Paketi'nde ne var? Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması
8. Yargı Paketi'nde ne var? Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Bakan Tunç, milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklarI CNN TÜRK canlı yayınında değerlendirdi.
20.01.2024 Gündem
İnşaat mühendisliğinden acı tablo: Temeli çürük!
İnşaat mühendisliğinden acı tablo: Temeli çürük! Türkiye’de 129 üniversitede inşaat mühendisliği programı var. Aralarında 200 puanlık farklar olduğu gibi bazısında bir profesör dahi yok. Kimi mühendisler, adım atmadıkları şantiyelere diplomalarını kiralarken uzmanlar, ‘Yetkin mühendislik şart’ diyor.
5.01.2024 Gündem
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama!
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama! Öğretmen atama 2024 takvimi ile kontenjanlar ve branş dağılımları, öğretmen adayları tarafından anbean takip ediliyor. Binlerce aday öğretmen atama takviminin yayınlanmasını bekliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bunun üzerine "MEB Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş dağılımı ve kontenjanları belli mi?" soruları araştırılmaya başlandı. İşte tüm bilgiler. İşte 2024 öğretmen atama takvimi...
14.12.2023 Bilgi Rehberi
Üniversitelerde 'Adalet' ve 'Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği' programları kaldırıldı
Üniversitelerde 'Adalet' ve 'Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği' programları kaldırıldı Yükseköğretim Kurulu bünyesindeki 'Adalet' ve 'Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği' ön lisans programları dönüştürülerek 'Mahkeme Büro Hizmetleri' programı açılabilmesine karar verildi.
5.12.2023 Eğitim
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama!
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama! Öğretmen ataması 2024 takvimi ile kontenjanlar ve branş dağılımları gündemin en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor. Binlerce aday öğretmen atama takviminin yayınlanmasını bekliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bunun üzerine "MEB Öğretmen ataması ne zaman yapılacak; branş dağılımı ve kontenjanları belli mi?" soruları araştırılmaya başlandı. İşte tüm bilgiler. İşte 2024 öğretmen ataması takvimi
30.11.2023 Bilgi Rehberi
Antalya'ya en çok turist gönderen ülkeler belli oldu
Antalya'ya en çok turist gönderen ülkeler belli oldu Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, "2023 yılında Antalya'ya en çok turist gönderen 5 ülke; Rusya, Almanya, İngiltere, Polonya, Hollanda. 2022'de İngiltere'nin ardından Polonya, bu yıl 1 milyon sayısını aştı. İstikrarlı artışını sürdürerek geçen yıla göre sayısını yüzde 40 artıran Polonya'yı, Antalya'nın yeni yıldızı olarak görmek gerek" dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Öğretmen atama takvimi ve kontenjanları 2024 belli mi? MEB tarafından öğretmen ataması ne zaman?
Öğretmen atama takvimi ve kontenjanları 2024 belli mi? MEB tarafından öğretmen ataması ne zaman? Öğretmen ataması için son gelişmeler adaylar tarafından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması yapılmasını planladıklarını belirtmişti. Öğretmen adayları ise görev alma heyecanı içinde MEB'den gelecek öğretmen atama takvimi açıklamasına odaklandı! Peki, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak?
16.11.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Ersoy: Turizm gelirimiz 42 milyar dolar oldu
Bakan Ersoy: Turizm gelirimiz 42 milyar dolar oldu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Turizm gelirimiz ilk 9 ayda 42 milyar dolar olup, Orta Vadeli Plan hedefi olan 55,6 milyar dolar ile de uyumlu şekilde gitmektedir” dedi.
15.11.2023 Ekonomi
TUS TABAN PUANLARI 2023: 📌 TUS kontenjanları ve taban puanları belli oldu mu? TUS taban puanları ve kontenjanlarla ilgili detaylar...
TUS TABAN PUANLARI 2023: 📌 TUS kontenjanları ve taban puanları belli oldu mu? TUS taban puanları ve kontenjanlarla ilgili detaylar... TUS 2.dönem sınav sonuçları açıklandı. ÖSYM, TUS sonuçlarının açıklandığını duyurduktan sonra ise adaylar TUS taban puanları ve kontenjanları ise araştırılmaya başlandı. Peki 2023 TUS kontenjanları açıklandı mı? İşte TUS taban puanları...
19.10.2023 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok net 'üniversite' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok net 'üniversite' mesajı Yükseköğretim Kurulu 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üniversitelerimizin bir daha asla yasakla, baskıyla, kavgayla veya ideolojik dayatmalarla anılmasına müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Gündem
2 bine yakın 'merdiven altı' kursun kapatılması için harekete geçildi
2 bine yakın 'merdiven altı' kursun kapatılması için harekete geçildi Millî Eğitim Bakanlığı'nın oluşturduğu hatta 1.825 izinsiz kurs ihbarı üzerine bu yapıların kapatılması için işlem başlatıldı. Ayrıca karekod uygulamasına geçmeyen kurumlarla ilgili denetimler de hız kazandı.
5.10.2023 Gündem
DGS TABAN PUANLARI 2023, DGS EK TERCİH boş kontenjanları: 📍 DGS ek tercih taban puanları nedir, DGS ek kontenjanları neler?
DGS TABAN PUANLARI 2023, DGS EK TERCİH boş kontenjanları: 📍 DGS ek tercih taban puanları nedir, DGS ek kontenjanları neler? DGS ek tercih taban puanları ve boş kontenjanlarla ilgili detaylar merak ediliyor. DGS ek tercihleri bugün yani 29 Eylül tarihinde başladı. Adayların gözler DGS taban puanları ve DGS ek kontenjanlarına çevrildi. Peki 2023 DGS taban puanları nedir, DGS ek tercih boş kontenjanları neler?
1.10.2023 Bilgi Rehberi
2023 YKS EK TERCİH TABAN VE TAVAN PUANLARI... Bu seneki YKS ek tercih taban puanları ve boş kontenjanları...
2023 YKS EK TERCİH TABAN VE TAVAN PUANLARI... Bu seneki YKS ek tercih taban puanları ve boş kontenjanları... YKS ek tercih başvuruları başladı.. ÖSYM, YKS 2023 ek tercih kılavuzunu yayımladı. Bu gelişme sonrası YKS ek tercih taban puanları ve kontenjanları gündem oldu. İşte kılavuz ile birlikte yayımlanan 2023 YKS ek tercih taban puanları ve kontenjanları...
14.09.2023 Bilgi Rehberi
DGS EK TERCİHLER NE ZAMAN 2023?📌 DGS taban puanları-boş kontenjanları! DGS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS ek tercih ekranı açıldı mı?
DGS EK TERCİHLER NE ZAMAN 2023?📌 DGS taban puanları-boş kontenjanları! DGS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS ek tercih ekranı açıldı mı? DGS ek tercihleri ve DGS taban puanları ile boş kontenjanları merak edilmeye başlandı. DGS tercih sonuçları açıklandı. DGS yerleştirme sonuçlarına göre bir bölüme yerleşemeyenler ise DGS ek tercih var mı? sorusunun cevabını merak ediyor. Diğer taraftan DGS taban puanları ve boş kontenjanları araştırılıyor. Peki 2023 DGS ek tercihleri ne zaman? İşte DGS taban puanları ve boş kontenjanları...
13.09.2023 Bilgi Rehberi
Yurt dışındaki öğrencilerin burs ücretleri değişti!
Yurt dışındaki öğrencilerin burs ücretleri değişti! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yurt dışında Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bursu ile eğitim gören lisansüstü öğrencilerinin birçok talebini karşıladıkların, öğrencileri bulundukları ülkede enflasyona ezdirmeyeceklerini belirterek, "MEB burslusu öğrencilerimizin burs miktarını bulundukları ülkenin enflasyonuna bağlı olarak değişen oranlarda yükseltiyoruz" dedi.
13.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kontenjanları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.